- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.401
canım güzel menü,türk kahvesi ve şekersiz olması harika ama şu turşular olmasa daha mı iyi olurdu,turşunun besin değeri yok ama mineraller açısından değeri var sadeceHemen menumu yazayım:
Sabah sut,yumurta,peynır,5zeytın,1pelsımet,8badem.ara 2yesılcay.
Öğlen peynırli domates corbası,nohut yemegı,tursu,ayran.ara elma,soda.aksam 1kepce bugday corbası,4kasık kıyma,kozlemiş patlıcan,yoğurt,turşu
Gunde 2lt su,2sekersız t.kahvesı
canım mesela sabah browni yerine 1 haşlanmış yumurta yersen,protein alıp dengeli beslenmiş olursun,hem de tok tutar,gün boyunca alacağın kalori miktarının düşmesini sağlarBende menumu yazayim bari ii oluyor buraya yazinca
Sabah 2si 1 arada nescafe + 1 browni kek
Oglen : 1 kase corba+2 yk bulgur pilavı+salata
Ara :1 orta turk kahvesi
Ara : cubuk kraker
Aksam:1 kepce domates çorbası
Su : 2lt
değil bence canım, sen baaşarabilirsin, hem bu 7 kiloyu verirsen motivasyonun cok artar20 gunde 7kilo cok gercı suan 77den ne kdr dustum bılmıyorum cuma anlarızz
sabah yumurta peynir olmas güzel olmuş ama pizzaKizlar bu gun coook yogundum spor yapamadim fakat sabah erken saatten beri kosturuyorum eve yeni girebildim.
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir
Oglen: mercimek corbasi
Aksam : 1 dilim pizza
Coo dengesiz sagliksiz bir gun oldu maalesef
Canım çok sağlıksız bence menün
Hiç vitamin ve protein yok karbanitrat dolu(
Yarına daha sağlıklı bir menüyle bekliyor seniii
canım mesela sabah browni yerine 1 haşlanmış yumurta yersen,protein alıp dengeli beslenmiş olursun,hem de tok tutar,gün boyunca alacağın kalori miktarının düşmesini sağlar
öğlen de mesela çorba yerine yoğurt olabilrdi;protein alma açısından
proteinlerin en güzel tarafı vucutta depolanmamaları, dukanın atak döneminde insanların bukadar cok kilo verebilmesinin nedeni de bu.bundan proteinlerden çok yararlanmamız lazım
çorba içip akşamı kapatman güzel olmuş
ayrıca k.hidratı yedikten sonra üstüne bir şey yememen,diyetinin k.hidratlara rağmen düşük kalorisi senin iradeli olduğunu gösterir.mesela o browniden sonra kan sekeri yukselip aniden düşer ve açlık hissi oluşur ama sen öğlene kadar bir şey yememişsin,demekki iradelisin.sağlıklı beslensen bu irade ile 50 kiloya düşersin,callan demedi deme...
ve bugünkü öncesi ve sonrası fotoğrafımızzz
Eki Görüntüle 1293258
Herkeslere gunaydinnn
Bugun evdeyim kizlar ise gitmiyorum daha yatagimdan kalkamadim kalkip bi banyo ve mis gibi kahvalti yapmak istiyorummmm
Bugun benim icin verimli bi gun olacak hem hareketli (ev temizligi) hem daha saglikli besinler tuketebilecegimm
Hepiniz sevgiyle kalin canlarr
20 gunde 7 kilo cok degil mi3-4 olsun bari20 gunde 7kilo cok gercı suan 77den ne kdr dustum bılmıyorum cuma anlarızz
suprr yaa..ben de 6 li rakamlari bir gorsem..dünkü menüm
sabah 2kk peynir,10 zeytin,pekmez,bal kaymak,etiform
öğlen:2biber dolması+3kaşık yoğurt
akşam:1biberdolması+1kaşık yoğurt+salata
aralarda:1bardak süt+etiform+kahve+1 kase çekirdek mağlesef+müsli
şimdi hepsini yazınca cok yedğimi farkettm
2,5 lt su,3 yapamadım mağlesef
1 saat callanetics yapıldı
bu sabah tartı yüzüme güldü,bu arada giysili ve giysisiz tartılmam arasında 500gr fark varmış ; şaşırdım
sabah meltemi örnek aldım ve giysisiz tartıldım, 65.00 çıktım şükürler olsunn,inşallah en yakın zamanda 5li rakamları görürümm
gunaydin canimgüzelll sabahlarrr güzell sağlık bir gün bizimle olsun kıızlaarr
off harika..benom de ilk vocuktan sonra 25 kolo verisim var..eger foto bulursam eklerimve bugünkü öncesi ve sonrası fotoğrafımızzz
Eki Görüntüle 1293258
tatlim bal ksymak da nerden ckkti..Kızlar dünkü menümü paylaşıyım
1 sabah:
1 dilim tahıllı ekmeğe, bal kaymak sürdüm
ara : aktivia çilekli
öğle: 2 yk pırasa
1 yk taze fasulye
2 yk bulgur
ara : çubuk kraker
akşam: 1 yk mercimek
2 yk kabak
1 yk yoğurt biraz yeşil salata
1 dilim ekmek
5 tatlı kaşığı nar
gunaydin canim kolay gelsin..ben dectemuzlik yapucsmHerkeslere gunaydinnn
Bugun evdeyim kizlar ise gitmiyorum daha yatagimdan kalkamadim kalkip bi banyo ve mis gibi kahvalti yapmak istiyorummmm
Bugun benim icin verimli bi gun olacak hem hareketli (ev temizligi) hem daha saglikli besinler tuketebilecegimm
Hepiniz sevgiyle kalin canlarr
canım kolay gelsin
20 gunde 7 kilo cok degil mi3-4 olsun bari
suprr yaa..ben de 6 li rakamlari bir gorsem..
gunaydin canim
off harika..benom de ilk vocuktan sonra 25 kolo verisim var..eger foto bulursam eklerim
tatlim bal ksymak da nerden ckkti..
gunaydin canim kolay gelsin..ben dectemuzlik yapucsm
canım hipotroidi varkaptan oğlunun nesi var gecmiş olsun
geçmiş olsun tatlımherkseee merhaba çok hastayım arkadaşlar yatak döşek modundayım biraz iyi oldum girdim
meltemcim doğumgunun kutl olsun nice yaşlaraaaa
dünki menum
bolca tavuk suyuna corba ve en az 3 bardak nane limonla geçti bi gunde 1 kg vermişimdir heralde
iyi olursam etute gıdıcem 2 gundu gıtmıyorm resmen bıtkısel hayattım ya.. ee keyıfler nasıl
kaptanım önümüzdeki hafta burda olamycam seyehatim var, izinli de olmak istemiyorum, cuma günü mutlaka olurum ama,
bu şekilde kabul edermisin ???
Kızlar oğlen yemekte puding varallahım krizzzzzzz
geçmiş olsun canım sonuçları bizede bildir ama
tatlım çok geçmiş olsun
iyice dinlenip iyiileşmeden birşey yapma bence hem havalarda fenaa dikkatli ol
şirketlerin getirdiği pudingler genelde su ile yapıldığından kötü oluyor o yüzden yemesen daha ii tatlım yediğine aldığın tada değmezz
luciyle hm nerde hic gorunmuyorlar
1
Hoşbulduk canım Pazar'dan beri rahatsız olduğum için gelemedim ama artık buralardayım
Harikasın canım ben de 36 bedeni görürüm umarım.
Ben de aynı taktiği uyguluyorum ama dizi başında bir şey yiyesim gelmiyor ayrıca garipmiş kız
yediğin günden önceki günlerde iyi gitmişsin demekki canım ay 59! senin yerinde olmak için neler vermem
Evet canım. Pazartesi diyetisyene gittim 85.5'den 73.8'e düşmüşüm fakat giden yağ hala aynı o yüzden yerimde sayıyorum
Ay bana lazım bu bacaklarım korkunç
Umarım canım
Aaa tamam canım
Süpper canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün gayet başarılı
Çok az değil mi fıstık bu ve besin değeri açısından dengesiz görünüyor
Aşurenin kalorisi kaç acaba? Afiyet olsun canım
Yağ yemesen daha iyi olur sanırım tatlım
Ay canım tabiki kutlaaar. Nice mutlu senelere sanaaa
İyi görünüyor. Afiyet olsun
Geçmiş olsun canım ya ben de öyle tam hasta olma zamanı belli ki
Gunneshcim elbisenin siyahı ve kırmızısı vardı zaten ben bunu seçtim.bundan sonra sıkılaşmaya başlıcam.
10
Bir şey sorabilir miyim? Ben yazı karakterlerimi kalıcı olarak değiştirmek istiyorum. Yani her mesaj yazdığımda kendiliğinden seçili bir şekilde şekli - rengi - büyüklüğü çıksın istiyorum. Mümkün mü bu?
ben de yokum galiba,haftaya artık insallah
Buradaki herkes zayıff yaaa 59,62 falan,sinirlerim bozuluyor heeeeeeben daha 7li rakamlardayım uleeeyynnnn dagılınnn
Kocaman kafalı serveyyybutun kosullar aleyhıme.arkadasım 3kase asure gondermiş,esim de oğlum da sevmez resmen goz kırpıyorlarr bana yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?