Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooooh iyi ya 15 günde 3-4 kilo veririm ben.uzun soluklu daha iyi oldu. Herkes bayram modunda kaçırırken ben kaçırmıcam :)

Teşekkür ederim?Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım öptüm

Ay canım özledik seni nasıl geçti günlerin
Bugün kırıklık var üstümde. .oglum gripti ibsallah bize gecmez...bana geçmesi önemli değil ama minigime geçmese. ..
Geçmiş olsun canım dikkat edin

tteşekkür ederim canim..bayramda kendini tutanlara hayranimmmm..insallah verirsin. .
cumbocum geçmiş olsun, bol c vitaminine saldırın
tteşekkür ederim canimm..oglusum daha iyi bugin..
bende kaçırmam bende kilo vericem 2 veririm hehalde güzel motivasyonla başlamış olurum
ben hedefimi daha bildirmedim
insallah vetirsin canim..ven yarim kilo versrm yeter valla

Bugün kırıklık var üstümde. .oglum gripti ibsallah bize gecmez...bana geçmesi önemli değil ama minigime geçmese. ..
canım evde kuşburnu marmelatı veya receli varsa 1 su bardağına 1 yemek kaşığı koy üzerine sıcak su ve ya ıhlamur yap iç bağışıklığını güçlendir tatlım
bende kaçırmam bende kilo vericem 2 veririm hehalde güzel motivasyonla başlamış olurum
canım senin hedefin ne olacak sen ve cumbo yazın hedeflerinizi de notlarıma ekleyeyim

Canım arkadaşlarım bayramdan sonra biz 1. Olmalıyız yoksa bu sefer benim motivasyonum bozulacak. Düzenli beslenelim ve spor yapalım.gün gün eriyelim. Malum bayramda et, tatlı vs gece yemeyelim akşam az yiyelim falan filan... Ben bekliyorum bizden 1. olucaz...

Hedefini bildir canım ben max hedefim 50 dedim.

tteşekkür ederim canim..bayramda kendini tutanlara hayranimmmm..insallah
Vericem canım kaçarı yok. Artık çok fit olmak istiyorum yeter bahaneler ertelemeler...

wooow meltem süpersin valla hırsa bak, bayıldım sana ama ben senin kadar bir hedef koyamam maalesef
57 kilo iyidir. benim için. ayyy 56 mı yapsam acaba

kaptaaan toplight benim hedefim de 57 olsun

hadi bakalım başlasın yarışımız
başlangıç 66 iki hafta sonu erimiş olarak karşınızda olurum

yeni yıl yeni vücut aman allahım rüya gibi

wooow meltem süpersin valla hırsa bak, bayıldım sana ama ben senin kadar bir hedef koyamam maalesef
57 kilo iyidir. benim için. ayyy 56 mı yapsam acaba
Canım ben şimdiye kadar hiç 50 olmadım ama olmak istiyorum. En yakın tarihte 56 olmuştum ama yine biraz basen vardı bende hedefi aşagı çektim. En sonda hafif karın kası olsun diyorum :)

Canım 2 hafta sonra seni 63 olarak görmek istiyorum.hadi kıralım şeytanın bacağını ya...

OOo meltem cim bayıldım sana yaa bu ne azim açıkcası ben fazla yazmak istemöiyorum kabızlığım gene had safhada ve wc ye çıkamadıkça deli oluyorum motivasyon falan kalmadı bende o yüzden de izne ayırdım zatn kendimi

yazdım tatlım hedefini hadi bakalım güzel haberler bekliyorum sizden

Teşekkür ederim kaptanım. Motivasyonunuzu yüksek tutun bozmayın lütfen. İzne ayrılırsanız 1. olamayız kaptanım ya.bayramdan sonra katılacaksınız dimi.

Teşekkür ederim kaptanım. Motivasyonunuzu yüksek tutun bozmayın lütfen. İzne ayrılırsanız 1. olamayız kaptanım ya.bayramdan sonra katılacaksınız dimi.
canım ben bu hafta ayrıldım izne en az 2 hafta izinli kalmak gerekiyor bayramda gene şehir dışında olacağım için ödem yaparım ben muhtemelen bayramdan 2 hafta sonra listelere girerim

canım ben bu hafta ayrıldım izne en az 2 hafta izinli kalmak gerekiyor bayramda gene şehir dışında olacağım için ödem yaparım ben muhtemelen bayramdan 2 hafta sonra listelere girerim
Anladım peki kaptanım. Şuan 64 üm 58 olunca artık pek kilo veremem.kızmazsınız dimş

lucim ve güneş teşekkür ederim
tabıkı görüşmek ve resim çekilmek isteriiiiiiiiiiiim:)

kızlar amip olmuşm ne kötü bi hastalık geceden beri mahvoldum 2 serum yedım. allah düşmanıma vermesin ya

evde var kusburnu marmeladı yaparim
hedefim ilk asamada 60 ama gonlumvhep 55 istiyor..55 olana kadar durmak yok.. hedefim55 son kararim

dilacim gecmis olsun amipli dizanteri mi oldun..bol sivi al ...cok betbat birşeydir offf cok cok geçmiş olsun. .

dilaaam geçmiş olsun tatlımm, dikkat et kendine... kızlar kablolu tv ve uydunet kullanıyorum tüm gün yoktu yeni geldi internet...

meltemcim, güneşcim maşallah azminize... ben de yazın azimli olamadım ama marta kadar 59 u görmüş olmak istiyorum inşallah..son 10 kg cukkkk

lucinin mutfak kapandı....

1 bardak şekersiz limonata
1 bardak ayran
1 bardak light meyve suyu

1 kase tavuk suyu çorba

su:2 litre
spor: sabah 10.000 adıım tempolu yürüyüş (1-1,5 saat arası)... akşam da 1 saat yürüyüşe çıkacak gibiyim....

Canım nerdesin sen yaa walla sensiz tadsız buralar.sen 59 görürsün canım hadi bi gayret verelim şu kiloları ya.tekrar takıma giriyor musun?

Bu nasıl bir diyet canım hiçbir şey yememişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…