Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Edeyim tabi ki. Öncelikle hangi bitki çayını seviyorsan ( ben böğürtleni çok severim ama yeşil çay da güzel oluyor.) hazırlıyorsun. 1 litre suya, 2-3 poşet atabilirsin.
5 dakika demlendikten sonra, tatlandırıcı ekliyorum. Biraz daha soğuduğunda, dolaba koyuyorum. Bir taraftan da içerisinde nane, limon ya da farklı şeyler ile buz kalıpları hazırlıyorum. İçerken içine atmaya çok güzel oluyor. BUndan sonrası hayal gücüne kalmış. Kahve seviyorsan bir tarifim daha var. Soğuk süte, biraz tatlandırıcı atıyorsun. Buz kalıplarında da, bildiğin kahveyi hazırlayıp donduruyorsun. Tatlandırıcılı süte atıp içiyorsun.

Eline sağlık kaptanım.
Ne güzel hazırlamışsın kışlıklarını.
Biz de temizlikteydik bugün.
Kaç saat evi temizledik.
Camların neredeyse hepsini eşim sildi.
Daha eve girmeden gösterdim kendimi diyor.
Ama bir temiz cam siliyor, annesi saolsun az sildirmemiş zamanında.

Çok geçmiş olsun hayatım umarım en yakın sürede geçer

Valla iyyiymiş ya kahveyi biliorm bende çok yapardım onu 20 kg verdigim dönem baya kullandım. Çok teşekkür ederim çayı deniycem hemen valla çok sağol.

Günaydın herkeseeeee

Kızlar ayağım bu sabah daha da çok acıyor randevu aldım doktora gideceğim hep beni bulur böyle şeyler tam spor yapıyorum her şey yolunda bir engel çıkıyor

günaydınlarr
dilacım valla kalan fasülyeleri, halletsem bi de menemenlik yapacam kavanozlara da çok zorlamayayım dedim menemenlik dediysem öyle yapıyorum ama onu yemeklere kullanıyorum ben menemen olarak değilde gecen sene 30 kavanoz yapmıştım bakalım bu sene ne kadar yapabileceğim

nihal cim dikkat et canım kendine zorlama menisküs falan mı var acaba canım yaaa

hm cim canım eviniz miss gibi olmuştur bugün de eşyalarınız gelirse ooo deme keyfine o evin şimdi eşininde eline sağlık bizim evde de süpürme işi hep eşime ait o yoksa evi ben süpürürüm

sabah kalktım 20 dk tempolu koşu yürüyüş tarzında yürüyüş bandında koşturdum sonra duşumu alıp kahvaltımı yapıp işe geldim bu arada tartıya çıktım cuma ya göre nerdeyse 0,5 kg ya yakın eksideyim bu hıoşuma gitti cuma sabah 76,5 çıkmıştım bu sabah 75,7 çıktım hedefim bu cuma ya 74,7 hadi bakalım kızlar evde olanlar tartılsın bugün bişey yemeden cumaya bir hedef belirleyelim bakalım ne olacak

Ellerîne sağlık tekrar kaptanımm umarım yaparsın valla yardım etmek îsterdim ama maalesef:))
Tartıldım:80.2
Hmm cumayaa 4 gün var
Hedefim 78.8 (1.4 kg vermek)

kızlar günaydınlarrrr.... sabah sporumu yaptım geldim..2,5 saatte 10 km tempolu yürüyüş...
hafta sonu içmeyeceğim dedim ama tabiki içtim ama dün 15 km tempolu yürüyerek hem cumartesi biralarını hem de pazar kahvaltısı cozutmasını attım ki bu sabah 69 du uyandığımda musmutluyum anlayacağınız..bu cuma hedefim 68 olmak inşallah :) öptüm hepinizi

Günaydın kızlar :)
Mide bulantısı ve ishalle güne merhaba dedim. Neden bilmiyorm sanırsam üşüttüm Dün sadece sabah kahvaltı ettm ufak tefek atıştırdım kahveyle sonrasında.
Bu arada bacak inceltme hareketleri buldum bikaç yerden onları uygulucam artık. dün yaptım bacaklarım yandı resmen squat hareketi ama iç bacakları çok güzel çalıştırıyor.

Ellerîne sağlık tekrar kaptanımm umarım yaparsın valla yardım etmek îsterdim ama maalesef:))
Tartıldım:80.2
Hmm cumayaa 4 gün var
Hedefim 78.8 (1.4 kg vermek)
saol tatlım düşünmen yeterli ooo sen hedefi yükseltmişsin ben 79,5 falan derken sen 78,8 e inmişsin

maşallah canım bak bu haftasonu cozutmanın sonucu sporla halletmişsin 69 la ptesiye başlamışsın gözün aydın tatlım
brokolim canım geçmiş olsun biraz sıvıyı bol al vücut sıvısız kalmasın

haftalık hedef listesi
Pazartesi Cuma
toplight 75,7 74,7
dila21 80,2 78,8
luci-lui 69
68 listeyi tam beceremedim

maşallah canım bak bu haftasonu cozutmanın sonucu sporla halletmişsin 69 la ptesiye başlamışsın gözün aydın tatlım

teşekkürler canım evet 69 ile pazartesi başlamak iyiydi..uzun zamandır başaramadığım bi durumdu ... inşallah eksilerin devamı gelsin bu hafta artık....

Süpersin ya ben 2 km de ölüyorum maşallah

Aynen ya hedefim büyük :):)

kızlar nerdesiniz yaaaa
bugün çok sessiz buralar
bengünün okulu açılmıştır öğleyin 4,81 km yürüdüm geldim sıcakta biraz zor oldu ama olsun

düğün 5 ekime :) bi 5 kilo vereyım dıye ugrasıyorum ama cok yogunum bi yandan dugun hazırlıgı bı yandan iş.

kızlar ben eczacıyım bu arada dün pazar nobetım vardı o yuzden hiç giremedim sabaha kadar da uyumadım nöbetten. neyse artık rahatım.tabi nöbetle birlikte diyet alt ust oldu ayakta atıstırmalşar faln.

bundan sonra daha sık gircem inşallah

benim kardeşimde eczacıdır güzel bir meslek olduğu kadar yorucudur da özellikle iyi kalfa bulma konusunda ilk kalfası soydu soğana çevirdi onu işten çıkardı şimdi de 3 kalfası vardı birisi asker kaçağı işi bırakıp askere gidemiyor diğeri 4 yıllık üniversite kazandı gidiyor 3. de başlayalı 1 sene olmamıştı o da kasadan para alıyormuş onu da işten çıkardı sıkıntılı durum iyi bir kalfa bulması lazım senin bir de düğün telaşı kolay değil

Lucii canım bravı valla
Kaptanım bende ygs hazırlanma maratonuna start verdim ondan gün içinde çok uğramayabilirim.

Bugün ki menüm

Sabah
Kavun

Ara
3 gün kurusu
1 bardak lıght limonata

Öğle
Patlıcanlı biberli salata

Ara

1 elma

Akşam
Tavuk salata ayran
Yicemm
Şimdi etüt merkezi araştırcam dışarı çıkıorm akşamda leslie 3 mil yapcam. Öptüm altın kızlar :)

evet kalfa sıkıntı cunku herseyı guvenıp gıdıyosun. çok sukur kalfam ıyı bı de babam var tabı o da herzamn eczanede.. ben de eczaneyi hiç bırakmıyorum arkamdan iş cevırılmesı ımkansız tüm eczaneye hakimim çünkü :) nişanlım da çalısıyo sadece cumartesi 1 den sonra ve pazar gunleri vaktımız var ve hala damatlık bakmadık

canım bizimde ilk olaydan sonra babam eczanede durmaya başladı hiç ayrılmıyor kardeşim eşi mecburi hizmet yaptığı için 2 haftada bir 3-4 gün boş bırakmak zorunda kalıyor çocukları ve eşini görmeye gidince

ah bu babalar iyi ki varlar.. yanlarına gelırlerse rahatlar ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…