Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım haftaya listeye gireceksiniz eğer takım kurallarını bozmazsanız o yüzden bence şimdiden öğrenin çünkü bu hafta dadaha doğrusu yarın sabah 12 ye kadar kg larınızı bildireceksiniz iyi paylaşımda bulunan ve kg verenler bu hafta girecekler listelere
meltemcim şimdi yazdıklarını okumaya gidiyorumn tatlım

10
Harika ya darısı başıma, başlarımıza
Önce sonra resımlerı gorunce acayıp motıve oluyorum keske hergun 1tane paylassak
Çok mantıklı
Haklısın canım bu hale düşmek istemiyorum ben de. Diyetisyen menümü daha dikkatli yapmam lazım bakalım.

11
Aaa tamam kaptanım. Yarın sabah belli olur o zaman listeye girip giremediğimiz değil mi? Bakalım neler olacak.

Tamam kaptancım
10

Harika ya darısı başıma, başlarımıza

Çok mantıklı

Haklısın canım bu hale düşmek istemiyorum ben de. Diyetisyen menümü daha dikkatli yapmam lazım bakalım.
İnşallah canım

hayırlısı olsun o zaman

İş arkadaşlarım ben yokken piizza siparişi vermişler.

Ben sonradan geldim hadi gel dediler bende " tesekkür ederim afiyet olsun " dedim

Şimdi yemeğe çıkıyorum ve corba yogurt yiyeceğimm ıspanak ve makarnada varmış ıspanak güzelse azbişicik ondanda yerim

Daha nice 'hayır' lara insallahhh

meltem cim çok güzel yazmışsın siyah kazağı alma hikayene de bayıldım bu arada
Teşekkür ederim kaptan ben hala yaparım onu.ürüne kusur bulup bıraktırırım ve kaparım hemen.
a canım sen mezun olmuş muydun. Ahh canım üzülme ya insanın istediği her şey olmuyor ki olsun seni takip ediyoruz biz...

Wuuuww harikasın canım.

5. takımın gururusun meltem, sen öncelikle kilonu değil düşünce yapını değiştirmişsin,sonra da kilolar gitmiş
darısı başıma inşallah

kızlar bana okadar iyi geldiniz ki anlatamam, buraya yazmaktan korktuğum içim yemiyorum resmen, yaptığım yanlışları eleştirenlere teşekkür ederim.dost acı söyler 5. takımım

bugün benim yakınım gelecekti,hala gelecek mi bilemiyorum,temizlk yaptım belim koptu callanetics de yapamadım,enerjimi boşaltamadım,neyse yarına inşallah

evet bebişim mezun oldum tabiki yoksam bir varım bir yokum takım kurallarına aykırı hemde kilo bildirimide yapmıyorumm

Meltem hikayeni 3 kere okudum her okzyusumdada sirittim
Bayildimmmmm
Canım benim ne mutlu bana
5. takımın gururusun meltem, sen öncelikle kilonu değil düşünce yapını değiştirmişsin,sonra da kilolar gitmiş
darısı başıma inşallah
Evet canım aynen
kızlar bana okadar iyi geldiniz ki anlatamam, buraya yazmaktan korktuğum içim yemiyorum resmen, yaptığım yanlışları eleştirenlere teşekkür ederim.dost acı söyler 5. takımım
Korku iyi yönde oldugu zaman kötü değildir canım.
bugün benim yakınım gelecekti,hala gelecek mi bilemiyorum,temizlk yaptım belim koptu callanetics de yapamadım,enerjimi boşaltamadım,neyse yarına inşallah
Dinlen biraz canım önemlisin.

evet bebişim mezun oldum tabiki yoksam bir varım bir yokum takım kurallarına aykırı hemde kilo bildirimide yapmıyorumm
İzinlisin sanıyodum seni canım olsun aramızdasın ya

Harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…