Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın azimli hırslı hanımlar

güzel ve kaçamaksız bir gün olmasını diliyorum hepimiz için,,

hm cim ne güzel bir menü olmuş tebrik ederim seni

tabi ki sabahın kör karanlığında uyandım :) canan karatay izliyorum sabah sabah... bağırıp çağırıyor ya, motive ediyor beni... işlerimi tamamlar 8 gibi sporuma çıkarım...öptüm hepinizi

luci alemsin valla, sabah sabah karatay mı seyrettin ne güzel motive yöntemi bulmuşsun, madem seni motive ediyor süper o zaman , devam kim tutar seni

Günaydın arkadaşlar
Dün ne yedim
Sabah
Rafadan yumurta,yarım salatalık

Öğle
Haşlanmış brokoli yine ve baharatlı yoğurt

Akşam
Izgara tavuk ve 2 çatal salata

1,5 saat spor ve yaklaşık 3 lt su

meltemcim harikasın süper bir menü tebrik ederim, seninde bebiş ufakmış 1 yaş doğumgünü partisinde incecik bir çıtır anne olacaksın sanırsam

kızlar menülerinize bayıldım benimkini de yazıyım sizde bayılın :)

sabah : 1 dilim kepek ekmeğine lor peynir sürülmüş, 3 adet çeri domates, yeşil biber

ara: kuru kayısılı yoğurt

öğle: yeşil salata + 5 adet mercimek köftesi

ara: 1 küçük fındıklı kurabiye

akşam : yumurtalı fırında karnabahar + et sote + lorlu salatalık ezmesi

2 lt su

yazdığım yemeklerin miktarları epeyce küçük toplam 1100 kalori, alışmaya başladım bu miktarlara

günaydınlarrrrr
dilacım aman sen iyileşte diyeti sonra yaparsın
cumbo cum yaz menüleri de ister akşam ister sabah farketmez
hm cim canım senin menü gözüme az göründü benim
luci gene sabah erkencisin
güneş cim senin menü de gayet güzel hadi bakalım kızlarrrrr

günaydın fıstıklarrrrr....1,5 saat 10.000 adımımı attım geldim...çok şükür... yeni geliştirdiğim taktiğin metomu şaşırtarak beni zayıflatacağı düşüncesindeyim...önceden sabah spor öncesi sade kahve içer çıkardım ve 3 saatlik spor gün içinde çok fazla iştahımı açardı... bu sabah 1 kk peynir, 1/2 fincan süt ve 1/2 salatalık ile yaptığım hafif kahvaltı ve 3 gündür yarı yarıya azalttığım sabah sporum ile daha hafif hissetmekteyim... bu ay ki taktiğim şu olacak sabah 1,5 saat, akşam 1,5 saat olmak üzere sporumu 2 ye böldüm...ve diyetime döneceğim... az önce spor dönüşüü olmasına rağmen tartıda 68 i görerek çok mutluu oldum... bir süre bööyle deneyeceğim.. sizler nasılsınız her şey yolunda mı????

luci cim azmin süper, hedefin kaç kilo olmak boyun kaç hedefine ulaşma hedefin ayy çok merak ettim, süper hem spor hem diyet çok kısa zamanda hemde güzel bir vücutla halledicen bu işi gibi

Süpersin valla ozellille yuruyus konusunda cok ozendim sana...ben de evde adimliyoeum şimdilik. .buraz daha zaman geçsin balkonsa kosu bandim var kinse tutamaz beni

dunku menum
sabah 1 yumurta 2 dilim ram bugday ekm, 2dilim peynir, domates, drreotu,3zeytin,1 tatli kaşığı bal
ara bir salkim uzum
ara 3 ceviz
ogle-ikindi: 1 sokak simidi , peynir, domates, rezene cayi
aksamgke yemeği gec yemustim o yuzden yarim tabak kabak yemegi yogurt yedim..

kuzumu doktora goturdum ogle yemegi gec oldu

luci cim azmin süper, hedefin kaç kilo olmak boyun kaç hedefine ulaşma hedefin ayy çok merak ettim, süper hem spor hem diyet çok kısa zamanda hemde güzel bir vücutla halledicen bu işi gibi
canım boyum 1.68 hedefim 68 di..90 kilo ile başladım 68 e indim, yaklaşık 4 aydır 68-71 arası sabitlemeye çalışıyorum ekimden itibaren biraz daha inebilmeyi ümit ediyorum.hedef demeyeyim de hayalim 59-60 ama benim için çok zor o kilolara inmek. çünkü gençkızlığım dahil çoook uzun yıllar hep 68 dim. ideal kilom 68 ama esneme payı olsun diye bundan sonra ne verdim kardır diye yavaş yavaş hem sabitleme hem düşmeye çalışıyorum

Süpersin valla ozellille yuruyus konusunda cok ozendim sana...ben de evde adimliyoeum şimdilik. .buraz daha zaman geçsin balkonsa kosu bandim var kinse tutamaz beni
benim de koşu bandı balkonda :))) çok yağmur vs olduğunda çıkamıyorsam dışarı koşu bandına çıkıyorum ama önceliğim açık havada yürüyüş

maşallah sana süper vermişin, hiç kendini sınırlama 68 diye elbette 60'a da inersin daha da aşağıya inebilirsin.

Benim bir arkadaşım 95'ten 55'e indi şaka gibi gözümün önünde gerçekleşti hemde birebir şahidim, yaşı da çok küçük değildi bunu 30'undan sonra başardı, bir arkadaşım daha 78'den 54'e düştü spor yapmadığı için biraz sarkma oldu onda ama
sen hem yürüyüşünü yapıyorsun, hem beslenmene dikkat ediyorsun, süper bir vücutla 60'ın altına düşersin hiç merak etme
takipteyim seni

cumbocum böyle menülerle sen kiloları patır patır verirsin valla bebişinin 40 ı çıktığında da kimseyi inandıramazsın yeni anne olduğuna aman nazar değmesin

teşekkürler tatlım ...eee benimde yaş 36 ..ufak değilim yani...öncesine göre oldukça zorlayıcı oluyor vermek... kısmet bakalım kaç gidecek bundan sonra... çok şükür ilk günden beri sporu hiç aksatmadığım ve protein ağırlıklı beslendiğim için sarkma olmadı...

yaşın çok güzel valla, ama sen yokmusun yarışmada galiba mezun oldum falan diye yazmıştın, hadi hedefini 60 yap devam et bu yolda

yaşın çok güzel valla, ama sen yokmusun yarışmada galiba mezun oldum falan diye yazmıştın, hadi hedefini 60 yap devam et bu yolda
canım listede değilim olmak da istemiyorum çünkü bi inip bi çıkıyorum fazla kasmadığım için ortalamayı düşürürüm, o maratona giremeyeceğim tekrar

kızlaar ben bugün 5 er dakikalık plank çalışmalarına başladım...canına okuyor bu hareket insanın..hadi hayırlısı, gelişmeleri bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…