- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.921
gusel gorunuyor..ayrimtili bur okuyayim da kirkimuz ciksin modifiye edip yapayim bunu..oldukca sahlikli gorundu..canım şöyle özetleyebilirim: şeker,tatlı,patates,pirinç,ekmek diyet süresince yenmiyor... bulgur yenebilir... meyve 1 pors. sabah kahvaltısında...
kahvaltıda 2 ymurta 1 dilim peynir, domates,salatalık, badem,ceviz vs... (klasik karatay kahvaltısı diye aratabilirsin) ve akşam yemeği...yemekler arası en az 4-5 saat kalmalı ki leptin hormonu salgılanabilsin der.... 2 öğün önerir, ama başlangıçta 3 ya da 2,5 öğün olabiliyor...ara öğün yok... akşam da bol haşlanmş tavuk, bol salata mesela... gram yok karatayda, doyana kadar...z.yağı ve tereyağı verir, ama diyette az miktarda kullanılacak...
protein diyeti gibi gözükse de değildir, sadece glisemik indeksi düşük yiyecekler yenilecek.... salata mesela iyi karbonhidrattır, önerir... ben tüm çıktığı programları izleyerek başlamıştım karataya
bu arada her gn 1 saat tempolu yürüyüş..ama her gün... karatay hoca en az 20 dk der ama günde 5 km yürüyen istediğini yer de der :)
öyle canım eskiden bilgiye hasret, açtık...şimdi kolay ulaşılabilir olması belki de tadını kaçıran
Evet kesinlikle fazla kiloları yük etmenin anlamı yok.
Benim ufaklık gece 9 da uyur sabah 6 da uyanır.gece 3 saatte bir süt için uyanırım ben. 10 gibi uyur 1 saat şimdi yine uyudu 1 saat sonra uyanır. Yemeği duşu oyunu derken tüm gün onunla vakit geçiriyorum
kızlar yaaa ne güzzel geldiniz şenlendi gene ortalık
tmbir de karatay diyet değildir...tüm beslenmenin doğal olması gerektiğini söyler..serbest gezinen tavuk ve yumurtası..ev yapımı yoğurt vs... sağlıklı yaşam şekli diye çıkmıştır, fakat kitap çok satsın diye diyet dedik der :)
veee lucinin mutfak kapanırrr.....
sabah:
1 bardak tarçınlı light süt
öğle:
2 yumurta ile yağsız-tuzsuz omlet
1 dilim peynir
1 domates+ 1 salatalık
akşam: 16:30
1 bardak ayran
(çok açlık çekersem 20:00 gibi 1 bardak daha ayran içeceğim)
spor: 10.000 adım tempolu yürüyüş.
su:2,5 litre
herkese iyi akşamlar diliyorum, ne güzel herkeste azim ve motivasyon tam görünüyor
sevdim burayı
yarın görüşürüz kızlar
Kızlar, pek tatlı uyuyup kalmışım.
Hasta olacağım galiba, içim üşüyor.
Menümü yazayım.
Sabah:
- 2 tane haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
Öğle:
- 2 tane sarma
- 2 kaşık yoğurt
Akşam:
- Yarım tabak kuru fasulye
- 1 kase yoğurt
Gün içerisinde, 1 bardak elma sirkeli su, 4 bardak kahve ve 1 litre su içtim.
Su az oldu. Suya yükleneceğim şimdi.
menü harika, uyku alınmışşş....ohhh missss.... harikasın canııım.... yoğurt yerine cacık da yapabilirsin kuzum çok da tok tutar hem de salatalık ödem söktürür...ben artık sade yoğurt yemiyorum neredeyse hiç..hemen bi salatalığı içine küçük kçük dilimleyiveriyorum
rica ederim bebişim deneme yoluyla geliştiriyoruz yeni beslenme şekilleri :) hem lifli bi gıda daha almış olursun :)Hiç aklımdan bile geçmemişti Lucim.
Artık o şekilde yapacağım. Teşekkür ederim.
rica ederim bebişim deneme yoluyla geliştiriyoruz yeni beslenme şekilleri :) hem lifli bi gıda daha almış olursun :)
of canım yaaa hiç sorma, haftada 1 bekunis yutuyorum ben deDoğru kuzum yahu.
Zaten kaç gündür tuvalete çıkamıyordum.
Misafirlerim gitti de rahatladım. Çok hassasım ben o konuda. Anında bozulmaya hazır bekliyor.
of canım yaaa hiç sorma, haftada 1 bekunis yutuyorum ben de
aaa bak bu garipmiş..ben de her sabah sade ve şekersiz içerim..1-2 gün ara vereyim bariLucim, ben sorunu şöyle çözmeye başladım.
Normalde aç karnına kahve içmeye başlarım zaten.
Baktım bağırsak sorunum var.
1-2 gün sabrediyor kahve miktarını azaltıyorum, hatta sabah içmiyorum.
Sonra arttırıveriyorum ve sorun çözülüyor.
aaa bak bu garipmiş..ben de her sabah sade ve şekersiz içerim..1-2 gün ara vereyim bari
bu arada eşim aradı yürüyelim diye ben kaçıyorum kızlar bi 10.000 adım daha atayım
dilacim gecmis olsun amipli dizanteri mi oldun..bol sivi al ...cok betbat birşeydir offf cok cok geçmiş olsun. .
Geçmiş olsun canım
dilaaam geçmiş olsun tatlımm, dikkat et kendine... kızlar kablolu tv ve uydunet kullanıyorum tüm gün yoktu yeni geldi internet...
sağol lcimmmmmmmmmm
meltemcim, güneşcim maşallah azminize... ben de yazın azimli olamadım ama marta kadar 59 u görmüş olmak istiyorum inşallah..son 10 kg cukkkk
fıstııık biz de seni çok özlüyoruzzz...sen iyileş de yine sohbet ederiz bol bol....kızlar uyukluyorum ayakta hasta hasta ders çalışmaya çalıştım bi uğrayayım dedim
çok üzülüyorum aktif olamadıgım için pek
ama malum üniversiteli olmam lazım beni affeidnnn:)
5 gunde 5 kılo dıyetı hastalık nedenıyle surdurulemedi birde bugünde 2 tane serum yedim. yemişim diyetini ya oh be mıde bulantım nerdeyse kalmadıı.. valla bayrama kadar 75 diyordum.. ama 76 diyelim ne diyelim bişey yedigim yok zaten adam akıllı annemın koca karı ılacları bırde hasta yemeklerı.. etutede gttım valla dayanamadım evde uzan uzan.. hepınızı çok özlüyorumm. ailem oldunuz.. öptümm iyi gecelerr yarınımız hepimiz için çok daha sağlıklı olur inşallah.
cok gecmis oolsun canim..hastasin birak birkac gun diyeti zaren..suçluluk hussetme..kızlar uyukluyorum ayakta hasta hasta ders çalışmaya çalıştım bi uğrayayım dedim
5 gunde 5 kılo dıyetı hastalık nedenıyle surdurulemedi birde bugünde 2 tane serum yedim. yemişim diyetini ya oh be mıde bulantım nerdeyse kalmadıı.. valla bayrama kadar 75 diyordum.. ama 76 diyelim ne diyelim bişey yedigim yok zaten adam akıllı annemın koca karı ılacları bırde hasta yemeklerı.. etutede gttım valla dayanamadım evde uzan uzan.. hepınızı çok özlüyorumm. ailem oldunuz.. öptümm iyi gecelerr yarınımız hepimiz için çok daha sağlıklı olur inşallah.
ben de tam tersi o bagirinca soguyorum ..hic sevmem sinirli bagirip cagiran insani...azarliyor ya sanki beni azarliyor gibi uzuluyorummtabi ki sabahın kör karanlığında uyandım :) canan karatay izliyorum sabah sabah... bağırıp çağırıyor ya, motive ediyor beni... işlerimi tamamlar 8 gibi sporuma çıkarım...öptüm hepinizi
Harika canım çok mantıklıcanım şöyle özetleyebilirim: şeker,tatlı,patates,pirinç,ekmek diyet süresince yenmiyor... bulgur yenebilir... meyve 1 pors. sabah kahvaltısında...
kahvaltıda 2 ymurta 1 dilim peynir, domates,salatalık, badem,ceviz vs... (klasik karatay kahvaltısı diye aratabilirsin) ve akşam yemeği...yemekler arası en az 4-5 saat kalmalı ki leptin hormonu salgılanabilsin der.... 2 öğün önerir, ama başlangıçta 3 ya da 2,5 öğün olabiliyor...ara öğün yok... akşam da bol haşlanmş tavuk, bol salata mesela... gram yok karatayda, doyana kadar...z.yağı ve tereyağı verir, ama diyette az miktarda kullanılacak...
protein diyeti gibi gözükse de değildir, sadece glisemik indeksi düşük yiyecekler yenilecek.... salata mesela iyi karbonhidrattır, önerir... ben tüm çıktığı programları izleyerek başlamıştım karataya
bu arada her gn 1 saat tempolu yürüyüş..ama her gün... karatay hoca en az 20 dk der ama günde 5 km yürüyen istediğini yer de der :)
Evet canım motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız.herkese iyi akşamlar diliyorum, ne güzel herkeste azim ve motivasyon tam görünüyor
sevdim burayı
yarın görüşürüz kızlar
Oohhh maşallah canım nasıl imreniyorum sanabu arada eşim aradı yürüyelim diye ben kaçıyorum kızlar bi 10.000 adım daha atayım
Sen sınavına çalış canım güzelce senden derece bekliyoruz.kızlar uyukluyorum ayakta hasta hasta ders çalışmaya çalıştım bi uğrayayım dedim
Maşallah canım.tabi ki sabahın kör karanlığında uyandım :) canan karatay izliyorum sabah sabah... bağırıp çağırıyor ya, motive ediyor beni... işlerimi tamamlar 8 gibi sporuma çıkarım...öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?