- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.901
sen ne yaptın be canım ...diyette olduğuna emin misin???? hemen silkelenip kendine gelmelisin...Baskul bozuldu yaa bu arada yazdıklarınızı okudum utandımsabah 3 tost sımdı 1 lahmacun yedım 15 sk yurudum lealıe 1 mil aimdi dondurma ıstıo canım ((((
havalar serinlese beni kimse tutamaz da, hala çok sıcak yüklenemiyorum...sabah yürüyüşlerinde 16 kmlere çıktığımı bilirimSağol canım benim sende dikkat et enerjinin maşallahı var valla canımmm
vallahi canım bunca aydır diyetteyim 3 adet tost 1 lahmacunu aynı ay içinde bile yemedim... sanki bi terslik var bu işte :)Diyete yenı basladım da arada atıstormalatı bıraktım sadece :/ bence ogunlere de cekı duzen vermelıyım(
boy 1.68 kilo 68-71 arası değişiyor :) ama bu şekilde bir diyetle verimli bir sonuca ulaşamazsın sanki canım.. fazla karbonhidrat yüklü... ve fazla yüksek kalorili... senin yaş?boy,kilo nedir? gerçi vereceğin fazla kilo yoksa diyete fazla asılma ihtiyacında olmayabilir canım.. belki ondan fazla gelmiyordur yediklerinBana cpk gelmıo bılıomusın :)) bence sorun algılamam da :/ sen de boy kılo kac ?
164 kilo 83 du tartılamıyorum 1 aydır 24 yasındayım 3 yasında kızım var :/ onla beraber yoyorum baEn haram olmasın dıe onunkılerı de yıyorum bu yuzden doymak nedır unuttum 3 senedir :/ sqbah 2 tost bana 1 tane kızımaudı o kenarından ısırıp bıraktı ben yedım :- oglen mıdem kazınfı dolapta lahmacun vardı bı taneyı yedım :/boy 1.68 kilo 68-71 arası değişiyor :) ama bu şekilde bir diyetle verimli bir sonuca ulaşamazsın sanki canım.. fazla karbonhidrat yüklü... ve fazla yüksek kalorili... senin yaş?boy,kilo nedir? gerçi vereceğin fazla kilo yoksa diyete fazla asılma ihtiyacında olmayabilir canım.. belki ondan fazla gelmiyordur yediklerin
hımm anladım canım..sen kendini daha iyi bilirsin ama bu beslenme şekli hem sağlıksız hem de dediğim gibi kilo verdirmez.. sağlığına yararlı ve daha az kalorili besinler tüketmelisin..sabah kahvaltısında tost yerine haşlanmış yumurta, 1 dilim tam tahıl ekmeği, bol domates,salatalık, ceviz, badem vs tüketsen öğleye de acıkıp lahmacun yemezsin..ne kadar çok ekmek hamur işi yersen o kadar çabuk acıkırsın..164 kilo 83 du tartılamıyorum 1 aydır 24 yasındayım 3 yasında kızım var :/ onla beraber yoyorum baEn haram olmasın dıe onunkılerı de yıyorum bu yuzden doymak nedır unuttum 3 senedir :/ sqbah 2 tost bana 1 tane kızımaudı o kenarından ısırıp bıraktı ben yedım :- oglen mıdem kazınfı dolapta lahmacun vardı bı taneyı yedım :/
Ben tam tersi biliodum hamur işi tok tutar dıe :/ saolun yaaa sayenızde dondurmadan vaZgectım iştahımı kacırdınızhımm anladım canım..sen kendini daha iyi bilirsin ama bu beslenme şekli hem sağlıksız hem de dediğim gibi kilo verdirmez.. sağlığına yararlı ve daha az kalorili besinler tüketmelisin..sabah kahvaltısında tost yerine haşlanmış yumurta, 1 dilim tam tahıl ekmeği, bol domates,salatalık, ceviz, badem vs tüketsen öğleye de acıkıp lahmacun yemezsin..ne kadar çok ekmek hamur işi yersen o kadar çabuk acıkırsın..
Ben tam tersi biliodum hamur işi tok tutar dıe :/ saolun yaaa sayenızde dondurmadan vaZgectım iştahımı kacırdınız
lucimm sen bu sporla hakkaten ne di,yeyim diyecek şey bulamıyorum helal sana bu arada ben de squat a başladım dün dün 45 tane yaptım youtube da hakan diye bir çocuk var günlük ne kadar yapacağını söylüyor dün 3 lü setten 45 tane idi bugün 4 lü setten dar açı ve geniş açılı olmak üzere 120 tane toplamda yaptım ama baldırların felaket ağrıyor bu kadar etki edeceğini tahmin etmemiştim eğer işe yararsa ne güzel çünkü en kilolu yerlerim deli gibi ağrıyorgünaydın fıstıklarrr... sporumu yaptım geldim... 2 saat 10 km tempolu parkur yürüyüşü ve 30 dk aletli jimnastiğimi tamamladım... az sonra 75 mekik çekeceğim..1 aylık mekik programı var, face de paylaşmışlardı çok etkili diye ...ilk gün 30 mekik 2.gn 75 mekik 3.gün 120 4.gün 50 gibi garip inişli çıkışlı rakamlar... tam 31 günlük program... bol marul aldım tavuk haşlanıyor...bugün bol salata haşlanmış tavuk besleneceğim bakalım... belki öğleden sonra biraz dans ederim akşama bi 10 km daha :) bu programla cumaya ya 75 i görürüm ya da 68... bekleyip göreceğiz :)
dilacım dikkat et kendine canım, bol acılı çorba iyi gelecektir...
hmcim inşallah bi an önce çözülsün artık şu eşya olayın..sıkma canınıı, perşembe hallolur inşallah
kaptancım, daha önceden bu şişliklere alışık olduğum için hiç sıkmıyorum canımı... sporun sıkılaştırma ve inceltme etkisini bildiğimden varsın tartı fazla çıksın, önemli olan incelmek :)
ayşem hoşgeldin yalnız seni ben 20 ağustosta davet etmiştim biraz gecikmeli olmuş gelişin ama bu yediklerinde maalesef kilo veremezsin eğer gerçekten kilo vermeye azimli ve de niyetlysen biraz dikkat etmen gerekirBaskul bozuldu yaa bu arada yazdıklarınızı okudum utandımsabah 3 tost sımdı 1 lahmacun yedım 15 sk yurudum lealıe 1 mil aimdi dondurma ıstıo canım ((((
vallahi canım bunca aydır diyetteyim 3 adet tost 1 lahmacunu aynı ay içinde bile yemedim... sanki bi terslik var bu işte :)
maalesef canım henüz deneme sürecindesin 2 hafta deneme süreci var bu sürec içinde kurallara uyarsan o zaman takım listesinde yeralabiliyorsun bu arada ben kaptan luci ve hm22 arkadaşımızda kaptan yardımcısıTakıma katıldım ama kural okumadım :) okurum simdi :) bnm durumum aslında cok farklı ben kendımı bırakmıstım yenı yenı sılkelenıyorum bu yuzden alıskanlıklardan vazgecmek zor olacak :/ bu hafta veremesemde ılerkı haftalarda olucak ınsallah :)
Kabul edıyorum :) saat 24 de yazarım ama bunun ıcın benım de not almam lazım :) bi de su sayısını da yazsak bence bu cok onemlı ama burası sohbet havası olmus 5 . Takım alt grubu acılsa her 5. Takım uyesı sadece oraya gunluk konusu acsa ve sadece gunde 1 mesaj yazıp o da yedıgı ıctıgı yaptıgı egzersız olsa burası kaynasma bolumu olsa daha sıstematık olmaz mı ? Bu arada yuzde hesabını anlayamadım :/
canım şu aralqr spor yapma sen su da hele bu sıcakta adana da suyu nasıl unuturyorsun tatlım yaaaMerhaba kızçeler.
Hala diyetteyim hala formdayım hatta dün yemek yemeği unutum sadece 1 öğün yemişim
Ama spor yapamıyorum şimdilik sadece yediklerime dikkat ediyorum sosyal hayatım çok canlandı bu aralar su içmeyi ihmal ediyorum çünkü ne kadar çok su o kadar çok boşaltım bu da sıkıntı yaratıyor insanın evi gibi olmuyor :)
Canım adanada değilim ki ben bartındayım. Aslında unutmuyorum evde çok fazla vakit geçiremiyorum ve bende şöyle bir durum var 1 bardak su içsem 5 dakika sonra çıkıyorcanım şu aralqr spor yapma sen su da hele bu sıcakta adana da suyu nasıl unuturyorsun tatlım yaaa
aa ben seni neden adana da hatırladım ki karıştırdım kusura bakma dila sen adanadaydın dimi?Canım adanada değilim ki ben bartındayım. Aslında unutmuyorum evde çok fazla vakit geçiremiyorum ve bende şöyle bir durum var 1 bardak su içsem 5 dakika sonra çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?