- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.901
ayneeennnn canım..online kitaplar bile var okumak isteyene...
Teşekkür ederim kaltan
Canım benim teşekkür ederim.evet az ama canım istemiyor ya.
Çok hoş bir menü canım
Maşallah canım senin yaptığın gibi spor yapsam bende ya ama imkansız...
Teşekkür ederim canım. Benim ufaklık 10,5 aylık.
Aynen canım bende proteinle zayıflıyorum ve haşlanmış sebze ile...
Süper katılıyorum.özellikle akşam et ve salata beni zayıflattı...
öyle canım...haşlanmış sebze, proteinler, bol salata,bol su ve günde 1 saat yürüyüş.. 4 ayda giden kilolar ve dedim ki bu kadar mıydı? yıllarca boşuna yük etmişim bu kadar kiloyuu kendime :)Maşallah canım senin yaptığın gibi spor yapsam bende ya ama imkansız...Aynen canım bende proteinle zayıflıyorum ve haşlanmış sebze ile...
Süper katılıyorum.özellikle akşam et ve salata beni zayıflattı...
Teşekkür ederim canım beyaz meleğim o benim ama çok yaramazAyy maşallah.
Ne tatlı zamanlarıdır şimdi.
Tabi ya.
Ben bir ara online kitaplara az sarmamıştım.
Günde 2 kitap bitirdiğim zamanlar olmuştu bir dönem.
Kitap yetişmeyince, deli gibi online kitaplara sarmıştım.
Artık uyuyacağım zaman, gözlerimden yaşlar akardı ağrıdan ama bırakamazdım.
Ayy maşallah.
Ne tatlı zamanlarıdır şimdi.
Teşekkür ederim canım beyaz meleğim o benim ama çok yaramaz
bilmem miiiiii ahhh ahhhh.... eskiden her şey daha bi tatlıydı sanki...ben de angelanın küllerinin 2 cildini bitirniştim 24 saat uyumadan 1 tam günde:)
Dimi Lucim ya.
Ne güzeldi kimi şeyler.
Farklı bir zevki vardı.
İmkanlar arttıkça, sanırım eski zevkler azalıyor.
Evet kesinlikle fazla kiloları yük etmenin anlamı yok.öyle canım...haşlanmış sebze, proteinler, bol salata,bol su ve günde 1 saat yürüyüş.. 4 ayda giden kilolar ve dedim ki bu kadar mıydı? yıllarca boşuna yük etmişim bu kadar kiloyuu kendime :)
Benim ufaklık gece 9 da uyur sabah 6 da uyanır.gece 3 saatte bir süt için uyanırım ben. 10 gibi uyur 1 saat şimdi yine uyudu 1 saat sonra uyanır. Yemeği duşu oyunu derken tüm gün onunla vakit geçiriyorumUyku düzeni iyi olsun da yaramazlıkları tuz biber olsun annesi.
Eski komşumun bir bebeği vardı. Kız sabah 6'da uyanık olurdu. Sesi gelirdi. Azıcık uyur 10'da yine kalkardı. Komşum otururken uyuyup kalırdı.
sen de hoşgeldin tatlııım, nasılsın?kızlar yaaa ne güzzel geldiniz şenlendi gene ortalık
maşalllah.. uyurken sıkılıyorsundur, uyandırmak gelmiyor mu içinden :)Evet kesinlikle fazla kiloları yük etmenin anlamı yok.
Benim ufaklık gece 9 da uyur sabah 6 da uyanır.gece 3 saatte bir süt için uyanırım ben. 10 gibi uyur 1 saat şimdi yine uyudu 1 saat sonra uyanır. Yemeği duşu oyunu derken tüm gün onunla vakit geçiriyorum
Evet bazen ama iyi dinleniyorum.7 yıllık iş hayatımdan sonra 2 yıldır evdeyim.şimdi 1 çocuk daha yapayım diyorum sonra yeniden çalışmaya başkarım.aslında kilo vermemin nedenlerinden birisi 2. Çocuk düşünmem.maşalllah.. uyurken sıkılıyorsundur, uyandırmak gelmiyor mu içinden :)
bence de korumak daha zor..yazin 56 kiloya dusmustum..dikkat etmeyince 66ya ciktum yeniden ve o koloyla hamile kaldim..simdi ugras dur..bu sefer verdikten sonra senin gibi korumaya alicamyavrum benim beee nasıl da tanımış lucisini :) keyif kadını olmak da zor.. hem ye hem yeme ...üüüfff zayıflamak korumaktan daha kolaydı yahuuuu
aslında ben o zaman motivasyonu bozmadan inmeliydim az daha..koruma moduna geçince tekrar toparlayamadım konsantrasyonumuubence de korumak daha zor..yazin 56 kiloya dusmustum..dikkat etmeyince 66ya ciktum yeniden ve o koloyla hamile kaldim..simdi ugras dur..bu sefer verdikten sonra senin gibi korumaya alicam
karatay tok da tutuyor öneririm aslında...meyveyi günde 1 porsiyon sabah kahvaltısında veriyor yemek istersen....ben gecmiste karatay haric butun diyetleri yaptim..isvec holywood dukan vs...Karatay yapmadim aslinda biraz modifiye ederek yapabilirim. .ne dersiniz..sonucta protein bol..ama Karatay meyve pek sevmiyor..pnu artiririm biraz..bir okuyim baştan bu diyeti. .
Canım ben karatayın nasıl bir diyet oldugunu bilmiyorum ama bende protein ağırlıklı besleniyorum ve meyveyi öğleden önce yiyorum yersem.ben gecmiste karatay haric butun diyetleri yaptim..isvec holywood dukan vs...Karatay yapmadim aslinda biraz modifiye ederek yapabilirim. .ne dersiniz..sonucta protein bol..ama Karatay meyve pek sevmiyor..pnu artiririm biraz..bir okuyim baştan bu diyeti. .
canım şöyle özetleyebilirim: şeker,tatlı,patates,pirinç,ekmek diyet süresince yenmiyor... bulgur yenebilir... meyve 1 pors. sabah kahvaltısında...Canım ben karatayın nasıl bir diyet oldugunu bilmiyorum ama bende protein ağırlıklı besleniyorum ve meyveyi öğleden önce yiyorum yersem.
yaa gelemedim 3 te bir toplantıya girmek zorunda kaldım yeni geldim tatlım şimdid e benim oğlan işyerinde ondan pek fırsast bulamıyorumsen de hoşgeldin tatlııım, nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?