Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar gittim doktora stres çatlağı var dedi yürümek spor yapmak yasak 15 gün sonra kontrole gideceğim

Kızlar yanlış bir hareket sonucunda oluşuyormuş teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah tez zamanda iyileşirim

Bitikçi tekar geçmiş olsun canm
Kızlar ben bugün yürüyüşte kepekli simit yedim menuye ekleyim dedim.

Lucinin mutfak 18:00 itibariyle kapanmıştır....

sabah: 11:00
1/2 fincan light süt

öğle: 12:30
zeytinyağlı kabak yemeği- 1 ufak tatlı tabağı + 2 kaşık yoğurt

akşam: 18:00
zeytinyağlı kabak yemeği- 1 ufak tatlı tabağı + 2 kaşık yoğurt

spor: 07:45 - 10:15 arası 2,5 saat 10 km tempolu parkur yürüyüşü
akşam : 20:00 -21:30 arası 10 km tempolu yürüyüş (planlamaktayım henüz)
3 litre su + 1 fincan yeşil çay

Sağol canım öylesine yürüyorduk arkadaşımla etüt merkezlerini geziyorduk. Birazdan sporumu yapıcam leslie 3 miles.

selam Canim

ooo luci cok guzel ama 20 km yuruyuse biraz az Yemek degil mi. Dila Leslie ye devam bende yoruldum fasulyeleri halledip yarina Yemek yaptim simdi oturdum

Kızlar nasılsınız?
Bu eşyaları aldığımız yer delirtti bugün.
Mobilyaları bekliyoruz zannediyoruz. Meğer daha fırın da geçmemiş ellerine. Bir cırlamışım bir ara, hiç de yapmam öyle şeyler. Hatta komşular, takılırdı. Sizin hiç sesiniz gelmiyor, kavga ettiğinizi hayal edemiyorum canım beni çok sinirlendiriyorsun diyorsundur sen diyorlardı. Eşimin bakış böyleydi Ama hallettiler. Aksilik çıkmazsa, perşembe günü tüm eşyalar evimizde olacak.

Ayy ne güzelmiş.
ben öğretmenim ama eczacılığı çok istedim ve geçen sene tekrar çalıştım. 1-2 bin gibi bir sayı ile kazanamadım ve hala da üzülüyorum. Çok imreniyorum mesleğinize yani.
Bunlar tatlı heyecanlar, yorulduğunuza değiyordur.

kızlar günaydınlarrr.... sabah kalktım duşumu aldım hazırlandım, şimdi doooğru yürüyüşe... çok komik dün 20 km yürdm, mekik çektim aletli jimnastık yaptım, çok hafif beslendim ve bu sabah tartıda 71 i gördüm..2 kilo almışım...hahayyyyt sporun bana faydaları..hep bööle oluyor, şişiriyor spor insanı :) neyse hiç sıkmadım canımı iner nasılsa... şimdi hemen çıkıyorum dönüşte alıntılarım öptüm hepinizi

Günaydın kızlarr
Hm22 canıım nihayet geliyolar desene aman bi problem çıkmasın yine

Luci canımm ya çok enteresan bak spor yaptgm günün ertesi ya 100 gr gidio ya gitmio spor yapmadıgım gunun ertesi en az 400-500 gr gidio bugün yapmiycam 6 gündür aralıksız yaptım bugün tatil olsun

Kızlaar sonunda 79.9 u gördüm. Artık bende 7 li kilolarladayım ama 80 e dönmem an meselesi 100 gr aldm mı iş biter. Bugün biraz pirinçli biraz tavuklu slçalı acılı çorba yapıp tüm günü onla geçirmeyi planlıyorm. Şifayıda kaptım sanırım spor yapıp klimalı odada yatıorm her gece burnum tıkandı boğazm batıo. Çorba beni iyileştirsin hastalığa tam bulaşmadan.

Canim yaa ne cektin bu esyalardan sen iyi yapmissin
Canim 20 km ye kaslar sismistir sikma canini
masallah sana dila

günaydın fıstıklarrr... sporumu yaptım geldim... 2 saat 10 km tempolu parkur yürüyüşü ve 30 dk aletli jimnastiğimi tamamladım... az sonra 75 mekik çekeceğim..1 aylık mekik programı var, face de paylaşmışlardı çok etkili diye ...ilk gün 30 mekik 2.gn 75 mekik 3.gün 120 4.gün 50 gibi garip inişli çıkışlı rakamlar... tam 31 günlük program... bol marul aldım tavuk haşlanıyor...bugün bol salata haşlanmış tavuk besleneceğim bakalım... belki öğleden sonra biraz dans ederim akşama bi 10 km daha :) bu programla cumaya ya 75 i görürüm ya da 68... bekleyip göreceğiz :)

dilacım dikkat et kendine canım, bol acılı çorba iyi gelecektir...

hmcim inşallah bi an önce çözülsün artık şu eşya olayın..sıkma canınıı, perşembe hallolur inşallah

kaptancım, daha önceden bu şişliklere alışık olduğum için hiç sıkmıyorum canımı... sporun sıkılaştırma ve inceltme etkisini bildiğimden varsın tartı fazla çıksın, önemli olan incelmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…