- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.921
inşallah tatlım yaa sendeki o yürümeye bacak basen mi kalır bence yürüyüşü azaltıp sende biraz bölgesel takılabilirsin tatlımkaptancım squat çok iyi diyorlar bölgesel için... devam inşallah faydasını görürsün... benim de mekik çekmem gerek bacaklar basen kalmadı artık ..kasa dönüştü resmen, bundan sonra bel bölgeme yüklenmeliyim... spor 3 günde yine acayip toparladı, mutluyum..inşallah aylarca bu şekilde sürdürebilirim...
tatlım kalça basen ve baldır inceltmek için normalde 30 günlük bir sqUAT programı var ama ben youtube da hakanfitness diye bir çocuk günlük olarak veriyor ona başladım bugün 2. günümKızlar squat hangi bölgelere iyi geliyor hiç bilmiyorum biraz bilgi verir misiniz
maşallah bengücüm yaa çok iyi gidiyorsun ben tartılmadım bugün maalesefMerhaba kizlar nasılsınız. Benimde is basladi. Bide sali gunu bildirim yapcaktik.benim kilo 68
İki hafta onca 70.9 du. Giden 2.9 olmus. Sizlerin nasil.simdi geçmişi okuyucam.
30 günlük programda bu
canım yaaa yürüyüşü çok seviyorum ruhumu dinlendiriyor..o sebeple kolay vazgeçemem ama mekikle güçlendireceğim.. bir de başladım mı bırakamıyorum..hep daha fazlasını istiyorum yürüyüşteinşallah tatlım yaa sendeki o yürümeye bacak basen mi kalır bence yürüyüşü azaltıp sende biraz bölgesel takılabilirsin tatlım
maşallah canım süppersin..ben yoğun spora başladım yine 3 gündür o sebeple tartı düzensiz benimMerhaba kizlar nasılsınız. Benimde is basladi. Bide sali gunu bildirim yapcaktik.benim kilo 68
İki hafta onca 70.9 du. Giden 2.9 olmus. Sizlerin nasil.simdi geçmişi okuyucam.
yaa ben youtube daki exersize başladım dün itibari ileMerhabalar evet kaptanım ben adanadayım. Bu squat bende vardı başlayacaktım ama başlamadım var mı benle bugün başlayacak olan. Ama aynısının mekiğini de yapcam. Var mısınız
canım iş özlenir mi zaten özlemi bir günde hallediyorsun da sonra tatil gelmek bilmiyor bengücüm öğretmenlikte işe başlamadan rapor üstüne rapor alabiliyormusun?Tesekkur ederin kaptanim ve Lucim. İsi ozlemedim tabikiama arkadaslari ozlemistim birde bazi ogrencilerimi ozledim.ogrenci henuz yok onlar iki hafta sonra gelecek
benimde maalesefTam aradığım şey diyebilirim en yakın zamanda başlıyorum sağlığıma kavuştuğum ilk gün . En büyük sıkıntım basenler
canım youtube a hakanFitness yaz çıkar bir bak bakalım gün gün göstererek yapıyorNedir ki o exersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?