Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım güzel menü,türk kahvesi ve şekersiz olması harika ama şu turşular olmasa daha mı iyi olurdu,turşunun besin değeri yok ama mineraller açısından değeri var sadece

Bende menumu yazayim bari ii oluyor buraya yazinca

Sabah 2si 1 arada nescafe + 1 browni kek
Oglen : 1 kase corba+2 yk bulgur pilavı+salata
Ara :1 orta turk kahvesi
Ara : cubuk kraker
Aksam:1 kepce domates çorbası

Su : 2lt
canım mesela sabah browni yerine 1 haşlanmış yumurta yersen,protein alıp dengeli beslenmiş olursun,hem de tok tutar,gün boyunca alacağın kalori miktarının düşmesini sağlar
öğlen de mesela çorba yerine yoğurt olabilrdi;protein alma açısından
proteinlerin en güzel tarafı vucutta depolanmamaları, dukanın atak döneminde insanların bukadar cok kilo verebilmesinin nedeni de bu.bundan proteinlerden çok yararlanmamız lazım
çorba içip akşamı kapatman güzel olmuş
ayrıca k.hidratı yedikten sonra üstüne bir şey yememen,diyetinin k.hidratlara rağmen düşük kalorisi senin iradeli olduğunu gösterir.mesela o browniden sonra kan sekeri yukselip aniden düşer ve açlık hissi oluşur ama sen öğlene kadar bir şey yememişsin,demekki iradelisin.sağlıklı beslensen bu irade ile 50 kiloya düşersin,callan demedi deme...

Kizlar bu gun coook yogundum spor yapamadim fakat sabah erken saatten beri kosturuyorum eve yeni girebildim.
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir
Oglen: mercimek corbasi
Aksam : 1 dilim pizza
Coo dengesiz sagliksiz bir gun oldu maalesef
sabah yumurta peynir olmas güzel olmuş ama pizza

dünkü menüm
sabah 2kk peynir,10 zeytin,pekmez,bal kaymak,etiform
öğlen:2biber dolması+3kaşık yoğurt
akşam:1biberdolması+1kaşık yoğurt+salata
aralarda:1bardak süt+etiform+kahve+1 kase çekirdek mağlesef+müsli
şimdi hepsini yazınca cok yedğimi farkettm
2,5 lt su,3 yapamadım mağlesef
1 saat callanetics yapıldı
bu sabah tartı yüzüme güldü,bu arada giysili ve giysisiz tartılmam arasında 500gr fark varmış ; şaşırdım
sabah meltemi örnek aldım ve giysisiz tartıldım, 65.00 çıktım şükürler olsunn,inşallah en yakın zamanda 5li rakamları görürümm

Günaydın Sevgili takımım

Callan before after fotolar bir harika, hele bugünkü şaka gibi gerçekten,

allahtan hiçbir zaman before kilolarda olmadım

çok güzel paylaşımlar olmuş süper

servey cim sen mi fuara katılıyorsun ne fuarı ???

bende şimdi kahvaltımı yapıcam

Kızlar dünkü menümü paylaşıyım

1 sabah:
1 dilim tahıllı ekmeğe, bal kaymak sürdüm

ara : aktivia çilekli

öğle: 2 yk pırasa
1 yk taze fasulye
2 yk bulgur

ara : çubuk kraker

akşam: 1 yk mercimek
2 yk kabak
1 yk yoğurt biraz yeşil salata
1 dilim ekmek

5 tatlı kaşığı nar

Canım çok sağlıksız bence menün
Hiç vitamin ve protein yok karbanitrat dolu (
Yarına daha sağlıklı bir menüyle bekliyor seniii

kizlar sagliksiz ve dengesiz oldugunun farkindayim ama ben cliatigim icin sirkette ne yemek cikiyor ise onlardan yiyeviliyorum secme hakkim yok. yogurt zaten benim vazgecilmezim ama malesef sirket tigurt konusunda inanilmaz kitt.
dun ve bugun dedigim gibi kahvaltilarda son gunlerde cok istahsizim ondan dolayi bole gecistiriyorum mesela bugun evdeyim bakin nasil bi menuyle gelecegimm
bilgileriniz icin tesekkur ederim kizlarr su is yerindeki stresli gunler gecince daha duzene girecegini dusunuyorumm

ve bugünkü öncesi ve sonrası fotoğrafımızzz
Eki Görüntüle 1293258

bu bi harikaaa

Herkeslere gunaydinnn

Bugun evdeyim kizlar ise gitmiyorum daha yatagimdan kalkamadim kalkip bi banyo ve mis gibi kahvalti yapmak istiyorummmm

Bugun benim icin verimli bi gun olacak hem hareketli (ev temizligi) hem daha saglikli besinler tuketebilecegimm

Hepiniz sevgiyle kalin canlarr

canım kolay gelsin

20 gunde 7kilo cok gercı suan 77den ne kdr dustum bılmıyorum cuma anlarızz
20 gunde 7 kilo cok degil mi3-4 olsun bari
suprr yaa..ben de 6 li rakamlari bir gorsem..

güzelll sabahlarrr güzell sağlık bir gün bizimle olsun kıızlaarr
gunaydin canim
ve bugünkü öncesi ve sonrası fotoğrafımızzz
Eki Görüntüle 1293258
off harika..benom de ilk vocuktan sonra 25 kolo verisim var..eger foto bulursam eklerim
tatlim bal ksymak da nerden ckkti..
gunaydin canim kolay gelsin..ben dectemuzlik yapucsm

tesekkurler kizlar cumbocum sanada kolay gelsin canim

canım kolay gelsin

Kizlar ptesi cars cuma seklinde tarti gunu yaomistim kendime gerci daha oncede boyle ayarlamistim ama hergun tartilirdimm

bugunde tartildim cok guzel seyler gördüm

bu beni dahada motive etti tabikiisi o yuzden tam gaz dikkatlere devammm

günaydınlar dün koşturmaca ile çıktı oğlanın sonuçları 3,5 da çıkacak dendi dün netten baktığımda 12 de çıkmış öyle olunca bende 12 de hastaneye gittim hastane çıkışım 4 e geliyordu tüm gün nerdeyse hastanede olduğumdan hiç nete giremedim yeme düzenimde bozuktu ara öğünleri atlamak zorunda kaldım öğle yemeğini bile saat 4 te yiyebildim alelacele
maşallah dün döktürmüşsünüz mesaj yazmadan okuyayım dedim
kaptan oğlunun nesi var gecmiş olsun
canım hipotroidi var
geçmiş olsun tatlım

kaptanım önümüzdeki hafta burda olamycam seyehatim var, izinli de olmak istemiyorum, cuma günü mutlaka olurum ama,
bu şekilde kabul edermisin ???

Kızlar oğlen yemekte puding varallahım krizzzzzzz

luciyle hm nerde hic gorunmuyorlar

Gunneshcim elbisenin siyahı ve kırmızısı vardı zaten ben bunu seçtim.bundan sonra sıkılaşmaya başlıcam.

ben de yokum galiba,haftaya artık insallah

Buradaki herkes zayıff yaaa 59,62 falan,sinirlerim bozuluyor heeeeeeben daha 7li rakamlardayım uleeeyynnnn dagılınnn

Kocaman kafalı serveyyy butun kosullar aleyhıme.arkadasım 3kase asure gondermiş,esim de oğlum da sevmez resmen goz kırpıyorlarr bana yaaaaa

cumbocum ne varki bal kaymakta ???
bana gelen paketlerde de reçel falan da çıkıyordu, hamur işi değil ki gayet güzel enerjik bir besin oldu sonuçta miktarı abartırsan sıkıntı tabi, 1 dilim üzerine ne kadar sürebilirsin ki epi topu o işte

temizlik işlerine giriş demekki kolay gelsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…