Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayneeennnn canım..online kitaplar bile var okumak isteyene...

Tabi ya.
Ben bir ara online kitaplara az sarmamıştım.
Günde 2 kitap bitirdiğim zamanlar olmuştu bir dönem.
Kitap yetişmeyince, deli gibi online kitaplara sarmıştım.
Artık uyuyacağım zaman, gözlerimden yaşlar akardı ağrıdan ama bırakamazdım.

Ayy maşallah.
Ne tatlı zamanlarıdır şimdi.

öyle canım...haşlanmış sebze, proteinler, bol salata,bol su ve günde 1 saat yürüyüş.. 4 ayda giden kilolar ve dedim ki bu kadar mıydı? yıllarca boşuna yük etmişim bu kadar kiloyuu kendime :)

bilmem miiiiii ahhh ahhhh.... eskiden her şey daha bi tatlıydı sanki...ben de angelanın küllerinin 2 cildini bitirniştim 24 saat uyumadan 1 tam günde:)

Teşekkür ederim canım beyaz meleğim o benim ama çok yaramaz

Uyku düzeni iyi olsun da yaramazlıkları tuz biber olsun annesi.
Eski komşumun bir bebeği vardı. Kız sabah 6'da uyanık olurdu. Sesi gelirdi. Azıcık uyur 10'da yine kalkardı. Komşum otururken uyuyup kalırdı.

bilmem miiiiii ahhh ahhhh.... eskiden her şey daha bi tatlıydı sanki...ben de angelanın küllerinin 2 cildini bitirniştim 24 saat uyumadan 1 tam günde:)

Dimi Lucim ya.
Ne güzeldi kimi şeyler.
Farklı bir zevki vardı.
İmkanlar arttıkça, sanırım eski zevkler azalıyor.

Dimi Lucim ya.
Ne güzeldi kimi şeyler.
Farklı bir zevki vardı.
İmkanlar arttıkça, sanırım eski zevkler azalıyor.

öyle canım eskiden bilgiye hasret, açtık...şimdi kolay ulaşılabilir olması belki de tadını kaçıran

öyle canım...haşlanmış sebze, proteinler, bol salata,bol su ve günde 1 saat yürüyüş.. 4 ayda giden kilolar ve dedim ki bu kadar mıydı? yıllarca boşuna yük etmişim bu kadar kiloyuu kendime :)
Evet kesinlikle fazla kiloları yük etmenin anlamı yok.

Uyku düzeni iyi olsun da yaramazlıkları tuz biber olsun annesi.
Eski komşumun bir bebeği vardı. Kız sabah 6'da uyanık olurdu. Sesi gelirdi. Azıcık uyur 10'da yine kalkardı. Komşum otururken uyuyup kalırdı.
Benim ufaklık gece 9 da uyur sabah 6 da uyanır.gece 3 saatte bir süt için uyanırım ben. 10 gibi uyur 1 saat şimdi yine uyudu 1 saat sonra uyanır. Yemeği duşu oyunu derken tüm gün onunla vakit geçiriyorum

maşalllah.. uyurken sıkılıyorsundur, uyandırmak gelmiyor mu içinden :)

maşalllah.. uyurken sıkılıyorsundur, uyandırmak gelmiyor mu içinden :)
Evet bazen ama iyi dinleniyorum.7 yıllık iş hayatımdan sonra 2 yıldır evdeyim.şimdi 1 çocuk daha yapayım diyorum sonra yeniden çalışmaya başkarım.aslında kilo vermemin nedenlerinden birisi 2. Çocuk düşünmem.

yavrum benim beee nasıl da tanımış lucisini :) keyif kadını olmak da zor.. hem ye hem yeme ...üüüfff zayıflamak korumaktan daha kolaydı yahuuuu
bence de korumak daha zor..yazin 56 kiloya dusmustum..dikkat etmeyince 66ya ciktum yeniden ve o koloyla hamile kaldim..simdi ugras dur..bu sefer verdikten sonra senin gibi korumaya alicam

bence de korumak daha zor..yazin 56 kiloya dusmustum..dikkat etmeyince 66ya ciktum yeniden ve o koloyla hamile kaldim..simdi ugras dur..bu sefer verdikten sonra senin gibi korumaya alicam
aslında ben o zaman motivasyonu bozmadan inmeliydim az daha..koruma moduna geçince tekrar toparlayamadım konsantrasyonumuu

ben gecmiste karatay haric butun diyetleri yaptim..isvec holywood dukan vs...Karatay yapmadim aslinda biraz modifiye ederek yapabilirim. .ne dersiniz..sonucta protein bol..ama Karatay meyve pek sevmiyor..pnu artiririm biraz..bir okuyim baştan bu diyeti. .

karatay tok da tutuyor öneririm aslında...meyveyi günde 1 porsiyon sabah kahvaltısında veriyor yemek istersen....

Canım ben karatayın nasıl bir diyet oldugunu bilmiyorum ama bende protein ağırlıklı besleniyorum ve meyveyi öğleden önce yiyorum yersem.

Canım ben karatayın nasıl bir diyet oldugunu bilmiyorum ama bende protein ağırlıklı besleniyorum ve meyveyi öğleden önce yiyorum yersem.
canım şöyle özetleyebilirim: şeker,tatlı,patates,pirinç,ekmek diyet süresince yenmiyor... bulgur yenebilir... meyve 1 pors. sabah kahvaltısında...

kahvaltıda 2 ymurta 1 dilim peynir, domates,salatalık, badem,ceviz vs... (klasik karatay kahvaltısı diye aratabilirsin) ve akşam yemeği...yemekler arası en az 4-5 saat kalmalı ki leptin hormonu salgılanabilsin der.... 2 öğün önerir, ama başlangıçta 3 ya da 2,5 öğün olabiliyor...ara öğün yok... akşam da bol haşlanmş tavuk, bol salata mesela... gram yok karatayda, doyana kadar...z.yağı ve tereyağı verir, ama diyette az miktarda kullanılacak...

protein diyeti gibi gözükse de değildir, sadece glisemik indeksi düşük yiyecekler yenilecek.... salata mesela iyi karbonhidrattır, önerir... ben tüm çıktığı programları izleyerek başlamıştım karataya

bu arada her gn 1 saat tempolu yürüyüş..ama her gün... karatay hoca en az 20 dk der ama günde 5 km yürüyen istediğini yer de der :)

bir de karatay diyet değildir...tüm beslenmenin doğal olması gerektiğini söyler..serbest gezinen tavuk ve yumurtası..ev yapımı yoğurt vs... sağlıklı yaşam şekli diye çıkmıştır, fakat kitap çok satsın diye diyet dedik der :)

veee lucinin mutfak kapanırrr.....

sabah:
1 bardak tarçınlı light süt

öğle:
2 yumurta ile yağsız-tuzsuz omlet
1 dilim peynir
1 domates+ 1 salatalık

akşam: 16:30
1 bardak ayran

(çok açlık çekersem 20:00 gibi 1 bardak daha ayran içeceğim)

spor: 10.000 adım tempolu yürüyüş.
su:2,5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…