- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.861
günes cim 800 gr gayet güzel ama devamını bekliyorum ona göre tebriklerrrkaptan kaptan kaptan
valla güzel haberlerim var, 800 gr. vermişim, daha da devamı gelecek merak etme, meltem kadar olmasa da bende bir seri yakalarım . Ama benim başlangıç kilom yine 66 olsun çok vermiş
olıyım :)
ha bak bi de dünkü menümü yazıyorum
sabah : friata ( 2 küçük halka kadar omlet gibi bişey)
3 çeri domates 2 zeytin 1 dilim kepekli ekmek
ara : sarı leblebi /kuru üzüm
öğle: soya soslu çin tavuğu, babagannuş, 1 kutu light yoğurt
ara : ıspanaklı peynirli krep (yarım)
akşam: arpa şehriye çorba , soslu köfte 2 adet
2 lt. su
Bu menü 1100 kaloriye göre ayarlanmıştır.
aman ne olacsk canimm..bence komk olmuss..tabi kvnin espri anlayisi varsa...
srn beni ilk dogumdan sonra gorecrktin..25 kilo almistim..dogima 85 le girdim..bir hf sonra 77 oldum ohh dedim gidiyor bunlar.. aaa nerde yeniden85 oluvermisim..herkes dalga geciyor tosun fln diyorlar..esim bu kilolar kakacak mi diyor..ben acayip drpresyondayim zaten ustune kilodan dolayi depresyon daha ekleniyor..hergun agliyorum ama soz verdim kendime bebegimi ilk 6 ay sadece anne sutu ile besliycem diye ..o yuzden 6 aylik olunca badlafim diyete..7 ayda 25 kiliyu verip 60 oldum..sutum hic azalmadi 2 yasina kadar emzirdim kuzumu..Günaydın !!!
Kontrol ettim kimse fazla kaçırmamış, hatta pek bi az yemişiniz
Çok geçmiş olsun canım, ben ilk defa duydum bu hastalığı cahillik işte, araştırıcam netten
cumbo etkilendim valla daha bebecik 40'ı çıkmadan hedef 55 falan aman allahım öliyim ben atıyım kendimi öliyim yani
benim oğluş 2 yaşını doldurdu ben ancak kendime gelebildim tebrikler şekerim
luci cim böyle bir menü olmaz, bu herhalde arada sırada yapılan detox tur diye umuyorum. Bu şekilde beslenirsen metabolizmayı yavaşlatırsın ayda bir falan ancak bu şekilde detox yapabilirsin
meltemcim böyle bir menüyle tabi ki sende kilolar jet hızıyla uçar valla, yine de bana biraz az geldi, hiç olmazsa günlük 1200 kalorinin altında alma bence
ama seni kıskanıyorum bu da bir gerçek hehe
cumbocum süper bir menü, aslında emzirdiğine göre az gibi görünüyor, ama doktorların dediği süt için bol su için dedikleri için sanki sende süper olmuş sonsuz tebrikler annecikMotivasyonun süper, ben lohusa sendromunu fena geçirmiştim valla
kaptan kaptan kaptan
valla güzel haberlerim var, 800 gr. vermişim, daha da devamı gelecek merak etme, meltem kadar olmasa da bende bir seri yakalarım . Ama benim başlangıç kilom yine 66 olsun çok vermiş
olıyım :)
ha bak bi de dünkü menümü yazıyorum
sabah : friata ( 2 küçük halka kadar omlet gibi bişey)
3 çeri domates 2 zeytin 1 dilim kepekli ekmek
ara : sarı leblebi /kuru üzüm
öğle: soya soslu çin tavuğu, babagannuş, 1 kutu light yoğurt
ara : ıspanaklı peynirli krep (yarım)
akşam: arpa şehriye çorba , soslu köfte 2 adet
2 lt. su
Bu menü 1100 kaloriye göre ayarlanmıştır.
tebrikler arkadaslar cokviyi gidiyorsunuz...kızlar huhuuuuu :) nasılsınız fıstıklar :)
sabah 10.000 adımımı atıp kavuştum evime... veee dün uyguladığım sıvıı detoksum işe yaramış çok şükür...spor sonrası 1 litre suya rağmen tartı:68,5... aman maşallah diyeyim kendi kendime nazar ediyorum sonra :) herkesin keyfi ve diyeti yolunda gördüğüm kadarıyla...süppperiiiz.... az dinleneyim bu gün bayram temizliği yapacağım, gelirim ara ara..öptüm hepiniziiii...
kaptancım 59 ne diye sormuşsun: sadece şımarıklığım bakma sen bana, ben lisede görmedim o rakamı
Evet canım haklısın. Düzen oturmadan gelmeleri neyin nerede olduğunu bulmak zorlaşır.dağınık olur ev sen rahatsız olursun falan haklısın canım.
2 yerde düğün oldu.çarşamba ve cumartesi canımız çıktı walla.öldük yorgunluktan.neyse görümcemi yerleştirdik hayırlısı ile.düğün çok güzeldi çok eğlendik güldük.bizim çocuk hiç üzmedi o gürültüde uyudu.ama 2 gündür geceleri ağlıyor. Oda yoruldu onca saat yolda gidip gelmek yordu.işte yorgunluk çıkartıyoruz canım. Ama ben hiç salmadım kendimi. Salsaydım bu hafta yediklerimi yakmaya çalışıcaktım ne gerek var diye düşündüm. Asla bırakmadım kendimi ve sürekli kilo veriyorum.baya inceldim.düğünde herkes çok zayıflamışsın dedi zaten.bi sevindim :) erkek tarafından çoğu kişi beni 86 kiloyla görmüştü şimdi 64 le görünce baya şaşırdılar. Bi ara düğünü bırakıp nasıl zayıfladığımı anlatıyordum.
günaydınlarr
hm cim hadi bakalım sahalara dönmüşsün özledik seni tatlım dr a gidecektin ne yaptın?
dila canım geçmiş olsun yaaa hadi ankara olsa sulardan diyeceğim de?
meltemcim maşallah istikrarla ilerliyorsun
cumbo cum meltemin dedği gibi biraz daha fazla yemelisin bol protein al canım mesela akşam haşlamadan 2-3 çatal yerine doyana kadar yeseydin
neyse kızlar ben işlere dönüyorum fırsat buldukça gelirim
haaa luci kız 59 nerden çıktı yaaaa
hm selam ben güneş yeni takım üyesi adayıyım
kızlar huhuuuuu :) nasılsınız fıstıklar :)
sabah 10.000 adımımı atıp kavuştum evime... veee dün uyguladığım sıvıı detoksum işe yaramış çok şükür...spor sonrası 1 litre suya rağmen tartı:68,5... aman maşallah diyeyim kendi kendime nazar ediyorum sonra :) herkesin keyfi ve diyeti yolunda gördüğüm kadarıyla...süppperiiiz.... az dinleneyim bu gün bayram temizliği yapacağım, gelirim ara ara..öptüm hepiniziiii...
kaptancım 59 ne diye sormuşsun: sadece şımarıklığım bakma sen bana, ben lisede görmedim o rakamı
teşekkr ederim tatlım ne yapayım 2 gün yiyip 5 gün aç geziyorumŞekerim, yine harikasın.
Neler yaptın ben yokken bakalım?
teşekkr ederim tatlım ne yapayım 2 gün yiyip 5 gün aç geziyorumklasik luci tavrı...şimdi foto çektim de önceki sonraki yapıp kendimi şımartıyordum
canımsın yaaa darısı başına inşallah...istediğn kiloya inip korumaya çalışmak nasip olsun inşallllahhhhhh :) kilo almadım da veremedim de yahuuŞımarık senii
İyi yapmışsın kuzum hak ediyorsun tabi ki.
Kaç ay oldu mezun olalı bak hiç kilo falan almadın.
canımsın yaaa darısı başına inşallah...istediğn kiloya inip korumaya çalışmak nasip olsun inşallllahhhhhh :) kilo almadım da veremedim de yahuusen ne durumdasın tatlım çıktın mı tartıya?
ben de elma sirkeme geri döndüm vallahi...nasıl oldu da bıraktım ki ben onu zatenÇıktım Lucim.
Yine kilo almışım ama sadece su içmemeye veriyorum.
Doğru dürüst bir şey yemedim.
Yediklerimi resmen parça pinçik ederek yedim.
Sürekli söylendiler 1 hafta boyunca bana.
Ye biraz hasta olacaksın diye.
Dediğim gibi yalnızca su içmedim zırt pırt tuvalete çıkmayayayım diye.
Şimdi cumaya kadar tartılmayacağım.
Bol su, elma sirkesi, tarçıni düzenli beslenme uygulaması yapacağım.
81 olunca da listeye gireceğim.
toparlayalım kuzum olmaz böyle...az beslenerek kilo veremeyeceğini gördün, artık sen de vazgeç şu huyundan ve düzenli beslenmeye geçelim tatlım... elma sirkesini sabah ve akşam 1 fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum 1 adet de karanfil atıp su hafif ılık hale geldiğinde içiyorum canım....sen yine de çok yüklenme, asitli neticede, midene zarar vermesinBeni de gazla Lucim de bir toparlayayım kendimi.
Elma sirkesini ne kadar tüketiyorsun günde?
Ben severim kendilerini, suyuma genelde katsam çok gelir mi acaba?
toparlayalım kuzum olmaz böyle...az beslenerek kilo veremeyeceğini gördün, artık sen de vazgeç şu huyundan ve düzenli beslenmeye geçelim tatlım... elma sirkesini sabah ve akşam 1 fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum 1 adet de karanfil atıp su hafif ılık hale geldiğinde içiyorum canım....sen yine de çok yüklenme, asitli neticede, midene zarar vermesin
ben de süt ayran derken sıvıya pek alıştım... bi de çorba ekledim miydi, olup gidiyor da, benim sıkıntım cumartesi içkisi, pazar kahvaltısıAlkali ya elma sirkesi. O neden ile içsem mi dedim ama tabi her şeyin fazlası zararlı.
Bakalım bu sefer de düzenli beslenmeyi deneyeceğim Lucim.
Kahvaltımı yaptım. Birazdan birşeyler atıştırırım.
ben de süt ayran derken sıvıya pek alıştım... bi de çorba ekledim miydi, olup gidiyor da, benim sıkıntım cumartesi içkisi, pazar kahvaltısı
sevgili hm ve lucie hanımlar, şöyle bir okudumda yazdıklarınızı, acil olarak düzenli beslenmeye geçmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
yoksa bir gün aç ya da sadece sıvı 2 gün ye sonra aç kal, iş değil bunlar anlık olarak vücut su kaybeder, kas kaybeder tartı az bile gösterse görüntüde kalıcı bir değişiklik olmaz benden demesi, verilen kiloların yağ olmasını diliyorum hepimiz için.
proteni, sebze meyve, karbonhidrat dengesine dikkat ederek beslenelim arkadaşlar
canım hak veriyoorum sana ben 4 ayda günde en az 2 saat spor ve kontrollü beslenme ile 22 kilo çok şükür yağdan vererek geldim bu hallere..bunlar koruma modu teorileri..kimse benim kadar protein ve iyi karbonhidrat tüketmemiştir herhaldehm cim arada sırada detox olayına kesinlikle katılıyorum, vücudu arada sırada şaşırtmak lazım
ama her hafta 2 gün detox 3 gün ye bir gün sadece iç olunca da vücut tamamen zıvanadan çıkıyor maalesef
Keyif kadınısın tabi olsun o kadar.
En son ne zaman alkol aldım hatırlamıyorum.
Eve geçelim de bir rakı sofrası kuralım demiştik.
Hatta dolapta bekliyor.
Benim midem yanıyor, eşim hasta oldu derken bekliyor.
Kesinlikle doğru olsa da, insan zaman zaman detoksa da ihtiyaç duyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?