Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canan karatayın kitabnı okumadğm için yapmadım,ama programlardaki konuşmalarını dinledim,oradan biliyorum düşünce yapısını.
cumbo yeni anne canım,diyeti daha töleranslı da olabilir hatta

canım dıışarıdan söylememekle irade göstermişsin,yine de tebrikler

4
canım toparla kendi hadi bak bugün miladın olsun senin bundan sonra dikkat et
Bugün kendime gelmeye çalışıyorum ya önemli olan böyle devam etmesi tabi
Üye olunca öğreneceğiz artık hihihih
Diyetisyenle zayıflıyorum canım ben inan yeni de başlamadım ki nereden çıktı bu bilmiyorum 2 ay olacak diyetteyim. U dönüşü yapıyorum bilinç altımda kendime geleceğim.
hani kesin karar almıştın, bak bu hiç olmadı
Sorma fıstık sorma

4

Diyetisyenle zayıflıyorum canım ben inan yeni de başlamadım ki nereden çıktı bu bilmiyorum 2 ay olacak diyetteyim. U dönüşü yapıyorum bilinç altımda kendime geleceğim.

her insanda istah açıklığı dönem dönem görülür tatlım sen buna kendini kaptırarak pes etme

iradene sahip çık derim ben suan kendini bir kaç ay sıkarsın ama sonra rahat edersin

5
her insanda istah açıklığı dönem dönem görülür tatlım sen buna kendini kaptırarak pes etme

iradene sahip çık derim ben suan kendini bir kaç ay sıkarsın ama sonra rahat edersin
Çok haklısın canım iyiki buraya gelmişim ya. Instagram'da da diyet hesabım var ama insanlar sadece paylaştığım fotoğrafları beğeniyor. Siz burada destek oluyor, menülerinizi inceliyorsunuz. Motivasyon için harika bir alan

tabiki tatlım birbirimize destek olmak çok önemli

sonuçta tanımadığım bir bireysin ama senin amacını hedefini biliyoruz neden sağlıksız olmanı ve hedefe giden yolda tökezlemeni isteyelim ki

ian hepimizde istah açıklığı olabiliyor doumuyorsun sürekli yemek yemek istiyorsun ama bunlar geçici senpes etme yeter

6
Asla pes etmeyeceğim. Zaten ben dan diye bırakmıyorum. Kendimi kandıra kandıra gidiyorum sonra bir bakıyorum bırakalı günler, haftalar olmuş. Bu sefer her ey farklı, 9 Kasım'da iki ay olacak. 3. diyet ayıma bomba gibi gireceğim. Vizeler bittiği gibi de spora başlayacağım canım. Şimdilik boş günlerde elimden geldiğince spor yaparım en fazla artık. Böyle düşündüm bakalım umarım yapabilirim. 14 Kasım'da diyetisyene gideceğim

Bizimki gece 12-1 arasi uyuyor
Hadi ya yoruyodur seni...ben alıştırdım erken yatmasını...
Darisi basimiza bakalim biz nezaman mezun olacagiz
En kısa zamanda canım.
Kızlar menumu yazayım;
Sabah 1kase asure
Oğlen 1 porsiyon kofte(yeşillik,kurutulmuş biber)Ayran
Ara 1portakal
Akşam bir dilim pide,iki ısırık börek,salata ,ayran
Yeşilçay,gündüz sade tkahvesi 2lt su
Sabahı eritirsin,öğlen güzel,portakal güzel ama akşam kötü canım.

teşekkür ederim meltem kardeşim
Rica ederim canım
Günaydın kizlar..amma da cok yazmussiniz oky oku bitmedi..
meltemcim kuzucuguba gecmus olsun..bizim de haftaya 2.ay asilari var..gozletim sisecek aglamaktan...
Ne güzel canım minikler tatlışlar

kizlar bunlar benim ilk dogumumdan soneaki kilolari verme asamam
ilkinde 78 civariyim ikinci de 58 ..
Waaaww çok güzel canım.sonra geri mi aldın onu anlamadım.
Günaydın canım aynen oku oku bitmiyor... Canım servey koçluk istemiyor dediklerim ona az geleceğini söyledi...
Olsun kaptan yine iyi yürüdün mükemmel.
1
Herkese günaydın yine bir iki gündür gelemiyorum. Kızlar son bir haftadır diyeti bozup duruyorum. Bugün başlayalı 56 gün oldu. Ama ben giderek kötüleşiyorum lütfen bana yardım edin ya
Diyeti neden bozuyorsun canım ?

Ahhh ahh canım senden beklenmeyecek şeyler bunlar.bu hafta 1 kg üzeri gitmeliydi son gün akşam kaçırmıcaktın.rafineraya geri dön tatlım çünkü sen yoğun birisin...

Elimden geldiğinde yüzdelere yardım ederim kaptancım ama diğer ksımlar nasıl olur bilmiyorum.

Meltem bişey sorcam hem spor hem dıyet daha cok verdırmez mı???
Canım 77 lerde yağ oranı fazla olan insanların kasları çalıştırıp yağları kasa çevirip sonra yakmaları zor olur.önce yiyerek ortalama kilona düşmen yani yağ yakıcı şeyler yemen lazım bunlardan birincisi maydanozdur ki sabahları güzel etki gösterir.sonra spor eşliğinde kilo verirsin.benim prensibim bu ama diğerlerini bilmiyorum.

Basardıkca motıve oluyorsun,dun nasıl ırademe sahip oldum onu dusunuyorumm ve dusundukce demekkı oluyormus dedım

8
Diyeti neden bozuyorsun canım ?
Daha kusursuz diyet yapmak istemiyorum. En ufak hata yapınca bütün motivasyonum düşüyor. Yiyerek rahatlama isteği geliyor. Son birkaç gündür bu durum böyle öncesinde de canım çekiyordu, az ve masum kaçamaklar yapıyordum. Kuru yemiş, tost vs gibi.

9
Basardıkca motıve oluyorsun,dun nasıl ırademe sahip oldum onu dusunuyorumm ve dusundukce demekkı oluyormus dedım
Ay alıntı yapmadığın için kime yazdığını tam olarak anlamıyorum mesajlarını ama aynen dediğin çok doğru başardıkça başardıkça zamanla irade güçleniyor ozaman kolay ama böyle çalkantılı zamanlarda çok zor

An
anladım spor abartmadan yapcam haftada 3gıbı ayrıca sağlıklı beslencem ideal kiloma inince sporu arttırabılırım degıl miii

Önce sonra resımlerı gorunce acayıp motıve oluyorum keske hergun 1tane paylassak

Canım aslında yemeğin hatası olmaz canın isteğince yiceksin.önemli olan canının istememesi.mesela sen meyve yemezsen şekerini almazsan çikolata yersin veya protein almazsan cips kuru yemiş yersin... Bunlar normaldir.
Sabah güzel bir kahvaltı yaparsan ve arada meyve yersen öğlen yoğurdunu yersen sebzeni yersen akşam salata ve etini yersen zaten doyarsın ve canın hiçbir şey istemez. Bazen hamburger yemek zorunda kalırız.hamburgerin ekmeğini yeme içini ye mesela... Veya bazen çikolata yeriz ok ye ama 1 ısırık ye ve 20 dk dans et...

An

anladım spor abartmadan yapcam haftada 3gıbı ayrıca sağlıklı beslencem ideal kiloma inince sporu arttırabılırım degıl miii
Evet canım sen sporu şu şekilde kullanabilirsin kaçırdın diyelim bi 30 dk dans eder gibi hafif tempoda kas yapmıcak şekilde yapabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…