Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gusel gorunuyor..ayrimtili bur okuyayim da kirkimuz ciksin modifiye edip yapayim bunu..oldukca sahlikli gorundu..

herkese iyi akşamlar diliyorum, ne güzel herkeste azim ve motivasyon tam görünüyor

sevdim burayı

yarın görüşürüz kızlar

öyle canım eskiden bilgiye hasret, açtık...şimdi kolay ulaşılabilir olması belki de tadını kaçıran

Öyle Lucim tabi ya.
Sen öyle deyince düşündüm de, Bilim Teknik benim her ay sabırsızlıkla beklediğim dergidir.
Son 2-3 günü sayarım.
Arada yoğunlukta unuturum, eşim süpriz yapar falan
İstediğim zaman ulaşamıyorum. İlla 1 ay bekleyeceğim ya belki de ondan.

Ayy maşallah. Ne güzel uyku düzeni varmış öyle. Emiyor mu hala yoksa normal süt mü?

kızlar yaaa ne güzzel geldiniz şenlendi gene ortalık

Şenlendik kaptanım, sen de bir rahatla da gel iki sohbet edelim.

tm
Ne güzel anlatmışsın Lucim.

Afiyet olsun şekerim. Harikasın yine.
herkese iyi akşamlar diliyorum, ne güzel herkeste azim ve motivasyon tam görünüyor

sevdim burayı

yarın görüşürüz kızlar

Görüşürüz yarın Güneşç

Kızlar, pek tatlı uyuyup kalmışım.
Hasta olacağım galiba, içim üşüyor.
Menümü yazayım.

Sabah:
- 2 tane haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir

Öğle:
- 2 tane sarma
- 2 kaşık yoğurt

Akşam:

- Yarım tabak kuru fasulye
- 1 kase yoğurt

Gün içerisinde, 1 bardak elma sirkeli su, 4 bardak kahve ve 1 litre su içtim.
Su az oldu. Suya yükleneceğim şimdi.

menü harika, uyku alınmışşş....ohhh missss.... harikasın canııım.... yoğurt yerine cacık da yapabilirsin kuzum çok da tok tutar hem de salatalık ödem söktürür...ben artık sade yoğurt yemiyorum neredeyse hiç..hemen bi salatalığı içine küçük kçük dilimleyiveriyorum

Hiç aklımdan bile geçmemişti Lucim.
Artık o şekilde yapacağım. Teşekkür ederim.

rica ederim bebişim deneme yoluyla geliştiriyoruz yeni beslenme şekilleri :) hem lifli bi gıda daha almış olursun :)

Doğru kuzum yahu.
Zaten kaç gündür tuvalete çıkamıyordum.
Misafirlerim gitti de rahatladım. Çok hassasım ben o konuda. Anında bozulmaya hazır bekliyor.

of canım yaaa hiç sorma, haftada 1 bekunis yutuyorum ben de

Lucim, ben sorunu şöyle çözmeye başladım.
Normalde aç karnına kahve içmeye başlarım zaten.
Baktım bağırsak sorunum var.
1-2 gün sabrediyor kahve miktarını azaltıyorum, hatta sabah içmiyorum.
Sonra arttırıveriyorum ve sorun çözülüyor.

aaa bak bu garipmiş..ben de her sabah sade ve şekersiz içerim..1-2 gün ara vereyim bari

aaa bak bu garipmiş..ben de her sabah sade ve şekersiz içerim..1-2 gün ara vereyim bari

Bekunisi de uzun süre tüketince etki etmiyor ya Lucim, bunu da aynı şekilde değerlendirdim ben.

bu arada eşim aradı yürüyelim diye ben kaçıyorum kızlar bi 10.000 adım daha atayım

Ohh, iyi yürüyüşler dilerim şekerim.

dilacim gecmis olsun amipli dizanteri mi oldun..bol sivi al ...cok betbat birşeydir offf cok cok geçmiş olsun. .

çok sağol cumbocum içebildiğim kadar su içiyorumm neyse ki bugün daha iyiyim..

Geçmiş olsun canım

sağol canımmm

kaptanım adanadada salgn var olmayayım diye o kdr hazır su içtim ama sudan kaptgımı söyledi doktor.
güneşşcim çok sağol

kızlar uyukluyorum ayakta hasta hasta ders çalışmaya çalıştım bi uğrayayım dedim
çok üzülüyorum aktif olamadıgım için pek
ama malum üniversiteli olmam lazım beni affeidnnn:)
5 gunde 5 kılo dıyetı hastalık nedenıyle surdurulemedi birde bugünde 2 tane serum yedim. yemişim diyetini ya oh be mıde bulantım nerdeyse kalmadıı.. valla bayrama kadar 75 diyordum.. ama 76 diyelim ne diyelim bişey yedigim yok zaten adam akıllı annemın koca karı ılacları bırde hasta yemeklerı.. etutede gttım valla dayanamadım evde uzan uzan.. hepınızı çok özlüyorumm. ailem oldunuz.. öptümm iyi gecelerr yarınımız hepimiz için çok daha sağlıklı olur inşallah.

fıstııık biz de seni çok özlüyoruzzz...sen iyileş de yine sohbet ederiz bol bol....

tabi ki sabahın kör karanlığında uyandım :) canan karatay izliyorum sabah sabah... bağırıp çağırıyor ya, motive ediyor beni... işlerimi tamamlar 8 gibi sporuma çıkarım...öptüm hepinizi

cok gecmis oolsun canim..hastasin birak birkac gun diyeti zaren..suçluluk hussetme..
tabi ki sabahın kör karanlığında uyandım :) canan karatay izliyorum sabah sabah... bağırıp çağırıyor ya, motive ediyor beni... işlerimi tamamlar 8 gibi sporuma çıkarım...öptüm hepinizi
ben de tam tersi o bagirinca soguyorum ..hic sevmem sinirli bagirip cagiran insani...azarliyor ya sanki beni azarliyor gibi uzuluyorumm

Harika canım çok mantıklı

sevdim burayı

yarın görüşürüz kızlar
Evet canım motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız.

bu arada eşim aradı yürüyelim diye ben kaçıyorum kızlar bi 10.000 adım daha atayım
Oohhh maşallah canım nasıl imreniyorum sana
Sen sınavına çalış canım güzelce senden derece bekliyoruz.
Maşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…