- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.941
saol bebişim darısı başınızaaa:) seviyorum yürüyüş yapmayıLucim sporun dibine vurmussun gene. Muthissin
amin canım inşallah.. yürüyüş ve bol su ile selülitten eser yokkkLuci canım işte emeginin karşılıgı e mutlu darısı başıma
Günaydın kızlarr
Hm22 canıım nihayet geliyolar desene aman bi problem çıkmasın yine
Luci canımm ya çok enteresan bak spor yaptgm günün ertesi ya 100 gr gidio ya gitmio spor yapmadıgım gunun ertesi en az 400-500 gr gidio bugün yapmiycam 6 gündür aralıksız yaptım bugün tatil olsun
Kızlaar sonunda 79.9 u gördüm. Artık bende 7 li kilolarladayım ama 80 e dönmem an meselesi 100 gr aldm mı iş biter. Bugün biraz pirinçli biraz tavuklu slçalı acılı çorba yapıp tüm günü onla geçirmeyi planlıyorm. Şifayıda kaptım sanırım spor yapıp klimalı odada yatıorm her gece burnum tıkandı boğazm batıo. Çorba beni iyileştirsin hastalığa tam bulaşmadan.
Canim yaa ne cektin bu esyalardan sen iyi yapmissin
Canim 20 km ye kaslar sismistir sikma canini
masallah sana dila
Canım adanada değilim ki ben bartındayım. Aslında unutmuyorum evde çok fazla vakit geçiremiyorum ve bende şöyle bir durum var 1 bardak su içsem 5 dakika sonra çıkıyor
hadi inşallah güzel eksilerini görürüz canım.. benim yürüyüşlerle inanılmaz açılıyor iştahım, zor dizginliyorum kendimiKızlar nasılsınız?
Ne zaman yoğunluk olsa, yemek yemeyi unutuyorum ben.
Elimde kahve geziniyorum. Tartıyı da eve götürdüm bıraktım. Artık gidince tartılacağım.
Masallah senin gibi yuruyemem ama bende elimden geleni yapmaya calisiyorumyalnız kızlaarrr selülitten yakınan varsa tek çözüm yürüyüş.. bakıyorum da şimdi 1 parça bile kalmamış... şaka gibi
Bir cozum bullies an bana da haber verLucim evet halisin ben senin gibi degil senin ondabirin kadar yurumeme ragmen azaldi birazcik selulitler. Hala cok var ama azaliyor olmasi umut verici.
Bide ben cok spor yapinca evde is yapacak dermanim kalmiyo ya. Napmaliyim acaba yorgunlugu azaltmak icin
Bende o ise yaramiyor maalesefKizlar birde uc gundur gunde iki yada uc ogun yemek tabagima booooollll miktarda isot pul biber ekiyorum acaip tuvalete cikariyor. Aciyi sevenlere bagirsaklar icin tavsiye ederim
Canim dikkat et kendine. Az once esim koydu kendine kokteyli bana da yapmis bende Saol dedim soda ya biraz visnesuyu ve buz doktum Onu iciyorumKızlar nasılsınız?
Ne zaman yoğunluk olsa, yemek yemeyi unutuyorum ben.
Elimde kahve geziniyorum. Tartıyı da eve götürdüm bıraktım. Artık gidince tartılacağım.
Kaptan olarak benden izin var diger ogunlerini dengele ama ona goreValla kızlar günü özetliyorum iştahı daha çok açılsın istemeyen okumasın baştan diyim.
Teyzem geldi istanbuldan beş çocuklu beşide küçük küçük. Önce bi güzel tavuk pirinç pilavı yediler. Ve pirinç pilavını sevmeye ben imrendim. Arkasından soslu cevizli kekler kolalar havada uçtu ki ben keki yaptım. Kola deseniz günde iki litre tek başıma bitirirdim. Neyse o da geçti bahçeye indik beş çayı yaptılar bi güzel çerezlerini yediler akşamda lahmacun yediler böyle saldırasım vardı ya ölüorun içim gidio ama zerre kadar agzıma sürmedim. Ben böyle değildim. Lahmacuna kolaya asla hayır diyemezdim. Epey yol katetmişim. İçim gidio içim. Ağlamak üzereyim. Ama hiç bişey emek vermeden olmuyor. Kediletim bile nasiplendi lahmacundan ama ben .. Neyse sızlanmak çare değil. Sporda yapmadım o bitirim beş çocuk beni yedi bitirdi. Karnımda senfoni çalıyo gurrrgurrr
O değilde kızlar sabah kahvaltı yerine bi lahmacun yiiym miiiiiii izin var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?