- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.361
melteeeeeemm supersinnnnn...85 kg dan 60 a gecis
harikasin canim..zararin netesinden donersen kardir derler..mutlaka plan yap..dersini de spirunu da diyetini de pkanla..ben de pazartesi tam gaz diyete basladim..cuma gunu bskalim ne olcak2
Kızlar bugün her şeye en baştan başladım. Son günlerde üzerimde çok fazla baskı var. Okulda sınavlarım başlayacak ve ben dönem başından beri okula uğramadım bile + aileme onca masraf ettirip yabancı dil öğreniyorum fakat bir kez kapak açıp çalışmadım, kur geçme sınavına gireceğim ama bilgilerim 0 + kabul etmeselerde ailemin ekonomik desteğe ihtiyacı var bir an önce bir şey yapmalıyım + son olarak da düzgün diyet yapamıyorum.
Dün diyete başladığımdan bu yana ilk kez yemek krizine girdim. Diyette yenilmeyecekler listesinin en başında ne varsa yedim. Bugün kendime yeni bir başlangıç yaptım. 1 Ocak'a kadar kendimi toparlayacağım; kilomu da vereceğim, sınavlarımı da geçeceğim, ev ekonomimize de destek olacağım.
aferin sana harikasin..insan daha mutlu hissediyir kendino degil mi..Kızlar siz bana cok ıyı geldınız yaaa bu gruba bayıldım.pudingi de yemedım yesem o an mutlu olcaktım ama sonra mutsuzz yerıne 1elma daha anlamlı...
offfff harika bir his olmali..benim istedigim kiloooMutlu nice güzel yaşlara canımm
Bugun çok güzel bir gün çünkü tartı bana çok güzel rakamlar verdi 59,5 olmuşum şokkk oldum.- )
evet kacamak olursa mutlaka sporla dengele canimGuzeller bu haftasonu bır geceliğine otele gıdıcez ama konsept hersey dahilnapsak acaba,normalde haftasonu spor yapmıyorumm ama kacamaklar olursa cumartesı de pazar da yuruyus cezası verdım kendıme.
ben de yokum galiba,haftaya artık insallah
Aynen öyle yaptım canım. Kendime bir takvim, bir program hazırladım. Bugünden başlıyorum. Ay ikimiz için de hayırlısı olsunharikasin canim..zararin netesinden donersen kardir derler..mutlaka plan yap..dersini de spirunu da diyetini de pkanla..ben de pazartesi tam gaz diyete basladim..cuma gunu bskalim ne olcak
aferin sana harikasin..insan daha mutlu hissediyir kendino degil mi..
hihi afiyet olsun canım aynen sadece yağ oranlarına dikkat et bence besin değerleri bebiş içinEvettt çok mutluyumm teşekkürler
Havuçlu kek yemiştim dün ben onu esmer şekerle ve zeytinyağı ile yapıyorum ve ince bir dilim yedim.
Emziren anne olduğun için sizden 500 kalori fazla yeme hakkım var
Arkadaşlar çok hızlısınız yetişemiyorum walla.benim çocuk yürüme aşamasında o yüzden çok peşinde dolaşıyorum
Afiyet olsun süper bir gün geçirmişsin.İyi akşamlar
Menümü paylaşayım
Sabah peynirli omlet 1 bardak süt
Ara 1 adet muz
Öğlen az barbuya yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 2 ceviz 2 kayısı
Akşam 5 adet köfte 1 dilim ekmek
Ara 1 kase yoğurt
1 saat pilates 3 km yürüyüş
4-5 litre su
1 bardak lactamil
1 bardak humana still tea
1 bardak yeşil çay
1 bardak sade nescafe
Teşekkür ederim canım16
Afiyet olsun süper bir gün geçirmişsin.
Kızlar ben de akşam yemeğimi çok geciktirdim az sonra yiyeceğim. Yedikten sonra Walk at Home yapacağım.
yasasiiiiiinnnnnn..500 kaloriiiiEvettt çok mutluyumm teşekkürler
Havuçlu kek yemiştim dün ben onu esmer şekerle ve zeytinyağı ile yapıyorum ve ince bir dilim yedim.
Emziren anne olduğun için sizden 500 kalori fazla yeme hakkım var
afiyet olsun cok guzel menu d spor daİyi akşamlar
Menümü paylaşayım
Sabah peynirli omlet 1 bardak süt
Ara 1 adet muz
Öğlen az barbuya yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 2 ceviz 2 kayısı
Akşam 5 adet köfte 1 dilim ekmek
Ara 1 kase yoğurt
1 saat pilates 3 km yürüyüş
4-5 litre su
1 bardak lactamil
1 bardak humana still tea
1 bardak yeşil çay
1 bardak sade nescafe
Teşekkür ederim cnmmyasasiiiiiinnnnnn..500 kaloriiii
afiyet olsun cok guzel menu d spor da
Canım biz o kucak mevzularını çoktan aştık zamanında bizede zordu ama daha zorları varmış.olsun onlar bizim miniklerimiz.Ooo o aşama daha zor bizimki kucakta bütün gün o bile çok yoruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?