- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.881
aaaa çok geçmiş olsun canım... stres çatlağı da ne olaki?kızlar gittim doktora stres çatlağı var dedi yürümek spor yapmak yasak 15 gün sonra kontrole gideceğim
geçmiş olsun canım ya bende luci gibi soracağım stress çatlağı neymiş yaakızlar gittim doktora stres çatlağı var dedi yürümek spor yapmak yasak 15 gün sonra kontrole gideceğim
simit hem de yürüyüşte ...vah vah vah :) afiyet olsun kuzuuuBitikçi tekar geçmiş olsun canm
Kızlar ben bugün yürüyüşte kepekli simit yedim menuye ekleyim dedim.
selam Canim
ooo luci cok guzel ama 20 km yuruyuse biraz az Yemek degil mi. Dila Leslie ye devam bende yoruldum fasulyeleri halledip yarina Yemek yaptim simdi oturdumLucinin mutfak 18:00 itibariyle kapanmıştır....
sabah: 11:00
1/2 fincan light süt
öğle: 12:30
zeytinyağlı kabak yemeği- 1 ufak tatlı tabağı + 2 kaşık yoğurt
akşam: 18:00
zeytinyağlı kabak yemeği- 1 ufak tatlı tabağı + 2 kaşık yoğurt
spor: 07:45 - 10:15 arası 2,5 saat 10 km tempolu parkur yürüyüşü
akşam : 20:00 -21:30 arası 10 km tempolu yürüyüş (planlamaktayım henüz)
3 litre su + 1 fincan yeşil çay
düğün 5 ekime :) bi 5 kilo vereyım dıye ugrasıyorum ama cok yogunum bi yandan dugun hazırlıgı bı yandan iş.
kızlar ben eczacıyım bu arada dün pazar nobetım vardı o yuzden hiç giremedim sabaha kadar da uyumadım nöbetten. neyse artık rahatım.tabi nöbetle birlikte diyet alt ust oldu ayakta atıstırmalşar faln.
bundan sonra daha sık gircem inşallah
Ben ctesi yapmistim o gunden beri yapmadim gunaydinlarrr bu aradaAy valla kaptanım sıkılmaya başladım ben leslieden
Canim yaa ne cektin bu esyalardan sen iyi yapmissinKızlar nasılsınız?
Bu eşyaları aldığımız yer delirtti bugün.
Mobilyaları bekliyoruz zannediyoruz. Meğer daha fırın da geçmemiş ellerine. Bir cırlamışım bir ara, hiç de yapmam öyle şeyler. Hatta komşular, takılırdı. Sizin hiç sesiniz gelmiyor, kavga ettiğinizi hayal edemiyorum canım beni çok sinirlendiriyorsun diyorsundur sen diyorlardı. Eşimin bakış böyleydiAma hallettiler. Aksilik çıkmazsa, perşembe günü tüm eşyalar evimizde olacak.
Canim 20 km ye kaslar sismistir sikma caninikızlar günaydınlarrr.... sabah kalktım duşumu aldım hazırlandım, şimdi doooğru yürüyüşe... çok komik dün 20 km yürdm, mekik çektim aletli jimnastık yaptım, çok hafif beslendim ve bu sabah tartıda 71 i gördüm..2 kilo almışım...hahayyyyt sporun bana faydaları..hep bööle oluyor, şişiriyor spor insanı :) neyse hiç sıkmadım canımı iner nasılsa... şimdi hemen çıkıyorum dönüşte alıntılarım öptüm hepinizi
masallah sana dilaGünaydın kızlarr
Hm22 canıım nihayet geliyolar desene aman bi problem çıkmasın yine
Luci canımm ya çok enteresan bak spor yaptgm günün ertesi ya 100 gr gidio ya gitmio spor yapmadıgım gunun ertesi en az 400-500 gr gidio bugün yapmiycam 6 gündür aralıksız yaptım bugün tatil olsun
Kızlaar sonunda 79.9 u gördüm. Artık bende 7 li kilolarladayım ama 80 e dönmem an meselesi 100 gr aldm mı iş biter. Bugün biraz pirinçli biraz tavuklu slçalı acılı çorba yapıp tüm günü onla geçirmeyi planlıyorm. Şifayıda kaptım sanırım spor yapıp klimalı odada yatıorm her gece burnum tıkandı boğazm batıo. Çorba beni iyileştirsin hastalığa tam bulaşmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?