- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.861
Aaa evde mi yapıyorsun. Tarif eder misin? Bende yapayım.
Bugün cozutmaktan zor kurtardım kendimi. Ama yine ender saraç diyetinin dışıma çıktım tabi biraz
Sabah
1/2 tk çilek reçeli
2 dl kepek
Peynir
4 yeşil zeytin
Domates
Salatalık
Ara
3 günkurusu
Öğle
5 yk kısır
2 but
Ara
1 paket eti form
1 bardak şekersiz limonata
Akşam
Ablam güdecek diye mangal yapılacak
Ben etin yagsız kısmından yicem ve salata yicem. Ve şalgam
Leslie 2 mil+3 mil yapcam
( tüm yediklerim yansın istiyorum tartıda yarın 79 görmek istiyorum. Ve ksıır buna engelo yüzden 80 dk spor yapmş olcam)
Slm kizlar yorgunluktan oluyorum Sabah 9 dan beri yeni iturdum tabanlarum basmiyor kislik hazirlik yaptim bamya ayiklayip 2 kg hazirlayip buzluga attim 2-3 kg borulce ayiklayip haslayip buzluga attim 2-3 kg da fasulye ayikkayp attim 2 posta camasir ev sil supur esimde yardim etti daha ayiklanacak 7-8 kg fasulye var dun de 3 kg patlican kozlemistik piknikte onlari da biz lugs attik yazinca bisey yok gibi ama canim cikti Sabah 1 dilim ekmekle yumurta ve dimates salatalik yemistim aksam 1 kepce corba 3 kasik yah siz pismis tavuk yemegi yarim dilim ekmek yedim simdi bi de 1 sefyali gunu kapattim ama cok yorulmusum
Tekrardan merhaba canlar bugün de pasif kaldım ama derhaneye gittim arkadaşlarla felan görüştük anca girdim eve :)
Diyetimin dışında bir şey yapmadım hala çok hafif hissediyorum kendimi fakat spor yapamıyorum daha doğrusu ayağımda çok fena bir ağrı var yürümekte bile zorlanıyorum yarın doktora görüneceğim inşallah tez zamanda sağlığıma kavuşur sporuma dönerim :)
Edeyim tabi ki. Öncelikle hangi bitki çayını seviyorsan ( ben böğürtleni çok severim ama yeşil çay da güzel oluyor.) hazırlıyorsun. 1 litre suya, 2-3 poşet atabilirsin.
5 dakika demlendikten sonra, tatlandırıcı ekliyorum. Biraz daha soğuduğunda, dolaba koyuyorum. Bir taraftan da içerisinde nane, limon ya da farklı şeyler ile buz kalıpları hazırlıyorum. İçerken içine atmaya çok güzel oluyor. BUndan sonrası hayal gücüne kalmış. Kahve seviyorsan bir tarifim daha var. Soğuk süte, biraz tatlandırıcı atıyorsun. Buz kalıplarında da, bildiğin kahveyi hazırlayıp donduruyorsun. Tatlandırıcılı süte atıp içiyorsun.
Eline sağlık kaptanım.
Ne güzel hazırlamışsın kışlıklarını.
Biz de temizlikteydik bugün.
Kaç saat evi temizledik.
Camların neredeyse hepsini eşim sildi.
Daha eve girmeden gösterdim kendimi diyor.
Ama bir temiz cam siliyor, annesi saolsun az sildirmemiş zamanında.
saol tatlım düşünmen yeterli ooo sen hedefi yükseltmişsin ben 79,5 falan derken sen 78,8 e inmişsinEllerîne sağlık tekrar kaptanımm umarım yaparsın valla yardım etmek îsterdim ama maalesef:))
Tartıldım:80.2
Hmm cumayaa 4 gün var
Hedefim 78.8 (1.4 kg vermek)
maşallah canım bak bu haftasonu cozutmanın sonucu sporla halletmişsin 69 la ptesiye başlamışsın gözün aydın tatlımkızlar günaydınlarrrr.... sabah sporumu yaptım geldim..2,5 saatte 10 km tempolu yürüyüş...
hafta sonu içmeyeceğim dedim ama tabiki içtimama dün 15 km tempolu yürüyerek hem cumartesi biralarını hem de pazar kahvaltısı cozutmasını attım ki bu sabah 69 du uyandığımda musmutluyum anlayacağınız..bu cuma hedefim 68 olmak inşallah :) öptüm hepinizi
brokolim canım geçmiş olsun biraz sıvıyı bol al vücut sıvısız kalmasınGünaydın kızlar :)
Mide bulantısı ve ishalle güne merhaba dedim. Neden bilmiyorm sanırsam üşüttümDün sadece sabah kahvaltı ettm ufak tefek atıştırdım kahveyle sonrasında.
Bu arada bacak inceltme hareketleri buldum bikaç yerden onları uygulucam artık. dün yaptım bacaklarım yandı resmen squat hareketi ama iç bacakları çok güzel çalıştırıyor.
maşallah canım bak bu haftasonu cozutmanın sonucu sporla halletmişsin 69 la ptesiye başlamışsın gözün aydın tatlım
kızlar günaydınlarrrr.... sabah sporumu yaptım geldim..2,5 saatte 10 km tempolu yürüyüş...
hafta sonu içmeyeceğim dedim ama tabiki içtimama dün 15 km tempolu yürüyerek hem cumartesi biralarını hem de pazar kahvaltısı cozutmasını attım ki bu sabah 69 du uyandığımda musmutluyum anlayacağınız..bu cuma hedefim 68 olmak inşallah :) öptüm hepinizi
saol tatlım düşünmen yeterli ooo sen hedefi yükseltmişsin ben 79,5 falan derken sen 78,8 e inmişsin
maşallah canım bak bu haftasonu cozutmanın sonucu sporla halletmişsin 69 la ptesiye başlamışsın gözün aydın tatlım
brokolim canım geçmiş olsun biraz sıvıyı bol al vücut sıvısız kalmasın
Süpersin ya ben 2 km de ölüyorum maşallah
Aynen ya hedefim büyük :):)
Afiyet olsun Dilacım. Şu light ice tea bir türlü denk gelmiyor bana. İLk çıktığı zamanlar çok içiyordum. Artık evde kendim yapıyorum.
Aa evlilik öncesi dönem demek. Hayırlı olsun. Ne zaman düğün?
benim kardeşimde eczacıdır güzel bir meslek olduğu kadar yorucudur da özellikle iyi kalfa bulma konusunda ilk kalfası soydu soğana çevirdi onu işten çıkardı şimdi de 3 kalfası vardı birisi asker kaçağı işi bırakıp askere gidemiyor diğeri 4 yıllık üniversite kazandı gidiyor 3. de başlayalı 1 sene olmamıştı o da kasadan para alıyormuş onu da işten çıkardı sıkıntılı durum iyi bir kalfa bulması lazım senin bir de düğün telaşı kolay değildüğün 5 ekime :) bi 5 kilo vereyım dıye ugrasıyorum ama cok yogunum bi yandan dugun hazırlıgı bı yandan iş.
kızlar ben eczacıyım bu arada dün pazar nobetım vardı o yuzden hiç giremedim sabaha kadar da uyumadım nöbetten. neyse artık rahatım.tabi nöbetle birlikte diyet alt ust oldu ayakta atıstırmalşar faln.
bundan sonra daha sık gircem inşallah
benim kardeşimde eczacıdır güzel bir meslek olduğu kadar yorucudur da özellikle iyi kalfa bulma konusunda ilk kalfası soydu soğana çevirdi onu işten çıkardı şimdi de 3 kalfası vardı birisi asker kaçağı işi bırakıp askere gidemiyor diğeri 4 yıllık üniversite kazandı gidiyor 3. de başlayalı 1 sene olmamıştı o da kasadan para alıyormuş onu da işten çıkardı sıkıntılı durum iyi bir kalfa bulması lazım senin bir de düğün telaşı kolay değil
canım bizimde ilk olaydan sonra babam eczanede durmaya başladı hiç ayrılmıyor kardeşim eşi mecburi hizmet yaptığı için 2 haftada bir 3-4 gün boş bırakmak zorunda kalıyor çocukları ve eşini görmeye gidinceevet kalfa sıkıntı cunku herseyı guvenıp gıdıyosun. çok sukur kalfam ıyı bı de babam var tabı o da herzamn eczanede.. ben de eczaneyi hiç bırakmıyorum arkamdan iş cevırılmesı ımkansız tüm eczaneye hakimim çünkü :) nişanlım da çalısıyo sadece cumartesi 1 den sonra ve pazar gunleri vaktımız var ve hala damatlık bakmadık
canım bizimde ilk olaydan sonra babam eczanede durmaya başladı hiç ayrılmıyor kardeşim eşi mecburi hizmet yaptığı için 2 haftada bir 3-4 gün boş bırakmak zorunda kalıyor çocukları ve eşini görmeye gidince
ah bu babalar iyi ki varlar.. yanlarına gelırlerse rahatlar ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?