Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ekstra birşeyler yapmadım2 ay leslı yapmıştım onuda yapacak vaktım olmuyor ama kendiliğinden gidiyor 75 kilodan 62 yi görmek mucize gibi birşey inş devamı gelecek önceleri 6lı rakamları görsem diyordum şimdi 5 li rakamlara geçmek istiyorum. hamilelik takvimine gelince tüp bebek sırasında yapmıştım ordan kalmıştır.

tebrikler canım :)

canım isterdim ama atlamıyorum ben... vücudu sarkıtıyor diyorlar ip atlamak için ama ne kadar doğru bilmiyorum...

Bir komşumuz ip atlayarak zayıfladı hiç sarkması olmadı aksine daha sıkı vücudu canım.
Ben ip atlarken sırtım ağrımaya başladı acaba neden olabilir fikrin var mı acaba

merhaba kızlar hoşgeldiniz aramıza umarım güzelce veririz kiloları:):)
hm22 canııım valla geçti şimdi ne oldu bilmiyorum ama bir anda geçti soğuk suyla yıkayıp durdum.

bu arada temizlik yaptk dip köşe
ölüyorum galiba!!!

adanada yaşayıp cehenneme gidecek olan varsa bence adanada çektiğinden düşmeliler
allahım saçma sapan espriler yapmaya başladım. iyi değilim

Bir komşumuz ip atlayarak zayıfladı hiç sarkması olmadı aksine daha sıkı vücudu canım.
Ben ip atlarken sırtım ağrımaya başladı acaba neden olabilir fikrin var mı acaba
hiç bilmiyorum ki tatlım..belki bu kış ben de atlatım...gögüsleri sarkıtıyor diyorlar genel olarak... belki ters bi hareket yapmışsındır

canım bende hiç atlamadım ama sen sabah 500 akşam 1000 yazınca heveslenmiştim ne kadar süredir atlıyorsun

***5.TAKIM 376. ETAP***
hm22(81,00/80.8/0.2/0.25)
bengu84(68,9/68,30/0,60/%0,87)
tatsızbrokoli(60,2/59,8/0,40/%0,66)
siyamum (56,30/) izinli
dila21(81,00/81,00/0/%0,0) sabit
5. TAKIM ORTALAMASI : %0,36

kızlar listemizin son hali bu ekliyorum paylaşıma

canım bende hiç atlamadım ama sen sabah 500 akşam 1000 yazınca heveslenmiştim ne kadar süredir atlıyorsun

Canım 1 haftadır atlıyorum gerçekten zevkli ip atlamak sayaçlı ipim var ne kadar atladığımı oradan öğrenebiliyorum 15 dakikalık bir sürede 1000 tane atlamış oluyorum

dila cım gecen hafta senin hedef kilonu belirtmemiştik onu belirtrsen listelere ekleyeyim

canım katılmak isteyenler kısmına 60 yazmışsın onu yazıyorum

kızlar ben boyumdan mıdır nedir ip atlayamıyorum ayagım takılıp duruyor. bende sarkıttıgını ama sütyen takarak atlanırsa sorun olmayacagını okumuştum bir yerde.bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…