- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.581
Öğleden sonra meyve porsiyonu fazla olmuş canım çünkü şekeri aşureden almıştın.diğerleri güzel canım.Sabah 1kase asure
Ara 2 bardak yesılcay
Oğlen 1kase tavuk corbası,ıspanak yemeği(içinde az bulgur vardı),yoğurt,
Ara 1elma,1portakal,ayran
Aksam bır küçük kase yoğurt,
Brokoli; bir tatlı kasıgı kıyma uzerıne yumurta
Gün boyu 2lt su, 2 sekersız tkahvesi,
Suan yarım saat yuruyuş...
Canım akşamları katılım pek olmuyor galiba bende girmicektim ama şöyle bir bakayım dedim çünkü eşim kıskanç...Eee kimsenin sesi çıkmıyor kızlarrrrr,fırtına öncesi sessizlik mi buheyecanlıyım listeye gırmem için kilo vermeliyim
Sakin ol canım youtube dan şu videoyu izle " ensede halay çeken adam"Kızlar herseyı bosverın de bugunlerde cok sınırliyimmm kendıme hakim olamıyorum herseyı kavga etmeye neden goruyorum neden dersınızzz
Canım 2. olursan her hafta 1. olmak için çalışırsın ve sürekli zayıflarsın ama 1. olursan motiven düşer diğer hafta salarsın.ben takip ettim %90 1. olan arkadaşlar diğer hafta salmış...Yarının bırıncısı ben olsam guzeller ne guzel olur dımıı
Dogru soyluyorsun maksatmuhabbet olsun dıye onemı yok bırıncı ıkıncı yeter kı ıstıkrarlı ılerlıyelımmCanım 2. olursan her hafta 1. olmak için çalışırsın ve sürekli zayıflarsın ama 1. olursan motiven düşer diğer hafta salarsın.ben takip ettim %90 1. olan arkadaşlar diğer hafta salmış...
Liste bu kadarmi***5.TAKIM 386. ETAP***
toplight (73,9/ / / )
dila21(/74,8/ / / )
gunnesh (61,0/ / / )
takim ortalamasi= %
canim son bildirim listeniz bu kadar meltem mezun olduListe bu kadarmi
Eline sağlık berilcim.izinden dönen yok galiba.yeni arkadaşların bu hafta girip girmeyeceklerini kaptan belirlicek bakalım...deneme süreci 2 hafta ama arkadaşlar çok aktif oldular...canim son bildirim listeniz bu kadar meltem mezun oldu
gecen hafta takima gelenler oldu onlar denemede henuz sanirsam.izinden donen varmi bilemedim.sahnur ugrarsa yarin bir aydinlatir.siz karar verdinizmi yeni uyeleri listeye alma konusunda
karataya uygun gözüküyor:)bugunki menum
sabah bir buçuk muz ezme peynir zeytin 6 ceviz 3 kayısı
akşam 1 kase etli kuru fasulye 1 kase yogurt 1 kase çorba turşu
su 2 lt oldu olacak şekersiz kahve şimdide inş yeşil çay
karatay tarzı günde iki öğünü destekliyorAfiyet olsun canim ama oglen menunu goremedim menu atlamamalisin diyetisyenler hep bunu soyler
tamam meltemcim muza dikkat edeciğim,teşekkür ederimMükemmel mükemmel canım çok doğru bir yoldasın... herkese dediğim şeyleri ilk defa sen yapmışsın tatlım harikasın.
Mükemmel canım harikasın ama sadece muzu keşke sabah öğle arası yeseydin yanında ceviz ile...
Canım 1.5 muz çok fazla.
Akşam kuru fasülyeyi keşke sadece salata ile yeseydin...
Kolay gelsin canım bizde cumartesi yapıcaz kayınvalideciğimle...
ben beğendim ama meltem öğleden sonra meyve yemeyin dyor,ondan yemeyelimSabah 1kase asure
Ara 2 bardak yesılcay
Oğlen 1kase tavuk corbası,ıspanak yemeği(içinde az bulgur vardı),yoğurt,
Ara 1elma,1portakal,ayran
Aksam bır küçük kase yoğurt,
Brokoli; bir tatlı kasıgı kıyma uzerıne yumurta
Gün boyu 2lt su, 2 sekersız tkahvesi,
Suan yarım saat yuruyuş...
günaydınn :)yeni arkadaslar baslangic ve bugunku kilolarini yazabilirmi
bu arada listeye girmek icin takimca oylama yaptinizmi yada kaptan bir karar belirttimi
neyse ugrarim yine
ya bu arada gunaydin
Ben katılmak istiyorum 77kilo ile 1kasım dıyelim ki milat olsun.kizlar yenilerden listeye eklenecek varmi
eger varsa ismini baslangic kilosunu ve kaca hafta önce basladigini yazabilirmi
izne ayrilan varmi yada izinden donen uye
canim sen birkacgun once katildin degilmi yanlismi hatirliyorumilk bildirim benden gelsin 65.00 1kilo vermişim
1,515 yüzdem haftaya dahaaa iyi olurum inşallah
başlangıç kilom 66 idi,boyum 163cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?