Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlaaaaaaaaaaaaaar
oooh herkes bi piknik bi cumartesi keyfi maaaaşallah allah bozmasın
bende aşırı mutluyum. bugün vücudum beni şaşırttı 80.4 çıktım çok şükür böyle devam ederim inşallah. azcık aç kalmaya değiyor vallaaa.
keşke dün böyle çıksaydım ama napalım oldu bi kere
bugün ankaradan ablam geldi. çok güzel bi kahvaltı ettiler ama ben pek bulaşmadım sadece yarım tatlı kaşığı çilek reçeli yedim. onun dışında ablam diyabetik diye her şey kepekliydi sadece kepekli 1 dl omlet yedim peynir domates biber gerisi.
kendimi alkışlıyorum.

günaydın canımm... günaydın kızlar...
ben de sabah yoğurt kürü ile güne başladım..bu gün kısır yapacağım ben de... canım çekmekte :)
Afiyet olsun tatlim
Valla icki actok farketmiyor bende o sebebten 1 dilim ekmek le kahvaltimi yaptim oncesinde de Leslie 1 mil yaptim aksam uzeri mangal Yanina salat alar yaptim
sen devam et Canim haftaya 7 li rakamlari goreceksin

Kızlar nasılsınız?
Kaptanım bırakır mıyım hiç sizi ama benim paşa evde olunca pek fırsat bulamıyorum.
30 ağustos törenlerini izledik, kahvaltı yaptık da geldik. Bütün börekleri, poğaçaları ittim ve domates, peynir, zeytin yumurta falan yedim.

Merhaba canlar herkeste bir tatil modu çok kıskandım vallaha bende birazdan evi temizleyeceğim kardeşimle sabah hafif bir kahvaltı yaptım yine yürüyüşümü de yaptım fakat ip atlamadım daha vaktim olmadı temizlik bitince atlarım sanırım 500 tane.
Ve kardeşimle annem çanağı bile küçülttün demeye başladılar çok mutlu oluyorum insanlardan bu sözleri duyunca :)

Çok iyi canım sakın bozma aynen devam

Hm22 canım iyiyiz biz seni sormalı canım
Gel artıkk

Kuzum benim paşa izin de ya, zaten yazılar ile uğraşıyorum, ondan bile memnun değil, öyle olunca fırsat bulup bakamıyorum. Dizi izleyelim, film izleyelim, tatildeyim ben modunda da

hm22 canııım peki öyle olsun eşinede vakit ayırmalısın tabiii kii

bugün ki menüm

sabah
1 dl maydanozlu omlet
1 dl kepek ekmeği
közlenmiş biber
peynir
domates
yarım tk çilek reçeli

ara
1 avuç yagsız mısır

ara
3 kuru kayısı

öğle
cacık
patlıcanlı az yaglı salata
1 kase yeşil fasulye

ara
bi kase den az meyve
salatası

akşam
kendi yagında pişirmiş annem tavugu bende göğüs aldım içinden
yanında light ıce tea şeftali(6 kalori mi neydi??)

salatada yiyecektim yemedim valla.
birazdan leslie yapıcam.

2lt su içtimm.

Kızlar anca geldim eve yoğun bir gün geçirdim

Sabah yine her zamanki hafif kahvaltımı yaptım.

Saat dört gibi dünden kalan lahana yemeğim ve yoğurtlu havuç rendesi yedim . Günde toplam 3 dilim ekmek yedim.

Sabah 45 dakikalık bir yürüyüş yapmıştım ip atlayamadım bugün hiç vaktim yoktu ama temizlik yaptım ve çok hareketliydim sanırım spor yerine geçerler :)

geeçr canım spor yerine. bende temizlik yaptgmda spor yapmıyorum.
günaydın herkese.

kızlar günaydın ben de dün düğün alısverısıne cıktım aslında balayı alısverısıydı :) tatil için kıyafetler falan aldık.. kıyafet denedıkce daha cok zayıflama ıstedı oluyo :)
dünkü menulerım
sabah aç bır bardak ılık suya elma dilimleri tarcın kabugu bir dilim limon nane yaprakları 10dk bekletıp aç içiyorum
bunu diyetisyenim önermişti herkese mutlaka verıyordu cok faydalı gercekten
sabah : 1 haslanmıs yumurta salatalık domates bir dilim ekmek

öğle yemek yiyemedik çantamda karışık bitki çayım vardı 2 gibi bi yerden sıcak su alıp 5 dk demleyip içtim.

saat 4 gibi acıktık artık nişanlım pizza ytemek istedi ben de onun pizzasından 2 dilim yedim :) 7 gibi eve geldik apar topar hazırlanıp düğüne gittik :)
düğünden gelince de yine bitki çayımdan içip yattım.

spor yok tabi ..suyum da eksik kaldı 2 lt ye tamamlayamadım

Afiyet olsun Dilacım. Şu light ice tea bir türlü denk gelmiyor bana. İLk çıktığı zamanlar çok içiyordum. Artık evde kendim yapıyorum.

Aa evlilik öncesi dönem demek. Hayırlı olsun. Ne zaman düğün?

Aaa evde mi yapıyorsun. Tarif eder misin? Bende yapayım.

Bugün cozutmaktan zor kurtardım kendimi. Ama yine ender saraç diyetinin dışıma çıktım tabi biraz

Sabah
1/2 tk çilek reçeli
2 dl kepek
Peynir
4 yeşil zeytin
Domates
Salatalık

Ara
3 günkurusu

Öğle
5 yk kısır
2 but

Ara
1 paket eti form
1 bardak şekersiz limonata

Akşam
Ablam güdecek diye mangal yapılacak
Ben etin yagsız kısmından yicem ve salata yicem. Ve şalgam

Leslie 2 mil+3 mil yapcam
( tüm yediklerim yansın istiyorum tartıda yarın 79 görmek istiyorum. Ve ksıır buna engel o yüzden 80 dk spor yapmş olcam)

Slm kizlar yorgunluktan oluyorum Sabah 9 dan beri yeni iturdum tabanlarum basmiyor kislik hazirlik yaptim bamya ayiklayip 2 kg hazirlayip buzluga attim 2-3 kg borulce ayiklayip haslayip buzluga attim 2-3 kg da fasulye ayikkayp attim 2 posta camasir ev sil supur esimde yardim etti daha ayiklanacak 7-8 kg fasulye var dun de 3 kg patlican kozlemistik piknikte onlari da biz lugs attik yazinca bisey yok gibi ama canim cikti Sabah 1 dilim ekmekle yumurta ve dimates salatalik yemistim aksam 1 kepce corba 3 kasik yah siz pismis tavuk yemegi yarim dilim ekmek yedim simdi bi de 1 sefyali gunu kapattim ama cok yorulmusum

Selam kaptanım az uz olur mu ya biz annemle iki kişiyi yaptık belimiz çıktı ellerine sağlık.

Ben sadece keslie 2 mil yapabildim ya. Neyse bunada şükür öptüm kızlar

Tekrardan merhaba canlar bugün de pasif kaldım ama derhaneye gittim arkadaşlarla felan görüştük anca girdim eve :)

Diyetimin dışında bir şey yapmadım hala çok hafif hissediyorum kendimi fakat spor yapamıyorum daha doğrusu ayağımda çok fena bir ağrı var yürümekte bile zorlanıyorum yarın doktora görüneceğim inşallah tez zamanda sağlığıma kavuşur sporuma dönerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…