Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de yazayım menümü o halde :) henüz kapatmadım mutfağı, 18 gibi kapatırım sanırım...

öğle: 11:30
1 adet haşlanmış tavuk göğsü ile yapılmış bol limonlu marul salata

akşamüzeri : 15:30
1 ufak kase tavuk suyu çorba + 1 tatlı tabağı zeytinyağlı kabak yemeği 2 yk yoğurt ile

akşam: 18:00
1/2 kase tavuk suyu çorba
salata (planlamaktayım)

su: 3,5 litre (sporda çok su kaybedip susuyorum)
spor: sabah: 2 saat 10 km hızlı tempolu parkur yürüyüşü
30 dk aletli jimnastik
75 mekik
akşam : 2 saat 10 km yürüyüş- açık hava tempolu

dans etmeyi planlamıştım ama ev işlerinden fırsat bulamadım.... akşama 1 fincan da yeşil çay içilecek

Menumu yazayim bende
Sabah
Haşlanmış yumurta
İki KK peynir
Uc zeytin
Salatalik
Yesil cay+tarcin

Ara
Alti badem

Ogle
Yoğurtlu semizotu salatasi

Ara
Bes gr %80 kakaolu bitter çikolata(bir kare yani)

Aksam
Alti yk susuz kuru fasulye
Salata
Yogurt

Uc litr su
Yarim saat yuruyus

yemeğimi yedim az çorba ve marul salata .. yağsız tuzsuz... 19:00 gibi de akşam yürüyüşüne inşallah...

yalnız kızlaarrr selülitten yakınan varsa tek çözüm yürüyüş.. bakıyorum da şimdi 1 parça bile kalmamış... şaka gibi

Lucim evet halisin ben senin gibi degil senin ondabirin kadar yurumeme ragmen azaldi birazcik selulitler. Hala cok var ama azaliyor olmasi umut verici.
Bide ben cok spor yapinca evde is yapacak dermanim kalmiyo ya. Napmaliyim acaba yorgunlugu azaltmak icin

Kizlar birde uc gundur gunde iki yada uc ogun yemek tabagima booooollll miktarda isot pul biber ekiyorum acaip tuvalete cikariyor. Aciyi sevenlere bagirsaklar icin tavsiye ederim

Valla Dilacım, ne yalan söyleyeyim hiç inanasım gelmiyor ama artık çok istiyorum evimize geçmeyi.

Canim yaa ne cektin bu esyalardan sen iyi yapmissin

Canim 20 km ye kaslar sismistir sikma canini
masallah sana dila

Beni bile çatlattılar ya kaptanım. Rahatladım ama dün resmen.

Canım adanada değilim ki ben bartındayım. Aslında unutmuyorum evde çok fazla vakit geçiremiyorum ve bende şöyle bir durum var 1 bardak su içsem 5 dakika sonra çıkıyor

Al benden de o kadar.

Kızlar nasılsınız?
Ne zaman yoğunluk olsa, yemek yemeyi unutuyorum ben.
Elimde kahve geziniyorum. Tartıyı da eve götürdüm bıraktım. Artık gidince tartılacağım.

Kızlar nasılsınız?
Elimde kahve geziniyorum. Tartıyı da eve götürdüm bıraktım. Artık gidince tartılacağım.
hadi inşallah güzel eksilerini görürüz canım.. benim yürüyüşlerle inanılmaz açılıyor iştahım, zor dizginliyorum kendimi hep açım yaaa... bu akşam acayip yürüdük.. hatta resmen 2 saat boyunca koştuk diyebilirim, ayaklarımda hal kalmadı

Hmcim hayirli oolsun canmm eesyalarin sonndaa. Geliiyor desene. Insallah yerlesince bu yoruldukklarini unutur guzel gunler gecirirsin

Valla kızlar günü özetliyorum iştahı daha çok açılsın istemeyen okumasın baştan diyim.

Teyzem geldi istanbuldan beş çocuklu beşide küçük küçük. Önce bi güzel tavuk pirinç pilavı yediler. Ve pirinç pilavını sevmeye ben imrendim. Arkasından soslu cevizli kekler kolalar havada uçtu ki ben keki yaptım. Kola deseniz günde iki litre tek başıma bitirirdim. Neyse o da geçti bahçeye indik beş çayı yaptılar bi güzel çerezlerini yediler akşamda lahmacun yediler böyle saldırasım vardı ya ölüorun içim gidio ama zerre kadar agzıma sürmedim. Ben böyle değildim. Lahmacuna kolaya asla hayır diyemezdim. Epey yol katetmişim. İçim gidio içim. Ağlamak üzereyim. Ama hiç bişey emek vermeden olmuyor. Kediletim bile nasiplendi lahmacundan ama ben .. Neyse sızlanmak çare değil. Sporda yapmadım o bitirim beş çocuk beni yedi bitirdi. Karnımda senfoni çalıyo gurrrgurrr

O değilde kızlar sabah kahvaltı yerine bi lahmacun yiiym miiiiiii izin var mıı

Hm22 canııım biz iyiyiz seni özlüyoruuuz gözünaydın şükür gelsinler valla

yalnız kızlaarrr selülitten yakınan varsa tek çözüm yürüyüş.. bakıyorum da şimdi 1 parça bile kalmamış... şaka gibi
Masallah senin gibi yuruyemem ama bende elimden geleni yapmaya calisiyorum
Bir cozum bullies an bana da haber ver
Kizlar birde uc gundur gunde iki yada uc ogun yemek tabagima booooollll miktarda isot pul biber ekiyorum acaip tuvalete cikariyor. Aciyi sevenlere bagirsaklar icin tavsiye ederim
Bende o ise yaramiyor maalesef
Kızlar nasılsınız?
Canim dikkat et kendine. Az once esim koydu kendine kokteyli bana da yapmis bende Saol dedim soda ya biraz visnesuyu ve buz doktum Onu iciyorum

Kaptan olarak benden izin var diger ogunlerini dengele ama ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…