- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.021
çok sürmüyor fıstık bir kaç saatimi alıyor... temiz temiz miss gibivalla haftada bi halı koltuk silmek iş değil bebem yaaa
sen çok az spor yapıyon ya tatlım biraz daha :)çok sürmüyor fıstık bir kaç saatimi alıyor... temiz temiz miss gibibana da spor oluyor, boşveeerrrrr
günaydın brokolim nerelerdesin? canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Brokoli canım geçmiş olsun
Bu aralar herkes hasta ya
teşekkürler kızlar. Halim duman kaç gündür ev temiz değil halim yok. iyi ki annem geliyor pazar günü de birlikte yaparız :) İnsan evde tek başına hasta olunca morali daha da bozuluyor yemek yiyemiyor.brokolicim geçmiş olsun tatlııım, dikkat et kendine, vitaminsiz kalma
canım benim yaaa senin sağlığın yerinde olsun da o önemli değil nasıl olsa ev temizlenirteşekkürler kızlar. Halim duman kaç gündür ev temiz değil halim yok. iyi ki annem geliyor pazar günü de birlikte yaparız :) İnsan evde tek başına hasta olunca morali daha da bozuluyor yemek yiyemiyor.annem olsa keşke hep.
evet birileri geliyor tanışıyoruz, gerisi yok.... bizim tost ve lahmacuncu güzel yeni bi üye vardı ayşem miydi adı, o kadar yazdım çizdim, sohbet ettim, bir daha görünmediyarınki listemizi de ekliyorum kızlar
***5.TAKIM 377. ETAP***
bengu84(68,30/)
tatsızbrokoli(59,8/)
dila21(81,00/)
14SERAP38 (64,00/62,00/2,00/%3,13) mezun olmak istiyor
5. TAKIM ORTALAMASI :
benim durumum yarınki tartı sonucuna göre belli olacak umarım bu sefer kilo vermiş olurum yeni başlayan arkadaşlardan bir bitikçi var düzenli devam eden ama şu an o da başka sorunlar yüzünden takım kurallarına uygun davranamıyor o yüzden bu hafta listeye girmesi çok zor
evet birileri geliyor tanışıyoruz, gerisi yok.... bizim tost ve lahmacuncu güzel yeni bi üye vardı ayşem miydi adı, o kadar yazdım çizdim, sohbet ettim, bir daha görünmedi
güzel filmdir benim adım khan... hint sinemasından black izlemiş miydin? öneririm o da çok güzel bir film... dur listelerime bakayım , sen film istersinde ben önermem mi canım benimlucim şu ara işyerinde youtube açılıyor " benim adım khan" ı seyrettim 2 günde bir taraftan işimi yapıyorum arka fonda da film açık çok hoşuma gitti işyerinde şöyle sıkılmadan seyredebileceğim film önersene bana
bende menümü yazayım cepten zor oluyor
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
1 /2 kk peynir
1/4 domates
öğle
6-7 yemek kaşığı taze fasülye
1 ayran
3-4 tane süs biberi
ara
1 erik
akşam
1/2 dilim somon ızgara
salata
akşamı da yazayım şimdiden
yürüyüş
50 dk tempolu yaklaşık 4,5 km öğle sıcağında
60 squat
40 lanch
su şu ana kadar 2,5 lt oldu akşama 3 ü geçer
yeşil çay 2 bardak
form çayı 1 bardak
maden suyu 2 şişe
çay kahve saymadım şekersiz olunca
bu bana mıydı kaptancım? makarnaya çemkirme yok muuuu...oleyyy o halde :)maşallah menü çok güzel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?