- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.801
Canim tebrik ederimguzel kg vermissin Canim sen nasil istersenYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz umarim istediginiz kilolara istediginiz surede inersiniz.
Lucim baktim profilindeki albümlerde yok foto.
Kaptanim beni izinli mi saycaksin yoksa izinsizmi
Hosgeldin Ece Ben kaptanim hm22 ve luci kaptan yard bana da Sahnur diyebilirsinMerhabaa :) Ben Ece sizlerle paylaşımda bulunacağım sohbet muhabbet şu kilolar gitsin hepimizdeama yarışmaya girmeyeceğim.. Kaptan ve yardımcısı kiim :)
hoşbuldum canım :) takımın durumu nasıl paylaşım konusunda.. bir de bugün cuma dilerim herkes güzel sonuçlar almıştır..Hosgeldin Ece Ben kaptanim hm22 ve luci kaptan yard bana da Sahnur diyebilirsin
canım hoşgeldin aramıza..kendinden bahseder misin biraz bize...bol eksiler bu aradaMerhabaa :) Ben Ece sizlerle paylaşımda bulunacağım sohbet muhabbet şu kilolar gitsin hepimizdeama yarışmaya girmeyeceğim.. Kaptan ve yardımcısı kiim :)
ekstra birşeyler yapmadım2 ay leslı yapmıştım onuda yapacak vaktım olmuyor ama kendiliğinden gidiyor 75 kilodan 62 yi görmek mucize gibi birşey inş devamı gelecek önceleri 6lı rakamları görsem diyordum şimdi 5 li rakamlara geçmek istiyorum. hamilelik takvimine gelince tüp bebek sırasında yapmıştım ordan kalmıştır.canım maşallah gecen hafta girmeyince işyerindeki sorunlardan dolayı giremiyorsun diskalifiye olma diye seni izinli yazmıştık o yüzden mecburen bu hafta da izinli olman gerekiyor ama haftaya 62 kg ile seni mezun ederiz tatlım mezun olman için 63 olman gerekiyordu maşallah nasıl verdin yaa serap bu kg ları tebrik ederim seni ekstra bişeyler yaptın mı? bu arada hamilelik takvimi var yoksa hamile misin?
canım isterdim ama atlamıyorum ben... vücudu sarkıtıyor diyorlar ip atlamak için ama ne kadar doğru bilmiyorum...Arkadaşlar aranızda ip atlayanlar var mı acaba bir şey sormak istiyorum
tebrikler canım :)ekstra birşeyler yapmadım2 ay leslı yapmıştım onuda yapacak vaktım olmuyor ama kendiliğinden gidiyor 75 kilodan 62 yi görmek mucize gibi birşey inş devamı gelecek önceleri 6lı rakamları görsem diyordum şimdi 5 li rakamlara geçmek istiyorum. hamilelik takvimine gelince tüp bebek sırasında yapmıştım ordan kalmıştır.
canım isterdim ama atlamıyorum ben... vücudu sarkıtıyor diyorlar ip atlamak için ama ne kadar doğru bilmiyorum...
Merhaba arkadaşlar.
Sanırım ilk olarak kendimi tanıtmalıyım. Adım Nihal, 20 yaşında 1.57 boyunda 75 kilo biriyim çocukluğumdan beri fazla kilolarım vardı bir ara 65 kiloya kadar düşmüştüm o kiloda bile kendime o kadar çok özgüvenim vardı ki yanımdan geçen insanlar dönüp dönüp bana bakarlardı. Sonra her yere arabayla gitmeye başladım yürümeyi resmen unuttum yedim içtim yattım uyudum hiç dikkat etmedim ve sonuç olarak 75 kilo.
Ve artık yeter dedim kendime bu böyle olmaz çünkü çevremdeki herkesin sözleri çok gözüme batmaya beni kırmaya başladı. Hedefim 55-50 kilo olmak ve 2015 yılına 50 kilo olarak gireceğim bu azimle devam edersem :)
Arkadaşlar ben çalışıyorum bu nedenle sürekli ara öğün yapma gibi bir şansım yok her sabah düzenli olarak en az 500 olmak üzere ipimi atlıyorum 2 dilim kepek ekmeğimle kahvaltımı yapıyorum ve evden çıkıyorum işe yürüyerek 45 dakikada geliyorum işten 5 te çıkıyorum yine aynı tempoyla 45 dakika yürüyerek evime gidiyorum. Bu arada çok acıkırsam eğer karnım açlık sinyalleri vermeye başlarsa form bisküvileri ile idare ediyorum. Eve gittiğimde 1 dilim kepek ekmeğimle porsiyonu küçük olan tabaklarımla evde ne varsa yiyorum. Ve akşam 7 den sonra hiçbir şey yememeye dikkat ediyorum. Ve mutlaka her akşam 8 den sonra en az 1000 tane ip atlıyorum. Bu arada günlük 2-2,5 litre arası su tüketiyorum.
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
merhaba ayy ben ne için girdim foruma kendımı nerelerde buldum ..ben de 75 kiloylum suan 69 kıloyum boyum 1.56 2 ayda anca bu kadar verebıldım kuralları okudum takıma ben de katılayım birileriyle hırs yapmak daha etkılı olacaktır sanırım ayrıca 5 ekimde dugunum varbi 5 kılo versem dugune kadar cok ıyı olcam emınım ya
hiç bilmiyorum ki tatlım..belki bu kış ben de atlatım...gögüsleri sarkıtıyor diyorlar genel olarak... belki ters bi hareket yapmışsındırBir komşumuz ip atlayarak zayıfladı hiç sarkması olmadı aksine daha sıkı vücudu canım.
Ben ip atlarken sırtım ağrımaya başladı acaba neden olabilir fikrin var mı acaba
canım bende hiç atlamadım ama sen sabah 500 akşam 1000 yazınca heveslenmiştim ne kadar süredir atlıyorsunBir komşumuz ip atlayarak zayıfladı hiç sarkması olmadı aksine daha sıkı vücudu canım.
Ben ip atlarken sırtım ağrımaya başladı acaba neden olabilir fikrin var mı acaba
canım bende hiç atlamadım ama sen sabah 500 akşam 1000 yazınca heveslenmiştim ne kadar süredir atlıyorsun
ahhh bi görebilsek o 60 ıııııaynen canım hedef kilom 60 benim.
ben artık hedefimi 65 yaptım ona inebilsem yeter benahhh bi görebilsek o 60 ııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?