Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydın kızlar.
iki gün giremedim nete.misafirim vardı önce. sonraki günse hep dışardaydım işler vardı yapılacak onları yaptım. sonra akşam uyuyup kaldım yorgunluktan.geçmişi okuyorum şimdi.maşallah çok iyisiniz.

kızlar iki günde sayfalar dağlar kadar olmuş yahu daha yarısını okudum.
bu arada bi yerde bengü diyeti bozdumu demişiniz. bozmadım ayol. ama bir kaçamağım oldu. ondan dolayı özür diliyorum. yürüyüşle telafi etmeye çalışıcam. ha birde çok katı gitmiyo benim diyet tabiki. normal diyette porsiyon azaltıyorum. bide işlerden dolayı çok ayaktaydım. yoruldum baya. inşallah işe yaramıştır.

kızlar bide haftasonu şehirdışında olma ihtimalim var. girmeyebilirim nete eğer gidersem. az kaçamakla kurtarmaya çalışıcam. yada oyle olmak zorunda diyeyim.çünkü kendimce onbeş günde incelmezsem ondan sonrası biraz zor.

kaptancım tiroitin için sevindim. insülin ve kan şekeri için ne dedi doktorun.gerçi insülini yazmışın normal duruyor.
yeni arkadaş gelmiş. hoşgelmiş

Harika brokolicim. Lisansın neydi? Mükemmel bir bölüm bence.
Menünü okumadım çünkü çok açımm.
5000 adımı ne zamandan beri attığın da önemli. Normalde de öyleysen bu kilo vermek için işe yaramaz. Ama yeni başladıysan yeterli olur.

Zeynepcim yıllık izin durumu yok sanırım değil mi artık?
Belki bayram kaçarsınız biraz bir yerlere.
Bu sene ben de hiç girmedim denize. Deniz diye ölüyorum ama ceza bana kilo vermeden girmem..

Lucimm ne ettin sen ben açlıktan ölürkenn ..
Çok pis katbonhidrat yiyesim var ama hadi bakalım kendii sıkacağım.

Şekerim kesin bozdun diye düşünmüştük

Tebrikler Canim hedefe adim adim yaklasiyorsun
Canim kolay gelsinp
gunahini almisiz bengucum Lucim dikkat et fazla kilo alma kizlar kuafordeyim saclarima rofle attirip kestirecegim imaj yapacagim ins guzel olur

Zeynepcim yıllık izin durumu yok sanırım değil mi artık?
Belki bayram kaçarsınız biraz bir yerlere.
Bu sene ben de hiç girmedim denize. Deniz diye ölüyorum ama ceza bana kilo vermeden girmem..

aslında 5 günüm daha var ama iş yerinde yönetim ekibinde eksiklik var öyle her istediğimizde kaçamıyoruz.

Ve bayramlarda calısma durumumuz var malesef.

Sen neden giremiyorsun zayıflama sartını kim koydu eşin mi ?

Canim kolay gelsinp
gunahini almisiz bengucum Lucim dikkat et fazla kilo alma kizlar kuafordeyim saclarima rofle attirip kestirecegim imaj yapacagim ins guzel olur

teşekkür ederim kaptancımm

Canim kolay gelsinp

Ohh ne güzel kaptanım, güle güle kullan saçlarını.

Anladım Zeynepcim.

Yok canımm Şart bana ait tamamen, ceza verdim kendime. Zayıflamadan yok dedim. Eşim kilo verme konusundan pek hoşnut değil ne yazık ki ama olan ona da oluyor. Ben girmeyince o da giremiyor.

merhaba arkadaşlar sabah oğluşumla 8de kalktım 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik ve bitki çayımı içtim 3 saat sonra 1 şeftali yedim şuan öğlen yemeğimi yiyorum türlü salata 1 dilim ekmek 1 bardak lahana suyumu da içtim ben hergün lessie ile 3 mil yapmayı hedefledim ama oğlum uyumadığı için şimdilik 1 mil yapabildim dedesi aldı götürdü 1 saat sonra 2 mil daha yapıcam.
saat 4 gibi ara öğün yaparım 1 kase yoğurt yerim akşamda 3 adet köfte salata ayran 1 dilim ekmek düşünüyorum.

Lisansım Biyolojiydi hmm . Hep böyle bi fark koyamıyorum çünkü hep yorgunum bide evde int. yok videolarımda yok video dan egzersiz yapamıyorum akşamlarıda yürüyemiyorum yorgun oluyorum zaten

Hosgeldin canim ilk sayfada ki kurallarimiz I okudun mu onlari Kabul ediyormusun
Merhaba fıstıklar nasılsınız. Disardaydim uc saat kadar. Simdi ev isleri beni bekler.
valla bende yorgunluktan uyuyakalmisim yeni uyandim

bugün herkeste ev temizliği var sanırım
bende evi temizledim.
kahvaltı normal
gün içinde 1 dilim karpuz yedim
3 kase çorba içtim

şimdi 1 dilim karpuz yiyip günükapatcaktım
ama yeni doğan bi yavrucugum,kedilerimden birisinin öldüğünü gördüm. onu gömdüm. çok üzüldüm ..
canım çok sıkkın . miniminnackt henz. neyse arkadaşlar. öptüm herkesi

kızlar bi merhaba diyeyim dedim...

merak etmeyin tatilde kilo almayacağım inşallah....bu akşam da sporumuzu yaptık çok şükür...

kaptancım yeni saçın hayırlı uğurlu olsuunnnn yeni fotolarını faceden takipte olacağım, meraktayım

yarın giremezsem Dilacım yeni yaşın şimdiden kutlu olsun tatlım... sevdiklerinle beraber geçireceğin nice keyifli,sağlıklı,upuzuun, güpgüzel yılların olsun inşallah :)

hmcim nasıl gidiyor fıstığım diyetin?

bengücüm güünahını ben aldım kuzum, affet ne olur... bıraktı galiba diyeti hiç sesi soluğu çıkmıyor demiştim

öptüm hepinizi fırsat buldukça girerim

Lisansım Biyolojiydi hmm . Hep böyle bi fark koyamıyorum çünkü hep yorgunum bide evde int. yok videolarımda yok video dan egzersiz yapamıyorum akşamlarıda yürüyemiyorum yorgun oluyorum zaten

Umarım güzel sonuçlar alırsın Brokolicim.

Dilacım çok üzüldüm meleğe.
Biz de şimdi dışardan geldik.
Bir yerde oturduk, çay içiyorduk. Yakında bir köpek ile gözüme çarptı.
Resmen kemikleri sayılıyor.
Yutamadım resmen.
Eşim alışık zaten benim arada öyle kalmama.
Gitti süt aldı geldi 1 litre.
2 köpek bitirdi. Nasıl açlarsa 2-3 dakika sürmedi bile.
Bir de teki kördü, göremiyordu, ben içirdim.
Şimdi içim içimi yiyor.
Ne yapacağım ben şimdi? Hepsine yetmem mümkün değil ama böyle de içim rahat etmiyor.
Eve geçince de kedi köpek yuvaları yapmaya başlayacağız.

Lucim gayet iyi gidiyor.
bugün 1 litre ayran ve 2 tane tavuk burger yedim o kadar.

luciiiii canımın içi ya çok teşekkür ederim sağolasın inşallah bu iyi dileklerinin kat be katı senin için olurrr

hmm canım evet hepsine yetişemezsin ama çok iyi yapmıssın herkes senin benm gibi olsa zaten o kemikler sayılmazdı en azından insanlar artıklarını çöpe atacagına kapya kaba koysalar bi işe yarar

bu arada bizimkiler süpriz yaptı ben uyumaya çalışrken şak dye pastayla daldlar. sadece 1 çatal yedim kendimi tebrik ediyorum ( o da annemin birden kesip uzatmasıyla oldu onuda yemezzdim sabah tartıya yansımaz heralde diye düşünüyorum)

Doğum günün kutlu olsun Dilacım. Nice güzel yıllara umarım. Boşver doğum günün yiyeceksin tabi, zaten canın da sıkkındı iyi olmuş oldu.

Ahh oradan birisi yorum yaptı. Getirip atıyorlar bu köpekleri buraya, en azından Çin'e götürseler de yenilse diye. Adamla kavga etsem olmayacak, eşim laf edecek bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…