- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.001
senin yazdıklarını okuyunca gençliğim aklıma geldi kalbim deli gibi çarpar aklım fikrim hep onda olurdu telefonla konuşurken vaktin nasıl geçtiğini anlamazdım bir de bizim zamanımızda cep telefonları yok sabit telefonla ankara izmir arasında 4-5 saat telefonla konuştuğumu bilirim onun uğruna kaç defa izmir e gitmiştim bilmiyorum ama ne oldu aradan biraz zaman geçince o eski heyacan kalp atışları kalmadı hatta ayrıldığımızda dünyalar yıkılmıştı saçma gelecek ama nerdeyse intihar aşamasındaydım psikologlara 15 senenin öncesi parası ile milyarlar saydım sonuç şu an farklı biriyle evliyim 2 oğlum var arada ufak tefek sürtüşmeler olsada gayet güzel bir evlilikle 11 seneyi devirdik o yüzden sana abla tavsiyem acele etme zamana bırak 3-4 ay geçmeden evlilik kararı alma gene gez dolaş ayrıl demiyorum ama hayatın için önemli olacak bir kararı acele alma lütfenCanım çok teşekkür ederim etkilemiş demek çok hafif kalıyor gerçekten fazla etkilendim ama temkinliyim :)
lucim tebrikler yahuu bende senin kadar olmasa da sana yakın bir pozisyondayımgünaydın fıstıklarrr... kalktım hazırlandım yürüyüşe çıkıyorum.. dün erken yemek yiyince tüm gece açlıktan kıvrandım.zor ve uykusuz bir gece geçirdim..her yerim tutulmuş durumda :) çoraplarımı giymem rahat 3-4 dakikamı aldı, düşünüün artık yanlarımın halini bu sabah yine 70 im...ama eşim bu hafta daha bi inceldiğimi söylüyor..bakalım ne zaman inecek bu şişler..neyse durmak yok tabi..hepinizi kocaman öpüyorum
dila cim ne güzel sen hedefine yaklaşmışsın bende ise tık yok bu hafta tek kaçamağım dünki 1 dilim kek bir de bir avuç mısır kavurgası neden böyle oldu anlamadım sabah tartıya çıkınca moralim bozuldu açıkcası ptesiden beri tartılmamıştım 200 gr fazla çıktım yahuuuGünaydın kızlar
Kaptanım plank şınav çeker pozisyonda ancak elleri değil dirsekleri yere koyarak bekleme olayı. Çooooook zor. Resim atamıyorum google görsellere yazarsanız nasıl yapılacagı ve programı var. 30 günün sonunda 5 dk duruyorsunuz öyle nasıl yaparım aklım ermiyor ama karnı çok yaktıgını 20 saniyede olsa anliycaksınız
Lucii umarım yarına 69 görürsün spor yapab insanlar kas kütleleri arttığından agır çıkarmış
Ben çok sevinçliyim bende dün açlıktan agzım açık gezdim ama suya vurdum kendimi belkide bu yüzden bugün yarın için hedefledigim kilonun çok az üstü çıktım. Bugün daha iyi beslenicem dün gözüm filan karardı birde grip olunca yürürken yan yan yürüyordum artık
Gideyimde kahvaltımı sıkı yapayım öptüm sizi
canım gecen hafta tüm endokrin kontrollerimi yaptırdım dr hiç bir problem yok diyor kilo veremiyorum deyince en son uyku apnesi olabilir bi de kbb ye gidin o da kilo yapar dedi bilmiyorum 2 hafta daha devam edeceğim bu şekilde bakalım o mu direnecek kilo vermemek için yok sa ben mi kazanacağım yılmak yok yola devam şimdi yeşil çayımı da içeceğim bakalımHadi yaa neden acaba.. Yediklerinizin daha azınıda yemek olmaz.. Allah allah. Doktora gittiniz mi hiç?
canım kabızlık vardı dün akşam hem form çayı içtim hem de bekunis aldım sabahleyin biraz çıktım ama öyle gecen haftaki gibi deli kabızlık yok regli olmama da 1 hafta varTebrik ederim asla pes etme kaptanım
Birde kabızlık filan yok değil mi?
canımcım hiç panik yapma spordan şiştin sen de...hatırlar mısın bilmem mart gibiydi herhalde, yine deli spora sarmıştım ve gnde 22 km lere çıkmıştım... 15 gün sonunda bir anda 73 den hop 69 a inmiştim o sebeple ben hiiiç sıkmıyorum canımı, eğleniyorum hatta bu durumla...ben de gram oynamıyorum ama bir anda inecek, biliyorumcanım gecen hafta tüm endokrin kontrollerimi yaptırdım dr hiç bir problem yok diyor kilo veremiyorum deyince en son uyku apnesi olabilir bi de kbb ye gidin o da kilo yapar dedi bilmiyorum 2 hafta daha devam edeceğim bu şekilde bakalım o mu direnecek kilo vermemek için yok sa ben mi kazanacağım yılmak yok yola devam şimdi yeşil çayımı da içeceğim bakalım
:) Kaç gündür çok hastayım ishal mide bulantısı ne yiyeceğimi şaşırdımGünaydın brokolicimm
bende de wc problemi var bu hafta ...haftada bir olsun diye bekliyorum bekunisi bu gece içeceğim... sporumu yaptım buzzz gibi duşumu aldım, bugün ev işleri var fazlaca... ütüler, çamaşır , halılar koltuklar silinecek vs vs... ama buralarda olacağım.... bu arada bi yerde okudum soğuk su ile alınan 3 dk lık duş 40 kalori yaktırıyormuş..eee ben günde 4 soğuk duş alıyorum, bu durumda fazladan 160 kalori yakıyorum sanırım
inşallah canım bende onu bekliyorum zatencanımcım hiç panik yapma spordan şiştin sen de...hatırlar mısın bilmem mart gibiydi herhalde, yine deli spora sarmıştım ve gnde 22 km lere çıkmıştım... 15 gün sonunda bir anda 73 den hop 69 a inmiştim o sebeple ben hiiiç sıkmıyorum canımı, eğleniyorum hatta bu durumla...ben de gram oynamıyorum ama bir anda inecek, biliyorum
yok hayatım yaaa nerde... bahçeli olmadığı sürece dairede hayvan beslemeye karşıyım ben, yazık o kuzucuklara ... benim takıntımdır halı koltuk silmek, haftada bir silerim, delilikten başka bir şey değillucim yaa senin evde köpek falan mı var halı koltuk pek sık siliyon valla ben 40 yılda bir ancak siliyorum 2 sıpa olduğu halde
valla haftada bi halı koltuk silmek iş değil bebem yaaayok hayatım yaaa nerde... bahçeli olmadığı sürece dairede hayvan beslemeye karşıyım ben, yazık o kuzucuklara ... benim takıntımdır halı koltuk silmek, haftada bir silerim, delilikten başka bir şey değil
bir de halı kaplama tüm ev ve çok açık renk, belki fotolarda görmüşsündür, ip dahi düşse, batıyor bana... silince yeni alınmış gibi kabarık kabarık olması hoşuma gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?