Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaar ben bugün 5 er dakikalık plank rlısı, gelişmeleri bildiririm
o da ne...
bugun oöğle guzelbolmus acikmazsin aksama
ggeçmis olsun canim.. hipotiroidi var srnde anladigim kadariyla.. ilac az geliyorsa kilo vernen de zorlasir
annene gecmis olsun canim
aman necolacak azicik buseyden..ye gitsin

saol bebişim dikkat et kendine yine de... bakalım zor bi süreç sanırım ameliyat süreci....

Lucim, çok zor bir süreç olarak belirtilmiyor tiroid ameliyatı ama tabi ne de olsa ameliyat. Ne zaman olacak annen?

o da ne...

bugun oöğle guzelbolmus acikmazsin aksama

ggeçmis olsun canim.. hipotiroidi var srnde anladigim kadariyla.. ilac az geliyorsa kilo vernen de zorlasir

annene gecmis olsun canim

aman necolacak azicik buseyden..ye gitsin

Aynen öyle.
50 ile başladım.
100'e çıkardı.
Şimdi 125.
Neden yetemedi gitti bana anlamadım.

günaydınlarrrrr
hm cim geçmiş olsun benim oğlan 50 lik kullanıyordu son kontrolde kesildi ama maalesef kg alımını ne kadar dikkat etsekde önleyemiyoruz
lucim şekerim gene mutfağı erkenden kapatmışın
meltem cim 2-3 çatal patates ten bişey olmaz sen eriirsin
cumbo cum ve güneş cim sizin menüleri göremedim ben
hm cim çabuk iyileş kız tatlım yaaa
bak takımı sana devredecem bir süreliğine ortalıkta görünmeyebilirim haberin olsun

Kaptanım, ben de anlamıyorum ki niye böyle oluyor. Hep daha da arttırıyor ilacı.
nereye kadar acaba?

Takım konusunda da, seve seve burada olurum ama internete ve elektriğe hiç güvenemiyorum.
O neden ile birisi daha olmalı garanti.
Haftada 2-3 gün elektrikler gidiyor burada.
İnternet de sorunlu.
Hoş bu sefer çözdüğümüze inanıyorum interneti ama yine de belli olmuyor tabi ki.

Günaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Zor nefes alıyorum.
Kötü hasta oldum.

Lucim, umarım güzel geçer. Bir an önce girer de çıkar.
İnsan korkuyor tabi.
cok gecmis olsun canim...dinlen bol mryve tuket..insalah en kisa surede atlatirsin

gunaydin kizlaaar

dunku menum
sabah: 2 dilim tam bugd ekmegi,2 dilim peynir, kiymali yumurta, dereotu,2 kasik bal , rezene cayi
ara 3 ceviz uzum bircsalkim
ogle kasarli tost sekersiz nescafe cokoprens ( disardaydim malesrf)
ara:visne kompostosu bir kase, yogurt
ajsam:1 tabak kiymali sehriye corbadi 1 dilim peynir dereotu 1 dolim ekmek
su 3,5 litre

Günaydın herkese

ben beceremiyomuyum nedir bu mesaj alıntılama işini ayy

canım afiyet olsun çok yeni anne için gayet güzel bol süt olsun

dünkü menümü iftiharla sunarım

sabah: kuru meyveli müsli ve yağsız süt

ara : mandalina + 5 fındık

öğle : körili tavuk + yoğurtlu ıspanak salatası

ara : fırında brokoli sebzeli mücver 1 parça

akşam: izmir köfte (3 adet) + cacık

2 lt su

cok gecmis olsun canim...dinlen bol mryve tuket..insalah en kisa surede atlatirsin

meyve de yiyemiyorum ki boğazım yanarken; ancak ılık şeyler içebiliyorum.

Bana menü, ağır geldi.
Üzümün glisemik indeksi çok yüksek. 1 salkım cidden fazla.
Komposto, yine şeker. Yanında çokoprens.

Cidden ne güzel olmuş menü.
Afiyet olsun.

arkadaşlar yarın tatil olma durumu var, evde de pek giremiyorum yarın kilo bildirimi yapılmayacak ama değil mi ?

haftaya cuma yapıcaz

benim hazır yemeklerde çarşambaya kadar gelmeyecek, onlar da bayram yapıyolar tabi, inşallah ben bayram diye sapıtmam ayyyy çok korkuyorum, 64 lü rakamı hazır görmüşken, üstüne katmak istemiyorum

Allahım koru beni kilo aldırıcı yemeklerden, içmeklerden, tatlılardan, tuzlulardan.... Amin

benim menuler oldukca kotu...
et tavuk midemi bulandiriyor artik..kiyma en azindan yiyebiliyorum
sut yogurt zaten sevmem simdi bi de gaz yapiyor bebrkte icmiyorum onun yerinevpeynir cok yiyorum

aman hakim ol kendine..cok iyi gidiyorsun sakon bozma...

cok guzel süper hatta

merhaba kızlar yüzeysel okudum geçmişi hasta olanlara sağlık moralsiz olanlara moral mutlu olanlarada daha çok mutlu olmalarını diliyorum

fıstııık biz de seni çok özlüyoruzzz...sen iyileş de yine sohbet ederiz bol bol....

cok gecmis oolsun canim..hastasin birak birkac gun diyeti zaren..suçluluk hussetme..

ben de tam tersi o bagirinca soguyorum ..hic sevmem sinirli bagirip cagiran insani...azarliyor ya sanki beni azarliyor gibi uzuluyorumm

canım takımım hepinizeee kocaman sevgiler ve teşekkürlerr

bayramdan sonra bomba gibi gelecegım 1 aylık squat/mekik/plank ve beş gunde beş kılo diyetıyleeeee

etüte g,idiyorum öptüm sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…