- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.661
kesinlikle hakli ve yerinde bir dusunce.paylasim cok onemlicanım bu hafta listede değil dagyolu daha önce listedeydi ama yeterli paylaşımda bulunmadığı için izinli yazmıştık o yüzden de yukarıda dediğim gibi paylaşımları güzel olursa ve yeterli kg verirse haftaya listede
sana katılıyorum canım gecen sene bu takımda 14-15 kişiydik çoğu zaman dereceye giremiyorduk ama paylaşımlarımız çok güzeldi
Haklısın berılcımmmkesinlikle hakli ve yerinde bir dusunce.paylasim cok onemli
derece ne allahini seversen ben hep kisi bir hafta onceki kilosuyla yarissin diyorum takimimda
takimdan ziyade biz bir aile gibi oluyoruz buralarda
sanal ama kardesime anlatamadigimi bilen arkadaslarim var
canım sen daha önce gruplarda varmıydın diskalifiye listesinde adın görünüyor ancak yarıştığın takımı sonuç listelerinde bulamadımHaklısın berılcımmm
Benım kiloma kim yakın onunla yarısmaya ne dersınız böylece hem kendınle hem de arkadasla hem de grupca oluyor cok eglenırız,
Sanırım toplight bana yakın.yarısalım mı ne dersın kim haftaya daha cok vercek yuzdelerı kıyaslıyalımmm
Ben sanırım ıkı yıl önceydı tam zamanını hatırlamıyorum tanışmıstım burayla 9.takımdaydım snr işlerim cok yoğun olunca ayrılmak ıstedım cunku yazamayacaktım.gecen hafta gene buraya gelmek isteyince grupları inceledim,birkac gruba yazdım benı buraya yönlendirdiler sizlerı de cok sevınce burada devam etmek ıstedım.canım sen daha önce gruplarda varmıydın diskalifiye listesinde adın görünüyor ancak yarıştığın takımı sonuç listelerinde bulamadım
Kac ay oldu sen ayrialiBen sanırım ıkı yıl önceydı tam zamanını hatırlamıyorum tanışmıstım burayla 9.takımdaydım snr işlerim cok yoğun olunca ayrılmak ıstedım cunku yazamayacaktım.gecen hafta gene buraya gelmek isteyince grupları inceledim,birkac gruba yazdım benı buraya yönlendirdiler sizlerı de cok sevınce burada devam etmek ıstedım.
Gruptan izin alarak ayrılmıştımmm diskalifiye demene sasırdım üzlüldüm deBen sanırım ıkı yıl önceydı tam zamanını hatırlamıyorum tanışmıstım burayla 9.takımdaydım snr işlerim cok yoğun olunca ayrılmak ıstedım cunku yazamayacaktım.gecen hafta gene buraya gelmek isteyince grupları inceledim,birkac gruba yazdım benı buraya yönlendirdiler sizlerı de cok sevınce burada devam etmek ıstedım.
ay değildir berılcım zamanını bile hatırlamıyorum yılı geckındırrrKac ay oldu sen ayriali
Ben sanırım ıkı yıl önceydı tam zamanını hatırlamıyorum tanışmıstım burayla 9.takımdaydım snr işlerim cok yoğun olunca ayrılmak ıstedım cunku yazamayacaktım.gecen hafta gene buraya gelmek isteyince grupları inceledim,birkac gruba yazdım benı buraya yönlendirdiler sizlerı de cok sevınce burada devam etmek ıstedım.
canım izinli üye 6 ay dönmezse yarışma kuralları gereği diskalifiye oluyordu ama yaklaşık 1 ay önce bu kural değişti artık izinli üyeler diskalifiye olmuyorlarGruptan izin alarak ayrılmıştımmm diskalifiye demene sasırdım üzlüldüm de
tatlım 1 haziran 2014 listesinde var ismi servey in ana paylaşımda sordum bi bakıverBrsey olmazki diskalufiyede yoksun
Yeni uye gibi Islem yapilmali sanirim
Önemli olan kilo vermen basarilar ve bol paylasimlar diliyorum sekerim
Günaydınlar !
Çok sayfa var okuyamadım hepsini bir ara okurum, hemen bildirim yapıyorum, tüm çatlaklara rağmen 600 gr. vermişim
Geçen hafta 31.10 : 61,000 kg
bu hafta 7.11 : 60,400 kg
Fark : 0,600 kg,
% : 0,98
Acaba bu hafta kaçıncı olucaz
Hemen size ölçü bildirimi de yapıveriyim :
bel : 70 cm
Basen : 97 cm
daha da inecek !!!
ben haftaya malum listeye gireceğim eski kiloma göre farkı 500gr indirdim yola devam
Günaydın hanımlar
Başlangıç kilom 61,8
Bugun 59,2
Ortalaması%4,2
Hedef kilom 54
Çokkk mutluyum
sahsi ve yillarin verdigi deneyime dayanarakki dusuncemi paylasmak istiyorum
katilim olmadikca motivasyon olmaz
motivasyon+sabir+kararlilik olmadikcada kilo verilmez.malum ben hala burdayim pis bogazlilgimdan
yeni gelen ve ayrilan donen uyelerin motivasyon ve katilimlarini cok önemserim-takimin birinciligi cooooook sonra gelir cunku kisi bireysel tartida mutlu oluyorsa bu yeterli benim icin.takimlar arasi yarista bugune kadar bir kar elde edemedim fakat arkadaslarim kilo verdikce manen cok sey kazandim
Tesekkür ederım,yöneticilk yapıyorum o zamanlar eve zor gıdıyordum baktım yazamıyorum kimseye haksızlık olmasın dıye ayrılıyorum dedım,simdi artık ayrılmak ıstemıyorum cunku kendı cabanla olmuyorr,bır yerde bıkıyorsun ama bölee çok ıyı grubu da cok sevdımm,Brsey olmazki diskalufiyede yoksun
Yeni uye gibi Islem yapilmali sanirim
Önemli olan kilo vermen basarilar ve bol paylasimlar diliyorum sekerim
Hayatım haziranda girmiş olamam eskıden süregelmiş olabılır mi?çünkü o zaman ayrılıyorum ilerde musaıt olursam gelirim dedım izinli değil yani ayrılarak çıkmıştımmcanım izinli üye 6 ay dönmezse yarışma kuralları gereği diskalifiye oluyordu ama yaklaşık 1 ay önce bu kural değişti artık izinli üyeler diskalifiye olmuyorlar
tatlım 1 haziran 2014 listesinde var ismi servey in ana paylaşımda sordum bi bakıver
canım sen 339. etapta sanırım aralık gibi izinli yazılmışsın aradan da 6 ay geçince otomatik olarak diskalifiye görünmüşsün artık o kural kalktığı için problem yok gibi görünüyorHayatım haziranda girmiş olamam eskıden süregelmiş olabılır mi?çünkü o zaman ayrılıyorum ilerde musaıt olursam gelirim dedım izinli değil yani ayrılarak çıkmıştımm
sonuc listelerine baktim yok adicanım izinli üye 6 ay dönmezse yarışma kuralları gereği diskalifiye oluyordu ama yaklaşık 1 ay önce bu kural değişti artık izinli üyeler diskalifiye olmuyorlar
tatlım 1 haziran 2014 listesinde var ismi servey in ana paylaşımda sordum bi bakıver
Hmmm şimdi anladım ben gidıyorum dıye musade istedım gelmem gerektiğini bile bilmiyordum.bilsem mutlaka haber verırdım.sorun yoksa ıyıı ama yok istenmıyorsam bileyımmcanım sen 339. etapta sanırım aralık gibi izinli yazılmışsın aradan da 6 ay geçince otomatik olarak diskalifiye görünmüşsün artık o kural kalktığı için problem yok gibi görünüyor
bu arada cumbo nerelerdesin bu hafta kg bildirimi yapmadın haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?