- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.821
inince durası gelmiyor ki insanın :) verdikçe veresi geliyorben artık hedefimi 65 yaptım ona inebilsem yeter ben
korumak vermekten daha zor canım yaaa.... o sebeple hayat boyu dikkatli olmak gerekahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh bi görsem bir daha almiycam yaa
yok canım unutmuştum şimdi yazıyorumKızlar internetim yoktu, şimdi geldi. Kaptanım beni izinli yazdık değil mi?
yok canım unutmuştum şimdi yazıyorum
yok sana izin... ne izni bu kuzuuu...yollama kaptanım bi yere kimseyiYollamayacaksın değil mi beni izine kaptanım, anladım ben seniiBütün gün yazılar ile uğraştım. Eşim gelsin de çıkalım bir kahve içelim şöyle, kendime geleyim.
Yazdim Canim ama bizi birakip gitmeKızlar internetim yoktu, şimdi geldi. Kaptanım beni izinli yazdık değil mi?
neyse 40 yilda bir izin istemis verdim gittiyok sana izin... ne izni bu kuzuuu...yollama kaptanım bi yere kimseyi
canım öğle ve akşama yoğurt eklemeye çalış..az yağlı bol limonlu olduğu sürece salatayı her öğüne koy derim ve bol bol ye..hem tok tutar hem kalorisi çok düşüktür hem de bağırsaklarını çalıştırıır...kızlar ya benim bu diyet listem az mıhadi yarın 80i gördüm diyelim.
20 kg var daha önümde vermem gereken. ne dersiniz. doğru yolda mıyım. kilo vermem durmasın.
canım diyetinde salata,haşlanmış yumurta,yoğurt,haşlanmış tavuk... bunlardan sakın korkma... çorbalardan korkma... korkacağın şeyler, ekmek,pilav,makarna,hamur işi ve her tür şeker içeren yiyecek olsun... haşlanmış tavuk, otur 1 tane ye mesela kilo vermeye devam edersin..bizzat denedim ben :)tamam canım öyle yapim ben bari dolu dolu olsun çünkü çok açım şu an. belki boşanda semerini ye diyceksiniz
ama ben bunun 10 misli yerdim. dediklerini hemen uygulamaya koyuyorum.kilo vermem dursun istemiyorum. yolun başında sayılrım hedefim 26 kilo vermekti. kaldı 21.
Gunaydinlarr Ben de Sabah ilik suyumu ictim dikkatli bir kahvalti yapacagim aksam uzeri piknige gidecegiz orda da abartmayacsgim ama belki 1 bardak sarap icerimkızlar iyi aksamlar benm bugun ilk gunum sabah kahvaltısını anlatmak bılee ıstemıyorum :) ogle k flakes ve yogurdu karıstırıp yedım pek vaktım yoktu.. aksam annem tavuk fırınlamıs tavuk ve salata yedım .. suyumu ıctım yeşil cayımı ogleden sonra ıctım..ama az once bı guzel maras dondurması yedımbeni de heveslendırdınız ip atlamaya sayaclı ipim var gidim de dondurmayı eriteyim
günaydın canımm... günaydın kızlar...Gunaydinlarr Ben de Sabah ilik suyumu ictim dikkatli bir kahvalti yapacagim aksam uzeri piknige gidecegiz orda da abartmayacsgim ama belki 1 bardak sarap icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?