- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.801
nsallah Canim gunduzleri yo gun olur ama cikabilirsen aksam gorusuruz Ben DSI misafirhanesinde kalacagim merkezde size yakin mikaptanımm çok sağol çok güzeldi valla
bu arada adanaya geliyormuşsun görmek isterimm :)
Tadı biraz garip ilk başta ama sonra kilo verdirdiğini düşününce hemen yiyorsun. Evlenmeden önce eve plates hocası geliyordu annem için.annem kiloluydu ve spor yapmaya gidemiyordu falan filan işte onlarla bende yapıyordum. Diyet ve sporla günlük en iyi 300 gr verebilirsin diyordu ki veriyorduk.sağlıklı bir diyet ve iyi yapılmış bir spor sana günlük 300 gr verdirirse haftada 2 kg verirsin zaten. Ama bu ne zamana kadar sürer vücudun ideal kas yapısına ulaşana kadar. Zaten sonra veremiyorsun. Mesela benim boyum 163 oldugu için ben 50-55 kg arası artık pek veremem çünkü spor yaptığım için artık kilomu korurum.şuan 64 lerden kolay düşerim 58 lere...guzelmisss ben de deneyebilirim bunu..
bir haftada iki kilo vermek kolay degil ama insan azmedince oluyor..ins verirsin..bdn simdilik emzirdigim icin haftsda yarim kilo vetsem iyidir diyorum
Canım bende tatlıyı çok severim ama kendimi meyve ile dizginliyorum ve şu şekilde düşünüyorum. Şimdi çocukla spor yapmak zaten çok lüx bir şey. Şimdi 1 dilim tatlı yicem ve 2 saat spor yapmak zorunda kalıcam ve bu imkansız o yüzden bağrıma taş basarım su içerim, sabah uyandığımda da kuru kayısı yeyip tatlı isteğimi bastırırım diyip vurup kafayı yatıyorum.tatli krizleri icin önerileriniz var miii...
Ben iyiyim canım sordugun için teşekkür ederim. Gel de muhabbet edelim ya.Kızlar nasılsınız? Eşimin annesi ile babası bilet almaya gidince, ben de fırsat bulup size yazayım dedim. Umarım herkes iyidir. 1-2 güne kadar sahalara dönüyorum.
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile atanırsın inşallah.kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
selamlar iyi akşamlar
kpssye girdim çok kolaydııııı:)
lucim toplightım dualarınız için sagolun :)
tabi bi ziyafet çektirdi annem kızıma bi yemek ısmarlıyım dedi yok diyemedim.
yarın beş gunde beş kılo diyetmde başa sarcam. bugun 76 yı görmüştüm ama geri aldıgımdan eminim
bayrama 75 kg girsem yeter bana yaaaaaaaaaa:))
kızlar mandela ve chavez çıktı cevap mandelaydı karıştırıp chavez yapmışım ya
o kadar saçma sorular vardı kii
yok selfie ne demek yok dedektif olan çizgi film kahramanı kimdir
Teşekkür ederim kaptanım.ahh ahh sen düğündeki fıstıkları görsen. Ben evli mutlu çocuklu haldeydim. Yok yok bu böyle olmaz fitleşicemKizlar slm meltem Canim dugun donusu masallah gene azim ne diye yin yaa helal olsun azmine
Hm cim ozledik canim
Dila Canim senin sinavin nasildi cumbo cum Bol tarcinli sut ic tatlim tatli istegini keser veya 1-2 hurma ye hem sutunude artirir
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
selamlar iyi akşamlar
yarın beş gunde beş kılo diyetmde başa sarcam. bugun 76 yı görmüştüm ama geri aldıgımdan eminim
tarcin alicam yarin bakalim..Kizlar slm meltem Canim dugun donusu masallah gene azim ne diye yin yaa helal olsun azmine
Hm cim ozledik canim
Dila Canim senin sinavin nasildi cumbo cum Bol tarcinli sut ic tatlim tatli istegini keser veya 1-2 hurma ye hem sutunude artirir
insallsh istedigin kiloya grlirsin canim..normalde tatli istegini fln cokbkolay bastiririm ama lohusalkk da etkoliuor sanirim zorlaniyorum..yarin tarcin alicam...Tadı biraz garip ilk başta ama sonra kilo verdirdiğini düşününce hemen yiyorsun. Evlenmeden önce eve plates hocası geliyordu annem için.annem kiloluydu ve spor yapmaya gidemiyordu falan filan işte onlarla bende yapıyordum. Diyet ve sporla günlük en iyi 300 gr verebilirsin diyordu ki veriyorduk.sağlıklı bir diyet ve iyi yapılmış bir spor sana günlük 300 gr verdirirse haftada 2 kg verirsin zaten. Ama bu ne zamana kadar sürer vücudun ideal kas yapısına ulaşana kadar. Zaten sonra veremiyorsun. Mesela benim boyum 163 oldugu için ben 50-55 kg arası artık pek veremem çünkü spor yaptığım için artık kilomu korurum.şuan 64 lerden kolay düşerim 58 lere...
Canım bende tatlıyı çok severim ama kendimi meyve ile dizginliyorum ve şu şekilde düşünüyorum. Şimdi çocukla spor yapmak zaten çok lüx bir şey. Şimdi 1 dilim tatlı yicem ve 2 saat spor yapmak zorunda kalıcam ve bu imkansız o yüzden bağrıma taş basarım su içerim, sabah uyandığımda da kuru kayısı yeyip tatlı isteğimi bastırırım diyip vurup kafayı yatıyorum.
Ben iyiyim canım sordugun için teşekkür ederim. Gel de muhabbet edelim ya.
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile atanırsın inşallah.
Teşekkür ederim kaptanım.ahh ahh sen düğündeki fıstıkları görsen. Ben evli mutlu çocuklu haldeydim. Yok yok bu böyle olmaz fitleşicem
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
selamlar iyi akşamlar
Kizlar slm meltem Canim dugun donusu masallah gene azim ne diye yin yaa helal olsun azmine
Hm cim ozledik canim
Tadı biraz garip ilk başta ama sonra kilo verdirdiğini düşününce hemen yiyorsun. Evlenmeden önce eve plates hocası geliyordu annem için.annem kiloluydu ve spor yapmaya gidemiyordu falan filan işte onlarla bende yapıyordum. Diyet ve sporla günlük en iyi 300 gr verebilirsin diyordu ki veriyorduk.sağlıklı bir diyet ve iyi yapılmış bir spor sana günlük 300 gr verdirirse haftada 2 kg verirsin zaten. Ama bu ne zamana kadar sürer vücudun ideal kas yapısına ulaşana kadar. Zaten sonra veremiyorsun. Mesela benim boyum 163 oldugu için ben 50-55 kg arası artık pek veremem çünkü spor yaptığım için artık kilomu korurum.şuan 64 lerden kolay düşerim 58 lere...
Canım bende tatlıyı çok severim ama kendimi meyve ile dizginliyorum ve şu şekilde düşünüyorum. Şimdi çocukla spor yapmak zaten çok lüx bir şey. Şimdi 1 dilim tatlı yicem ve 2 saat spor yapmak zorunda kalıcam ve bu imkansız o yüzden bağrıma taş basarım su içerim, sabah uyandığımda da kuru kayısı yeyip tatlı isteğimi bastırırım diyip vurup kafayı yatıyorum.
Ben iyiyim canım sordugun için teşekkür ederim. Gel de muhabbet edelim ya.
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile atanırsın inşallah.
Teşekkür ederim kaptanım.ahh ahh sen düğündeki fıstıkları görsen. Ben evli mutlu çocuklu haldeydim. Yok yok bu böyle olmaz fitleşicem
lucinin mutfak kapandı...
tüm gün:
1 su bardağı tarçınlı süt
1 bardak ayran
1 bardak limonata şekersiz.
2 ufak kase tarhana çorbası
3 litre su + 2 fincan elma sirkeli sıcak su
spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Mrb arkadaşlar yeni uyandım düğünün yorgunluğu üzerimde ağır bir şekilde sürüyor.
Bugün yeme düzenim bozıldu ama yarın çok güzel menülerle sizlere paylaşımda bulunucam.
Artık 64 kilo olduğum için kilo vermem zorlaşıcak o yüzden biraz spora ağırlık verip öğle yemeklerimi haşlanmış sebzelerle desteklicem.
Haşlanmış sebze ve yoğurt tok tuttugu gibi zayıflatıyor.ben çok seviyorum örneğin size bir tarif vereyim
Kabağı haşladıktan sonra içine çiğ sarımsak koyuyoruz.üzerine semizotlu- maydanozlu , bol baharatlı özellikle pul biberli yoğurt döküp yiyoruz. Yanında 1 dilim tam buğdaylı ekmek yiyebiliriz.
tatli krizleri icin önerileriniz var miii...
günaydınlarrrr
kızlar soğuk bir ankara sabahından acaip soğuktu yaa sabah üşüsüm üstümde mont olmasına rağmen hepinize güzel birgün diliyorum
bu arada kızlar cuma gün arefe olduğu için büyük ihtimalle 2 etap birleştirilecek haftaya cuma bildirim yapacağız heralde haberiniz olsun
canım genelde bayram dönemlerinde kilo bildirimleri 2 haftada bir oluyor çok önemli değil öğrenisin zamanla bu hafta sonu yerine önümüzdeki cuma olacak bildirim verdiğimiz kg da 2 ye bölünecekkaptanım nasıl yani 2 etap birleşicek daha yeni kavramışken yine devreler karıştı bende
Bu cuma günü yarışma olmayacak sonraki cuma günü mü olacak ???
aminn tatlım benim şu aralar pek diyet modum yok yaa sanırım takıntı yaptım bi de gene wc ye çıkamama durumum var kafayı yiyecemkızlar günaydınlarrrr.... :) sabah 10 000 adımımı atıp geldim..1-1,5 saat arası gibi oluyor.bu ay çok yüklenmeyeceğim spora çünkü çok aşırı yürümek ben de inanılmaz iştah açıyor ve bu sefer beslenmedeki kontrolümü kaçırıyorumcumartesi biliyorsunuz sıvı beslenmiştm sadece 1 günlüük ceza ve detoks olması için..dün deli gibi yedim ve bugün yine sıvı modundayım.metoyu şaşırtmak için. o sebeple az beslendiğimi düşünmeyin sakın. bu bir nevi detoks benim için. zaten süt ve ayran içerek gerekli proteini de almış oluyorum....
dilaaaam sevindim sınavının iyi geçmesine canım benim..kaptanla buluşursanız foto isteriz haaa
hmcim gel artık aramızaaaa....
meltemcim güzel geçmiş düğün, ohhh misss sevindim vallahi :)
kaptancım,cumbocum, güneşcim, iyi ve bol eksili haftalar dilerim fıstıklar size de...buralarda olacağım. az dinleneyim...
toplight ben ne zaman yarışmada olucam, hafta sonu maalesef giremiyorum, çoluk çocuk iş güç derken pek mümkün değil benim buralarda olmam maalesef
ama hafta araları 5 mesaj kuralına uyarım heralde yani
canım genelde bayram dönemlerinde kilo bildirimleri 2 haftada bir oluyor çok önemli değil öğrenisin zamanla bu hafta sonu yerine önümüzdeki cuma olacak bildirim verdiğimiz kg da 2 ye bölünecek
aminn tatlım benim şu aralar pek diyet modum yok yaa sanırım takıntı yaptım bi de gene wc ye çıkamama durumum var kafayı yiyecem
tatlım bende haftasonları pek giremiyorum bu haftasonu fırsatım oldu da yazadım haftasonları genelde sakin oluyor burası
ben sana ne soracağım güneş cim hani ilk takıma girdiğin zaman yazmıştın yaa yemekle uğraşmıyorum bana hazır geliyor diye hangi şehirdesin? ve bu uygulama sana ne kadara mal oluyor? senin mesaj sayına baktım daha 50 mesaj olmayınca mesaj atamıyorsun istersen sana ben özelden mail adresimi vereyim oraya yaz
bu arada takıma girme meselesi de henüz deneme sürecindesin sen ve cumbo mesaj sayınız 5 i gecer menüleri düzenli paylaşırsanız ve de kg verirseniz haftaya cuma listedesiniz
burda reklamları dönüyor derken? bende trendyol un falan dönüyor reklamları yawwtoplight'cım ben istanbuldayım günlük 33 tl'lik paket aldım 1100 kalori çok da memnunum burada reklamları dönüyor, girip bakabilirsin ilk hafta çok güzel geçti bu haftaya da iyi başladım, ben hafta sonu almıyorum, ailemle birlikte yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum
ay yazsam nolur kiburda reklamları dönüyor derken? bende trendyol un falan dönüyor reklamları yaww
Günaydın canım havs burda da ysni bursada da bozuk..Günaydın kızlar,
Sabah kahvaltımı yaptım ama menü paylaşımını akşam yapıcam toplu halde.
Şimdi spor yapaşaşırtıyorurken diye düşündüm ama vazgeçtim bugün dinlenicem.akşam spor yapıcam.
Hava soğuk bulanık yağmurlu off bunalım takılıcam biraz
gunaydin canimmgünaydınlarrrr
kızlar soğuk bir ankara sabahından acaip soğuktu yaa sabah üşüsüm üstümde mont olmasına rağmen hepinize güzel birgün diliyorum
bu arada kızlar cuma gün arefe olduğu için büyük ihtimalle 2 etap birleştirilecek haftaya cuma bildirim yapacağız heralde haberiniz olsun
gunaydin canım. .meyve yiyorum ama yogurt bebekte gaz yapıyor.Günaydın herkese hu huuuu
güzel bir hafta olsun bayrama mutlu mutlu girelim,
luci liu hiçbişey yememişin sadece işmişin bu kadarı abartı bence böyle hareketler kilo verme durunca metabolizmayı hareketlendirmek için ayda yılda bir yapılır ama sebzeni meyveni etini yoğurdunu ye mutlaka
ellerine sağlık, melteeem idolümsün tebrikler sana çok güzel kilo verdin, spor yapabiliyorsan süper ama sağlıklı beslen
cumbocum sabağ öğle arası genelde taze meyveli veya kuru meyveli yoğurt yiyorum hiç tatlı krizim olmuyor, tavsiye ederim.
sivi detox metaboluzmayi sasirtiyor..merak efiyorum senjn sonucukızlar günaydınlarrrr.... :) sabah 10 000 adımımı atıp geldim..1-1,5 saat arası gibi oluyor.bu ay çok yüklenmeyeceğim spora çünkü çok aşırı yürümek ben de inanılmaz iştah açıyor ve bu sefer beslenmedeki kontrolümü kaçırıyorumcumartesi biliyorsunuz sıvı beslenmiştm sadece 1 günlüük ceza ve detoks olması için..dün deli gibi yedim ve bugün yine sıvı modundayım.metoyu şaşırtmak için. o sebeple az beslendiğimi düşünmeyin sakın. bu bir nevi detoks benim için. zaten süt ve ayran içerek gerekli proteini de almış oluyorum....
dilaaaam sevindim sınavının iyi geçmesine canım benim..kaptanla buluşursanız foto isteriz haaa
hmcim gel artık aramızaaaa....
meltemcim güzel geçmiş düğün, ohhh misss sevindim vallahi :)
kaptancım,cumbocum, güneşcim, iyi ve bol eksili haftalar dilerim fıstıklar size de...buralarda olacağım. az dinleneyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?