- 21 Ağustos 2014
- 289
- 83
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.981
tabi canım sohbet ediyoruz sadeceKızlar siz de başka bir boyutundan bakıyorsunuz olaya ve söylediklerinizde haklısınız ama herkesin kendi seçimi boşverelim :)
bana mıydı bu heyy maşallahHeeeeey maşşallah
teşekkür ederim tatlım, alışmadan olmaz tabi..ben ki bakkala araba ile gider, hiç yürümezdim...yavaş yavaş alışıyor insanSanaydıııı canımm sporu okurken kendimi düşünüyorum yapamam ben bravo
çok şükür kurtuluyoruz o kötü huylarımızdanEvet Lucim nerdeyse be nde tuvalete bile arabayla gidecektim. Artik birakiyorum yavas yavas.
Canim cok guzel bir haber hadi bakalim masallah ama burayi ihmal ediyorsun haberin olsun bir kac gundur menu paylasimlarini gormuyorum kizlar tum ogleden sonra hastanedeydim az sonra yuruyuse gidecegim sonra yazarimBebekler dayanamadım bugün tartıya çıktım ve birde ne göreyim 72 kilo yazıyor :)
Plank neymis ki kiz 20 sn de oldunKızlar tüm sporları hallettim ama şu plank fenaymış dümdüz karın için yapmanızı öneririm 20 sn yaptım öldüm
hayirdir tatlim topi gin nerde merak strum simdi Ben yediklerimi yazayim Sabah semizotu salatasi 1 dilim ekmek ogle 1,5 kase batirik 1 dilim kek aksam 1 kepce corba az once 1/2 dilim karpuz sporda squat 3. Gun 4 km tempolu yuruyus 10 dk aletle calisma haa cepten yazinca menum duzgun olmadiCanlaaar ihmaliyetten değil o bir şey yemiyorum ki yazayım size menümü.
Topiğimi gördüyseniz bu aralar fazla değişik günler yaşamaktayım onun sıkıntısı stresiyle yemek yiyemiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?