Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar gelicem ben çocugun 1 yaş kontrolü vardı hastaneye gittik geldik ve kan alındı...gelicem
meltem cim tatlım sonuçlar güzel çıkar inş haber ver
İstemiyorsanız giderim
nereye gidiyorsun yahuuu
Hmm ş

Hmmm şimdi anladım ben gidıyorum dıye musade istedım gelmem gerektiğini bile bilmiyordum.bilsem mutlaka haber verırdım.sorun yoksa ıyıı ama yok istenmıyorsam bileyımm
şekerim dur gitme istenmesen böyle uğraşırmıyız tatlım otur bakiim oturduğun yerde kaptan sana kızacak şimdi

Kilo verdıgıme bile sevinemedimmmstresten kendimi şiimmmdiii tatlıya vercem.(nasıl bahane arıyorum gordunuz mü)

***5.TAKIM 386. ETAP***
toplight (73,9/73,40 /0,50 /%0,68 )
dila21(/74,80/74,40 /0,40 /%0,53 )
gunnesh (61,0/60,40 /0,60 /%0,98 )
CallanPinckney (66,00/65,00/1,00/%1,52) yeni üye hedef 59
servey(72,9/75,8/-0,06/-%0,09) 9. takımdan 339. etapda kg bildirmeden ayrılan üye kg su 48 e bölündü
elpim(61,8/59,2/2,6/%4,21) yeni üye hedef 52

5. takim ortalamasi= %1,31

sanırım bu şekle dönüşecek listemiz

Ben de hamileyken bile burda olmayı,bebeğim dogunca da burda olmayı hedeflemiştim, boşa hayal kurmuşummmmm, kendimi 60 göreme kadar burda olacaktım,ığğğğğğne dostluklar ne arkadaslıklar,ıhhhhhhhersey yalan mı olduuuuu

küçük emraha bağladın kız bi de rahmetli müslüm baba dan parça alalım sana tam olsun

bu arada takıma girmeye aday arkadaşlar cuma sabahı saat 12 ye kadar takıma bile uğramayanlar var o yüzden eğer hala takıma girmeye niyetlilerse biraz daha dikkatli olmaılar

Kızlar eğer benim bu özel durumum kaynaklı ortalamamız dusecekse grubun almayın beni,haftaya alırsınız.

BU KADAR ÖZELLİĞİNİN ÜZERİNE SENİ KAPTAN YARDIMCISI YAPMAYA KARAR VERDİM HABERİN OLSUN
Önce sorumlulugumu sole,yapabilceksem olur yoksa hayatta olmam.şimdi ben size surekli telden yazıyorum,snr işime devam,pc basına oturup etraflıca yazamıyorum.surekli üretimin basında olmalıyım.

Ayrıca sen var msn yarısmaya haftaya kim daha cok vercek?toplight gelsene gelsene....

benim bel 82,5 kalça: 104
ama belim 2,5 cm incelmiş, teşekkürler callanetics

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…