- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.881
yavrum benim beee nasıl da tanımış lucisini :) keyif kadını olmak da zor.. hem ye hem yeme ...üüüfff zayıflamak korumaktan daha kolaydı yahuuuu
sen de isteyip asılsan kurtulacaksın da, senin de bi keyif kadını hallerin var be şekerim...ıhhh hiç keyfini bozupta iki hareket edeyim demedin aylardırTanımam mı Lucim yahu.
Kaç zaman geçti buralarda.
Bir de beni mezun edebilsek de ben de buralarda korumaya çalışsam.
sen de isteyip asılsan kurtulacaksın da, senin de bi keyif kadını hallerin var be şekerim...ıhhh hiç keyfini bozupta iki hareket edeyim demedin aylardırher güün 1 saat yürümüş olaydın bunca zamandır şimdi nasıl koruyacğız derdini paylaşıyor olurduk...
düşündüm de tavuk,balık,yumurta,yoğurt ve süt olmasaydı ben kilo veremezdim... hele tavuk ne yedim yaaa, marketler tavuk yetiştiremedi banayağsız salata üzerine haşlanmış tavuk göğüs aylarca bi öğünümde oldu mutlaka
proteinin bana en büyük katkısı yüzümü çökertmedi... eskiden proteinsiz kilo vermeye çalıştığımda yüzüm sincap gibi kalıyordu... bir de acayip tok tutması diyeti sürekli kılıyor...ben canan karataya borçluyum vallahi... acıkmadan gitti kilolarBenim de dukana başlamam gerekiyor.
Şu sonucumu bir alayım da sonra proteine vereceğim kendimi
maşallah pek iyi yapmışsın tatlım...adımsayarın var mı?? acaba kaç adım 3 mil leslie?Bugün leslie ile 3 mil yürüdüm Lucim.
Ufaktan hareket de kattım yani artık hayatıma.
Umarım
proteinin bana en büyük katkısı yüzümü çökertmedi... eskiden proteinsiz kilo vermeye çalıştığımda yüzüm sincap gibi kalıyordu... bir de acayip tok tutması diyeti sürekli kılıyor...ben canan karataya borçluyum vallahi... acıkmadan gitti kilolar
maşallah pek iyi yapmışsın tatlım...adımsayarın var mı?? acaba kaç adım 3 mil leslie?
hakkaten haa doğru söylüyorsun tatlım...her gün yürüyüşü o soktu hayatıma, söylediklerini yediğimde de gerçekten aç kalmadan kilo verebileceğimi gördüm..eskiden neydi o gram gram beslenme -diyet modası...aç olunca da sürdürülemiyorduKadın 50 yıllık doktor. Adeta diyet yanlışlarımızı gösterdi bize.
Uygulamak zor gelebiliyor bana ama bir dönem çok güzel yapmıştım ve hem sıkılaştım hem de zayıfladım.
aklına gelirse bi bak bakalım canım merak ettim :)Telefonda yüklü Lucim ama kullanmayı unutuyorum hep. Adımsayarım bozuldu. Sonra da kayboldu
hakkaten haa doğru söylüyorsun tatlım...her gün yürüyüşü o soktu hayatıma, söylediklerini yediğimde de gerçekten aç kalmadan kilo verebileceğimi gördüm..eskiden neydi o gram gram beslenme -diyet modası...aç olunca da sürdürülemiyordu
Bakayım bakalım Lucim yarın unutmazsam. Ben de merak ettim.aklına gelirse bi bak bakalım canım merak ettim :)
hehehe azıcık şirret ama gerekiyor galiba... ilk izlediğimde neden bu kadar kızgın diye dşünmüştüm :)Tabi ya, leptinler çalışmıyordu. Hoş benimkinin hala çalışmadığı kesin de.
Çok da tatlı bir kadın.Bakayım bakalım Lucim yarın unutmazsam. Ben de merak ettim.
canım hak veriyoorum sana ben 4 ayda günde en az 2 saat spor ve kontrollü beslenme ile 22 kilo çok şükür yağdan vererek geldim bu hallere..bunlar koruma modu teorileri..kimse benim kadar protein ve iyi karbonhidrat tüketmemiştir herhaldesen önceki hallerimizi bilmediğinden hep böyle besleniyoruz diye düşünmüş olabilirsin, uyarın için teşekkürler yine de :) ara sıra gerekiyor bunlar. 8 ay boyunca spor ve diyet sürecinde olunca ara sıra sapıtabiliyor insan
hehehe azıcık şirret ama gerekiyor galiba... ilk izlediğimde neden bu kadar kızgın diye dşünmüştüm :)
teşekkür ederim canım o sebeple bu detoks girişimlerim :) almamak için bu çabalar :)hem de ne yeter diyor insan anlatamam...ama kontrolü elden bırakmıyorum çok şükür..bi gün biraz kaçırsam da ertesi gün hemen sıkı yönetim :)luci cim bravo sana süpersin 22 kilo ne demek tebrik ederim maşallah aman verdiklerini alma aman diyim.
aynen haklısın onca zaman geçtikten sonra eee yeter be demek gelir tabi
e haklı kadın şimdi... gerçi ikisinin yeri de ayrı ama bahane üretmeyi de pek seviyor bizim insanımızNasıl tatlı tatlı kızıyor Lucim değil mi?
Gitmeyin kuaföre, onun yerine zeytinyağı alın diyor
e haklı kadın şimdi... gerçi ikisinin yeri de ayrı ama bahane üretmeyi de pek seviyor bizim insanımız
ayneeennnn canım..online kitaplar bile var okumak isteyene...Öyle tabi ya.
Kitap okumak için de aynıları olmaz mı?
kitaplar çok pahalı, zamanım yok bahaneleri hiç bitmez.
Saatlerce dizi izlemeye zaman bol, kütüphanelerde süs değil.
Teşekkür ederim kaltangünaydınlarr
hm cim hadi bakalım sahalara dönmüşsün özledik seni tatlım dr a gidecektin ne yaptın?
dila canım geçmiş olsun yaaa hadi ankara olsa sulardan diyeceğim de?
meltemcim maşallah istikrarla ilerliyorsun
cumbo cum meltemin dedği gibi biraz daha fazla yemelisin bol protein al canım mesela akşam haşlamadan 2-3 çatal yerine doyana kadar yeseydin
neyse kızlar ben işlere dönüyorum fırsat buldukça gelirim
haaa luci kız 59 nerden çıktı yaaaa
Canım benim teşekkür ederim.evet az ama canım istemiyor ya.meltemcim böyle bir menüyle tabi ki sende kilolar jet hızıyla uçar valla, yine de bana biraz az geldi, hiç olmazsa günlük 1200 kalorinin altında alma bence
ama seni kıskanıyorum bu da bir gerçek hehe
Çok hoş bir menü canımkaptan kaptan kaptan
valla güzel haberlerim var, 800 gr. vermişim, daha da devamı gelecek merak etme, meltem kadar olmasa da bende bir seri yakalarım . Ama benim başlangıç kilom yine 66 olsun çok vermiş
olıyım :)
ha bak bi de dünkü menümü yazıyorum
sabah : friata ( 2 küçük halka kadar omlet gibi bişey)
3 çeri domates 2 zeytin 1 dilim kepekli ekmek
ara : sarı leblebi /kuru üzüm
öğle: soya soslu çin tavuğu, babagannuş, 1 kutu light yoğurt
ara : ıspanaklı peynirli krep (yarım)
akşam: arpa şehriye çorba , soslu köfte 2 adet
2 lt. su
Bu menü 1100 kaloriye göre ayarlanmıştır.
Maşallah canım senin yaptığın gibi spor yapsam bende ya ama imkansız...kızlar huhuuuuu :) nasılsınız fıstıklar :)
sabah 10.000 adımımı atıp kavuştum evime... veee dün uyguladığım sıvıı detoksum işe yaramış çok şükür...spor sonrası 1 litre suya rağmen tartı:68,5... aman maşallah diyeyim kendi kendime nazar ediyorum sonra :) herkesin keyfi ve diyeti yolunda gördüğüm kadarıyla...süppperiiiz.... az dinleneyim bu gün bayram temizliği yapacağım, gelirim ara ara..öptüm hepiniziiii...
kaptancım 59 ne diye sormuşsun: sadece şımarıklığım bakma sen bana, ben lisede görmedim o rakamı
Teşekkür ederim canım. Benim ufaklık 10,5 aylık.Ne güzel Meltemcim.
En büyük motive bunlar.
Senin ufaklık kaç yaşındaydı? Ya da aylık mı diyeyim bilemedim ki?
Aynen canım bende proteinle zayıflıyorum ve haşlanmış sebze ile...düşündüm de tavuk,balık,yumurta,yoğurt ve süt olmasaydı ben kilo veremezdim... hele tavuk ne yedim yaaa, marketler tavuk yetiştiremedi banayağsız salata üzerine haşlanmış tavuk göğüs aylarca bi öğünümde oldu mutlaka
Süper katılıyorum.özellikle akşam et ve salata beni zayıflattı...proteinin bana en büyük katkısı yüzümü çökertmedi... eskiden proteinsiz kilo vermeye çalıştığımda yüzüm sincap gibi kalıyordu... bir de acayip tok tutması diyeti sürekli kılıyor...ben canan karataya borçluyum vallahi... acıkmadan gitti kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?