Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğleden sonra meyve porsiyonu fazla olmuş canım çünkü şekeri aşureden almıştın.diğerleri güzel canım.

Eee kimsenin sesi çıkmıyor kızlarrrrr,fırtına öncesi sessizlik mi buheyecanlıyım listeye gırmem için kilo vermeliyim
Canım akşamları katılım pek olmuyor galiba bende girmicektim ama şöyle bir bakayım dedim çünkü eşim kıskanç...
Kızlar herseyı bosverın de bugunlerde cok sınırliyimmm kendıme hakim olamıyorum herseyı kavga etmeye neden goruyorum neden dersınızzz
Sakin ol canım youtube dan şu videoyu izle " ensede halay çeken adam"

Canım 2. olursan her hafta 1. olmak için çalışırsın ve sürekli zayıflarsın ama 1. olursan motiven düşer diğer hafta salarsın.ben takip ettim %90 1. olan arkadaşlar diğer hafta salmış...
Dogru soyluyorsun maksatmuhabbet olsun dıye onemı yok bırıncı ıkıncı yeter kı ıstıkrarlı ılerlıyelımm

Merhabalar kınamız vardı bol göbek atmalı bı geceydi hasta hasta ter attım bolca.. Kilomu söyleyeyim kaptanım şimdiden 74.4 yarın da düğün var teyzemın kızı evlenıyor. Sizi çok öptümm

***5.TAKIM 386. ETAP***

toplight (73,9/ / / )
dila21(/74,8/ / / )
gunnesh (61,0/ / / )

takim ortalamasi= %

Son düzenleme:
kizlar yenilerden listeye eklenecek varmi
eger varsa ismini baslangic kilosunu ve kaca hafta önce basladigini yazabilirmi
izne ayrilan varmi yada izinden donen uye

Liste bu kadarmi
canim son bildirim listeniz bu kadar meltem mezun oldu
gecen hafta takima gelenler oldu onlar denemede henuz sanirsam.izinden donen varmi bilemedim.sahnur ugrarsa yarin bir aydinlatir.siz karar verdinizmi yeni uyeleri listeye alma konusunda

canim son bildirim listeniz bu kadar meltem mezun oldu
gecen hafta takima gelenler oldu onlar denemede henuz sanirsam.izinden donen varmi bilemedim.sahnur ugrarsa yarin bir aydinlatir.siz karar verdinizmi yeni uyeleri listeye alma konusunda
Eline sağlık berilcim.izinden dönen yok galiba.yeni arkadaşların bu hafta girip girmeyeceklerini kaptan belirlicek bakalım...deneme süreci 2 hafta ama arkadaşlar çok aktif oldular...

Afiyet olsun canim ama oglen menunu goremedim menu atlamamalisin diyetisyenler hep bunu soyler
karatay tarzı günde iki öğünü destekliyor
aslında bence sağlıklı olan da bu.İbn-i Sina, 'İki öğün sağlıktır, üçüncü öğün hastalıktır' diyor
biz sürekli ara öğün yaptığımız için bizde leptin direnci gelişmiş durumda,bu da kilo verimini zorlaştırıyor mağlesef

tamam meltemcim muza dikkat edeciğim,teşekkür ederim

ben beğendim ama meltem öğleden sonra meyve yemeyin dyor,ondan yemeyelim

yeni arkadaslar baslangic ve bugunku kilolarini yazabilirmi
bu arada listeye girmek icin takimca oylama yaptinizmi yada kaptan bir karar belirttimi
neyse ugrarim yine
ya bu arada gunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…