Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

85 kg dan 60 a gecis
melteeeeeemm supersinnnnn...
harikasin canim..zararin netesinden donersen kardir derler..mutlaka plan yap..dersini de spirunu da diyetini de pkanla..ben de pazartesi tam gaz diyete basladim..cuma gunu bskalim ne olcak
Kızlar siz bana cok ıyı geldınız yaaa bu gruba bayıldım.pudingi de yemedım yesem o an mutlu olcaktım ama sonra mutsuzz yerıne 1elma daha anlamlı...
aferin sana harikasin..insan daha mutlu hissediyir kendino degil mi..
Mutlu nice güzel yaşlara canımm

Bugun çok güzel bir gün çünkü tartı bana çok güzel rakamlar verdi 59,5 olmuşum şokkk oldum.- )
offfff harika bir his olmali..benim istedigim kilooo
Guzeller bu haftasonu bır geceliğine otele gıdıcez ama konsept hersey dahilnapsak acaba,normalde haftasonu spor yapmıyorumm ama kacamaklar olursa cumartesı de pazar da yuruyus cezası verdım kendıme.
evet kacamak olursa mutlaka sporla dengele canim

14
Aynen öyle yaptım canım. Kendime bir takvim, bir program hazırladım. Bugünden başlıyorum. Ay ikimiz için de hayırlısı olsun

15
Evettt çok mutluyumm teşekkürler

Havuçlu kek yemiştim dün ben onu esmer şekerle ve zeytinyağı ile yapıyorum ve ince bir dilim yedim.
Emziren anne olduğun için sizden 500 kalori fazla yeme hakkım var
hihi afiyet olsun canım aynen sadece yağ oranlarına dikkat et bence besin değerleri bebiş için

Maşallah maşallah size kızlar. Elpincim 2 kiloyu geçmişsin waw.bu hafta 1. Oluyoruz tamam mı arkadaşlar...

Arkadaşlar çok hızlısınız yetişemiyorum walla.benim çocuk yürüme aşamasında o yüzden çok peşinde dolaşıyorum

İyi akşamlar
Menümü paylaşayım
Sabah peynirli omlet 1 bardak süt
Ara 1 adet muz
Öğlen az barbuya yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 2 ceviz 2 kayısı
Akşam 5 adet köfte 1 dilim ekmek
Ara 1 kase yoğurt

1 saat pilates 3 km yürüyüş
4-5 litre su
1 bardak lactamil
1 bardak humana still tea
1 bardak yeşil çay
1 bardak sade nescafe

16
Afiyet olsun süper bir gün geçirmişsin.

Kızlar ben de akşam yemeğimi çok geciktirdim az sonra yiyeceğim. Yedikten sonra Walk at Home yapacağım.

Evettt çok mutluyumm teşekkürler

Havuçlu kek yemiştim dün ben onu esmer şekerle ve zeytinyağı ile yapıyorum ve ince bir dilim yedim.
Emziren anne olduğun için sizden 500 kalori fazla yeme hakkım var
yasasiiiiiinnnnnn..500 kaloriiii
afiyet olsun cok guzel menu d spor da

Buradaki herkes zayıff yaaa 59,62 falan,sinirlerim bozuluyor heeeeeeben daha 7li rakamlardayım uleeeyynnnn dagılınnn

Kocaman kafalı serveyyy butun kosullar aleyhıme.arkadasım 3kase asure gondermiş,esim de oğlum da sevmez resmen goz kırpıyorlarr bana yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…