Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi yapmışsın tatlım ben de bitirdim sayılır çok şükür... akşama şöyle acılı bi tarhana çorbası yapacağım biraz kırgınlık var üstümde

bebekle iyiyiz csnim..bugun dra gittik gobegi düştü ama kanaması vardi onuvhallettok..buyuk alustivgibi..grip olmus kuzum kardeşine bulasmasin dedikce geliyo minnakimin yuzune oksuruyor..insallah gecmez minigime..biraz minikim de iyilesir hemen
canim methaba basin sagolsun..duzen bizulunca kilo dengesi sasiyor vetirsin en kisa surede..

gunun menüsünü aksammi yaxiyoruz ertesi gun mu..
bi de ben henuz spor yspamiyorum amrliyat yerim aciyor biraz yorulsam..sıkıntı olmax di mi 1-2 hafta daha spir yapmasam

bi de ben henuz spor yspamiyorum amrliyat yerim aciyor biraz yorulsam..sıkıntı olmax di mi 1-2 hafta daha spir yapmasam
akşamdan akşama yazıyoruz canım :) haftasonu olunca pek kimse olmaz buralarda...

bebişine de geçmiş olsun tatlım, senin ilk bebiş ufaklığı kıskanıyor desene... Allah kolaylık versin :) spor yapma tabi sağlığın için şu an zararlıysa, sonra başlarsın spora

lucinin mutfak kapandı...

tüm gün:
1 su bardağı tarçınlı süt
1 bardak ayran
1 bardak limonata şekersiz.

2 ufak kase tarhana çorbası
3 litre su + 2 fincan elma sirkeli sıcak su

spor: 1 saat tempolu yürüyüş

ne kadar az yemissin..ben bu kadar az yesem ölürüm herhalde...

Canim sen sakin spor yapma Su ANDA evde ki hareketin yeter su anda spor fazla yaparsan laktik Asit sute gecer sen tatli dan vs den uzak dur Yeter gerci henuz lohusasin
Gunaydin liar

Ya ya evet ya hiç dereceye girememişiz ve girmemişim.benden daha iyiler varmış tüüh yaa
Canım hoş geldin özledik seni ya

Günaydın arkadaşlar sabaha karşı 5 te evdeydik.öldüüm ya öldüm inanılmaz yorucuydu ama düğün muhteşemdi.çok eğlendik ve hayırlısıyla bunuda atlattık.şimdiiii gelelim ne yedim ne içtim
Sabah 1 simit ve 2 krem peynir
Öğle hiçbir şey
Akşam muhteşem soslu et yemeği birazcık pilav ve haşlanmış brokoli
Birazcık pasta ve 2 bardak ıcetea

Günaydın arkadaşlar yeni uyandım ama yine uyumaya gidicem
Sabah kahvaltısı yaptım şimdi 1 dilim peynir sadece

Mrb arkadaşlar yeni uyandım düğünün yorgunluğu üzerimde ağır bir şekilde sürüyor.
Bugün yeme düzenim bozıldu ama yarın çok güzel menülerle sizlere paylaşımda bulunucam.
Artık 64 kilo olduğum için kilo vermem zorlaşıcak o yüzden biraz spora ağırlık verip öğle yemeklerimi haşlanmış sebzelerle desteklicem.
Haşlanmış sebze ve yoğurt tok tuttugu gibi zayıflatıyor.ben çok seviyorum örneğin size bir tarif vereyim

Kabağı haşladıktan sonra içine çiğ sarımsak koyuyoruz.üzerine semizotlu- maydanozlu , bol baharatlı özellikle pul biberli yoğurt döküp yiyoruz. Yanında 1 dilim tam buğdaylı ekmek yiyebiliriz.

Ama şu var yemeyerek kilo verilmiyor.yiyerek ve ne yediğini bilerek aynı zamanda sporla veriliyor. Geçen hafta ben çok koşturdum da verdim bu hafta salmıcam kendimi spor spor spor....

guzelmisss ben de deneyebilirim bunu..
Arkadaşlar bugün pazar ve cuma günü yaklaşık 2 kilo vericem kendime söz verdim 64,7 lerden 62,5 lara düşücem. Bu hafta artık ben 1. Olmak istiyorum ya
bir haftada iki kilo vermek kolay degil ama insan azmedince oluyor..ins verirsin..bdn simdilik emzirdigim icin haftsda yarim kilo vetsem iyidir diyorum

Kızlar nasılsınız? Eşimin annesi ile babası bilet almaya gidince, ben de fırsat bulup size yazayım dedim. Umarım herkes iyidir. 1-2 güne kadar sahalara dönüyorum.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
selamlar iyi akşamlar
kpssye girdim çok kolaydııııı:)
lucim toplightım dualarınız için sagolun :)
tabi bi ziyafet çektirdi annem kızıma bi yemek ısmarlıyım dedi yok diyemedim.
yarın beş gunde beş kılo diyetmde başa sarcam. bugun 76 yı görmüştüm ama geri aldıgımdan eminim
bayrama 75 kg girsem yeter bana yaaaaaaaaaa:))

kızlar mandela ve chavez çıktı cevap mandelaydı karıştırıp chavez yapmışım ya
o kadar saçma sorular vardı kii
yok selfie ne demek yok dedektif olan çizgi film kahramanı kimdir

Kizlar slm meltem Canim dugun donusu masallah gene azim ne diye yin yaa helal olsun azmine
Hm cim ozledik canim
Dila Canim senin sinavin nasildi cumbo cum Bol tarcinli sut ic tatlim tatli istegini keser veya 1-2 hurma ye hem sutunude artirir

Tatlim bende seni merak ettigim icin girmistim cocuklardan sayfayi acip yazana kadar sen yazmissin cok sevindim hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…