Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yavrum benim beee nasıl da tanımış lucisini :) keyif kadını olmak da zor.. hem ye hem yeme ...üüüfff zayıflamak korumaktan daha kolaydı yahuuuu

Tanımam mı Lucim yahu.
Kaç zaman geçti buralarda.
Bir de beni mezun edebilsek de ben de buralarda korumaya çalışsam.

Tanımam mı Lucim yahu.
Kaç zaman geçti buralarda.
Bir de beni mezun edebilsek de ben de buralarda korumaya çalışsam.
sen de isteyip asılsan kurtulacaksın da, senin de bi keyif kadını hallerin var be şekerim...ıhhh hiç keyfini bozupta iki hareket edeyim demedin aylardır her güün 1 saat yürümüş olaydın bunca zamandır şimdi nasıl koruyacğız derdini paylaşıyor olurduk...

düşündüm de tavuk,balık,yumurta,yoğurt ve süt olmasaydı ben kilo veremezdim... hele tavuk ne yedim yaaa, marketler tavuk yetiştiremedi bana yağsız salata üzerine haşlanmış tavuk göğüs aylarca bi öğünümde oldu mutlaka

Bugün leslie ile 3 mil yürüdüm Lucim.
Ufaktan hareket de kattım yani artık hayatıma.
Umarım

Benim de dukana başlamam gerekiyor.
Şu sonucumu bir alayım da sonra proteine vereceğim kendimi

Benim de dukana başlamam gerekiyor.
Şu sonucumu bir alayım da sonra proteine vereceğim kendimi
proteinin bana en büyük katkısı yüzümü çökertmedi... eskiden proteinsiz kilo vermeye çalıştığımda yüzüm sincap gibi kalıyordu... bir de acayip tok tutması diyeti sürekli kılıyor...ben canan karataya borçluyum vallahi... acıkmadan gitti kilolar

Kadın 50 yıllık doktor. Adeta diyet yanlışlarımızı gösterdi bize.
Uygulamak zor gelebiliyor bana ama bir dönem çok güzel yapmıştım ve hem sıkılaştım hem de zayıfladım.

Kadın 50 yıllık doktor. Adeta diyet yanlışlarımızı gösterdi bize.
Uygulamak zor gelebiliyor bana ama bir dönem çok güzel yapmıştım ve hem sıkılaştım hem de zayıfladım.
hakkaten haa doğru söylüyorsun tatlım...her gün yürüyüşü o soktu hayatıma, söylediklerini yediğimde de gerçekten aç kalmadan kilo verebileceğimi gördüm..eskiden neydi o gram gram beslenme -diyet modası...aç olunca da sürdürülemiyordu

Tabi ya, leptinler çalışmıyordu. Hoş benimkinin hala çalışmadığı kesin de.
Çok da tatlı bir kadın.
aklına gelirse bi bak bakalım canım merak ettim :)
Bakayım bakalım Lucim yarın unutmazsam. Ben de merak ettim.

Tabi ya, leptinler çalışmıyordu. Hoş benimkinin hala çalışmadığı kesin de.
Çok da tatlı bir kadın.Bakayım bakalım Lucim yarın unutmazsam. Ben de merak ettim.
hehehe azıcık şirret ama gerekiyor galiba... ilk izlediğimde neden bu kadar kızgın diye dşünmüştüm :)

luci cim bravo sana süpersin 22 kilo ne demek tebrik ederim maşallah aman verdiklerini alma aman diyim.

aynen haklısın onca zaman geçtikten sonra eee yeter be demek gelir tabi

luci cim bravo sana süpersin 22 kilo ne demek tebrik ederim maşallah aman verdiklerini alma aman diyim.

aynen haklısın onca zaman geçtikten sonra eee yeter be demek gelir tabi
teşekkür ederim canım o sebeple bu detoks girişimlerim :) almamak için bu çabalar :)hem de ne yeter diyor insan anlatamam...ama kontrolü elden bırakmıyorum çok şükür..bi gün biraz kaçırsam da ertesi gün hemen sıkı yönetim :)

e haklı kadın şimdi... gerçi ikisinin yeri de ayrı ama bahane üretmeyi de pek seviyor bizim insanımız

Öyle tabi ya.
Kitap okumak için de aynıları olmaz mı?
kitaplar çok pahalı, zamanım yok bahaneleri hiç bitmez.
Saatlerce dizi izlemeye zaman bol, kütüphanelerde süs değil.

Öyle tabi ya.
Kitap okumak için de aynıları olmaz mı?
kitaplar çok pahalı, zamanım yok bahaneleri hiç bitmez.
Saatlerce dizi izlemeye zaman bol, kütüphanelerde süs değil.
ayneeennnn canım..online kitaplar bile var okumak isteyene...

Teşekkür ederim kaltan
meltemcim böyle bir menüyle tabi ki sende kilolar jet hızıyla uçar valla, yine de bana biraz az geldi, hiç olmazsa günlük 1200 kalorinin altında alma bence
ama seni kıskanıyorum bu da bir gerçek hehe
Canım benim teşekkür ederim.evet az ama canım istemiyor ya.

Çok hoş bir menü canım

Maşallah canım senin yaptığın gibi spor yapsam bende ya ama imkansız...

Ne güzel Meltemcim.
En büyük motive bunlar.
Senin ufaklık kaç yaşındaydı? Ya da aylık mı diyeyim bilemedim ki?
Teşekkür ederim canım. Benim ufaklık 10,5 aylık.

Aynen canım bende proteinle zayıflıyorum ve haşlanmış sebze ile...

Süper katılıyorum.özellikle akşam et ve salata beni zayıflattı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…