Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar siz de başka bir boyutundan bakıyorsunuz olaya ve söylediklerinizde haklısınız ama herkesin kendi seçimi boşverelim :)

Lucii canım aynı fikirdeyim bazı kusurlar(!) insanı diğerlerinden farklı kılar. Aman canım herkes aynı fikirde olamaz ki boşver

Selam kızlar tekrardan
Günü kapadım
Sabah
2 fındık lahmacun

3.5 kase ayran aşı
(1 yk pirinç yedim olsun o kadar yedi gündür hiç bozmadımmm)

2 salatalık
1 dl ekşi tatsız tuzsuz kavun

Leslie 3 mil
Squat
Plank
Mekik yapcamm

Lucinin mutfak da 16:00 da kapandı

öğle: 11:30
çorba 1 ufak kase
bol marul salata haşlanmış tavuk ile

akşam: 16:00
1/2 simit
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 büyük bardak light süt

su: 3,5 litre
spor: sabah 2 saat 10 km tempolu parkur yürüyüşü
akşam: 10 km açık hava tempolu yürüyüş
120 tane mekik
30 dk aletli jimnastik

Merhaba kizlar menumu yazayim
Sabah
Yumurta haslanmis
Dort zeytin
İki Kk peynir
Domates salatalik
Bir kuru kayisi
Yesil cay.

ARa
Alti badem

Ogle
Bir kare (bes gr) bittet cikolaya
Ayran

AKsam
Uc kasik bulgur pilavi yağsız denecek kadar az yagli
Bes kasik az yagli susuz kuru fasulye

UC litre su
Yarim saat yürüyüş.

Bebekler dayanamadım bugün tartıya çıktım ve birde ne göreyim 72 kilo yazıyor :)
Canim cok guzel bir haber hadi bakalim masallah ama burayi ihmal ediyorsun haberin olsun bir kac gundur menu paylasimlarini gormuyorum kizlar tum ogleden sonra hastanedeydim az sonra yuruyuse gidecegim sonra yazarim

Kızlar tüm sporları hallettim ama şu plank fenaymış dümdüz karın için yapmanızı öneririm 20 sn yaptım öldüm

Canlaaar ihmaliyetten değil o bir şey yemiyorum ki yazayım size menümü.
Topiğimi gördüyseniz bu aralar fazla değişik günler yaşamaktayım onun sıkıntısı stresiyle yemek yiyemiyorum hiç

Kızlar tüm sporları hallettim ama şu plank fenaymış dümdüz karın için yapmanızı öneririm 20 sn yaptım öldüm
Plank neymis ki kiz 20 sn de oldun
Canlaaar ihmaliyetten değil o bir şey yemiyorum ki yazayım size menümü.
Topiğimi gördüyseniz bu aralar fazla değişik günler yaşamaktayım onun sıkıntısı stresiyle yemek yiyemiyorum hiç
hayirdir tatlim topi gin nerde merak strum simdi Ben yediklerimi yazayim Sabah semizotu salatasi 1 dilim ekmek ogle 1,5 kase batirik 1 dilim kek aksam 1 kepce corba az once 1/2 dilim karpuz sporda squat 3. Gun 4 km tempolu yuruyus 10 dk aletle calisma haa cepten yazinca menum duzgun olmadi

Canim simdi profilden bakip okudum 1-2 sayfa anlasilan seni etkilemis ama karar verirken acele etme Canim abla tavsiyesi biraz zaman ver iliskiye acele etme evlilik onemli bir konu sadece sana bunu soyleyebilirim

Canım çok teşekkür ederim etkilemiş demek çok hafif kalıyor gerçekten fazla etkilendim ama temkinliyim :)

günaydın fıstıklarrr... kalktım hazırlandım yürüyüşe çıkıyorum.. dün erken yemek yiyince tüm gece açlıktan kıvrandım. zor ve uykusuz bir gece geçirdim..her yerim tutulmuş durumda :) çoraplarımı giymem rahat 3-4 dakikamı aldı, düşünüün artık yanlarımın halini bu sabah yine 70 im...ama eşim bu hafta daha bi inceldiğimi söylüyor..bakalım ne zaman inecek bu şişler..neyse durmak yok tabi..hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…