Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım.evet kesinlikle 1 yaş partisine hazırlanıyorum şuan zaten organizasyon şirketlerine bakıyorum. Benimde düşüncem çok çıtır bir anne olmak.walla içimi okudun kız
Güzel canım harika devam

Bence sporu azaltmalısın canım yoksa kilonu korursun.en azından 60 ları gördüğünde spor yapabilirsin diye düşünüyorum.

bence de acik havada yurimekbdaha guzel hamileyken sabahlari bir saat yuruyordum disarda ama simdi bebekim var cikamam
ayy ayy ne güzeldi dimi hamileyken sabah yürüyüşleri mis gibi havada...özlüyorum o hallerimi...

Teşekkür ederim canım.evet kesinlikle 1 yaş partisine hazırlanıyorum şuan zaten organizasyon şirketlerine bakıyorum. Benimde düşüncem çok çıtır bir anne olmak.walla içimi okudun kız

oy oyy kuzucuk yaşını mı dolduruyor? nice mutlu huzurlu upuzuuun keyifli yılları olsun inşallah :)

16.30 da mutfağımı kapatıyorum. menümü paylaşayım ve kaçayım..zaten kimsecikler yok buralarda

sabah : 07.30
1 kk peynir
1/2 salatalık
1/2 fincan light süt

öğle: 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
10 adet zeytin
1 fincan süt

akşam: 16:30
1 büyük bardak ayran

spor: sabah 10.000 adım akşam 10.000 adım yürüyüş (toplamda 3 saat tempolu yürüyüş)
5 dk plank

su:2,5 litre su

Evet canım sen harikasın hele hele yürüdüğün ortam harika. Bi dönem denizlide kalmıştık her sabah çamlığa çıkardık spor yapardık çok güzeldi ya...

oy oyy kuzucuk yaşını mı dolduruyor? nice mutlu huzurlu upuzuuun keyifli yılları olsun inşallah :)
Evet teyzesiii büyüyor artık...
Maşallah sana canım ama hiçbir şey yememişsin ki ya

Evet canım sen harikasın hele hele yürüdüğün ortam harika. Bi dönem denizlide kalmıştık her sabah çamlığa çıkardık spor yapardık çok güzeldi ya...
canım çamlık bana ters geliyor ben incilipınarda yapıyorum sporumu daha güzel :) sen neden kalmıştın denizli de? iş? okul?

hmciiim nerelerdesin bugün kuzuuuum????

Ben geldim.
Nasılsınız kızlar?
Lucim, bizim internet 2-3 günde bir sorun çıkarıyor.
Artık telekomu beklemedi eşim, kendisi halletti ana hatlardaki kablolardan.
Ne kadar sinir bozucu bir şey.
Sabahtan da doktora gitti.
Tiroid ilacımı ayarladı. 100lük yetmiyormuş.
125lik verdi.
Üstüne de hasta oldum. Boğazlarım çok kötü.

geldin mi fıstıkkkk...eçmiş olsun dikkat et kendine bakiiim :) tiroid için sadece ilaç mı kullanıyorsun? bi oerason geçirdin mi?? anneme guatr teşhisi koymuş dr...önümüzdeki ay ameliyat olacak sonrada ömür boyu tiroid hapları

canım çamlık bana ters geliyor ben incilipınarda yapıyorum sporumu daha güzel :) sen neden kalmıştın denizli de? iş? okul?
Waayy denizlidesin demek.geçen gün söylememiştin.halamlar oraya taşınmışlardı bende onlarda kalmıştım 3 ay kadar lisedeyken ve lise boyunca her yaz giderdim.marmaris muğla izmir hep gezerdik güzeldi ya. Gerçi şimdi antalyaya taşındılar denizlide kimse kalmadı.
olur mu tatlım öğle yemeğimde yediklerimle 3 gün acıkmam ben :)
Tabi tabi öğlen çok yediğin için hiç acıkmazsın canım :) maşallah sana

Hoşgeldin canım grçmiş olsun.kendine dikkat et öptüm

Arkadaşlar ben bugün kaçamak yapıcam. Patates kızartıcam ve 2-3 çatal alıcam. Bugün eşim geç yemiş öğle yemeğini ve bin yıl oldu patates kızartmıyorsun dedi.patates istedi.bende bir şey yemediğm için sadece mercimek çorbası ve patates var. Artık yarın bayram temizliği yapıcam eritirim diye düşünüyorum.

evet canım deşifre olmak istemiyorum daha önce nick değiştirmek zorunda kaldım ama sen ısrarla çamlık yazdıkça bilgi vereyim istedim

canan hoca derki doğru beslenmişsen acıkmazsın... o sebeple acıkmam sanırım güzel beslendim...eee koca bardak ayranımı da içtim, tok olmama rağmen..şimdi sıra akşam 10.000 adımımda inşallah

ye tatlım yahu, hiç bir şeycik olmazzz :) afiyetler olsunnnn

Hadi ya nick değiştirecek kadar oooww. Evet haklısın doğru beslenmişsen acıkmazsın haklısın.

ye tatlım yahu, hiç bir şeycik olmazzz :) afiyetler olsunnnn
Bende heycanlıyım walla uzun zaman olmuştu

Hadi ya nick değiştirecek kadar oooww. Evet haklısın doğru beslenmişsen acıkmazsın haklısın.
Bende heycanlıyım walla uzun zaman olmuştu
evet canım yaaa bi sapığım vardı bi aralar takipte sinsice peşimde
ketçap da döööökkkkk...oy oy ben de özledim diyecektim ki pazar günü 120 çeşit kahvaltının 110 çeşidinin tadına bakarken arada patates kızartması da götürdüğümü hatırlayarak sustuum...hicap duydum şimdi bak :)

Geçmiş olsun Lucim anneciğine.
Benim ameliyat olmayacak.
Baktılar, bezime.
Sağlammış ama tembelmiş.
O neden ile hep ilaç işte.
Çok sıkıcı bir şey.

Teşekkür ederim Meltemcim.
Azıcık ilaç aldım, sıcak şeyler içiyorum.
Tam spora başlıyorum, bir şey çıkıyor.

Afiyet olsun. Arada kaçamak da lazım tabi.

Geçmiş olsun Lucim anneciğine.
Benim ameliyat olmayacak.
Baktılar, bezime.
Sağlammış ama tembelmiş.
O neden ile hep ilaç işte.
Çok sıkıcı bir şey.
saol bebişim dikkat et kendine yine de... bakalım zor bi süreç sanırım ameliyat süreci....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…