- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.681
meltem cim tatlım sonuçlar güzel çıkar inş haber verArkadaşlar gelicem ben çocugun 1 yaş kontrolü vardı hastaneye gittik geldik ve kan alındı...gelicem
nereye gidiyorsun yahuuuİstemiyorsanız giderim
şekerim dur gitme istenmesen böyle uğraşırmıyız tatlım otur bakiim oturduğun yerde kaptan sana kızacak şimdiHmm ş
Hmmm şimdi anladım ben gidıyorum dıye musade istedım gelmem gerektiğini bile bilmiyordum.bilsem mutlaka haber verırdım.sorun yoksa ıyıı ama yok istenmıyorsam bileyımm
evettttttttttttt
30 mayis listesinde paylasim yetersizliginden diskalifiye yaziyor yuzeyyy
ne edecez sindik
ismi yanlis baktim
özur yuzeycim
tekrar bakiyim dur bi
küçük emraha bağladın kız bi de rahmetli müslüm baba dan parça alalım sana tam olsunBen de hamileyken bile burda olmayı,bebeğim dogunca da burda olmayı hedeflemiştim, boşa hayal kurmuşummmmm, kendimi 60 göreme kadar burda olacaktım,ığğğğğğne dostluklar ne arkadaslıklar,ıhhhhhh hersey yalan mı olduuuuu
Paylasım yetersızliği yoktu arkadaslar,gerı gelceğimi solemedım ki paylasım yetersızliği olsun...evettttttttttttt
30 mayis listesinde paylasim yetersizliginden diskalifiye yaziyor yuzeyyy
ne edecez sindik
canım sen 339. etapta sanırım aralık gibi izinli yazılmışsın aradan da 6 ay geçince otomatik olarak diskalifiye görünmüşsün artık o kural kalktığı için problem yok gibi görünüyor
Şimdi olduu...
Sonuç ne şimdiii
bu arada cumbo nerelerdesin bu hafta kg bildirimi yapmadın haberin olsun
yok bence beril başka şeye bakıyor sende direk izinli yazıyor tatlım sen unut artık meseleyi hallettik artıkPaylasım yetersızliği yoktu arkadaslar,gerı gelceğimi solemedım ki paylasım yetersızliği olsun...
BU KADAR ÖZELLİĞİNİN ÜZERİNE SENİ KAPTAN YARDIMCISI YAPMAYA KARAR VERDİM HABERİN OLSUNAcayip presnsipli bırıyım,kural ıhlal etmeyı sevmem.o yuzden takarım yani...
Kızlar eğer benim bu özel durumum kaynaklı ortalamamız dusecekse grubun almayın beni,haftaya alırsınız.***5.TAKIM 386. ETAP***
toplight (73,9/73,40 /0,50 /%0,68 )
dila21(/74,80/74,40 /0,40 /%0,53 )
gunnesh (61,0/60,40 /0,60 /%0,98 )
CallanPinckney (66,00/65,00/1,00/%1,52) yeni üye hedef 59
servey(72,9/75,8/-0,06/-%0,09) 9. takımdan 339. etapda kg bildirmeden ayrılan üye kg su 48 e bölündü
elpim(61,8/59,2/2,6/%4,21) yeni üye hedef 52
5. takim ortalamasi= %1,31
sanırım bu şekle dönüşecek listemiz
saçmalama tatlım o kadar tantana ettik takımdasın artıkKızlar eğer benim bu özel durumum kaynaklı ortalamamız dusecekse grubun almayın beni,haftaya alırsınız.
Önce sorumlulugumu sole,yapabilceksem olur yoksa hayatta olmam.şimdi ben size surekli telden yazıyorum,snr işime devam,pc basına oturup etraflıca yazamıyorum.surekli üretimin basında olmalıyım.BU KADAR ÖZELLİĞİNİN ÜZERİNE SENİ KAPTAN YARDIMCISI YAPMAYA KARAR VERDİM HABERİN OLSUN
benim bel 82,5 kalça: 104Günaydınlar !
Çok sayfa var okuyamadım hepsini bir ara okurum, hemen bildirim yapıyorum, tüm çatlaklara rağmen 600 gr. vermişim
Geçen hafta 31.10 : 61,000 kg
bu hafta 7.11 : 60,400 kg
Fark : 0,600 kg,
% : 0,98
Acaba bu hafta kaçıncı olucaz
Hemen size ölçü bildirimi de yapıveriyim :
bel : 70 cm
Basen : 97 cm
daha da inecek !!!
ben de hedef koyuyorum 64.00Haftalık hedefler koymayı sevıyorum bu hafta 75 li rakam goreyım demiştim,basardım 75,8.şimdi haftaya hefek koyuyorum 74,9
gerçekten harikkasın,sen bu sonucu hakettin, menülerine iradeni ortaya koydunGünaydın hanımlar
Başlangıç kilom 61,8
Bugun 59,2
Ortalaması%4,2
Hedef kilom 54
Çokkk mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?