Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptancım squat çok iyi diyorlar bölgesel için... devam inşallah faydasını görürsün... benim de mekik çekmem gerek bacaklar basen kalmadı artık ..kasa dönüştü resmen, bundan sonra bel bölgeme yüklenmeliyim... spor 3 günde yine acayip toparladı, mutluyum..inşallah aylarca bu şekilde sürdürebilirim...

inşallah tatlım yaa sendeki o yürümeye bacak basen mi kalır bence yürüyüşü azaltıp sende biraz bölgesel takılabilirsin tatlım

Kızlar squat hangi bölgelere iyi geliyor hiç bilmiyorum biraz bilgi verir misiniz
tatlım kalça basen ve baldır inceltmek için normalde 30 günlük bir sqUAT programı var ama ben youtube da hakanfitness diye bir çocuk günlük olarak veriyor ona başladım bugün 2. günüm

Merhaba kizlar nasılsınız. Benimde is basladi. Bide sali gunu bildirim yapcaktik.benim kilo 68
İki hafta onca 70.9 du. Giden 2.9 olmus. Sizlerin nasil.simdi geçmişi okuyucam.

inşallah tatlım yaa sendeki o yürümeye bacak basen mi kalır bence yürüyüşü azaltıp sende biraz bölgesel takılabilirsin tatlım
canım yaaa yürüyüşü çok seviyorum ruhumu dinlendiriyor..o sebeple kolay vazgeçemem ama mekikle güçlendireceğim.. bir de başladım mı bırakamıyorum..hep daha fazlasını istiyorum yürüyüşte

Merhaba kizlar nasılsınız. Benimde is basladi. Bide sali gunu bildirim yapcaktik.benim kilo 68
İki hafta onca 70.9 du. Giden 2.9 olmus. Sizlerin nasil.simdi geçmişi okuyucam.
maşallah canım süppersin..ben yoğun spora başladım yine 3 gündür o sebeple tartı düzensiz benim

Merhabalar evet kaptanım ben adanadayım. Bu squat bende vardı başlayacaktım ama başlamadım var mı benle bugün başlayacak olan. Ama aynısının mekiğini de yapcam. Var mısınız

Tesekkur ederin kaptanim ve Lucim. İsi ozlemedim tabikiama arkadaslari ozlemistim birde bazi ogrencilerimi ozledim.ogrenci henuz yok onlar iki hafta sonra gelecek

Merhabalar evet kaptanım ben adanadayım. Bu squat bende vardı başlayacaktım ama başlamadım var mı benle bugün başlayacak olan. Ama aynısının mekiğini de yapcam. Var mısınız
yaa ben youtube daki exersize başladım dün itibari ile
Tesekkur ederin kaptanim ve Lucim. İsi ozlemedim tabikiama arkadaslari ozlemistim birde bazi ogrencilerimi ozledim.ogrenci henuz yok onlar iki hafta sonra gelecek
canım iş özlenir mi zaten özlemi bir günde hallediyorsun da sonra tatil gelmek bilmiyor bengücüm öğretmenlikte işe başlamadan rapor üstüne rapor alabiliyormusun?
Tam aradığım şey diyebilirim en yakın zamanda başlıyorum sağlığıma kavuştuğum ilk gün . En büyük sıkıntım basenler
benimde maalesef

Şu an bakamıorm ama pc deyken mutlaka bakıcam bende bi 15 gün daha leslie yapıp jillian michaels 30 day shred e başlamayı planlıodum

Kızlar günü kapattım sayılır

sabah 2 ince dilim kepek
Peynir
4 zeytin
Domates
Yarım ttlık reçel

Gün içinde 4 kase

2 -3 dilim kavun

Beşte bir dilim kavun daha.

Spor yapmicam dedim ama belki yaparım yaparsam bildirrim

2.5 lt su

bugünki menüyü yazayım
sabah
1/3 dilim ekmek
1/2 domates
1/2 salatalık
1 yk lor
öğle
3 kaşık menemen
1 kase salatalık ve dereotlu cacık
ara
3 erik
akşam
1 kepçe çorba
2 köfte
1 kaşık pilav
salata
akşamı eve gidince 6,30 civarı yiyeceğim bunları yazarsam fazlasını yemem diye düşündüm
spor sadece
120 adet squat hareketi
su şu ana kadar 2 lt yi geçti 3 ü bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…