Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar,hoşgeldiniz.. ben de geçen hafta katıldım.. umarım bütün fazlalıklarınızdan kolayca kurtulursunuz.

merhabaaa hosbuldukkk
super vermissin tebrik dderim

***5.TAKIM 380. ETAP***
toplight(/75,30/75,50/-0,20/% )
dila21(77.0/)
Meltemkrk (66.3/64,7/1,6/ %2,41)

5. TAKIM ORTALAMASI :

cumbo cum senin bebek de pek küçük müş sen sadece dikkat et

cumbo bebeğin daha 2 haftalık diyosun kilo derdine mi düştün ???
sağlıklı beslenmek tabi ki güzel ama bunun derdine düşmek için fazla erken değil mi be canım

cumbo bebeğin daha 2 haftalık diyosun kilo derdine mi düştün ???
sağlıklı beslenmek tabi ki güzel ama bunun derdine düşmek için fazla erken değil mi be canım
canm cok haklisin erken daha...
ilk cocugumda da 25 kilo alip 85 olmustum..dogumdan sobra 77 dim..emziriyorum sonra vetitom dite hic dikkat etmedim yeniden85 oldum..istah cok bende..bunda da tekear üstüne almak istemiyorum. .Diğer msjlarda da belirttim diyet yapmıyorum dikkat edicem. .şu an tatliya karsi duskunlugum var...sizin sayenizde dikkat edicem karbonhidrat ağırlıklı degil protein sebze ağırlıklı beslenicem...daha da yararli olacak diye düşünüyorum. .

toplight kaptanım grupta 3 kişi mi var yaaa

benle cumbo eklenince 5 mi olucaz 5.takım 5 kişi
canım hm22 arkadaşımız var o taşınma telaşında izinli, luliasevgi var eğer kg verdiyse bu hafta takıma girecek bende bu hafta izinli olarak ayrılacağım luci ve yuzey arkadaşlarımız var bizden mezun ama kg vermeye devam ediyorlar listeye dahil değiller listeyi sizler kalkındıracaksınız

güneş ve cumbo kızlar bugün sabah tartıldınız mı ya da bana en son tartıldığınızdaki kg y tarihleri itibari ile verirmisiniz? kayıtlarıma almam lazım
luliasevgi az önce seni aşağıda görmüştüm ama sen bildirim yapmadım acaba dila da mı bildirim yapmayacak ?

günaydınlarrr
meltem cim tebrikler canım listemizi de az sonra ekleyeceğim
Tamam kaptan öptüm.
gunaydinlaarr...
bu sabah itibariyle dikkat etmeye başlıyorummm.diyet demiyorum çünkü ben de diyet kelimesi terstepki yapiyor..daha cok yiyesim geliyor..
Günaydın canım bende diyet kelimesini sevmiyorum ve dikkat ettim edeli 22 kilo verdim 8 ayda.tabi yanında spor var.
merhabaaa hosbuldukkk

super vermissin tebrik dderim
Teşekkür ederim canım. İnşallah sende verirsin. Burası sayesinde verdim yoksa kendi başınaa olacak iş değil. Her cumayı iple çekiyorum. Asla kilo almışsın meltem lafını duymak istemiyorum o yüzden sürekli kilo vermek için çalışıyorum.

günaydın,

bana hoşgeldin diyen bütün arkadaşlara hoşbuldum diyorum

meltem ne güzel kilo vermişsin bravo valla
Günaydın canım. Teşekkür ederim umarım sende güzek kilolar verirsin.

Tatlı benim de zaafım ama şu şekilde önüne geçtim. Sabah- öğle arası meyve yiyorum. Sadece meyveden alıyorum şekeri. Akşam en fazka 7 ye kadar yemek yeme iznim var. Eğer vakit geçmise sadece bir kaç çatal salata yiyorum kendimi cezalandırıyorum. Aslında neyi ne zaman yediğin çok önemli.

kaptanım beni 66 kg olarak kaydedebilirsin yarışmaya başladık mı yarışıyomuyuz ???

amanııın

Aslında benim takıldığım kilo 60-62 arası.inşallah 50-52 kilo olurum.yılbaşına kadar hiç durmucam.şöyle yağları eritip kas yapma durumuna gelsem rahatlıcam.55 olunca yoğun bir şekilde spor yapıcam şuan çok spor yapmıyorum.

79 koloyum csnim bu sabah

Kızlar etütteyim okuyamadım geçmişi akşam okurum kilom sabit öptümm

super vetmissin canim inşallah istedigin kiloya ulasirsin...aslinda 7den sonra bisey yemeden bile bidkac kilo verilebilir...ben de en azindan ocaga kadar 70 olsam...

Kızlar Selammm

Uygun zamanda geçmişe göz atacagımm

Salı günü Antalyaya gidiyorum

Annem ameliyat olacak rahmi alınacak doktor " beklediğin hergün rahim kanserine yaklastrır" demiş acele ameliyata alacaklar.

Rezervasyon yaptırdığım tatili 2. kez iptal edip uçak biletlerimi aldım.

Püff bu aralar hiç bişi yolunda gitmiyor sanırım hadi hayırlısı

cok gecmis olsun insallah en kisa surede iyilesir anneniz...

selam kızlarr

kaptanım beni 66 kg olarak kaydedebilirsin yarışmaya başladık mı yarışıyomuyuz ???

amanııın
tamam canım listeye kaydettim
henüz takımda değilsiniz canım deneme sürecindesiniz bu sürec bitince listeye gireceksiniz ama kg nuzu bilmek zorundayım

79 koloyum csnim bu sabah
tamam canım seni de kaydettim

kilo bildirimi yapıyorum

19 eylül cuma 67.3
26 eylül cuma 68.0

anlamıyorum ya neden
luliasevgi canım kusura bakma seni listelere dahil edemeyeceğim listeye ilk defa girecek birinin ortalamayı düşürmesine karşıyım sonuçta bu bir zayıflama yarışması tamam ben bu hafta kg aldım ama ben çok uzun süredir listelerdeyim eğer listeye girmek istiyorsan haftaya daha fazla asılıp kg vermen gerekiyor

canım tamam sabit olarak geçiyorum seni

canım geçmiş olsun tatlım benim annemde de rahim düşüklüğü vardı dr rahim kanseri olabilirsin riski ile rahmini de almıştı o yüzden çok zor bir ameliyat değil tatlım inşallah rahat bir şekilde atlatır ameliyatı

***5.TAKIM 380. ETAP***
toplight(/75,30/75,50/-0,20/% ) izinli
dila21(77.0/77,0/0,0/%0,0) sabit
Meltemkrk (66.3/64,7/1,6/ %2,41)

5. TAKIM ORTALAMASI : 0,72

listeizin son hali bu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…