Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur ederim kaptanim
Bende ip atlarken dizlerime onca agirligi vererek zarar verirsem diye korkuyorum. Cunku Yuruyunce sorun Olmuyormus koşarken dizlere zarar veriyormus mesela fazla kilo. Doğrumu bilmem

Kızlar internetim yoktu, şimdi geldi. Kaptanım beni izinli yazdık değil mi?

Yollamayacaksın değil mi beni izine kaptanım, anladım ben senii Bütün gün yazılar ile uğraştım. Eşim gelsin de çıkalım bir kahve içelim şöyle, kendime geleyim.
yok sana izin... ne izni bu kuzuuu...yollama kaptanım bi yere kimseyi

kızlar iyi akşamlar.
bugünkü menum kapanmıştır. açım ama hemde çok. bugün şeytan boz diyip duruyor. bozmiycam ama ne kadar dayanırım bilmiyoruuuuuuuum.

sabah
2 acı biber
domates
3 dl peynir
3 yeşil zeytin
1 dl çavdar

ara
1 dilim kavun

öğle
fırında tavuk domates ve bıraz patlıcan

ara
şeftali

ara
1 bardak (kocaman) naneli ayran

akşam
süllüm
2 yk böğülce
bolca salata

evi temizledik bu yüzden leslie yapamiycam ayaklarımı hissetmiyorum.
3 litre su

ben de menümü paylaşayım... henüz akşam yemeğimi yemedim eşime söz verdim onu bekliyorum bugün..en geç 19:00 u bulur

sabah: 09:30
pul biberli yoğurt karışımı 1 kase

öğle : 12:30
1 kase tel şehriye çorba acılı

ara: 15:00
1 bardak light süt tarçınlı

akşam: 19:00
fırında tavuk
çoban salata

su : 3 litre
spor: yok

kızlar ya benim bu diyet listem az mıhadi yarın 80i gördüm diyelim.
20 kg var daha önümde vermem gereken. ne dersiniz. doğru yolda mıyım. kilo vermem durmasın.

kızlar ya benim bu diyet listem az mıhadi yarın 80i gördüm diyelim.
20 kg var daha önümde vermem gereken. ne dersiniz. doğru yolda mıyım. kilo vermem durmasın.
canım öğle ve akşama yoğurt eklemeye çalış..az yağlı bol limonlu olduğu sürece salatayı her öğüne koy derim ve bol bol ye..hem tok tutar hem kalorisi çok düşüktür hem de bağırsaklarını çalıştırıır...

ayrıca sabah kahvaltına yumurta eklemeni öneririm... yumurta da çok tok tutar...

canım ayrıca kavun şeftali gibi meyvelerin şekeri ve kalorisi yüksektir..ara öğünlere kuru kayısı ceviz, badem,fındık ya da leblebi eklesen sanki daha vitaminli beslenmiş olursun

Kızlar göğüslerden zıplarken bende sıkıntı çekiyorum bir aşağı bir yukarı rahatsız oluyor insan ağırlık yapıyor. Bu nedenle göğüs bölgeme korse takıyorum zıplarken çok rahat oluyor önerebilirim.

Bugünkü listem.
Sabah kahvaltısında salatalık domates 1 tane haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği.

Bugün çok acıkmadığım için öğlen form bisküvilerden yemedim.
Akşam yemeğinde
Salata, Lahana yemeği 1.5 dilim ekmek

Saat 9-10 gibi bitki çayı içec

Sabah 700 ip atladım. Günlük 1.5 saatlik yürüyüşümü yaptım. Biraz sonra 1000 tane ip atlayacağım.

Toplamda 1 litre su içtim uyuyana kadar 2.5 litreyi bulur.

tamam canım öyle yapim ben bari dolu dolu olsun çünkü çok açım şu an. belki boşanda semerini ye diyceksiniz
ama ben bunun 10 misli yerdim. dediklerini hemen uygulamaya koyuyorum.kilo vermem dursun istemiyorum. yolun başında sayılrım hedefim 26 kilo vermekti. kaldı 21.

canım diyetinde salata,haşlanmış yumurta,yoğurt,haşlanmış tavuk... bunlardan sakın korkma... çorbalardan korkma... korkacağın şeyler, ekmek,pilav,makarna,hamur işi ve her tür şeker içeren yiyecek olsun... haşlanmış tavuk, otur 1 tane ye mesela kilo vermeye devam edersin..bizzat denedim ben :)

katı yağdan, çiçek yağından kaç olabildiğince..sadece salatalara çok az zeytinyağı öneririm

kızlar iyi aksamlar benm bugun ilk gunum sabah kahvaltısını anlatmak bılee ıstemıyorum :) ogle k flakes ve yogurdu karıstırıp yedım pek vaktım yoktu.. aksam annem tavuk fırınlamıs tavuk ve salata yedım .. suyumu ıctım yeşil cayımı ogleden sonra ıctım..ama az once bı guzel maras dondurması yedım beni de heveslendırdınız ip atlamaya sayaclı ipim var gidim de dondurmayı eriteyim

Gunaydinlarr Ben de Sabah ilik suyumu ictim dikkatli bir kahvalti yapacagim aksam uzeri piknige gidecegiz orda da abartmayacsgim ama belki 1 bardak sarap icerim

Gunaydinlarr Ben de Sabah ilik suyumu ictim dikkatli bir kahvalti yapacagim aksam uzeri piknige gidecegiz orda da abartmayacsgim ama belki 1 bardak sarap icerim
günaydın canımm... günaydın kızlar...
ben de sabah yoğurt kürü ile güne başladım..bu gün kısır yapacağım ben de... canım çekmekte :)

kısır ve ayran güünü yapacağım bugün yiyip yiyip şişeyim ki içki içemeyeyim..malum cumartesi.. bizde içilir mutlaka..ama bu hafta içmek istemiyorum ve tokken içki içmem... o sebeple kendimi kasıtlı şişireceğim bugün kaptancım sana afiyet olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…