- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.641
Tamam dikkat edeceğim sözzzzbende 2008 lerden beri buralardayım eskilerden kim kaldık ki?
kendine dikkat et servey bak listelere giriyorsun bu hafta ona göre
***5.TAKIM 386. ETAP***Günaydınlar !
Çok sayfa var okuyamadım hepsini bir ara okurum, hemen bildirim yapıyorum, tüm çatlaklara rağmen 600 gr. vermişim
Geçen hafta 31.10 : 61,000 kg
bu hafta 7.11 : 60,400 kg
Fark : 0,600 kg,
% : 0,98
Acaba bu hafta kaçıncı olucaz
Hemen size ölçü bildirimi de yapıveriyim :
bel : 70 cm
Basen : 97 cm
daha da inecek !!!
bu beslenme tarzında iki öğün en fazla bir yarım öğün eklenebiliyorAfiyet olsun canim ama oglen menunu goremedim menu atlamamalisin diyetisyenler hep bunu soyler
dün bu menuyle sadece 100gr vermişim şu aralar yumurta yemediğim için muz yerine yiyorum bugun bire indiirdimMükemmel mükemmel canım çok doğru bir yoldasın... herkese dediğim şeyleri ilk defa sen yapmışsın tatlım harikasın.
Canım 1.5 muz çok fazla.
Akşam kuru fasülyeyi keşke sadece salata ile yeseydin...
.
evet aynen dediğin gibikaratay tarzı günde iki öğünü destekliyor
aslında bence sağlıklı olan da bu.İbn-i Sina, 'İki öğün sağlıktır, üçüncü öğün hastalıktır' diyor
biz sürekli ara öğün yaptığımız için bizde leptin direnci gelişmiş durumda,bu da kilo verimini zorlaştırıyor mağlesef
buna dair toplight cevap yazmış teşekkürlerdagyolu icin paylasim alanina yazilmamis ona baktim
dagyolu gelmek isterse once diger takimlardan onay almamiz lazim
ben haftaya gireceginizi biliyorum ama kaptan aydinlatir yineben haftaya malum listeye gireceğim eski kiloma göre farkı 500gr indirdim yola devam
beril hanım gurup derece yapıyorken ben biraz kilo aldım seviyeyi düşürmemek adına haftaya katılacağim diye toplight la konuşup kararlaştırmıştıkben haftaya gireceginizi biliyorum ama kaptan aydinlatir yine
TebriklerrrrrGünaydın hanımlar
Başlangıç kilom 61,8
Bugun 59,2
Ortalaması%4,2
Hedef kilom 54
Çokkk mutluyum
ben bildigimi paylastim dagyolu hanimberil hanım gurup derece yapıyorken ben biraz kilo aldım seviyeyi düşürmemek adına haftaya katılacağim diye toplight la konuşup kararlaştırmıştık
sende artık grupta olduğunu düşünerek iyi kg vermelisin ve paylaşımların da fazla olmalı geçmişteki takım içindeki karnen malum çok parlak değil :)herkesi tebrik ediyorum çok iyi gidiyorsunuz bu takıma ayak uydurmam lazım
tebrik ederim canım gayet güzel gidiyorsunGünaydın hanımlar
Başlangıç kilom 61,8
Bugun 59,2
Ortalaması%4,2
Hedef kilom 54
Çokkk mutluyum
Aslında 54 te yeter ama 52 demişim önceden 52 olsun ozamanelpim cim hedef kg nu daha önce 52 demiştin şimdi 54 diyorsun hangisini yazalım canım
canım bu hafta listede değil dagyolu daha önce listedeydi ama yeterli paylaşımda bulunmadığı için izinli yazmıştık o yüzden de yukarıda dediğim gibi paylaşımları güzel olursa ve yeterli kg verirse haftaya listedetoplightcim dagyolu listedemi degilmi simdi
sahsi ve yillarin verdigi deneyime dayanarakki dusuncemi paylasmak istiyorum
katilim olmadikca motivasyon olmaz
motivasyon+sabir+kararlilik olmadikcada kilo verilmez.malum ben hala burdayim pis bogazlilgimdan
yeni gelen ve ayrilan donen uyelerin motivasyon ve katilimlarini cok önemserim-takimin birinciligi cooooook sonra gelir cunku kisi bireysel tartida mutlu oluyorsa bu yeterli benim icin.takimlar arasi yarista bugune kadar bir kar elde edemedim fakat arkadaslarim kilo verdikce manen cok sey kazandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?