Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kaptanımm sağol valla bak akşam sporumuda yapcam birde diğer öğünler ayran aşı yicemmm kilo verebilirim yine değil mi? Yakarım yani o lahmacunu.

Birde kaptanım ender saraç yapıom zaten akşam öğününde yarın bir yufkadan kıymalı börek vardı onun yerine bunu yerim ama sabah

Birde kaptanım ender saraç yapıom zaten akşam öğününde yarın bir yufkadan kıymalı börek vardı onun yerine bunu yerim ama sabah
Ha kiymali borek ha lahmacun olur tabi sporu unutma bende diyom acaba corba diyeti mi yapsam bu arada 1 avuc misir kavurga yedim ama 50 tane de mekik cektim acaba gitmismidir?

Ha kiymali borek ha lahmacun olur tabi sporu unutma bende diyom acaba corba diyeti mi yapsam bu arada 1 avuc misir kavurga yedim ama 50 tane de mekik cektim acaba gitmismidir?
Hangi çorba diyeti kaptanım benimki gibi kafanıza esen çorba mı yoksa lahana çorbası mı. Bence biraz daha çekin kaptanım nolur nolmaz

kızlar günaydınnn... sabah 5 de kalkıp ev işlerimi, ütü ve yemeklerimi halledip hazırlandım, şimdi yürüyüşe çıkıyorum bi selam vereyim dedim.. yalnız ben feciyim yaaa, her yerim tutulmuş... mekikten ve aletli jim.den sanırım karnım kol kasları iptal..dayak yemiş gibiyim... ama durmak yok, devam bi 2,5 saat gidip dönüyorum...öptüm hepinizi

Günaaydınn luci aynen canım çok spor yaptın normal bi iki güne geçer

Tartıldım çok güzel bi sonuçla karşılaştım ama yazmiyim yarın değil öbürgün herkesle yazarım hem o zamana 78 görürüm belkiii
Ben gidimde lahmacunumu erkenden yiyim
Bu nasıl bi mide diyceksiniz ama ben böyleyim maalesef saat mekan tanımam hadi öptüm siziii

günaydınlarrr

maşallah sana lucim canım squat beni de mahvetti biliyormusun merdiven inip çıkarken canım çıkıyor o kadar yürüyüşte hiç bişey olmuyor du

canım maşallah sana bun bu hafta sadece ptesi tartıldım bakalım cumaya kadar ne çıkacak bilmiyprum

Eminim mutlu edecek bi sonuç görürsün kaptanımm bugün çorba günü yapacak mısınız? Cumaya 2 gün kaldı bence 2 gün yapın derim.

Eminim mutlu edecek bi sonuç görürsün kaptanımm bugün çorba günü yapacak mısınız? Cumaya 2 gün kaldı bence 2 gün yapın derim.
yaa bu çorba diyeti sabah kahvaltıda çorba ile başlıyormuş çorba salata sabah öğle akşam eğer çok acıkırsan 2 kase çorba salatalara peynir tavuk ton balığı ekleyebiliyorsun 2 ara yapıyorsun onda da 2 meyve var aslında kolay bir diyette ben sabah semizotu salatası yapıp yedim kahvaltıda o yüzden olmaz heralde ama bundan sonra o şekilde gidebilirim bak neden olmasın iyi fikir

Olur neden olmasın ki kendi diyetiniz olur spesiyal
Benimki gibi çorba ve kavunla beslendim dün.

kızlaarrr geldim ama canım çıktı yahu... 2 saat 10 km tempolu yürüyüş ve 30 dk aletli jim. tamamladım geldim.... çook yoruldum (( bgün 120 mekik var listede... hadi hayırlısı..açım ben de çorba salata mı yesem ki, 2 gün hafif beslenmeli..gerçi kaç gündür çok hafif besleniyorum, bu arada karnım dümdüz oldu ama tartı hala yüksek

Masallah Canim yaa corba salat a yap sende

Kızlar ayran aşı yaptım bende o lahmacunların üzerine(2 fındık lahmacun küçükler) 17 ye kadar 1 saatte 1 kase yiym öptüm sizi ders çalışcam

Ara verdim derse gireyim dedim. Squat programına bugün başlıyorum aynı programın mekiğinide çekicem. Ancak geçenlerde nette squatın baseni daha da kalınlaştırdıgını erimesini zorlaştırıp şişirdiğinş okudum bi bilginiz var mı?

kızlar yaaa hiç anasayfadan albümlere baktınız mı..şok oldum rresmen, bu ne yaa herkes burun estetiğine sarmış kafayı... bu kadar kolay ve ucuz mu bu işler... çok şaşırdım çook... estetiksiz vatandaş kalmamış yaa... Alla allah... ne bu takıntı insanımızdaki? şaşkınım :/

Canım bunları söylediğine göre güzel bir burna sahipsin :)
Burunda bence fazla kilolar gibi insanın görünüşünü çok etkiliyor o yüzden bu kadar takıntılılar aynı durumda ben de olsan sanırım ilk fırsatta ameliyat olurdum :)

hayır tatlım burnumu güzel bulmam ama burun estetiğini de hiç düşünmedim açıkcası... bu kadar yaygınlaşmış olmasına çok şaşırdım... kilo hastalık sonucu değilse insanın irade-iradesizliğ sonucu gelişen bi durum fakat Allahın yarattıklarıyla oynama fikri hoşuma gitmiyor pek fazla... sanki kabullenip mutlu olmaya çalışılmalı gibi geliyor...haklısın belkide...

ama bu şekilci yaklaşımların da hep günümüzün dayatmaları olduğu kanaatindeyim... herkesin karakteristik bir yapısı vardır bence.. herkes deniz akkaya olmamalı herkes beren saat olmamalı gibi geliyor...fotoğrafı eline alan doktora koşmamalı... bilemiyorum, bu benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…