Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

peki o zaman ama hafta içi de olsa bence yapın bunu:) günü birlik kaçamaklar çok keyifli olur :) hele ki istanbula... ohh missss

Hem de ne güzel olur Lucim.
İstanbul tam gezmelik şehir zaten, gezip kaçacaksın

Nihal hoşgeldin takıma. Çok güzel anlatmışsın kendini.

normalde cuma yarışmalarına katılmak isteyenler diye bir başlık var biz ordan çağırıyorduk yeni üyeleri ama şu ara üye sıkıntımız var o yüzden aramıza hoşgeldin

sayfanın sonuna eklemek nasıl oluyor ben bu kısmı anlamadım zaten sitenin yeni haline de pek alışamadım

Konuyu Puskuut arkadaşımız açmış ve ilk sayfadaki mesajı o yazmış ve düzenleme yetkisi de onda var sadece.
Arkadaşımızla konuşup rica edip 1 sayfadaki kurallar kısmına kuralları okuduktan sonra kuralları okuduğumuzu ve kabul ettiğimizi belirttiğimiz bir mesaj yazmamız gerektiği takdirde üyeliğimizin gerçekleşeceğini eklemesini isteyebiliriz :)

Nihal hoşgeldin takıma. Çok güzel anlatmışsın kendini.

Teşekkür ederim canım :)

sevindim teşekkür ederim :) kuralları okudum kabul edıyorum ama kılomu falan nereye yazmam gerek bılmıyorum ben sitede yenıyım

haa o kısmı evet oraya ekleyebiliriz zaten takımda bir yaz rehaveti var kuralları falan da yenilemeyi düşünüyorum hepsini toptan yaparız bir ara

sevindim teşekkür ederim :) kuralları okudum kabul edıyorum ama kılomu falan nereye yazmam gerek bılmıyorum ben sitede yenıyım
canım şu an deneme sürecindesin normalde 2 hafta oluyor bu deneme süreci ama 1 hafta boyunca ekstra paylaşımlar falan yazarsan daha erken de takıma girebilirsin cuma sabahları 12 ye kadar bildirim yapmamız gerekiyor senin düğüne az kalmış o yüzden 1 ayda 5 kg verilmeyecek bir kg değil çok rahat verebilirsin dişini biraz sıkınca

Arkadaşlar gecen hafta bildirimde bulunamadım farklı problemler vardı cuma yazamadım cumartesıde geç olmuştu şuan 62 kiloyum ama 2 hafta önce kaçtım tam bilemiyorum artık mezun olmak istiyorum buraya giremiyorum diskalifiye edilerek ayrılmak istemiyorum

canım maşallah gecen hafta girmeyince işyerindeki sorunlardan dolayı giremiyorsun diskalifiye olma diye seni izinli yazmıştık o yüzden mecburen bu hafta da izinli olman gerekiyor ama haftaya 62 kg ile seni mezun ederiz tatlım mezun olman için 63 olman gerekiyordu maşallah nasıl verdin yaa serap bu kg ları tebrik ederim seni ekstra bişeyler yaptın mı? bu arada hamilelik takvimi var yoksa hamile misin?

tamamdır ben suandan itibaren hırsla baslıyorum dıyetıme :) 69 kılo ıle baslıyorum ben ..bu arada yasım da 25 .. hedef kilom da 52 cıvarı ..dugune kadar 5 vereyım de dugunden sonra hedefıme ulasırım şimdi çalısıyorum ogle yemegıni bildirmekle baslıcam artık :) opuyooorruumm

hoşgeldin canım aramıza..şimdiden hayırlı uğurlu olsun, çoook mutlu oolun inşallah :) ben de 69 ummmm gitmiyor kilolar sinir harbiii

canım menüleri akşam bitirdikten sonra yada ertesi gün öğlye kadar topluca bildiriyorsun bizlerde ona göre yorum yapıyoruz

ayy geçen yıllardan bi foto buldum ve önceki sonraki yapayım diyorum ama bu yeni şekli ile siteye nasıl ekleniyor kii

ıyyyk utanç fotosu resmennnn

ayy geçen yıllardan bi foto buldum ve önceki sonraki yapayım diyorum ama bu yeni şekli ile siteye nasıl ekleniyor kii

ıyyyk utanç fotosu resmennnn

canım aşağıda dosya yükle yazıyor cevaplanın yanında hemen ordan yükleyebilirsin :)

Birde upload etme sitelerinden dosyayı yükleyip forumlar için url kodunu kopyalayabilirsin ama dosya yükleden yapmak çok daha kolay :)

canım buraya koymayacağım herkese açık ya, kepaze olmayayım, albüme ekleyeyim dedim arkadaş olarak birbirimizi eklersek görebilirsiniz

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz umarim istediginiz kilolara istediginiz surede inersiniz.

Lucim baktim profilindeki albümlerde yok foto.

Kaptanim beni izinli mi saycaksin yoksa izinsizmi

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz umarim istediginiz kilolara istediginiz surede inersiniz.

Lucim baktim profilindeki albümlerde yok foto.

Kaptanim beni izinli mi saycaksin yoksa izinsizmi
evet canım büyük geldi foto galiba yüklemiyor..pcye geçince kçültüp deneyeceğim

Merhabaa :) Ben Ece sizlerle paylaşımda bulunacağım sohbet muhabbet şu kilolar gitsin hepimizde ama yarışmaya girmeyeceğim.. Kaptan ve yardımcısı kiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…