Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kesinlikle hakli ve yerinde bir dusunce.paylasim cok onemli
derece ne allahini seversen ben hep kisi bir hafta onceki kilosuyla yarissin diyorum takimimda
takimdan ziyade biz bir aile gibi oluyoruz buralarda
sanal ama kardesime anlatamadigimi bilen arkadaslarim var

Haklısın berılcımmm
Benım kiloma kim yakın onunla yarısmaya ne dersınız böylece hem kendınle hem de arkadasla hem de grupca oluyor cok eglenırız,
Sanırım toplight bana yakın.yarısalım mı ne dersın kim haftaya daha cok vercek yuzdelerı kıyaslıyalımmm

canım sen daha önce gruplarda varmıydın diskalifiye listesinde adın görünüyor ancak yarıştığın takımı sonuç listelerinde bulamadım

canım sen daha önce gruplarda varmıydın diskalifiye listesinde adın görünüyor ancak yarıştığın takımı sonuç listelerinde bulamadım
Ben sanırım ıkı yıl önceydı tam zamanını hatırlamıyorum tanışmıstım burayla 9.takımdaydım snr işlerim cok yoğun olunca ayrılmak ıstedım cunku yazamayacaktım.gecen hafta gene buraya gelmek isteyince grupları inceledim,birkac gruba yazdım benı buraya yönlendirdiler sizlerı de cok sevınce burada devam etmek ıstedım.

Kac ay oldu sen ayriali

Gruptan izin alarak ayrılmıştımmm diskalifiye demene sasırdım üzlüldüm de

Brsey olmazki diskalufiyede yoksun
Yeni uye gibi Islem yapilmali sanirim
Önemli olan kilo vermen basarilar ve bol paylasimlar diliyorum sekerim

Gruptan izin alarak ayrılmıştımmm diskalifiye demene sasırdım üzlüldüm de
canım izinli üye 6 ay dönmezse yarışma kuralları gereği diskalifiye oluyordu ama yaklaşık 1 ay önce bu kural değişti artık izinli üyeler diskalifiye olmuyorlar

tatlım 1 haziran 2014 listesinde var ismi servey in ana paylaşımda sordum bi bakıver

ben haftaya malum listeye gireceğim eski kiloma göre farkı 500gr indirdim yola devam

Günaydın hanımlar
Başlangıç kilom 61,8
Bugun 59,2
Ortalaması%4,2
Hedef kilom 54
Çokkk mutluyum

kızlar hepiciğinizi ayrı ayrı tebrik ederim

meyveleri toplama zamanı kim tutar ki sizi

kesinlikle sana katılıyorum berilcim.

ben ilk geldiğim grupta takımlar arası birinciliği konuştuğumuzu hatırlamıyorum

o zamanlar gamzem sevdam lucim hmcım sahnurcum handecim vardık ve kaptanımızda cok net hatırlayacaktık birbirimize verdiğimiz destek motive on numaraydı o yüzden kopamadık bir çoğumuz ve halenn buralardayız kilo vermiş ve mezun olmuş olmamıza rağmenn ilk zamanlarki elbette olmaz...

şimdiki takımların haftalık kilo verme oranları eskiye göre daha ii sanki

Tesekkür ederım,yöneticilk yapıyorum o zamanlar eve zor gıdıyordum baktım yazamıyorum kimseye haksızlık olmasın dıye ayrılıyorum dedım,simdi artık ayrılmak ıstemıyorum cunku kendı cabanla olmuyorr,bır yerde bıkıyorsun ama bölee çok ıyı grubu da cok sevdımm,diskalifiye edilmedim istifa ettım

Hayatım haziranda girmiş olamam eskıden süregelmiş olabılır mi?çünkü o zaman ayrılıyorum ilerde musaıt olursam gelirim dedım izinli değil yani ayrılarak çıkmıştımm

evettttttttttttt
30 mayis listesinde paylasim yetersizliginden diskalifiye yaziyor yuzeyyy
ne edecez sindik

Hayatım haziranda girmiş olamam eskıden süregelmiş olabılır mi?çünkü o zaman ayrılıyorum ilerde musaıt olursam gelirim dedım izinli değil yani ayrılarak çıkmıştımm
canım sen 339. etapta sanırım aralık gibi izinli yazılmışsın aradan da 6 ay geçince otomatik olarak diskalifiye görünmüşsün artık o kural kalktığı için problem yok gibi görünüyor

bu arada cumbo nerelerdesin bu hafta kg bildirimi yapmadın haberin olsun

sonuc listelerine baktim yok adi

Hmm ş
Hmmm şimdi anladım ben gidıyorum dıye musade istedım gelmem gerektiğini bile bilmiyordum.bilsem mutlaka haber verırdım.sorun yoksa ıyıı ama yok istenmıyorsam bileyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…