- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.841
Afiyet olsun tatlimgünaydın canımm... günaydın kızlar...
ben de sabah yoğurt kürü ile güne başladım..bu gün kısır yapacağım ben de... canım çekmekte :)
Valla icki actok farketmiyor bende o sebebten 1 dilim ekmek le kahvaltimi yaptim oncesinde de Leslie 1 mil yaptim aksam uzeri mangal Yanina salat alar yaptimkısır ve ayran güünü yapacağım bugün yiyip yiyip şişeyim ki içki içemeyeyim..malum cumartesi.. bizde içilir mutlaka..ama bu hafta içmek istemiyorum ve tokken içki içmem... o sebeple kendimi kasıtlı şişireceğim bugünkaptancım sana afiyet olsun canım...
sen devam et Canim haftaya 7 li rakamlari goreceksingünaydınlaaaaaaaaaaaaaar
oooh herkes bi piknik bi cumartesi keyfi maaaaşallah allah bozmasın
bende aşırı mutluyum. bugün vücudum beni şaşırttı 80.4 çıktım çok şükür böyle devam ederim inşallah. azcık aç kalmaya değiyor vallaaa.
keşke dün böyle çıksaydım ama napalım oldu bi kere
bugün ankaradan ablam geldi. çok güzel bi kahvaltı ettiler ama ben pek bulaşmadım sadece yarım tatlı kaşığı çilek reçeli yedim. onun dışında ablam diyabetik diye her şey kepekliydi sadece kepekli 1 dl omlet yedim peynir domates biber gerisi.
kendimi alkışlıyorum.
Çok iyi canım sakın bozma aynen devamMerhaba canlar herkeste bir tatil modu çok kıskandım vallaha bende birazdan evi temizleyeceğim kardeşimle sabah hafif bir kahvaltı yaptım yine yürüyüşümü de yaptım fakat ip atlamadım daha vaktim olmadı temizlik bitince atlarım sanırım 500 tane.
Ve kardeşimle annem çanağı bile küçülttün demeye başladılar çok mutlu oluyorum insanlardan bu sözleri duyunca :)
Çok iyi canım sakın bozma aynen devam
Hm22 canım iyiyiz biz seni sormalı canım
Gel artıkk
hm22 canııım peki öyle olsun eşinede vakit ayırmalısın tabiii kii
bugün ki menüm
sabah
1 dl maydanozlu omlet
1 dl kepek ekmeği
közlenmiş biber
peynir
domates
yarım tk çilek reçeli
ara
1 avuç yagsız mısır
ara
3 kuru kayısı
öğle
cacık
patlıcanlı az yaglı salata
1 kase yeşil fasulye
ara
bi kase den az meyve
salatası
akşam
kendi yagında pişirmiş annem tavugu bende göğüs aldım içinden
yanında light ıce tea şeftali(6 kalori mi neydi??)
salatada yiyecektim yemedim valla.
birazdan leslie yapıcam.
2lt su içtimm.
kızlar günaydın ben de dün düğün alısverısıne cıktım aslında balayı alısverısıydı :) tatil için kıyafetler falan aldık.. kıyafet denedıkce daha cok zayıflama ıstedı oluyo :)
dünkü menulerım
sabah aç bır bardak ılık suya elma dilimleri tarcın kabugu bir dilim limon nane yaprakları 10dk bekletıp aç içiyorum
bunu diyetisyenim önermişti herkese mutlaka verıyordu cok faydalı gercekten
sabah : 1 haslanmıs yumurta salatalık domates bir dilim ekmek
öğle yemek yiyemedik çantamda karışık bitki çayım vardı 2 gibi bi yerden sıcak su alıp 5 dk demleyip içtim.
saat 4 gibi acıktık artık nişanlım pizza ytemek istedi ben de onun pizzasından 2 dilim yedim :) 7 gibi eve geldik apar topar hazırlanıp düğüne gittik :)
düğünden gelince de yine bitki çayımdan içip yattım.
spor yok tabi ..suyum da eksik kaldı 2 lt ye tamamlayamadım
Afiyet olsun Dilacım. Şu light ice tea bir türlü denk gelmiyor bana. İLk çıktığı zamanlar çok içiyordum. Artık evde kendim yapıyorum.
Aa evlilik öncesi dönem demek. Hayırlı olsun. Ne zaman düğün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?