- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.781
iyi yapmışsın tatlım ben de bitirdim sayılır çok şükür... akşama şöyle acılı bi tarhana çorbası yapacağım biraz kırgınlık var üstümdetabiiki tatlım bu dönemde arkadaşının yanında olmayacaksında ne zaman olacaksın valla ortalığı toparladım biraz akşama kuzenler gelecek hakanı uyuturken bende yarım saat uyuyakalmışım şimdi kalktım ama ses çıkmasın diye nete takılayım dedim
bebekle iyiyiz csnim..bugun dra gittik gobegi düştü ama kanaması vardi onuvhallettok..buyuk alustivgibi..grip olmus kuzum kardeşine bulasmasin dedikce geliyo minnakimin yuzune oksuruyor..insallah gecmez minigime..biraz minikim de iyilesir hemengünaydınlarrr
meltemcim yeni eklendi takım olarak 5. olmuşuz açıkcası ben sen dereceye girersin diye beklemiştim ama bu hafta yüzdeler çok yüksek maalesef sende bireyselde ilk üçe giremedin ama çok güzel kg verdin tekrar tebrikler cnım
iyi yolculuklar canım güzel bir düğün olur inşallah
luvisevgi kusura bakma tatlım eğer kg aldığın için listelere almadığımdan dolayı çıkıyorsan takımdan diyebileceğim bir şey yok diğer takımlara kıyasla çok rahat bir takım burası mesela ilk başta 5 mesaj kuralı ve menü bildirme zorunluluğu var sen takıma 16 eylülde girdin ve dün itibari ile 10 gün oldu bu 10 gün içerisinde mesaj sayının en az 50 olması gerekirken sen 35 mesajda kaldın tamam şu ara sessiz bir dönemden geçiyoruz ama istesen günlük 5 mesaj yazabilirdin ki sen deneme sürecindeydin normalde kurallarda eğer hatrlıyorsan deneme süreci 2 haftadır eğer ilk hafta sonunda çok güzel kg verilmişse ve mesaj sayısı normalden fazlaysa ilk hafta listelere giriyor senin hem mesaj sayın yeterli değil hem de takıma girdiğin kg ile şimdiki kg arasında artış var umarım başka bir takımda veya istediğin herhangi bir yerde istediğin kg ye gelirsin
günaydın cumbo nasıl gidiyor bebek nasıl büyük alıştı mı?
bu arada kızlar listede farkettiniz mi bilmiyorum ben de izne ayrıldım bu hafta hm22 arkadaşımız döner heralde o dönene kadar ben idare edeceğim sonra biraz işlerle uğraşacağım
haa dila tatlım sen ankaraya gelmeden ben adana ya geleceğim ayın 20 sinde sanırım 1 haftalığına iş için ordayım haberin olsun
canim methaba basin sagolsun..duzen bizulunca kilo dengesi sasiyor vetirsin en kisa surede..kızlar merhabalar...herkes iyidir umarım.... 4 gündür cenaze nedeniyle yoğun günler ve saçma sapan beslenme düzeni yaşadım... mutsuz bi süreç oldu benim için... perşembe günü tartıda 68 kg çıkmış olan ben bu sabah 71 i gördüüm..oysa neredeyse hiç bir şey yemeden geçti günlerim. ama su da içemedim.günde yarım litre belki içmişimdir, sanırım ödem yaptı vücut.bu sabah tartıda 67 falan görmeyi umarken 71 beni şok etti.. neyse bugünden itibaren normal düzenime döneceğim inşallah ..sabah 10000 adım atıpp döndüm. hafif bi tur olmuş oldu.
bu gün sıvı besleneceğim. ayran, şekersiz limonata,m.suyu ve light süt aldım, inşallah yarın bari 69 u görmüş olayım.
sizler nasılsınız? meltemcim muhtemelen sonra göreceksin bu mesajı, inşallah çook keyifli ve güzel geçer düğününüz, sağ salim kazasız belasız gidip dönün inşallah...
zeyim üzüldüm tatlım yaaa, Allah şifa versin bir an önce anneciğine, Allah beterinden saklasın...
dilaaaaammmm dualarım seninle canım, başarılar dilerim kpss de sana, Allah gönlüne göre versin canım...
kaptancım seyahat sana da yaramamış bu hafta + yı görmüşsün, sıkma canıını, ekimden itibaren giriyor muyuz sıkı yönetime?
hmcim yerleşemedi hala sanırım görünmüyor ortalıklarda....
sevgicim ayrılma kararına üzüldüm, tam alışıyorduk yeni yeni birbirimize, ama sistem mutsuz ettiyse sürdürmenin manası yok, haklısın...umarım keyifle kurtulmak nasip olsun kilolardan....
buralarda olacağım kızlar kocaman öptüm hepinizi...günlerin yorgunluğunu atmaya çalışacağım bugün evde, tabi biriken ev işlerinin de ufak ufak ucundan tutarak....
akşamdan akşama yazıyoruz canım :) haftasonu olunca pek kimse olmaz buralarda...gunun menüsünü aksammi yaxiyoruz ertesi gun mu..
bi de ben henuz spor yspamiyorum amrliyat yerim aciyor biraz yorulsam..sıkıntı olmax di mi 1-2 hafta daha spir yapmasam
ne kadar az yemissin..ben bu kadar az yesem ölürüm herhalde...lucinin mutfak kapandı...
tüm gün:
1 su bardağı tarçınlı süt
1 bardak ayran
1 bardak limonata şekersiz.
2 ufak kase tarhana çorbası
3 litre su + 2 fincan elma sirkeli sıcak su
spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Canim sen sakin spor yapma Su ANDA evde ki hareketin yeter su anda spor fazla yaparsan laktik Asit sute gecer sen tatli dan vs den uzak dur Yeter gerci henuz lohusasingunun menüsünü aksammi yaxiyoruz ertesi gun mu..
bi de ben henuz spor yspamiyorum amrliyat yerim aciyor biraz yorulsam..sıkıntı olmax di mi 1-2 hafta daha spir yapmasam
Ya ya evet ya hiç dereceye girememişiz ve girmemişim.benden daha iyiler varmış tüüh yaagünaydınlarrr
meltemcim yeni eklendi takım olarak 5. olmuşuz açıkcası ben sen dereceye girersin diye beklemiştim ama bu hafta yüzdeler çok yüksek maalesef sende bireyselde ilk üçe giremedin ama çok güzel kg verdin tekrar tebrikler cnım
iyi yolculuklar canım güzel bir düğün olur inşallah
luvisevgi kusura bakma tatlım eğer kg aldığın için listelere almadığımdan dolayı çıkıyorsan takımdan diyebileceğim bir şey yok diğer takımlara kıyasla çok rahat bir takım burası mesela ilk başta 5 mesaj kuralı ve menü bildirme zorunluluğu var sen takıma 16 eylülde girdin ve dün itibari ile 10 gün oldu bu 10 gün içerisinde mesaj sayının en az 50 olması gerekirken sen 35 mesajda kaldın tamam şu ara sessiz bir dönemden geçiyoruz ama istesen günlük 5 mesaj yazabilirdin ki sen deneme sürecindeydin normalde kurallarda eğer hatrlıyorsan deneme süreci 2 haftadır eğer ilk hafta sonunda çok güzel kg verilmişse ve mesaj sayısı normalden fazlaysa ilk hafta listelere giriyor senin hem mesaj sayın yeterli değil hem de takıma girdiğin kg ile şimdiki kg arasında artış var umarım başka bir takımda veya istediğin herhangi bir yerde istediğin kg ye gelirsin
günaydın cumbo nasıl gidiyor bebek nasıl büyük alıştı mı?
bu arada kızlar listede farkettiniz mi bilmiyorum ben de izne ayrıldım bu hafta hm22 arkadaşımız döner heralde o dönene kadar ben idare edeceğim sonra biraz işlerle uğraşacağım
haa dila tatlım sen ankaraya gelmeden ben adana ya geleceğim ayın 20 sinde sanırım 1 haftalığına iş için ordayım haberin olsun
Canım hoş geldin özledik seni yakızlar merhabalar...herkes iyidir umarım.... 4 gündür cenaze nedeniyle yoğun günler ve saçma sapan beslenme düzeni yaşadım... mutsuz bi süreç oldu benim için... perşembe günü tartıda 68 kg çıkmış olan ben bu sabah 71 i gördüüm..oysa neredeyse hiç bir şey yemeden geçti günlerim. ama su da içemedim.günde yarım litre belki içmişimdir, sanırım ödem yaptı vücut.bu sabah tartıda 67 falan görmeyi umarken 71 beni şok etti.. neyse bugünden itibaren normal düzenime döneceğim inşallah ..sabah 10000 adım atıpp döndüm. hafif bi tur olmuş oldu.
bu gün sıvı besleneceğim. ayran, şekersiz limonata,m.suyu ve light süt aldım, inşallah yarın bari 69 u görmüş olayım.
sizler nasılsınız? meltemcim muhtemelen sonra göreceksin bu mesajı, inşallah çook keyifli ve güzel geçer düğününüz, sağ salim kazasız belasız gidip dönün inşallah...
zeyim üzüldüm tatlım yaaa, Allah şifa versin bir an önce anneciğine, Allah beterinden saklasın...
dilaaaaammmm dualarım seninle canım, başarılar dilerim kpss de sana, Allah gönlüne göre versin canım...
kaptancım seyahat sana da yaramamış bu hafta + yı görmüşsün, sıkma canıını, ekimden itibaren giriyor muyuz sıkı yönetime?
hmcim yerleşemedi hala sanırım görünmüyor ortalıklarda....
sevgicim ayrılma kararına üzüldüm, tam alışıyorduk yeni yeni birbirimize, ama sistem mutsuz ettiyse sürdürmenin manası yok, haklısın...umarım keyifle kurtulmak nasip olsun kilolardan....
buralarda olacağım kızlar kocaman öptüm hepinizi...günlerin yorgunluğunu atmaya çalışacağım bugün evde, tabi biriken ev işlerinin de ufak ufak ucundan tutarak....
guzelmisss ben de deneyebilirim bunu..Mrb arkadaşlar yeni uyandım düğünün yorgunluğu üzerimde ağır bir şekilde sürüyor.
Bugün yeme düzenim bozıldu ama yarın çok güzel menülerle sizlere paylaşımda bulunucam.
Artık 64 kilo olduğum için kilo vermem zorlaşıcak o yüzden biraz spora ağırlık verip öğle yemeklerimi haşlanmış sebzelerle desteklicem.
Haşlanmış sebze ve yoğurt tok tuttugu gibi zayıflatıyor.ben çok seviyorum örneğin size bir tarif vereyim
Kabağı haşladıktan sonra içine çiğ sarımsak koyuyoruz.üzerine semizotlu- maydanozlu , bol baharatlı özellikle pul biberli yoğurt döküp yiyoruz. Yanında 1 dilim tam buğdaylı ekmek yiyebiliriz.
bir haftada iki kilo vermek kolay degil ama insan azmedince oluyor..ins verirsin..bdn simdilik emzirdigim icin haftsda yarim kilo vetsem iyidir diyorumArkadaşlar bugün pazar ve cuma günü yaklaşık 2 kilo vericem kendime söz verdim 64,7 lerden 62,5 lara düşücem. Bu hafta artık ben 1. Olmak istiyorum ya
Tatlim bende seni merak ettigim icin girmistim cocuklardan sayfayi acip yazana kadar sen yazmissin cok sevindim hadi bakalimkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
selamlar iyi akşamlar
kpssye girdim çok kolaydııııı:)
lucim toplightım dualarınız için sagolun :)
tabi bi ziyafet çektirdi annem kızıma bi yemek ısmarlıyım dedi yok diyemedim.
yarın beş gunde beş kılo diyetmde başa sarcam. bugun 76 yı görmüştüm ama geri aldıgımdan eminim
bayrama 75 kg girsem yeter bana yaaaaaaaaaa:))
kızlar mandela ve chavez çıktı cevap mandelaydı karıştırıp chavez yapmışım ya
o kadar saçma sorular vardı kii
yok selfie ne demek yok dedektif olan çizgi film kahramanı kimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?