- 22 Ağustos 2008
- 344
- 288
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.561
Bugunkü menümü paylaşayım kızlar
Sabah nesfit 1 bardak sütle
1 yumurta
Ara öğün 1 salkım üzüm ve 1 tam ceviz
Öğlen haşlanmış karışık ot ve 1 kase yoğurt
Ara 1 adet tam buğday ekmeği peksimeti
Akşam birazdan yiyeceğim hazırladım
Tavuklu salata
1 saat pilates yarım saat dans
4 litre su
1 bardak yeşil çay
2 bardak sade türk kahvesi
1 bardak lactamil
1 bardak stilltea
karbonhidrat yedikçe istetiyor yemessek ihtiyaç gidiyor tabi istisnai durumlar yaşanabiliyor bende tatlı delisiyim bu beslenme şeklinde meyvenin şekeri yetiyorhaklisin ben ekmegi de tatliyi da cok seviyorum..o yuzden bu beslenme tarzı beni yola koyacak..yumurta cook severim bennnn zaten yiyordum her sabah ..
inş daha fazlası da gider inşcanım ben muzu çok seviyorum ama maalesef kabızlık yaptığı için yiyemiyorum sende ilginç bağırsakları çalıştırıyormuş
muz yemegi hergün denedin mi hiç yoksa haftada birgün yenirse kabızlık yapıyormuş
canım arada bişey kalmamış sen haftaya listelerdesin 600 gr ne ki dimi ama
evet haklısın her iki yazdıgındadacanan karatayın kitabnı okumadğm için yapmadım,ama programlardaki konuşmalarını dinledim,oradan biliyorum düşünce yapısını.
cumbo yeni anne canım,diyeti daha töleranslı da olabilir hatta
çok iyi hem su hem yeşil çay hem kahve süper üçlü bende yeşil çayımı içeyimBugunkü menümü paylaşayım kızlar
1 yumurta
Tavuklu salata
4 litre su
1 bardak yeşil çay
1 bardak lactamil
1 bardak stilltea
Dukan diyeti yapmistim cok onceden ozaman alistim :)maşallah tatlım menün gayet ii
sabah yumurtayı nasıl tek yiyorsun tatlım ben peynirsiz asla yiyemem ?
Ben sivi cok tuketiyorum cokta seviyorum onumde mutlaka bi bardak oluyor :)karbonhidrat yedikçe istetiyor yemessek ihtiyaç gidiyor tabi istisnai durumlar yaşanabiliyor bende tatlı delisiyim bu beslenme şeklinde meyvenin şekeri yetiyor
inş daha fazlası da gider inş
evet haklısın her iki yazdıgındada
çok iyi hem su hem yeşil çay hem kahve süper üçlü bende yeşil çayımı içeyim
Dukan diyeti yapmistim cok onceden ozaman alistim :)
Afiyet olsun canim ama oglen menunu goremedim menu atlamamalisin diyetisyenler hep bunu soylerbugunki menum
sabah bir buçuk muz ezme peynir zeytin 6 ceviz 3 kayısı
akşam 1 kase etli kuru fasulye 1 kase yogurt 1 kase çorba turşu
su 2 lt oldu olacak şekersiz kahve şimdide inş yeşil çay
Mükemmel mükemmel canım çok doğru bir yoldasın... herkese dediğim şeyleri ilk defa sen yapmışsın tatlım harikasın.Bugunkü menümü paylaşayım kızlar
1 yumurta
Tavuklu salata
4 litre su
1 bardak yeşil çay
1 bardak lactamil
1 bardak stilltea
Mükemmel canım harikasın ama sadece muzu keşke sabah öğle arası yeseydin yanında ceviz ile...benim bugunkü menüm
sabah:2 haşlanmış yumurta+ 2kk peynir+ 6 zeytin+2 salatalık+2 ceviz+1 çay kaşığı çörek otu kattığım bal ve yarım paket etiform
öğlen:kellogs sade,yarım yağlı sütle
aralarda:muz,kahve,adaçayı,2 bardak humana still tea
akşam:4 kaşık tavuk sote+3kaşık yoğurt+salata
2,5 lt su içildi ama sabaha kadar 1-1,5 lt civarı daha içerim
spor yok,ev temizliği yaptım tüm gün,beklediğim kişiler de gelmedi ama iyiki tatlı yapmamışım
iyi akşamlar kızlar
yarın tartııı günüüü
Canım 1.5 muz çok fazla.bugunki menum
sabah bir buçuk muz ezme peynir zeytin 6 ceviz 3 kayısı
akşam 1 kase etli kuru fasulye 1 kase yogurt 1 kase çorba turşu
su 2 lt oldu olacak şekersiz kahve şimdide inş yeşil çay
Kolay gelsin canım bizde cumartesi yapıcaz kayınvalideciğimle...Yarin tekrar asure yapicam simdi alisverise gidiyorum gecen cuma yaptim cok guzel oldu insaalllahhhh yarinda guzel olur emeklerin bosuna gitmez.
Tesekkur ederim canimMükemmel mükemmel canım çok doğru bir yoldasın... herkese dediğim şeyleri ilk defa sen yapmışsın tatlım harikasın.
Mükemmel canım harikasın ama sadece muzu keşke sabah öğle arası yeseydin yanında ceviz ile...
Canım 1.5 muz çok fazla.
Akşam kuru fasülyeyi keşke sadece salata ile yeseydin...
Kolay gelsin canım bizde cumartesi yapıcaz kayınvalideciğimle...
Dukan diyeti yapmistim cok onceden ozaman alistim :)
Canıımm benim hadi gel artık yayeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişşş :) meltemim tebrikler canım benim, çok sevindim mezun olmana..hikayen de şahaneydi :) su içemiyorum bu aralar..spor deseniz yattı gitti..ama önümüzdeki haftadan itibaren koşu bandı beni bekler.
zeyimmm dönmüşsün sahalara, tebrikler tatlım
hm yi göremedim? iyidir umarım... güneşcim sen de iyisindir tatlım umarım... buu arada dilacık ne yapıyor? bırakmadı inşallah
kaptancım pek bi yoğunum atlatayım sıkışıklığımı döneceğim tekrar..hepiniz çoook öper, bol eksiler dilerim fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?