Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar listenizi telden girdigim icin duzeltemedim toplightin yuzdesi yazmiyor -0, 265 dan -0, 27 bu nedenlede ortalamanizda 0, 71 oluyor

cok gecmis olsun insallah en kisa surede iyilesir anneniz...

tatlım çok tesekkür ederim

çok sağol kaptacım herkes ameliyat kolay diyor ama ameliyattan sonrası sanırım biraz sancılı ve zor geçiyormus.

Benim korkum ameliyattan sonra ki süreç Allahımın izni ile atlatacagız

***5.TAKIM 380. ETAP***
toplight(/75,30/75,50/-0,20/% ) izinli
dila21(77.0/77,0/0,0/%0,0) sabit
Meltemkrk (66.3/64,7/1,6/ %2,41)

5. TAKIM ORTALAMASI : 0,72

listeizin son hali bu kızlar

Meltemcim seni tebrik ediyorum

Takımımın Güzel Cici ve Geleceğin Fit Kızlarııı Selammmm

Bugün cuma ve ayın son günü ( bizim raporlara göre ) bu nedenle yoğundum malum yıllık iznede çıkacagım için arkamda iş bırakmadan bütün işlerimi tamamlamak istedim.

merhaba beni toplight davet etti bende geldim, davetsiz misafir değilim yani

Kızlar Hoşgeldiniz 10 numera 5 yıldız bir takıma gelmiş bulunuyorsunuz.

Biz bu takımdan bende dahil olmak üzere çok güzel çıtırlar mezun verdik.

Sizleride aynı sekilde mezun etmek dileğimle diyorumm

tatlım 5günde 5 için benim o 5 gün evde olmam lazımm

heyt be onca yemeğe çeşide rağmen helal olsun

Kaynanala yarışta öndesin heraldee ???

gunaydinlaarr...
bu sabah itibariyle dikkat etmeye başlıyorummm.diyet demiyorum çünkü ben de diyet kelimesi terstepki yapiyor..daha cok yiyesim geliyor..

kesnlikle katılıyorum onun için ben sağlıklı yaşam diyorum

toplight kaptanım grupta 3 kişi mi var yaaa

benle cumbo eklenince 5 mi olucaz 5.takım 5 kişi

tatlım sadece listede 3 kişi var onun haricinde 4 kişi daha var. hm22-bengü-luci ve ben sürekli buralardayız

ah ah bende 61.5 da takılı kalmıştım hemde 1 ay boyunca

onca sey yapmama rağğmen ne gram indim ne çıktımm sonra 5 günlük isveç yaptım zinciri kırdım

sende buna benzer bii yapar soklarsın kendini merak etme

iyi akşamlar kızlar.
yorgunluktan ölüyorum geçmişi okudum bi..
yuzey canım çoook geçmiş olsun benim annemin 22 yıl önce yumurtalıkları alınmış yüzde 98i
cocugun olmayaak demiş doktor. ve 4 yıl sonra ben doğmuşum..ve bu 1 milyonda bir. yüzde 2lik olan kısım zamanla artmış. alakasız oldu ama anlatayım dedim ben milyonda birim diye evde bazn kıymetim bilinsin diye çok hatırlatrım

lucimm evet güzel diyet 2 gn önce 77.9 çıkmıştım bugün tekrar 77.0 çıktım diyet sayesndee.

lulia sevgi canım saglıklı mı değil mi tartışılır ben bilemiycem ama bayrama 10 gun olması ve 4 gun üst üste bozmuş olmamdan ötürü yapıyorum. normal şartlarda yapmazdım..

bugün tavuk gunuydu 1 kızarmış tavuk alıp yagsız tuzsuz 3 öğün yedim. tabi bitiremedim. yarısını yiyebildim. ve meyve gunume beş gun vardı masada mis gibi mandalina vardı 4-5 dilim yedim.

1 şkersiz kahve içtim
1.5 lt su içtim
,
spor yapamıyorum zaten etüte giderken ve gelirken 20-25 dk yürüyorum erken inip..

bu arada çok sıkı bir yer kızlar tlfları topluyorlar
sonra 5bucuktan asagı cıkamıyoruz etutten hep test çözdürüyorlar..
bakalım umarım kazancam bu sene
ve pazar gunu kpss gircem.. offfffff sınav sınav sınav.. n bitmez şeysinn.

Tatlim dualarim seninle ins pazar gun iyi gecer sinavin bende Su senin diyeti mi yapsak yaa

super vetmissin canim inşallah istedigin kiloya ulasirsin...aslinda 7den sonra bisey yemeden bile bidkac kilo verilebilir...ben de en azindan ocaga kadar 70 olsam...
İnşallah canım verirsin iradeli ol verirsin.

Ahh canım ya geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım benim.

Evet kayınvalideciğimi geçtim 66 da kaldı o. Koca bir aferin aldım.

Başarılar canım umarım istediğin yeri kazanırsın.

Arkadaşlar bu sabah
Yarımşar domates ve salatalık
1 küçük dilim peynir 1 dilim ekmek
2 lokma çilek reçeli

Öğle 2 dilim elma ve 2 tatlı kaşığı kısır

Akşam
2 köfte büyüklüğünde kızarmış tavuk ve 4-5 çatal salata

4 km yürüyüş ve 2 lt su
Evet su çok az oldu.

Masallah Canim yaa cok guzel

Kaptancım ben yarım sabah erkenden yola çıkıyorum çünkü düğün var başka şehirde.artık pazar günü yazarım.şu düğünü atlatsaydık rahatlıcaktım walla. Yarın hiç yazamam gibi geliyor çünkü telefonun şarjı önemli foto çekicem vs... Ama sizi 1 günde bile olsa çok özlücem...kolay gelsin öptüm

Tatlim dualarim seninle ins pazar gun iyi gecer sinavin bende Su senin diyeti mi yapsak yaa

kaptanım ve meltemcım sağolun umarım guzel geçer yaa çok teşekkürler
kaptnım yap bence ya bi yoldaşım olur en azından en az 7 gun devam ben bayrama kadar incelebildiğimiz kadar incelelimm

ben çıkıyorum takımdan toplight

luliasevgi neden çıkıyorsun??
cumbo gunydın canım
herkese selamlar

günaydınlarrr
Kaptanım liste nerde eklenmemiş.biz kaçıncı olduk ?
meltemcim yeni eklendi takım olarak 5. olmuşuz açıkcası ben sen dereceye girersin diye beklemiştim ama bu hafta yüzdeler çok yüksek maalesef sende bireyselde ilk üçe giremedin ama çok güzel kg verdin tekrar tebrikler cnım
iyi yolculuklar canım güzel bir düğün olur inşallah
ben çıkıyorum takımdan toplight
luvisevgi kusura bakma tatlım eğer kg aldığın için listelere almadığımdan dolayı çıkıyorsan takımdan diyebileceğim bir şey yok diğer takımlara kıyasla çok rahat bir takım burası mesela ilk başta 5 mesaj kuralı ve menü bildirme zorunluluğu var sen takıma 16 eylülde girdin ve dün itibari ile 10 gün oldu bu 10 gün içerisinde mesaj sayının en az 50 olması gerekirken sen 35 mesajda kaldın tamam şu ara sessiz bir dönemden geçiyoruz ama istesen günlük 5 mesaj yazabilirdin ki sen deneme sürecindeydin normalde kurallarda eğer hatrlıyorsan deneme süreci 2 haftadır eğer ilk hafta sonunda çok güzel kg verilmişse ve mesaj sayısı normalden fazlaysa ilk hafta listelere giriyor senin hem mesaj sayın yeterli değil hem de takıma girdiğin kg ile şimdiki kg arasında artış var umarım başka bir takımda veya istediğin herhangi bir yerde istediğin kg ye gelirsin

günaydın cumbo nasıl gidiyor bebek nasıl büyük alıştı mı?

bu arada kızlar listede farkettiniz mi bilmiyorum ben de izne ayrıldım bu hafta hm22 arkadaşımız döner heralde o dönene kadar ben idare edeceğim sonra biraz işlerle uğraşacağım

haa dila tatlım sen ankaraya gelmeden ben adana ya geleceğim ayın 20 sinde sanırım 1 haftalığına iş için ordayım haberin olsun

takıma girdiğimklo 68.1 şimdiki 68 kg. aslında artış yok. ama ben formatın bana uygun olmadığını anladım 10 günlük denemenin ardından. ilginize teşekkürler.

kızlar merhabalar...herkes iyidir umarım.... 4 gündür cenaze nedeniyle yoğun günler ve saçma sapan beslenme düzeni yaşadım... mutsuz bi süreç oldu benim için... perşembe günü tartıda 68 kg çıkmış olan ben bu sabah 71 i gördüüm..oysa neredeyse hiç bir şey yemeden geçti günlerim. ama su da içemedim.günde yarım litre belki içmişimdir, sanırım ödem yaptı vücut.bu sabah tartıda 67 falan görmeyi umarken 71 beni şok etti.. neyse bugünden itibaren normal düzenime döneceğim inşallah ..sabah 10000 adım atıpp döndüm. hafif bi tur olmuş oldu.

bu gün sıvı besleneceğim. ayran, şekersiz limonata,m.suyu ve light süt aldım, inşallah yarın bari 69 u görmüş olayım.

sizler nasılsınız? meltemcim muhtemelen sonra göreceksin bu mesajı, inşallah çook keyifli ve güzel geçer düğününüz, sağ salim kazasız belasız gidip dönün inşallah...

zeyim üzüldüm tatlım yaaa, Allah şifa versin bir an önce anneciğine, Allah beterinden saklasın...

dilaaaaammmm dualarım seninle canım, başarılar dilerim kpss de sana, Allah gönlüne göre versin canım...

kaptancım seyahat sana da yaramamış bu hafta + yı görmüşsün, sıkma canıını, ekimden itibaren giriyor muyuz sıkı yönetime?

hmcim yerleşemedi hala sanırım görünmüyor ortalıklarda....

sevgicim ayrılma kararına üzüldüm, tam alışıyorduk yeni yeni birbirimize, ama sistem mutsuz ettiyse sürdürmenin manası yok, haklısın...umarım keyifle kurtulmak nasip olsun kilolardan....

buralarda olacağım kızlar kocaman öptüm hepinizi...günlerin yorgunluğunu atmaya çalışacağım bugün evde, tabi biriken ev işlerinin de ufak ufak ucundan tutarak....

Canim muhtemelen Susuz kaldin sikma canine seni cok ozledik eksikligin belli oluyor sana islerinde kolay gelsin ayni isler sabahtan beri bende

Canim muhtemelen Susuz kaldin sikma canine seni cok ozledik eksikligin belli oluyor sana islerinde kolay gelsin ayni isler sabahtan beri bende
canıım ben de sizleri çok özledim... ama ne yapayım mecburi bi durumdu..buralardaym artık... işler de yığılmış, sana da kolay gelsin fıstık

canıım ben de sizleri çok özledim... ama ne yapayım mecburi bi durumdu..buralardaym artık... işler de yığılmış, sana da kolay gelsin fıstık
tabiiki tatlım bu dönemde arkadaşının yanında olmayacaksında ne zaman olacaksın valla ortalığı toparladım biraz akşama kuzenler gelecek hakanı uyuturken bende yarım saat uyuyakalmışım şimdi kalktım ama ses çıkmasın diye nete takılayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…