- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.841
canııım meltemcim ben de sizleri çok özledim tatlım ...tam döndm derken bugün de internet yoktu...59 benim için çok büyük bir hayal aslında tatlım...ben 16 yaşımda ünive giderkenden 24 yaşıma kadar hep 68 kg da kaldım.... yani 68 benim genç kızlık kilom... hep balık etliydim. şu an ise çok şükür iyi hissediyorum kendimi, 59 takıntım 59 olabileceğimden ya da gerçekten istediğimden değil de azıcık kontrollü olmamamı sağlamasından. yani 59 hedefiyle hep bi diyet ve sor modundayım inmesede kilo, çıkmıyor en azından çok şükürCanım nerdesin sen yaa walla sensiz tadsız buralar.sen 59 görürsün canım hadi bi gayret verelim şu kiloları ya.tekrar takıma giriyor musun?
Bu nasıl bir diyet canım hiçbir şey yememişsin
tekrar takıma giriyor musun?
Anladım canım olsun 68 den yukarı çıkmazsın sende. Olsun takımda olmasanda burada olman iyi.canııım meltemcim ben de sizleri çok özledim tatlım ...tam döndm derken bugün de internet yoktu...59 benim için çok büyük bir hayal aslında tatlım...ben 16 yaşımda ünive giderkenden 24 yaşıma kadar hep 68 kg da kaldım.... yani 68 benim genç kızlık kilom... hep balık etliydim. şu an ise çok şükür iyi hissediyorum kendimi, 59 takıntım 59 olabileceğimden ya da gerçekten istediğimden değil de azıcık kontrollü olmamamı sağlamasından. yani 59 hedefiyle hep bi diyet ve sor modundayım inmesede kilo, çıkmıyor en azından çok şükür
bugün sıvı beslenerek dün gittiğim 120 çeşit açık büfe kahvaltıyı eritmeye çalışıyorum tatlım hala
Bende bu haftadan sonra zor düşer.bayramdan sonraki hafta 60 kilo olmayı hedefliyorum.sonra çok zooorr. Takıma faydam olmaz...tekrar takıma giremem canım mezunum ben, 68 hedefime ulaşarak mezun oldum ya sanırım bir süre daha giremem... zaten girmekte istemiyorum aslına bakarsan, batırırım takımı, artık bende kilo çok zor düşer...
?????? hic mi bişey yemedinnlucinin mutfak kapandı....
1 bardak şekersiz limonata
1 bardak ayran
1 bardak light meyve suyu
1 kase tavuk suyu çorba
su:2 litre
spor: sabah 10.000 adıım tempolu yürüyüş (1-1,5 saat arası)... akşam da 1 saat yürüyüşe çıkacak gibiyim....
kızlar benubu kadar az yesem olurum herhalde. .ya da burda alisirim az yemeyeSabah,
1 yumurta, 1 dilim peynir
Yarımşar domates ve salatalık
1 çay bardağı sıcak su
Öğle,
Haşlanmış 200 gr brokoli ve 300 gr baharatlı yoğurt
Akşam,
1 tane biber dolması
saol canım benim... ben de 68 sabitleme telaşı içindeyim lakin azıcık yesem hooop 71 oluveriyor, maksat dengelemek :) belki kışa doğru tekrar motivasyonumu toplar bi silkelenirim bi gayret 65 falan olurum ama şu an hiç motive değilim....Anladım canım olsun 68 den yukarı çıkmazsın sende. Olsun takımda olmasanda burada olman iyi.
Bende bu haftadan sonra zor düşer.bayramdan sonraki hafta 60 kilo olmayı hedefliyorum.sonra çok zooorr. Takıma faydam olmaz...
bemim menum
sabah :2 dilim tam buğday ekmeği 2zeytin 1yumurta 1dilim peynir domates salatalik dereotu 1tstli kaşığı petek bal
ara 1: bir salkim uzum
ara2: 3ceviz
öğle:kasarli tost rezene cayi
ara visne kompostosu 1dilim ekmrk üzerine beyaz peynir
aksam: haşlama yapmıştım 2-3 catal yedim 1 havuc
su 4 litre
spor yok
aman ne olacsk canimm..bence komk olmuss..tabi kvnin espri anlayisi varsa...[/QUOTE]gunaydinlaaarr
[QUOTE="hm22, post: 37132136, member: 48223anlayışıdırherkescikleri gönderdim ve sahalara döndüm.
Nasılsınız iyi misiniz?
Bu arada gider ayak pek bir rezillik yaşadım.
Dün kahvaltı yapacağız.
Masa hazırlıyorum.
Eşimin annesi de mutfakta.
Gece geç uyumuştuk. Uyku sersemiyim.
Çay bardaklarını masaya almak yerine, tepsi çıkarmışım, içerisine de türk kahvesi fincanlarını koymuşum. Bakıyorum ne yapacağım şimdi diyeGörmeyeydi iyiydi tabi.
Canım benim sen emziriyorsun ve minikin daha çok küçük.sadece gereksiz yağlı şeyler yeme yeter sana bence... Kendine ve bebişine çok iyi bak onlar bizim meleklerimiz.?????? hic mi bişey yemedinn
kızlar benubu kadar az yesem olurum herhalde. .ya da burda alisirim az yemeye
Evet çok güzel bir menü canım ama emziren anne için yetersiz. Daha iyi beslen akşamları.dediğim gibi sadece börek çörek saçma sapan yağlı şeyler yeme. Yoğurt peynir süt bol bol tüket.bemim menum
sabah :2 dilim tam buğday ekmeği 2zeytin 1yumurta 1dilim peynir domates salatalik dereotu 1tstli kaşığı petek bal
su 4 litre
spor yok
Hoşgedin canım özledik seni.çok yorulmuşsun canım o yüzden şaşırmışsın. Kasıyor galiba kayınvalide seni. Ben uyuya kalsam benim kayınvalidem gizlice kalkar kahvaltıyı hazırlar bizi çağırır. Çok iyidir bizimki en son kilo konusunda 68 de kaldı ben 64 le fark atınca bunalıma girdi. Aslında tüm gelin kaynanalar rahat olsalar dimi ama...Kızlar, herkescikleri gönderdim ve sahalara döndüm.
Nasılsınız iyi misiniz?
Bu arada gider ayak pek bir rezillik yaşadım.
Dün kahvaltı yapacağız.
Masa hazırlıyorum.
Eşimin annesi de mutfakta.
Gece geç uyumuştuk. Uyku sersemiyim.
Çay bardaklarını masaya almak yerine, tepsi çıkarmışım, içerisine de türk kahvesi fincanlarını koymuşum. Bakıyorum ne yapacağım şimdi diyeGörmeyeydi iyiydi tabi.
saol canım benim... ben de 68 sabitleme telaşı içindeyim lakin azıcık yesem hooop 71 oluveriyor, maksat dengelemek :) belki kışa doğru tekrar motivasyonumu toplar bi silkelenirim bi gayret 65 falan olurum ama şu an hiç motive değilim......
Canım benim sen emziriyorsun ve minikin daha çok küçük.sadece gereksiz yağlı şeyler yeme yeter sana bence... Kendine ve bebişine çok iyi bak onlar bizim meleklerimiz.
Evet çok güzel bir menü canım ama emziren anne için yetersiz. Daha iyi beslen akşamları.dediğim gibi sadece börek çörek saçma sapan yağlı şeyler yeme. Yoğurt peynir süt bol bol tüket.
Hoşgedin canım özledik seni.çok yorulmuşsun canım o yüzden şaşırmışsın. Kasıyor galiba kayınvalide seni. Ben uyuya kalsam benim kayınvalidem gizlice kalkar kahvaltıyı hazırlar bizi çağırır. Çok iyidir bizimki en son kilo konusunda 68 de kaldı ben 64 le fark atınca bunalıma girdi. Aslında tüm gelin kaynanalar rahat olsalar dimi ama...
Günaydın yavrular,
Sabah kahvaltımı yaptım çocugu uyuttum spor yapmam lazım ama düğün sonrası evde misafir kalmıştı. Nevresim falan yıkıcam ütülücem.artık akşam leslie 3 mil yaparım ardından da mekik bacak hareketleri vs 1-1,5 saat sporum olur diye düşünüyorum.
Evet canım haklısın. Düzen oturmadan gelmeleri neyin nerede olduğunu bulmak zorlaşır.dağınık olur ev sen rahatsız olursun falan haklısın canım.Meltemcim kasıyor valla.
Ama kadın ile alakası yok.
Ben ancak masa ve salata hazırladım.
Hatta salatada da babası geldi. Ben yaparım diye
Yalnızca evde birilerinin 1-2 günden fazla kalmasından hoşlanmıyorum.
İnsanın kendi düzeni gibi olmuyor.
İstediğin gibi uzanamıyorsun, giyinemiyorsun vs.
Bir de daha evimiz düzenini oturtmadan gelince. Yoksa saolsunlar, sürekli ne istersin ne yapalım diye geziniyorlar.
2 yerde düğün oldu.çarşamba ve cumartesi canımız çıktı walla.öldük yorgunluktan.neyse görümcemi yerleştirdik hayırlısı ile.düğün çok güzeldi çok eğlendik güldük.bizim çocuk hiç üzmedi o gürültüde uyudu.ama 2 gündür geceleri ağlıyor. Oda yoruldu onca saat yolda gidip gelmek yordu.işte yorgunluk çıkartıyoruz canım. Ama ben hiç salmadım kendimi. Salsaydım bu hafta yediklerimi yakmaya çalışıcaktım ne gerek var diye düşündüm. Asla bırakmadım kendimi ve sürekli kilo veriyorum.baya inceldim.düğünde herkes çok zayıflamışsın dedi zaten.bi sevindim :) erkek tarafından çoğu kişi beni 86 kiloyla görmüştü şimdi 64 le görünce baya şaşırdılar. Bi ara düğünü bırakıp nasıl zayıfladığımı anlatıyordum.Nasıl geçti düğün? Güzel miydi? Hem hayırlı olsun hem de yoğunluğu atlattınız geçmiş olsun.
lucim ve güneş teşekkür ederim
tabıkı görüşmek ve resim çekilmek isteriiiiiiiiiiiim:)
kızlar amip olmuşm ne kötü bi hastalık geceden beri mahvoldum 2 serum yedım. allah düşmanıma vermesin ya
evde var kusburnu marmeladı yaparim
hedefim ilk asamada 60 ama gonlumvhep 55 istiyor..55 olana kadar durmak yok.. hedefim55 son kararim
dilaaam geçmiş olsun tatlımm, dikkat et kendine... kızlar kablolu tv ve uydunet kullanıyorum tüm gün yoktu yeni geldi internet...
meltemcim, güneşcim maşallah azminize... ben de yazın azimli olamadım ama marta kadar 59 u görmüş olmak istiyorum inşallah..son 10 kg cukkkk
lucinin mutfak kapandı....
1 bardak şekersiz limonata
1 bardak ayran
1 bardak light meyve suyu
1 kase tavuk suyu çorba
su:2 litre
spor: sabah 10.000 adıım tempolu yürüyüş (1-1,5 saat arası)... akşam da 1 saat yürüyüşe çıkacak gibiyim....
Sabah,
1 yumurta, 1 dilim peynir
Yarımşar domates ve salatalık
1 çay bardağı sıcak su
Öğle,
Haşlanmış 200 gr brokoli ve 300 gr baharatlı yoğurt
Akşam,
1 tane biber dolması
bemim menum
su 4 litre
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?