- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.941
Gunaydın canım bende şimdi yazıcam akşam bende yazamadımgunaydin tombis kuslar..aksamlari tlf oglanin elibe gectigi icin cogu zanan giremuyorum ..oyle durumlarda menumu sabah yazsam olur degil mi..
Kızlar, pek tatlı uyuyup kalmışım.
Hasta olacağım galiba, içim üşüyor.
Menümü yazayım.
Sabah:
- 2 tane haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
Öğle:
- 2 tane sarma
- 2 kaşık yoğurt
Akşam:
- Yarım tabak kuru fasulye
- 1 kase yoğurt
Gün içerisinde, 1 bardak elma sirkeli su, 4 bardak kahve ve 1 litre su içtim.
Su az oldu. Suya yükleneceğim şimdi.
tabi ki sabahın kör karanlığında uyandım :) canan karatay izliyorum sabah sabah... bağırıp çağırıyor ya, motive ediyor beni... işlerimi tamamlar 8 gibi sporuma çıkarım...öptüm hepinizi
Günaydın arkadaşlar
Dün ne yedim
Sabah
Rafadan yumurta,yarım salatalık
Öğle
Haşlanmış brokoli yine ve baharatlı yoğurt
Akşam
Izgara tavuk ve 2 çatal salata
1,5 saat spor ve yaklaşık 3 lt su
günaydın fıstıklarrrrr....1,5 saat 10.000 adımımı attım geldim...çok şükür... yeni geliştirdiğim taktiğin metomu şaşırtarak beni zayıflatacağı düşüncesindeyim...önceden sabah spor öncesi sade kahve içer çıkardım ve 3 saatlik spor gün içinde çok fazla iştahımı açardı... bu sabah 1 kk peynir, 1/2 fincan süt ve 1/2 salatalık ile yaptığım hafif kahvaltı ve 3 gündür yarı yarıya azalttığım sabah sporum ile daha hafif hissetmekteyim... bu ay ki taktiğim şu olacak sabah 1,5 saat, akşam 1,5 saat olmak üzere sporumu 2 ye böldüm...ve diyetime döneceğim... az önce spor dönüşüü olmasına rağmen tartıda 68 i görerek çok mutluu oldum... bir süre bööyle deneyeceğim.. sizler nasılsınız her şey yolunda mı????
Süpersin valla ozellille yuruyus konusunda cok ozendim sana...ben de evde adimliyoeum şimdilik. .buraz daha zaman geçsin balkonsa kosu bandim var kinse tutamaz benigünaydın fıstıklarrrrr....1,5 saat 10.000 adımımı attım geldim...çok şükür... yeni geliştirdiğim taktiğin metomu şaşırtarak beni zayıflatacağı düşüncesindeyim...önceden sabah spor öncesi sade kahve içer çıkardım ve 3 saatlik spor gün içinde çok fazla iştahımı açardı... bu sabah 1 kk peynir, 1/2 fincan süt ve 1/2 salatalık ile yaptığım hafif kahvaltı ve 3 gündür yarı yarıya azalttığım sabah sporum ile daha hafif hissetmekteyim... bu ay ki taktiğim şu olacak sabah 1,5 saat, akşam 1,5 saat olmak üzere sporumu 2 ye böldüm...ve diyetime döneceğim... az önce spor dönüşüü olmasına rağmen tartıda 68 i görerek çok mutluu oldum... bir süre bööyle deneyeceğim.. sizler nasılsınız her şey yolunda mı????
canım boyum 1.68 hedefim 68 di..90 kilo ile başladım 68 e indim, yaklaşık 4 aydır 68-71 arası sabitlemeye çalışıyorum ekimden itibaren biraz daha inebilmeyi ümit ediyorum.hedef demeyeyim de hayalim 59-60 ama benim için çok zor o kilolara inmek. çünkü gençkızlığım dahil çoook uzun yıllar hep 68 dim. ideal kilom 68 ama esneme payı olsun diye bundan sonra ne verdim kardır diye yavaş yavaş hem sabitleme hem düşmeye çalışıyorumluci cim azmin süper, hedefin kaç kilo olmak boyun kaç hedefine ulaşma hedefin ayy çok merak ettim, süper hem spor hem diyet çok kısa zamanda hemde güzel bir vücutla halledicen bu işi gibi
benim de koşu bandı balkonda :))) çok yağmur vs olduğunda çıkamıyorsam dışarı koşu bandına çıkıyorum ama önceliğim açık havada yürüyüşSüpersin valla ozellille yuruyus konusunda cok ozendim sana...ben de evde adimliyoeum şimdilik. .buraz daha zaman geçsin balkonsa kosu bandim var kinse tutamaz beni
canım boyum 1.68 hedefim 68 di..90 kilo ile başladım 68 e indim, yaklaşık 4 aydır 68-71 arası sabitlemeye çalışıyorum ekimden itibaren biraz daha inebilmeyi ümit ediyorum.hedef demeyeyim de hayalim 59-60 ama benim için çok zor o kilolara inmek. çünkü gençkızlığım dahil çoook uzun yıllar hep 68 dim. ideal kilom 68 ama esneme payı olsun diye bundan sonra ne verdim kardır diye yavaş yavaş hem sabitleme hem düşmeye çalışıyorum
canım boyum 1.68 hedefim 68 di..90 kilo ile başladım 68 e indim, yaklaşık 4 aydır 68-71 arası sabitlemeye çalışıyorum ekimden itibaren biraz daha inebilmeyi ümit ediyorum.hedef demeyeyim de hayalim 59-60 ama benim için çok zor o kilolara inmek. çünkü gençkızlığım dahil çoook uzun yıllar hep 68 dim. ideal kilom 68 ama esneme payı olsun diye bundan sonra ne verdim kardır diye yavaş yavaş hem sabitleme hem düşmeye çalışıyorum
teşekkürler tatlım ...eee benimde yaş 36 ..ufak değilim yani...öncesine göre oldukça zorlayıcı oluyor vermek... kısmet bakalım kaç gidecek bundan sonra... çok şükür ilk günden beri sporu hiç aksatmadığım ve protein ağırlıklı beslendiğim için sarkma olmadı...maşallah sana süper vermişin, hiç kendini sınırlama 68 diye elbette 60'a da inersin daha da aşağıya inebilirsin.
Benim bir arkadaşım 95'ten 55'e indi şaka gibi gözümün önünde gerçekleşti hemde birebir şahidim, yaşı da çok küçük değildi bunu 30'undan sonra başardı, bir arkadaşım daha 78'den 54'e düştü spor yapmadığı için biraz sarkma oldu onda ama
sen hem yürüyüşünü yapıyorsun, hem beslenmene dikkat ediyorsun, süper bir vücutla 60'ın altına düşersin hiç merak etme
takipteyim seni
teşekkürler tatlım ...eee benimde yaş 36 ..ufak değilim yani...öncesine göre oldukça zorlayıcı oluyor vermek... kısmet bakalım kaç gidecek bundan sonra... çok şükür ilk günden beri sporu hiç aksatmadığım ve protein ağırlıklı beslendiğim için sarkma olmadı...
canım listede değilim olmak da istemiyorum çünkü bi inip bi çıkıyorum fazla kasmadığım için ortalamayı düşürürüm, o maratona giremeyeceğim tekraryaşın çok güzel valla, ama sen yokmusun yarışmada galiba mezun oldum falan diye yazmıştın, hadi hedefini 60 yap devam et bu yolda
bence de acik havada yurimekbdaha guzel hamileyken sabahlari bir saat yuruyordum disarda ama simdi bebekim var cikamambenim de koşu bandı balkonda :))) çok yağmur vs olduğunda çıkamıyorsam dışarı koşu bandına çıkıyorum ama önceliğim açık havada yürüyüş
hafi insallah..haftada yarım kilo versem yetecek banacumbocum böyle menülerle sen kiloları patır patır verirsin valla bebişinin 40 ı çıktığında da kimseyi inandıramazsın yeni anne olduğuna aman nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?