Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kızlar moralim bozuldu biraz
Hedefim 78.9 idi.
Bu haftaya 81 ile başladım
Bugün ki kilom 79.3
1.7 kilo gitmiş
Moralimin bozukluğu hedefimi görmemem değil dün 79.00 çıkıp bugün 79.3 çıkmam.
Yüzdeyi şu an veremiyorum bulamadım çünkü biri linkini vereblr mi

kızlar günaydınlarrr... hemen çıkmam lazım geciktim bugün 69 ile başladığım haftayı 100 km yol yürümeme ve sıkı diyetime rağmen 70 ile kapatmanın burukluğu içerisindeyim dilacım ben de hatırlayamadım tam, kaptanımız gelince sana formülü verecektir, dönşüme kadar hala çözememiş oolursan yüzde olayını araştırır yaparız canım... bengücüm ve dilacım şimdiden tebrik ederim vallahi, eksileriniz pek gzel maşallah...öptüm hepinizi

günaydınlarrrr
Gunaydin kizlar
Geecen hafta kilom 68.3
Bu hafta 67.4

Fark 0.9

Yüzde 1.3
bengü muhteşemsin şekerim yaaaa
Canım ya şu yüzde hesaplama nerde yazıyor
canım kilo farkını ilk kiloya bölüp 100 ile çarpıyorsun aşağıda senin kilonda örneği göstereyim
canım gecen hafta 81 kg ilk kilon
bu hafta 79,3 aradaki kilo farkı 1,7 kg
1,7/81=0,0210x100=2,10 bu şekilde hesaplanıyor sıkma canını bu da çok güzel bir sonuç

lucim sen çok fazla yürüdün ve kasların şişti menülerinde çok iyi idi bence hiç bozma moralini göreceksin haftaya 67 yi göreceksin

bende tartı da 75,3 çıktım bilemedim listeye girsem mi girmesem mi?

güzel filmdir benim adım khan... hint sinemasından black izlemiş miydin? öneririm o da çok güzel bir film... dur listelerime bakayım , sen film istersinde ben önermem mi canım benim

canım önerilerin için çok sağol bunların hepsini not aldım youtube kapanana kadar sırayla izleyeceğim

***5.TAKIM 377. ETAP***
toplight( 75,00/75,30/-0,30/-%0,07) 371. etapta izne ayrılan üye geri döndü
bengu84(68,30/67,40/0,90/%1,30)
tatsızbrokoli(59,8/)
dila21(81,00/79,3/1,70/%2,1)
14SERAP38 (64,00/62,00/2,00/%1,04) 375. etapta kg bildirmeden izne ayrılan üye mezun olmak istiyor

5. TAKIM ORTALAMASI :

Günaydın kızlarr
O kadr yoğun ki işler
Sabah tartıldım
Geçen hafta 59.8 dim
Bu hafta 59.8
hiç bir değişiklik yok hastalıktan ne yedim ne içtim ama yine de kilolar gitmedi .

Sağol lucim kaptanım anlattı anladım şükür . Sağol kaptanım ama sanırım ayran aşı kürünü bir daha yapmiycam obu yapmasamda hedefime varırdım ben

Önümüzdeki hafta için izin isticem sizden ekiplerimiz çok yoğun olacak sabah 10 akşam 10 çalışacağım girebileceğimi sanmıyorum kaptanım.

Sağol lucim kaptanım anlattı anladım şükür . Sağol kaptanım ama sanırım ayran aşı kürünü bir daha yapmiycam obu yapmasamda hedefime varırdım ben
canım ayran aşı bende işe yaramamıştı zamanında yaptığımda ama olsun sen en azından hedefine çok güğzel yaklaştın ya ben 74 ü görürüm diyordum ama olmadı

hm ne yaptı acaba eşyaları geldi mi yerleşebildi mi merak ediyorum kızı

Kaptanım sağolun inanın hergün bir halsizlik anlatamam sanırım demir değerlerim çok düştü onun etkiside var üzeriimde. enerji dolu olamıyorum hiççç
canım bir kan değerlerine baktırsana ihmal etme
kızlar son durumumuz bu listeyi paylaşıma ekliyorum bakalım serap gelecek mi daha da düşmüş olabilir mi acep neyse eğer gelirse kilosunu değiştiririz

***5.TAKIM 377. ETAP***
toplight( 75,00/75,30/-0,30/-%0,07) 371. etapta izne ayrılan üye geri döndü
bengu84(68,30/67,40/0,90/%1,30)
tatsızbrokoli(59,8/59,8/0,00/%0,0) sabit
dila21(81,00/79,3/1,70/%2,1)
14SERAP38 (64,00/62,00/2,00/%1,04) 375. etapta kg bildirmeden izne ayrılan üye mezun olmak istiyor

5. TAKIM ORTALAMASI : %0,88

serap cım seni altta gördüm eğer aynı kilodaysan sorun yok kilon düştüyse haber ver düzelteyim canım seni bekliyorum

canım önerilerin için çok sağol bunların hepsini not aldım youtube kapanana kadar sırayla izleyeceğim
katancım ve diğer sevgili arkadaşlar günaydınlarrrrr :)
filmleri izle tatlım, film izlemek beni çok rahatlatıyor :) fikirlerini almak isterim izledikten sonra...

evet sporda şiştiğimin farkındayım, bakalım ne kadar diretecek bu durum... sen de dön artık listelere kaptancım.. hmcim gelir herhalde bugün , kesin ev yerleştiriyor, aayyy ne güzel maşallah, çok severim ev yerleştirmeyi :)

sporumu yaptım geldim yine... bugn sıkı sporun 6. günündeydim..6 günde 115 km yol yaptım yahuuu(bu akşamda 10 km yapacağımı düşünerek ) buralarda olacağım, kendinize iyi bakınız fıstıklar...

canım döndüm artık listelere bu arada sabahleyin 75,3 çıkınca moralim bozulmuştu biraz ama bir az önce wc ye gidince regli olduğumu farkettim açıkcası hoşuma gitti demekki bir kısmı da regli şişkinliği imiş
seraptan ses yok özel mesaj da attım ama saatlerce bu sayfada durdu 1 kelime bile yazmadan çıktı açıkcası bozuldum biraz listeyi ekliyorum artık

oo bu haber süper regl şişkinliği 2 kiloya yakın oluyor zaten :)
ekle bence de tatlım, neden yazmadı acaba, açtı tam yazacakken bir şeyler oldu öylece açık kaldı, sonra da çıkmak zorunda mı kaldı acaba..yazardı yoksa sanki...

valla 2 kg değildir de en azından bu öğlen yürümeyecektim sıcakta bana şimdi heves oldu gidip en azından yarım saat yürüyeyim bari diye düşündüm akşama misafir gelecek o yüzden fazla yormayayım kendimi demiştim : inşallah haftasonu bu azmim devam eder haftasonu çünkü eskişejhir e gideceğiz 1 geceliğine bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…