Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın brokolim nerelerdesin? canım geçmiş olsun dikkat et kendine

Brokoli canım geçmiş olsun
Bu aralar herkes hasta ya

brokolicim geçmiş olsun tatlııım, dikkat et kendine, vitaminsiz kalma
teşekkürler kızlar. Halim duman kaç gündür ev temiz değil halim yok. iyi ki annem geliyor pazar günü de birlikte yaparız :) İnsan evde tek başına hasta olunca morali daha da bozuluyor yemek yiyemiyor. annem olsa keşke hep.

canım benim yaaa senin sağlığın yerinde olsun da o önemli değil nasıl olsa ev temizlenir

yarınki listemizi de ekliyorum kızlar

***5.TAKIM 377. ETAP***
bengu84(68,30/)
tatsızbrokoli(59,8/)
dila21(81,00/)

14SERAP38 (64,00/62,00/2,00/%3,13) mezun olmak istiyor

5. TAKIM ORTALAMASI :

benim durumum yarınki tartı sonucuna göre belli olacak umarım bu sefer kilo vermiş olurum yeni başlayan arkadaşlardan bir bitikçi var düzenli devam eden ama şu an o da başka sorunlar yüzünden takım kurallarına uygun davranamıyor o yüzden bu hafta listeye girmesi çok zor

evet birileri geliyor tanışıyoruz, gerisi yok.... bizim tost ve lahmacuncu güzel yeni bi üye vardı ayşem miydi adı, o kadar yazdım çizdim, sohbet ettim, bir daha görünmedi

lucinin mutfak 16:00 da kapandııı...

öğle: 11:30
1 kase çorba
1 tatlı tabağı z.yağlı kabak yemeği

akşam: 16:00
1 tabak peynirli makarna canım çekti.. frenlemedim kendimi, bu kadar spora olacak o kadar dedim

spor: sabah 2 saat 10 km açık hava tempolu parkur yürüyüşü
30 dk aletli jim.
50 mekik
ev temizliği 2 saat
akşam: 2 saat tempolu 10 km yürüyüş

su:3,5 litre
akşama yeşilçay içilecek....

maşallah menü çok güzel yaaa
evet birileri geliyor tanışıyoruz, gerisi yok.... bizim tost ve lahmacuncu güzel yeni bi üye vardı ayşem miydi adı, o kadar yazdım çizdim, sohbet ettim, bir daha görünmedi

evet ben onu 20 ağustosta davet etmiştim 2 sinde yazdı sanırım bir 10-15 gün sonra gene gelir yazar bu arada hiç yeni başvuran aday yok ki yaaa dünde davet etmiştim birini ama ses çıkmadı maalesef

bende menümü yazayım cepten zor oluyor
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
1 /2 kk peynir
1/4 domates

öğle
6-7 yemek kaşığı taze fasülye
1 ayran
3-4 tane süs biberi

ara
1 erik
akşam
1/2 dilim somon ızgara
salata

akşamı da yazayım şimdiden
yürüyüş
50 dk tempolu yaklaşık 4,5 km öğle sıcağında
60 squat
40 lanch

su şu ana kadar 2,5 lt oldu akşama 3 ü geçer
yeşil çay 2 bardak
form çayı 1 bardak
maden suyu 2 şişe
çay kahve saymadım şekersiz olunca

lucim şu ara işyerinde youtube açılıyor " benim adım khan" ı seyrettim 2 günde bir taraftan işimi yapıyorum arka fonda da film açık çok hoşuma gitti işyerinde şöyle sıkılmadan seyredebileceğim film önersene bana

güzel filmdir benim adım khan... hint sinemasından black izlemiş miydin? öneririm o da çok güzel bir film... dur listelerime bakayım , sen film istersinde ben önermem mi canım benim

thelma ve luise bu ara bir kez daha izlemek istediğim çok hoş bir film..eskidir ama keyiflidir... çatıdaki çiçekler farklıdır, yine izleyeceğim bu ara... uyuyan ses ispanyadan etkileyici bir film.... boleyn kızını izledin mi? ben severim... çizgili pijamalı çocuk... öneririm...tarzına yakın filmler önermeye çalışıyorum ama sen yinede izlemedenn konularını oku, ona göre izle derim canım benim

3 idiot, izlemediysen hoşuna gidecek kesinlikle... ben amadeusun hastasıyım defalarca izlerim, öneririm... sorayayı taşlamak hakkında uzunca yazışmıştık daha önce buurada, izlemiş miydin hatırlamıyorum ama izlemelisin mutlaka

men süper, aralı ve ana öğünleri son derece hafif... spor son derece ideal..tebrikler arkadaşım çok güzel ilerlemektesin

Kızlar bugün ufak tefek kaçamklar oldu bugun çıktıgımdan fazla çıkmaz umarım kilom

Sabah
Kıymalı yumurta(annemn zoruyla yedim)
1 dl beyaz ekmek( kepek bitmişti almayada üşendim.)

4 kase ayran aşı(bugdaylı yaptım ve yogurdunu katı bıraktım.)

1 dl tatsız kavun( yine keleşşş)

Kahve içmeye çıktım şekersiz içtim ancak yanında iki kare çikolata vardı karamelli yedim birden bayadır agzıma sürmüyordum aşagı yukarı 100 kcal

2 çatal patates püresi tattım
Leslie 3 miles
20 sn plank
50 mekik
55 squat
Yapıcam
2.5 lt su

Yarın 78.9 çıkimm allahımmmmm nolur noluuuuur yaaaaaaaaa keşke o çikolatayı yemeseydim ama minnacık erir dimi leslie ile..

Kizlar cok kotu bogaz enfeksiyonuyum. Cok kötüyüm. Mmenum
Kahvalti
Yumurta
İki KKK peynir
Domates salatak
Yesil cay

Ogle
Bir dilim borek

Ara
Alti badem
Ayran

Aksam
İki tavuk but
İki yk yogurt
Bi dilim ekmek

Bir buçuk saat yürüyüş.

Bengücüm çok üzüldüm dikkat et kendine
Bende leslie 1 miles yapabildim dizlerimin bagı çözüldü gripten olsa gerek yapamadım

Kızlar yine sessiz bir akşam geçiriyor takım
Ben uyuyorum yarın booool eksik çıkalımm iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…