- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.581
Kızlar gunaydiiiinnn :)
Dün başvurusu yaptım moleküler biyoloji ve Genetik umarım alınır ama bi hocayla konuştum mülakat gayet ruh hallerine bagliymis bu nedir ya tüm hevesim kaçırdı
Bu arada kaç gündür eve öyle yorgun geliyorum ki yemek yiyip oruç aksamlari ve cok buyuk rahatlik hissediyorum :)
Dün
Kahvaltı
Kahvaltıdan önce maydanoz lu limonlu şu
Peynir maydoniz ve yulafli omlet
Salatalık
Domates
2 zeytin
Yesil cay
Öğlen
4 adet köfte ve ayran
Akşam
Yeşil Elma
Ama tartiya çıktım ve kilo almışımspor yapamıyorum kaç gündür sadece hafta sonları yeter mi acaba spor yapmak için kizlarr ?
Telefonuna adım sayar ve günlük ortalama 5.000 adım atıyorum yeterli mi sizce
Takımımın güzel kızları Günaydınnnn
Bu hafta innaılmaz yogun bir hafta dünden sonra erken uyudum sabah güzel bir banyoyla başladım
Bugün ve yarın önemli toplantı ve eğitimlerimiz var dilerim ki haftasonu bir an önce gelir.
Uzun zamandır yıılık izne çıkmayı bekliyorsum hem dinlenmek hemde tatil için ancak malum cenaze nedeniyle olamadı.
Suan dinlenemediğimden hala aynı hisle günlerimi geçiriyorum dinlenmek istiyorum.
Henüz vücudum hiç bir karesine deniz suyu değmedi :KK63:
Sizlere merhaba diyerek güne başlamak istiyorum
Utanarak söylüyorum ki son 1 aydır yediklerimin içtiklerimin hiç ama hiç affı yok.
Sirket yemek şirketi berbat yemek yapıyor ve bu nedenle şirkette yemek yemiyorum akşam eve gidince haliyle yemeğe gömülüyorum.
Nihayet yemek şirketi değişiyor tekrar eski günlerime dönmek istiyorum. Sağlıklı yaşam gibisi yok yahu
Nerde o lt sularım nerde o yeşilçay elma kayısılarım hani ara öğünlerimmm tüüüüüüüü
Sizleri kocaman öpüyorumm
Gün içinde yine uğramaya calısacağım
Hepimize sağlıkla kilo vermeler diliyorum
Sevgiyle kalınn
kızlar günaydınlarrrr.... eşim pazartesiye kadar izin almış, durumum vahim anlayacağınız :) dün yürüyüşten sonra pastalar, börekler, kahvaltılıklar alarak eve döndükdolayısıyla diyetin ucu kaçtı bende... nasılsa 4 gün beni mahvedecek yarın da bi yerlere kaçalım diyoruz, buralarda olamayabilirim o sebeple az önce tartıldım 69 um... buna da şükür pazar 71 i görüp yemeğe, çekirdeğe ve abur cubura saldırmış pazartesi korkumdan da tartılamamıştım... demek ki dün tartılsaydım 68 i görecekmişim... neyse bu 4 günü kazasız atlatmaya çalışacağım ama en büyük zaafım kahvaltılıklar ve eşim de bunu çok güzel kullanıyor fırsat buldukça gelirim yine ..öptüm hepinizi :)
kızlar iki günde sayfalar dağlar kadar olmuş yahu daha yarısını okudum.
bu arada bi yerde bengü diyeti bozdumu demişiniz. bozmadım ayol. ama bir kaçamağım oldu. ondan dolayı özür diliyorum. yürüyüşle telafi etmeye çalışıcam. ha birde çok katı gitmiyo benim diyet tabiki. normal diyette porsiyon azaltıyorum. bide işlerden dolayı çok ayaktaydım. yoruldum baya. inşallah işe yaramıştır.
Tebrikler Canim hedefe adim adim yaklasiyorsunhm22 canım yaaa ama ene gel olamadm kendşme olsun çok az bozdum evde ne yemekler ne tatlılar var allahtan erkek değilim bir yerim şişer diyip diyip yerdim valla
tatsız brokolicim canm 10.000 adım daha iyi olur benmde tlf da var 2.000e bile tamamlayamıyorumm
Günaydın kızlar çok mutluyum 81.5 çıktım 500 grama güle güle dedik. bu gün devam çorbaya. son kez
böyle diyetler hiç bana göre degil bozasım geliyorrrrrr
Canim kolay gelsinpTakımımın güzel kızları Günaydınnnn
Bu hafta innaılmaz yogun bir hafta dünden sonra erken uyudum sabah güzel bir banyoyla başladım
Bugün ve yarın önemli toplantı ve eğitimlerimiz var dilerim ki haftasonu bir an önce gelir.
Uzun zamandır yıılık izne çıkmayı bekliyorsum hem dinlenmek hemde tatil için ancak malum cenaze nedeniyle olamadı.
Suan dinlenemediğimden hala aynı hisle günlerimi geçiriyorum dinlenmek istiyorum.
Henüz vücudum hiç bir karesine deniz suyu değmedi :KK63:
Sizlere merhaba diyerek güne başlamak istiyorum
Utanarak söylüyorum ki son 1 aydır yediklerimin içtiklerimin hiç ama hiç affı yok.
Sirket yemek şirketi berbat yemek yapıyor ve bu nedenle şirkette yemek yemiyorum akşam eve gidince haliyle yemeğe gömülüyorum.
Nihayet yemek şirketi değişiyor tekrar eski günlerime dönmek istiyorum. Sağlıklı yaşam gibisi yok yahu
Nerde o lt sularım nerde o yeşilçay elma kayısılarım hani ara öğünlerimmm tüüüüüüüü
Sizleri kocaman öpüyorumm
Gün içinde yine uğramaya calısacağım
Hepimize sağlıkla kilo vermeler diliyorum
Sevgiyle kalınn
gunahini almisiz bengucum Lucim dikkat et fazla kilo alma kizlar kuafordeyim saclarima rofle attirip kestirecegim imaj yapacagim ins guzel olurkızlar bide haftasonu şehirdışında olma ihtimalim var. girmeyebilirim nete eğer gidersem. az kaçamakla kurtarmaya çalışıcam. yada oyle olmak zorunda diyeyim.çünkü kendimce onbeş günde incelmezsem ondan sonrası biraz zor.
Zeynepcim yıllık izin durumu yok sanırım değil mi artık?
Belki bayram kaçarsınız biraz bir yerlere.
Bu sene ben de hiç girmedim denize. Deniz diye ölüyorum ama ceza bana kilo vermeden girmem..
Tebrikler Canim hedefe adim adim yaklasiyorsun
Canim kolay gelsinp
gunahini almisiz bengucum Lucim dikkat et fazla kilo alma kizlar kuafordeyim saclarima rofle attirip kestirecegim imaj yapacagim ins guzel olur
Tebrikler Canim hedefe adim adim yaklasiyorsun
Canim kolay gelsinp
gunahini almisiz bengucum Lucim dikkat et fazla kilo alma kizlar kuafordeyim saclarima rofle attirip kestirecegim imaj yapacagim ins guzel olur
aslında 5 günüm daha var ama iş yerinde yönetim ekibinde eksiklik var öyle her istediğimizde kaçamıyoruz.
Ve bayramlarda calısma durumumuz var malesef.
Sen neden giremiyorsun zayıflama sartını kim koydu eşin mi ?
teşekkür ederim kaptancımm
Harika brokolicim. Lisansın neydi? Mükemmel bir bölüm bence.
Menünü okumadım çünkü çok açımm.
5000 adımı ne zamandan beri attığın da önemli. Normalde de öyleysen bu kilo vermek için işe yaramaz. Ama yeni başladıysan yeterli olur.
Hosgeldin canim ilk sayfada ki kurallarimiz I okudun mu onlari Kabul ediyormusunmerhaba arkadaşlar sabah oğluşumla 8de kalktım 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik ve bitki çayımı içtim 3 saat sonra 1 şeftali yedim şuan öğlen yemeğimi yiyorum türlü salata 1 dilim ekmek 1 bardak lahana suyumu da içtim ben hergün lessie ile 3 mil yapmayı hedefledim ama oğlum uyumadığı için şimdilik 1 mil yapabildim dedesi aldı götürdü 1 saat sonra 2 mil daha yapıcam.
saat 4 gibi ara öğün yaparım 1 kase yoğurt yerim akşamda 3 adet köfte salata ayran 1 dilim ekmek düşünüyorum.
valla bende yorgunluktan uyuyakalmisim yeni uyandimMerhaba fıstıklar nasılsınız. Disardaydim uc saat kadar. Simdi ev isleri beni bekler.
Lisansım Biyolojiydi hmm . Hep böyle bi fark koyamıyorum çünkü hep yorgunumbide evde int. yok videolarımda yok video dan egzersiz yapamıyorum akşamlarıda yürüyemiyorum yorgun oluyorum zaten
bugün herkeste ev temizliği var sanırım
bende evi temizledim.
kahvaltı normal
gün içinde 1 dilim karpuz yedim
3 kase çorba içtim
şimdi 1 dilim karpuz yiyip günükapatcaktım
ama yeni doğan bi yavrucugum,kedilerimden birisinin öldüğünü gördüm. onu gömdüm. çok üzüldüm ..
canım çok sıkkın . miniminnackt henz. neyse arkadaşlar. öptüm herkesi
kızlar bi merhaba diyeyim dedim...
merak etmeyin tatilde kilo almayacağım inşallah....bu akşam da sporumuzu yaptık çok şükür...
kaptancım yeni saçın hayırlı uğurlu olsuunnnn yeni fotolarını faceden takipte olacağım, meraktayım
yarın giremezsem Dilacım yeni yaşın şimdiden kutlu olsun tatlım... sevdiklerinle beraber geçireceğin nice keyifli,sağlıklı,upuzuun, güpgüzel yılların olsun inşallah :)
hmcim nasıl gidiyor fıstığım diyetin?
bengücüm güünahını ben aldım kuzum, affet ne olur... bıraktı galiba diyeti hiç sesi soluğu çıkmıyor demiştim
öptüm hepinizi fırsat buldukça girerim
luciiiii canımın içi ya çok teşekkür ederim sağolasın inşallah bu iyi dileklerinin kat be katı senin için olurrr
hmm canım evet hepsine yetişemezsin ama çok iyi yapmıssın herkes senin benm gibi olsa zaten o kemikler sayılmazdı en azından insanlar artıklarını çöpe atacagına kapya kaba koysalar bi işe yarar
bu arada bizimkiler süpriz yaptı ben uyumaya çalışrken şak dye pastayla daldlar. sadece 1 çatal yedim kendimi tebrik ediyorum ( o da annemin birden kesip uzatmasıyla oldu onuda yemezzdim sabah tartıya yansımaz heralde diye düşünüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?