- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.821
Ooooh iyi ya 15 günde 3-4 kilo veririm ben.uzun soluklu daha iyi oldu. Herkes bayram modunda kaçırırken ben kaçırmıcam :)günaydınlarrrr
kızlar soğuk bir ankara sabahından acaip soğuktu yaa sabah üşüsüm üstümde mont olmasına rağmen hepinize güzel birgün diliyorum
bu arada kızlar cuma gün arefe olduğu için büyük ihtimalle 2 etap birleştirilecek haftaya cuma bildirim yapacağız heralde haberiniz olsun
Teşekkür ederim?Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım öptümGünaydın herkese hu huuuu
güzel bir hafta olsun bayrama mutlu mutlu girelim,
luci liu hiçbişey yememişin sadece işmişin bu kadarı abartı bence böyle hareketler kilo verme durunca metabolizmayı hareketlendirmek için ayda yılda bir yapılır ama sebzeni meyveni etini yoğurdunu ye mutlaka
ellerine sağlık, melteeem idolümsün tebrikler sana çok güzel kilo verdin, spor yapabiliyorsan süper ama sağlıklı beslen
cumbocum sabağ öğle arası genelde taze meyveli veya kuru meyveli yoğurt yiyorum hiç tatlı krizim olmuyor, tavsiye ederim.
Ay canım özledik seni nasıl geçti günlerinkızlar günaydınlarrrr.... :) sabah 10 000 adımımı atıp geldim..1-1,5 saat arası gibi oluyor.bu ay çok yüklenmeyeceğim spora çünkü çok aşırı yürümek ben de inanılmaz iştah açıyor ve bu sefer beslenmedeki kontrolümü kaçırıyorumcumartesi biliyorsunuz sıvı beslenmiştm sadece 1 günlüük ceza ve detoks olması için..dün deli gibi yedim ve bugün yine sıvı modundayım.metoyu şaşırtmak için. o sebeple az beslendiğimi düşünmeyin sakın. bu bir nevi detoks benim için. zaten süt ve ayran içerek gerekli proteini de almış oluyorum....
dilaaaam sevindim sınavının iyi geçmesine canım benim..kaptanla buluşursanız foto isteriz haaa
hmcim gel artık aramızaaaa....
meltemcim güzel geçmiş düğün, ohhh misss sevindim vallahi :)
kaptancım,cumbocum, güneşcim, iyi ve bol eksili haftalar dilerim fıstıklar size de...buralarda olacağım. az dinleneyim...
Geçmiş olsun canım dikkat edinBugün kırıklık var üstümde. .oglum gripti ibsallah bize gecmez...bana geçmesi önemli değil ama minigime geçmese. ..
Bugün kırıklık var üstümde. .oglum gripti ibsallah bize gecmez...bana geçmesi önemli değil ama minigime geçmese. ..
Ooooh iyi ya 15 günde 3-4 kilo veririm ben.uzun soluklu daha iyi oldu. Herkes bayram modunda kaçırırken ben kaçırmıcam :)
tteşekkür ederim canim..bayramda kendini tutanlara hayranimmmm..insallah verirsin. .Ooooh iyi ya 15 günde 3-4 kilo veririm ben.uzun soluklu daha iyi oldu. Herkes bayram modunda kaçırırken ben kaçırmıcam :)
Teşekkür ederim?Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım öptüm
Ay canım özledik seni nasıl geçti günlerin
Geçmiş olsun canım dikkat edin
tteşekkür ederim canimm..oglusum daha iyi bugin..cumbocum geçmiş olsun, bol c vitaminine saldırın
insallah vetirsin canim..ven yarim kilo versrm yeter vallabende kaçırmam bende kilo vericem 2 veririm hehalde güzel motivasyonla başlamış olurum
ben hedefimi daha bildirmedim
canım evde kuşburnu marmelatı veya receli varsa 1 su bardağına 1 yemek kaşığı koy üzerine sıcak su ve ya ıhlamur yap iç bağışıklığını güçlendir tatlımBugün kırıklık var üstümde. .oglum gripti ibsallah bize gecmez...bana geçmesi önemli değil ama minigime geçmese. ..
canım senin hedefin ne olacak sen ve cumbo yazın hedeflerinizi de notlarıma ekleyeyimbende kaçırmam bende kilo vericem 2 veririm hehalde güzel motivasyonla başlamış olurum
Hedefini bildir canım ben max hedefim 50 dedim.bende kaçırmam bende kilo vericem 2 veririm hehalde güzel motivasyonla başlamış olurum
Vericem canım kaçarı yok. Artık çok fit olmak istiyorum yeter bahaneler ertelemeler...tteşekkür ederim canim..bayramda kendini tutanlara hayranimmmm..insallah
Canım arkadaşlarım bayramdan sonra biz 1. Olmalıyız yoksa bu sefer benim motivasyonum bozulacak. Düzenli beslenelim ve spor yapalım.gün gün eriyelim. Malum bayramda et, tatlı vs gece yemeyelim akşam az yiyelim falan filan... Ben bekliyorum bizden 1. olucaz...
Hedefini bildir canım ben max hedefim 50 dedim.
Vericem canım kaçarı yok. Artık çok fit olmak istiyorum yeter bahaneler ertelemeler...
Canım ben şimdiye kadar hiç 50 olmadım ama olmak istiyorum. En yakın tarihte 56 olmuştum ama yine biraz basen vardı bende hedefi aşagı çektim. En sonda hafif karın kası olsun diyorum :)wooow meltem süpersin valla hırsa bak, bayıldım sana ama ben senin kadar bir hedef koyamam maalesef
57 kilo iyidir. benim için. ayyy 56 mı yapsam acaba
Canım 2 hafta sonra seni 63 olarak görmek istiyorum.hadi kıralım şeytanın bacağını ya...kaptaaan toplight benim hedefim de 57 olsun
hadi bakalım başlasın yarışımız
başlangıç 66 iki hafta sonu erimiş olarak karşınızda olurum
yeni yıl yeni vücut aman allahım rüya gibi
OOo meltem cim bayıldım sana yaa bu ne azim açıkcası ben fazla yazmak istemöiyorum kabızlığım gene had safhada ve wc ye çıkamadıkça deli oluyorum motivasyon falan kalmadı bende o yüzden de izne ayırdım zatn kendimiCanım arkadaşlarım bayramdan sonra biz 1. Olmalıyız yoksa bu sefer benim motivasyonum bozulacak. Düzenli beslenelim ve spor yapalım.gün gün eriyelim. Malum bayramda et, tatlı vs gece yemeyelim akşam az yiyelim falan filan... Ben bekliyorum bizden 1. olucaz...
Hedefini bildir canım ben max hedefim 50 dedim.
Vericem canım kaçarı yok. Artık çok fit olmak istiyorum yeter bahaneler ertelemeler...
yazdım tatlım hedefini hadi bakalım güzel haberler bekliyorum sizdenkaptaaan toplight benim hedefim de 57 olsun
hadi bakalım başlasın yarışımız
başlangıç 66 iki hafta sonu erimiş olarak karşınızda olurum
yeni yıl yeni vücut aman allahım rüya gibi
Teşekkür ederim kaptanım. Motivasyonunuzu yüksek tutun bozmayın lütfen. İzne ayrılırsanız 1. olamayız kaptanım ya.bayramdan sonra katılacaksınız dimi.OOo meltem cim bayıldım sana yaa bu ne azim açıkcası ben fazla yazmak istemöiyorum kabızlığım gene had safhada ve wc ye çıkamadıkça deli oluyorum motivasyon falan kalmadı bende o yüzden de izne ayırdım zatn kendimi
yazdım tatlım hedefini hadi bakalım güzel haberler bekliyorum sizden
canım ben bu hafta ayrıldım izne en az 2 hafta izinli kalmak gerekiyor bayramda gene şehir dışında olacağım için ödem yaparım ben muhtemelen bayramdan 2 hafta sonra listelere girerimTeşekkür ederim kaptanım. Motivasyonunuzu yüksek tutun bozmayın lütfen. İzne ayrılırsanız 1. olamayız kaptanım ya.bayramdan sonra katılacaksınız dimi.
Anladım peki kaptanım. Şuan 64 üm 58 olunca artık pek kilo veremem.kızmazsınız dimşcanım ben bu hafta ayrıldım izne en az 2 hafta izinli kalmak gerekiyor bayramda gene şehir dışında olacağım için ödem yaparım ben muhtemelen bayramdan 2 hafta sonra listelere girerim
evde var kusburnu marmeladı yaparimcanım evde kuşburnu marmelatı veya receli varsa 1 su bardağına 1 yemek kaşığı koy üzerine sıcak su ve ya ıhlamur yap iç bağışıklığını güçlendir tatlım
canım senin hedefin ne olacak sen ve cumbo yazın hedeflerinizi de notlarıma ekleyeyim
Geçmiş olsun canımlucim ve güneş teşekkür ederim
tabıkı görüşmek ve resim çekilmek isteriiiiiiiiiiiim:)
kızlar amip olmuşm ne kötü bi hastalık geceden beri mahvoldum 2 serum yedım. allah düşmanıma vermesin ya
Canım nerdesin sen yaa walla sensiz tadsız buralar.sen 59 görürsün canım hadi bi gayret verelim şu kiloları ya.tekrar takıma giriyor musun?dilaaam geçmiş olsun tatlımm, dikkat et kendine... kızlar kablolu tv ve uydunet kullanıyorum tüm gün yoktu yeni geldi internet...
meltemcim, güneşcim maşallah azminize... ben de yazın azimli olamadım ama marta kadar 59 u görmüş olmak istiyorum inşallah..son 10 kg cukkkk
Bu nasıl bir diyet canım hiçbir şey yememişsinlucinin mutfak kapandı....
1 bardak şekersiz limonata
1 bardak ayran
1 bardak light meyve suyu
1 kase tavuk suyu çorba
su:2 litre
spor: sabah 10.000 adıım tempolu yürüyüş (1-1,5 saat arası)... akşam da 1 saat yürüyüşe çıkacak gibiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?