- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.621
Evet çok zor benim her anım kilo vermek ve incelmekle alakalı diyebilirim...50li kilolardayken kilo vermek çokk irade ister,60lar daha kolay
bundan seni iki kere tebrik ettim meltemcim
memnun oldum berilcimkizlar bu arada kaptaniniz gerekli aciklamayi yapacak ama bende soylemek istedim
bir sure beraberiz sohbetlerimizde.kendimi kisaca tanitayim
beril
77 dogumluyum
3 kizim var ikizler 15 minis 2,5
sinif ogretmeniyim
bir diyetlieber im resmen
bu gun itibariyle yorumlarimlada burda olmaya calisacagim bu arada ben metabolik balans yapiyorum o nedenle listemi yazmiyorum
haklısınAsla bırakmak yok hafta sonu kaçamak yapmak yok tam gaz devam tamam mı kızlar
melteme benzersen kestirmeden gidersin kuzummemnun oldum berilcim
ben de 27 yaşındayım,haftaya inşallah 5 aylık olacak bir kızım var:) uzun bir süre buralardayım, yolum uzun
zeyimmm dönmüşsün sahalara, tebrikler tatlım
Sabah 1kase asure
Ara 2 bardak yesılcay
Oğlen 1kase tavuk corbası,ıspanak yemeği(içinde az bulgur vardı),yoğurt,
Ara 1elma,1portakal,ayran
Aksam bır küçük kase yoğurt,
Brokoli; bir tatlı kasıgı kıyma uzerıne yumurta
Gün boyu 2lt su, 2 sekersız tkahvesi,
Suan yarım saat yuruyuş...
Kızlar herseyı bosverın de bugunlerde cok sınırliyimmm kendıme hakim olamıyorum herseyı kavga etmeye neden goruyorum neden dersınızzz
Merhabalar kınamız vardı bol göbek atmalı bı geceydi hasta hasta ter attım bolca.. Kilomu söyleyeyim kaptanım şimdiden 74.4 yarın da düğün var teyzemın kızı evlenıyor. Sizi çok öptümm
canim son bildirim listeniz bu kadar meltem mezun oldu
gecen hafta takima gelenler oldu onlar denemede henuz sanirsam.izinden donen varmi bilemedim.sahnur ugrarsa yarin bir aydinlatir.siz karar verdinizmi yeni uyeleri listeye alma konusunda
ben beğendim ama meltem öğleden sonra meyve yemeyin dyor,ondan yemeyelim
supersin tatlimmilk bildirim benden gelsin 65.00 1kilo vermişim
1,515 yüzdem haftaya dahaaa iyi olurum inşallah
başlangıç kilom 66 idi,boyum 163cm
harikaaaaa..insan hakikaten cok iyi motive oluyor..kızlar bugünkü öncesi ve sonrası fotoğrafımız:
Eki Görüntüle 1295459
servey tebrikler supersinİlk bildirimi ben vereyimmm
Baslangıc:77
Suan:75,8
Fark:1,2
Yüzde: 1,56
meltemcim herzamanki gibi muhtesemsinnnnnCall cım ben 1.1 kg vermişim bu hafta
ilk bildirim benden gelsin 65.00 1kilo vermişim
memnun oldum berilcim
ben de 27 yaşındayım,haftaya inşallah 5 aylık olacak bir kızım var:) uzun bir süre buralardayım, yolum uzun
yeni arkadaslar baslangic ve bugunku kilolarini yazabilirmi
bu arada listeye girmek icin takimca oylama yaptinizmi yada kaptan bir karar belirttimi
neyse ugrarim yine
ya bu arada gunaydin
Günaydınnn güzellerrrr
İlk bildirimi ben vereyimmm
kizlar bu arada kaptaniniz gerekli aciklamayi yapacak ama bende soylemek istedim
beril
77 dogumluyum
sinif ogretmeniyim
bu gun itibariyle yorumlarimlada burda olmaya calisacagim bu arada ben metabolik balans yapiyorum o nedenle listemi yazmiyorum
Call cım ben 1.1 kg vermişim bu hafta
ben iki kez mezun oldum bak hala burdayim bacimmtatlım tebrik ederim
yolum uzun deyip durmasekerim surda ne varki hedefine sen hedefine sağlıkla çok uzun olmadan ulaşda yine aramızda olursun ama yolunu cokda uzun tutma sekerim bir zaman sonra sıkılıyorsun
günaydın hanımlarrr
tebrik ederim sekerim güzel bir kayıp
berilcim merhaba bende zeynep 24 yaşındayım evliyim ve ocak ayından beri 5. takımdayım aylar önce mezun oldum ama yine buralardayım seviyorum burada olmayı
bebişlerini Allahım sana bağışlasın insallah
malesef yaşamış olduğum kötü durumlardan dolayı mezun olduktan sonra kötü beslendim dikkat edemedim farkedemedimde farkedecek durumdada değildim ama çok şükür bir kaç kilo fazlam var kendimce onları vermeye calısıyorum
meltemcim yine bir harikasın yahuuu
ben iki kez mezun oldum bak hala burdayim bacimm
Bence de çok doğruuu50li kilolardayken kilo vermek çokk irade ister,60lar daha kolay
bundan seni iki kere tebrik ettim meltemcim
maşallah sanailk bildirim benden gelsin 65.00 1kilo vermişim
canım katılımı aktif olan arkadaşlar listelere girecekyeni arkadaslar baslangic ve bugunku kilolarini yazabilirmi
bu arada listeye girmek icin takimca oylama yaptinizmi yada kaptan bir karar belirttimi
neyse ugrarim yine
ya bu arada gunaydin
sana da maşallahİlk bildirimi ben vereyimmm
eline sağlık canımBaşlangıç = 77 kg
7 kasım ( bu hafta ) = 75.8 kg
Fark = 1.2 kg
% = 1.56
% = (Fark/geçen hafta kg)x100
metobolik balans ne beril cim yaa cehaletimi hoşgörkizlar bu arada kaptaniniz gerekli aciklamayi yapacak ama bende soylemek istedim
beril
77 dogumluyum
sinif ogretmeniyim
meltemm bak tatlım zor olur demiştin ama müthişsin geneCall cım ben 1.1 kg vermişim bu hafta
canım dagyolu izinli olarak ayrılmıştı listelerden izin süresi 6 ayı gecen üyeler artık diskalifiye olmuyorlar kural değiştidagyolu icin paylasim alanina yazilmamis ona baktim
dagyolu gelmek isterse once diger takimlardan onay almamiz lazim
yok şekerim hiç de fazla değil şenlendirmişsin ortalığıtoplight fazla yazmisim yine degilmi
tatlim yazdiklarima bir bak listeleyelim
Haftasonu 1gunlüğüne tatile gıtcez,bız 1hafta 10 gün izin alıp hiç tatil yapamıyorum .1-2 ayda bır 1gunlüğüne gıdıyoruz.hersey dahil oluyor.iradenin sapıttığı an.yarın gıdıcez.bakalım artık.haftasonu spor yapmıyordum.cumartesı ve pazar da yuruyeyim ne dersınızzzAsla bırakmak yok hafta sonu kaçamak yapmak yok tam gaz devam tamam mı kızlar
bende 2008 lerden beri buralardayım eskilerden kim kaldık ki?ben fiiiiiiiiii tarihinden beri olanlarida tanirim
eeeeee pek gezentiyim
kendine dikkat et servey bak listelere giriyorsun bu hafta ona göreHaftasonu 1gunlüğüne tatile gıtcez,bız 1hafta 10 gün izin alıp hiç tatil yapamıyorum .1-2 ayda bır 1gunlüğüne gıdıyoruz.hersey dahil oluyor.iradenin sapıttığı an.yarın gıdıcez.bakalım artık.haftasonu spor yapmıyordum.cumartesı ve pazar da yuruyeyim ne dersınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?