- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.781
peki o zaman ama hafta içi de olsa bence yapın bunu:) günü birlik kaçamaklar çok keyifli olur :) hele ki istanbula... ohh missss
Merhaba arkadaşlar.
Sanırım ilk olarak kendimi tanıtmalıyım. Adım Nihal, 20 yaşında 1.57 boyunda 75 kilo biriyim çocukluğumdan beri fazla kilolarım vardı bir ara 65 kiloya kadar düşmüştüm o kiloda bile kendime o kadar çok özgüvenim vardı ki yanımdan geçen insanlar dönüp dönüp bana bakarlardı. Sonra her yere arabayla gitmeye başladım yürümeyi resmen unuttum yedim içtim yattım uyudum hiç dikkat etmedim ve sonuç olarak 75 kilo.
Ve artık yeter dedim kendime bu böyle olmaz çünkü çevremdeki herkesin sözleri çok gözüme batmaya beni kırmaya başladı. Hedefim 55-50 kilo olmak ve 2015 yılına 50 kilo olarak gireceğim bu azimle devam edersem :)
Arkadaşlar ben çalışıyorum bu nedenle sürekli ara öğün yapma gibi bir şansım yok her sabah düzenli olarak en az 500 olmak üzere ipimi atlıyorum 2 dilim kepek ekmeğimle kahvaltımı yapıyorum ve evden çıkıyorum işe yürüyerek 45 dakikada geliyorum işten 5 te çıkıyorum yine aynı tempoyla 45 dakika yürüyerek evime gidiyorum. Bu arada çok acıkırsam eğer karnım açlık sinyalleri vermeye başlarsa form bisküvileri ile idare ediyorum. Eve gittiğimde 1 dilim kepek ekmeğimle porsiyonu küçük olan tabaklarımla evde ne varsa yiyorum. Ve akşam 7 den sonra hiçbir şey yememeye dikkat ediyorum. Ve mutlaka her akşam 8 den sonra en az 1000 tane ip atlıyorum. Bu arada günlük 2-2,5 litre arası su tüketiyorum.
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
hm cim canım bu haftada hep aç mı gezdin nasıl gitti bu 200 gr ?Hem de ne güzel olur Lucim.
İstanbul tam gezmelik şehir zaten, gezip kaçacaksın
Nihal hoşgeldin takıma. Çok güzel anlatmışsın kendini.
sayfanın sonuna eklemek nasıl oluyor ben bu kısmı anlamadım zaten sitenin yeni haline de pek alışamadım
Nihal hoşgeldin takıma. Çok güzel anlatmışsın kendini.
Konuyu Puskuut arkadaşımız açmış ve ilk sayfadaki mesajı o yazmış ve düzenleme yetkisi de onda var sadece.
Arkadaşımızla konuşup rica edip 1 sayfadaki kurallar kısmına kuralları okuduktan sonra kuralları okuduğumuzu ve kabul ettiğimizi belirttiğimiz bir mesaj yazmamız gerektiği takdirde üyeliğimizin gerçekleşeceğini eklemesini isteyebiliriz :)
Teşekkür ederim canım :)
canım şu an deneme sürecindesin normalde 2 hafta oluyor bu deneme süreci ama 1 hafta boyunca ekstra paylaşımlar falan yazarsan daha erken de takıma girebilirsin cuma sabahları 12 ye kadar bildirim yapmamız gerekiyor senin düğüne az kalmış o yüzden 1 ayda 5 kg verilmeyecek bir kg değil çok rahat verebilirsin dişini biraz sıkıncasevindim teşekkür ederim :) kuralları okudum kabul edıyorum ama kılomu falan nereye yazmam gerek bılmıyorum ben sitede yenıyım
canım maşallah gecen hafta girmeyince işyerindeki sorunlardan dolayı giremiyorsun diskalifiye olma diye seni izinli yazmıştık o yüzden mecburen bu hafta da izinli olman gerekiyor ama haftaya 62 kg ile seni mezun ederiz tatlım mezun olman için 63 olman gerekiyordu maşallah nasıl verdin yaa serap bu kg ları tebrik ederim seni ekstra bişeyler yaptın mı? bu arada hamilelik takvimi var yoksa hamile misin?Arkadaşlar gecen hafta bildirimde bulunamadım farklı problemler vardı cuma yazamadım cumartesıde geç olmuştu şuan 62 kiloyum ama 2 hafta önce kaçtım tam bilemiyorum artık mezun olmak istiyorum buraya giremiyorum diskalifiye edilerek ayrılmak istemiyorum
hoşgeldin canım aramıza..şimdiden hayırlı uğurlu olsun, çoook mutlu oolun inşallah :) ben de 69 ummmmtamamdır ben suandan itibaren hırsla baslıyorum dıyetıme :) 69 kılo ıle baslıyorum ben ..bu arada yasım da 25 .. hedef kilom da 52 cıvarı ..dugune kadar 5 vereyım de dugunden sonra hedefıme ulasırım şimdi çalısıyorum ogle yemegıni bildirmekle baslıcam artık :) opuyooorruumm
canım menüleri akşam bitirdikten sonra yada ertesi gün öğlye kadar topluca bildiriyorsun bizlerde ona göre yorum yapıyoruztamamdır ben suandan itibaren hırsla baslıyorum dıyetıme :) 69 kılo ıle baslıyorum ben ..bu arada yasım da 25 .. hedef kilom da 52 cıvarı ..dugune kadar 5 vereyım de dugunden sonra hedefıme ulasırım şimdi çalısıyorum ogle yemegıni bildirmekle baslıcam artık :) opuyooorruumm
ayy geçen yıllardan bi foto buldum ve önceki sonraki yapayım diyorum ama bu yeni şekli ile siteye nasıl ekleniyor kii
ıyyyk utanç fotosu resmennnn
canım buraya koymayacağım herkese açık ya, kepaze olmayayım, albüme ekleyeyim dedim arkadaş olarak birbirimizi eklersek görebilirsinizcanım aşağıda dosya yükle yazıyor cevaplanın yanında hemen ordan yükleyebilirsin :)
Birde upload etme sitelerinden dosyayı yükleyip forumlar için url kodunu kopyalayabilirsin ama dosya yükleden yapmak çok daha kolay :)
hosbulduk canım arada bir duruyorlar ama kırarız onların inadını :)hoşgeldin canım aramıza..şimdiden hayırlı uğurlu olsun, çoook mutlu oolun inşallah :) ben de 69 ummmmgitmiyor kilolar sinir harbiii
canım buraya koymayacağım herkese açık ya, kepaze olmayayım, albüme ekleyeyim dedim arkadaş olarak birbirimizi eklersek görebilirsiniz
evet canım büyük geldi foto galiba yüklemiyor..pcye geçince kçültüp deneyeceğimYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz umarim istediginiz kilolara istediginiz surede inersiniz.
Lucim baktim profilindeki albümlerde yok foto.
Kaptanim beni izinli mi saycaksin yoksa izinsizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?