- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.741
iyi akşamlar herkese
yuzey ve kaptanım size 5 günde 5 kilo diyetini öneriyorum:) ben yapıyorum şu an.
combo ve güneş takıma hoşgeldinizz..
bugün 5 gunde 5 kılo diyetimde 2 günüm ve sebze gunuydu ama ben meyveyle yer degşstm
nerdeyse yarım kılo üzüm
2 de şeftali yedim.
yerın et günü iple çekiyoruuuuuuuum
merhabalar,hoşgeldiniz.. ben de geçen hafta katıldım.. umarım bütün fazlalıklarınızdan kolayca kurtulursunuz.
günaydın kızlarrr...durumumdan ötürü bugünün de büyük bir kısmında burada olamayacağım şu ilk 3 günüü atlatınca biraz da rahatlamış olacağız sanırım...selam vermeden çıkmak istemedim...herkes iyidir umarım..mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepinize çok teşekkür ederim...yaarın dönmüş olduğumda uzun uzun yazışırız artık. yeni elen arkadaşlar da hoşgelmişler...
buu arada 5 de 5 diyetini ben de uygulamıştım daha önce ve 3,5 kg vermiştim, öneririm güzel bir diyet...şimdilik öptm hepinzi
merhabaaa hosbuldukkkGece burnundan nefes al ve bol bol su iç canım.eşime doktor öyle söylemişti.
Dün tüm gün dinlendim ama misafirler hala var. Düğün cumartesi başka bir şehirde olucak.buradaki hem düğün hem kına gecesi karışımı bir şeydi.asıl cumartesi bomba :)
Canım sen yap bende yapıcam çünkü galiba benimde kilom durdu daha tartılmadım birazdan tartılıcam.
Hoşgeldin canım benzer durumdan bende burdayım. Burası ilaç gibi geldi ve bende 2 aydır 7-8 kilo verdim burda.
Hoşgeldin canım
Günaydın canım keyfine bak seni özledik öptüm
super vermissin tebrik dderim19 eylül (geçen hafta) = 66.3 kg
26 eylül (bu hafta ) = 64.7 kg
Fark = 1.6 kg
% = 2.41
Ben demiştim bu hafta 2 kilo kadar vericem diye ki verdim. Ama onca yemeğe ragmen çok dikkat ettim ya. Et ve salata ağırlıklı yedim akşamları.kolay gelsin.hepinizi öptüm.
canm cok haklisin erken daha...cumbo bebeğin daha 2 haftalık diyosun kilo derdine mi düştün ???
sağlıklı beslenmek tabi ki güzel ama bunun derdine düşmek için fazla erken değil mi be canım
canım hm22 arkadaşımız var o taşınma telaşında izinli, luliasevgi var eğer kg verdiyse bu hafta takıma girecek bende bu hafta izinli olarak ayrılacağım luci ve yuzey arkadaşlarımız var bizden mezun ama kg vermeye devam ediyorlar listeye dahil değiller listeyi sizler kalkındıracaksınıztoplight kaptanım grupta 3 kişi mi var yaaa
benle cumbo eklenince 5 mi olucaz 5.takım 5 kişi
Tamam kaptan öptüm.günaydınlarrr
meltem cim tebrikler canım listemizi de az sonra ekleyeceğim
Günaydın canım bende diyet kelimesini sevmiyorum ve dikkat ettim edeli 22 kilo verdim 8 ayda.tabi yanında spor var.gunaydinlaarr...
bu sabah itibariyle dikkat etmeye başlıyorummm.diyet demiyorum çünkü ben de diyet kelimesi terstepki yapiyor..daha cok yiyesim geliyor..
Teşekkür ederim canım. İnşallah sende verirsin. Burası sayesinde verdim yoksa kendi başınaa olacak iş değil. Her cumayı iple çekiyorum. Asla kilo almışsın meltem lafını duymak istemiyorum o yüzden sürekli kilo vermek için çalışıyorum.merhabaaa hosbuldukkk
super vermissin tebrik dderim
Günaydın canım. Teşekkür ederim umarım sende güzek kilolar verirsin.günaydın,
bana hoşgeldin diyen bütün arkadaşlara hoşbuldum diyorum
meltem ne güzel kilo vermişsin bravo valla
Tatlı benim de zaafım ama şu şekilde önüne geçtim. Sabah- öğle arası meyve yiyorum. Sadece meyveden alıyorum şekeri. Akşam en fazka 7 ye kadar yemek yeme iznim var. Eğer vakit geçmise sadece bir kaç çatal salata yiyorum kendimi cezalandırıyorum. Aslında neyi ne zaman yediğin çok önemli.canm cok haklisin erken daha...
ilk cocugumda da 25 kilo alip 85 olmustum..dogumdan sobra 77 dim..emziriyorum sonra vetitom dite hic dikkat etmedim yeniden85 oldum..istah cok bende..bunda da tekear üstüne almak istemiyorum. .Diğer msjlarda da belirttim diyet yapmıyorum dikkat edicem. .şu an tatliya karsi duskunlugum var...sizin sayenizde dikkat edicem karbonhidrat ağırlıklı degil protein sebze ağırlıklı beslenicem...daha da yararli olacak diye düşünüyorum. .
güneş ve cumbo kızlar bugün sabah tartıldınız mı ya da bana en son tartıldığınızdaki kg y tarihleri itibari ile verirmisiniz? kayıtlarıma almam lazım
luliasevgi az önce seni aşağıda görmüştüm ama sen bildirim yapmadım acaba dila da mı bildirim yapmayacak ?
79 koloyum csnim bu sabahgüneş ve cumbo kızlar bugün sabah tartıldınız mı ya da bana en son tartıldığınızdaki kg y tarihleri itibari ile verirmisiniz? kayıtlarıma almam lazım
luliasevgi az önce seni aşağıda görmüştüm ama sen bildirim yapmadım acaba dila da mı bildirim yapmayacak ?
super vetmissin canim inşallah istedigin kiloya ulasirsin...aslinda 7den sonra bisey yemeden bile bidkac kilo verilebilir...ben de en azindan ocaga kadar 70 olsam...Tamam kaptan öptüm.
Günaydın canım bende diyet kelimesini sevmiyorum ve dikkat ettim edeli 22 kilo verdim 8 ayda.tabi yanında spor var.
Teşekkür ederim canım. İnşallah sende verirsin. Burası sayesinde verdim yoksa kendi başınaa olacak iş değil. Her cumayı iple çekiyorum. Asla kilo almışsın meltem lafını duymak istemiyorum o yüzden sürekli kilo vermek için çalışıyorum.
Günaydın canım. Teşekkür ederim umarım sende güzek kilolar verirsin.
Tatlı benim de zaafım ama şu şekilde önüne geçtim. Sabah- öğle arası meyve yiyorum. Sadece meyveden alıyorum şekeri. Akşam en fazka 7 ye kadar yemek yeme iznim var. Eğer vakit geçmise sadece bir kaç çatal salata yiyorum kendimi cezalandırıyorum. Aslında neyi ne zaman yediğin çok önemli.
cok gecmis olsun insallah en kisa surede iyilesir anneniz...Kızlar Selammm
Uygun zamanda geçmişe göz atacagımm
Salı günü Antalyaya gidiyorum
Annem ameliyat olacak rahmi alınacak doktor " beklediğin hergün rahim kanserine yaklastrır" demiş acele ameliyata alacaklar.
Rezervasyon yaptırdığım tatili 2. kez iptal edip uçak biletlerimi aldım.
Püff bu aralar hiç bişi yolunda gitmiyor sanırım hadi hayırlısı
tamam canım listeye kaydettimkaptanım beni 66 kg olarak kaydedebilirsin yarışmaya başladık mı yarışıyomuyuz ???
amanııın
tamam canım seni de kaydettim79 koloyum csnim bu sabah
luliasevgi canım kusura bakma seni listelere dahil edemeyeceğim listeye ilk defa girecek birinin ortalamayı düşürmesine karşıyım sonuçta bu bir zayıflama yarışması tamam ben bu hafta kg aldım ama ben çok uzun süredir listelerdeyim eğer listeye girmek istiyorsan haftaya daha fazla asılıp kg vermen gerekiyorkilo bildirimi yapıyorum
19 eylül cuma 67.3
26 eylül cuma 68.0
anlamıyorum ya neden
canım tamam sabit olarak geçiyorum seniKızlar etütteyim okuyamadım geçmişi akşam okurum kilom sabit öptümm
Kızlar Selammm
Uygun zamanda geçmişe göz atacagımm
Salı günü Antalyaya gidiyorum
Annem ameliyat olacak rahmi alınacak doktor " beklediğin hergün rahim kanserine yaklastrır" demiş acele ameliyata alacaklar.
Rezervasyon yaptırdığım tatili 2. kez iptal edip uçak biletlerimi aldım.
Püff bu aralar hiç bişi yolunda gitmiyor sanırım hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?