- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.961
Teşekkür ederim canım.evet kesinlikle 1 yaş partisine hazırlanıyorum şuan zaten organizasyon şirketlerine bakıyorum. Benimde düşüncem çok çıtır bir anne olmak.walla içimi okudun kızGünaydın azimli hırslı hanımlar
güzel ve kaçamaksız bir gün olmasını diliyorum hepimiz için,,
meltemcim harikasın süper bir menü tebrik ederim, seninde bebiş ufakmış 1 yaş doğumgünü partisinde incecik bir çıtır anne olacaksın sanırsam
Güzel canım harika devamkızlar menülerinize bayıldım benimkini de yazıyım sizde bayılın :)
sabah : 1 dilim kepek ekmeğine lor peynir sürülmüş, 3 adet çeri domates, yeşil biber
ara: kuru kayısılı yoğurt
öğle: yeşil salata + 5 adet mercimek köftesi
ara: 1 küçük fındıklı kurabiye
akşam : yumurtalı fırında karnabahar + et sote + lorlu salatalık ezmesi
2 lt su
yazdığım yemeklerin miktarları epeyce küçük toplam 1100 kalori, alışmaya başladım bu miktarlara
Bence sporu azaltmalısın canım yoksa kilonu korursun.en azından 60 ları gördüğünde spor yapabilirsin diye düşünüyorum.günaydın fıstıklarrrrr....1,5 saat 10.000 adımımı attım geldim...çok şükür... yeni geliştirdiğim taktiğin metomu şaşırtarak beni zayıflatacağı düşüncesindeyim...önceden sabah spor öncesi sade kahve içer çıkardım ve 3 saatlik spor gün içinde çok fazla iştahımı açardı... bu sabah 1 kk peynir, 1/2 fincan süt ve 1/2 salatalık ile yaptığım hafif kahvaltı ve 3 gündür yarı yarıya azalttığım sabah sporum ile daha hafif hissetmekteyim... bu ay ki taktiğim şu olacak sabah 1,5 saat, akşam 1,5 saat olmak üzere sporumu 2 ye böldüm...ve diyetime döneceğim... az önce spor dönüşüü olmasına rağmen tartıda 68 i görerek çok mutluu oldum... bir süre bööyle deneyeceğim.. sizler nasılsınız her şey yolunda mı????
ayy ayy ne güzeldi dimi hamileyken sabah yürüyüşleri mis gibi havada...özlüyorum o hallerimi...bence de acik havada yurimekbdaha guzel hamileyken sabahlari bir saat yuruyordum disarda ama simdi bebekim var cikamam
Bence sporu azaltmalısın canım yoksa kilonu korursun.en azından 60 ları gördüğünde spor yapabilirsin diye düşünüyorum./QUOTE]
biraz azalttım zaten tatlım ama bırakma ihtimalim yok, terapim o benim :) ben memnunum şu anki kilomdan canım bi sıkıntım yok çok şükür, sadece birkaç daha giderse esneme payı olmuş olur yani gitmesede olur, dert etmiyorum artık
Teşekkür ederim canım.evet kesinlikle 1 yaş partisine hazırlanıyorum şuan zaten organizasyon şirketlerine bakıyorum. Benimde düşüncem çok çıtır bir anne olmak.walla içimi okudun kız
Evet teyzesiii büyüyor artık...oy oyy kuzucuk yaşını mı dolduruyor? nice mutlu huzurlu upuzuuun keyifli yılları olsun inşallah :)
Maşallah sana canım ama hiçbir şey yememişsin ki ya16.30 da mutfağımı kapatıyorum. menümü paylaşayım ve kaçayım..zaten kimsecikler yok buralarda
sabah : 07.30
1 kk peynir
1/2 salatalık
1/2 fincan light süt
öğle: 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
10 adet zeytin
1 fincan süt
akşam: 16:30
1 büyük bardak ayran
spor: sabah 10.000 adım akşam 10.000 adım yürüyüş (toplamda 3 saat tempolu yürüyüş)
5 dk plank
su:2,5 litre su
canım çamlık bana ters geliyor ben incilipınarda yapıyorum sporumu daha güzel :) sen neden kalmıştın denizli de? iş? okul?Evet canım sen harikasın hele hele yürüdüğün ortam harika. Bi dönem denizlide kalmıştık her sabah çamlığa çıkardık spor yapardık çok güzeldi ya...
olur mu tatlım öğle yemeğimde yediklerimle 3 gün acıkmam ben :)Evet teyzesiii büyüyor artık...
Maşallah sana canım ama hiçbir şey yememişsin ki ya
hmciiim nerelerdesin bugün kuzuuuum????
geldin mi fıstıkkkk...eçmiş olsun dikkat et kendine bakiiim :) tiroid için sadece ilaç mı kullanıyorsun? bi oerason geçirdin mi?? anneme guatr teşhisi koymuş dr...önümüzdeki ay ameliyat olacakBen geldim.
Nasılsınız kızlar?
Lucim, bizim internet 2-3 günde bir sorun çıkarıyor.
Artık telekomu beklemedi eşim, kendisi halletti ana hatlardaki kablolardan.
Ne kadar sinir bozucu bir şey.
Sabahtan da doktora gitti.
Tiroid ilacımı ayarladı. 100lük yetmiyormuş.
125lik verdi.
Üstüne de hasta oldum. Boğazlarım çok kötü.
Waayy denizlidesin demek.geçen gün söylememiştin.halamlar oraya taşınmışlardı bende onlarda kalmıştım 3 ay kadar lisedeyken ve lise boyunca her yaz giderdim.marmaris muğla izmir hep gezerdik güzeldi ya. Gerçi şimdi antalyaya taşındılar denizlide kimse kalmadı.canım çamlık bana ters geliyor ben incilipınarda yapıyorum sporumu daha güzel :) sen neden kalmıştın denizli de? iş? okul?
Tabi tabi öğlen çok yediğin için hiç acıkmazsın canım :) maşallah sanaolur mu tatlım öğle yemeğimde yediklerimle 3 gün acıkmam ben :)
Hoşgeldin canım grçmiş olsun.kendine dikkat et öptümBen geldim.
Nasılsınız kızlar?
Lucim, bizim internet 2-3 günde bir sorun çıkarıyor.
Artık telekomu beklemedi eşim, kendisi halletti ana hatlardaki kablolardan.
Ne kadar sinir bozucu bir şey.
Sabahtan da doktora gitti.
Tiroid ilacımı ayarladı. 100lük yetmiyormuş.
125lik verdi.
Üstüne de hasta oldum. Boğazlarım çok kötü.
evet canım deşifre olmak istemiyorum daha önce nick değiştirmek zorunda kaldım ama sen ısrarla çamlık yazdıkça bilgi vereyim istedimWaayy denizlidesin demek.geçen gün söylememiştin.halamlar oraya taşınmışlardı bende onlarda kalmıştım 3 ay kadar lisedeyken ve lise boyunca her yaz giderdim.marmaris muğla izmir hep gezerdik güzeldi ya. Gerçi şimdi antalyaya taşındılar denizlide kimse kalmadı.
Tabi tabi öğlen çok yediğin için hiç acıkmazsın canım :) maşallah sana
ye tatlım yahu, hiç bir şeycik olmazzz :) afiyetler olsunnnnArkadaşlar ben bugün kaçamak yapıcam. Patates kızartıcam ve 2-3 çatal alıcam. Bugün eşim geç yemiş öğle yemeğini ve bin yıl oldu patates kızartmıyorsun dedi.patates istedi.bende bir şey yemediğm için sadece mercimek çorbası ve patates var. Artık yarın bayram temizliği yapıcam eritirim diye düşünüyorum.
Hadi ya nick değiştirecek kadar oooww. Evet haklısın doğru beslenmişsen acıkmazsın haklısın.evet canım deşifre olmak istemiyorum daha önce nick değiştirmek zorunda kaldım ama sen ısrarla çamlık yazdıkça bilgi vereyim istedim
canan hoca derki doğru beslenmişsen acıkmazsın... o sebeple acıkmam sanırım güzel beslendim...eee koca bardak ayranımı da içtim, tok olmama rağmen..şimdi sıra akşam 10.000 adımımda inşallah
Bende heycanlıyım walla uzun zaman olmuştuye tatlım yahu, hiç bir şeycik olmazzz :) afiyetler olsunnnn
evet canım yaaa bi sapığım vardı bi aralar takipte sinsice peşimdeHadi ya nick değiştirecek kadar oooww. Evet haklısın doğru beslenmişsen acıkmazsın haklısın.
Bende heycanlıyım walla uzun zaman olmuştu
geldin mi fıstıkkkk...eçmiş olsun dikkat et kendine bakiiim :) tiroid için sadece ilaç mı kullanıyorsun? bi oerason geçirdin mi?? anneme guatr teşhisi koymuş dr...önümüzdeki ay ameliyat olacaksonrada ömür boyu tiroid hapları
Waayy denizlidesin demek.geçen gün söylememiştin.halamlar oraya taşınmışlardı bende onlarda kalmıştım 3 ay kadar lisedeyken ve lise boyunca her yaz giderdim.marmaris muğla izmir hep gezerdik güzeldi ya. Gerçi şimdi antalyaya taşındılar denizlide kimse kalmadı.
Tabi tabi öğlen çok yediğin için hiç acıkmazsın canım :) maşallah sana
Hoşgeldin canım grçmiş olsun.kendine dikkat et öptüm
Arkadaşlar ben bugün kaçamak yapıcam. Patates kızartıcam ve 2-3 çatal alıcam. Bugün eşim geç yemiş öğle yemeğini ve bin yıl oldu patates kızartmıyorsun dedi.patates istedi.bende bir şey yemediğm için sadece mercimek çorbası ve patates var. Artık yarın bayram temizliği yapıcam eritirim diye düşünüyorum.
saol bebişim dikkat et kendine yine de... bakalım zor bi süreç sanırım ameliyat süreci....Geçmiş olsun Lucim anneciğine.
Benim ameliyat olmayacak.
Baktılar, bezime.
Sağlammış ama tembelmiş.
O neden ile hep ilaç işte.
Çok sıkıcı bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?