Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

58. Gün Menüsü (Dün)
09:00
Domates, salatalık, yeşillik
2 haşlanmış yumurta
1 kk. kesilmiş tel peyniri
10:30
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı
12:45
Bol salata
Patatesli türlü
Yağlı yoğurt
14:30
1 kupa beyaz çay
17:00
1 yağsız latte
18:30
Kepekli - diyet peynirli tost
21:00
1 kupa yeşil çay

Kaptancım okulda olduğum için kilo bildirimi yaparken oranını hesaplayamadım, telefondan giriyorum da. Nasıl yapıldığını da öğrenmemiştim.

haklısın
kızlar kilo verdik diye salmak yok, yoksa bir verdiğimizi iki alırız mazallah
Evet canım 2 katı alırsınız salmak yok...

melteme benzersen kestirmeden gidersin kuzum
Evet canım ama ben sürekli koruyorum korumak daha zor dimi ama...

Günaydın guzellikler

supersin tatlimm

harikaaaaa..insan hakikaten cok iyi motive oluyor..

servey tebrikler supersin

meltemcim herzamanki gibi muhtesemsinnnnn
Canımsın

Teşekkür ederim tatlım

ben iki kez mezun oldum bak hala burdayim bacimm
Waw. neden korumuyorsun canım kilonu

Keşke bu hafta mezun olsaydım ya walla nasıl pişmanım kaptanım ya... Ama olsun artık kilomu korumam lazım zayıflamıcam daha....
Canım her şey dahil gittin ok ama ne yiyebilirsin ki zaten ihtiyacını yesen zaten güzel olur. Neyi ne zaman yiyeceğini bilirsen kilo almazsın.

Waw canım harikasın canım

Haftalık hedefler koymayı sevıyorum bu hafta 75 li rakam goreyım demiştim,basardım 75,8.şimdi haftaya hefek koyuyorum 74,9
1 kg mı sadece canım.sen 1,5 kg ı geçersin sıkı tutarsan...

Harika

herkesi tebrik ediyorum çok iyi gidiyorsunuz bu takıma ayak uydurmam lazım
Uydurursun canım ne var
Günaydın hanımlar
Başlangıç kilom 61,8
Bugun 59,2
Ortalaması%4,2
Hedef kilom 54
Çokkk mutluyum
Waw nasıl verdin canım bu kadar kiloyu ya maşallah sana...ama diğer hafta bırakma sakın...
Çok haklısın canım.

galiba yine 1.yiz canım...sen merak etme tatlım her şey yolunda olucak...
meltem cim tatlım sonuçlar güzel çıkar inş haber ver

nereye gidiyorsun yahuuu

şekerim dur gitme istenmesen böyle uğraşırmıyız tatlım otur bakiim oturduğun yerde kaptan sana kızacak şimdi
Saat 2 de gidicem tekrar doktora bakıcak kan değerlerine eğer yeterliyse şu günlük aldıgı demir ilacını kesicez...
Kilo verdıgıme bile sevinemedimmmstresten kendimi şiimmmdiii tatlıya vercem.(nasıl bahane arıyorum gordunuz mü)
Sakin ol canım

Sakin canım

ben de hedef koyuyorum 64.00
bu hafta annem geliyor,anne yemeklerine rağmen 64 hedefimm
Daha fazla vericeksin canım.
Hayırlı cumalar olsun hepimize nasipse aşure yapacağım bugun oyüzden akşama kadar giremem herhalde gününüz güzel ve az kalorili geçsin
Tesekkur edeeiz canım afiyet olsun.aşureyi kaçırmak yok ok.
Canım sabah 1 yumurta fazla ve akşam tost fazla ama olsun...

bi de callan i ikinizde kaptan yardımcısı adayısınız ona göre kuralları iyi öğrenin
kaptan beni onure ettin, ben elimden geldiğince buradaki kurallara uymaya calışıyorum,çünkü ben de servey gibi işimin hakkını veren biriyim ama sürekli uyku düzeni değişen 5 aylık olacak bir bebeğim var,bundan şuan için kaptan yardımcısı olamam,zaten ben de lider ruhu yok,ancak yönetilen olabilirim

Günaydın hanımlar
Başlangıç kilom 61,8
Bugun 59,2
Ortalaması%4,2
Hedef kilom 54
Çokkk mutluyum
hharikasin tatlimm bravooo
burdayimm yspicam simdii
Arkadaşlar gelicem ben çocugun 1 yaş kontrolü vardı hastaneye gittik geldik ve kan alındı...gelicem
guzrl hhaberlerle gel xanimmm
Güncelleme:
Başlangıç: 85.5
Geçen hafta: 75.0
Bugün: 73.3
Hedef: 55 - 60
cpk iyiiiii tebriklet
cumboo neredesin canım yaa
buydayimmm geldimm

evi supurup silmem gerek ama cok useniyorum. ..bugun hiçbişey yapasim yok malak gibi yatmak istiyorum. .

kızlar bi öğle tatiline gittim 5 km yürüyüş yaptım geldim döktürmüşsünüz gene
Önce sorumlulugumu sole,yapabilceksem olur yoksa hayatta olmam.şimdi ben size surekli telden yazıyorum,snr işime devam,pc basına oturup etraflıca yazamıyorum.surekli üretimin basında olmalıyım.
canım telden bu işler zor oluyor maalesef sorumluluğun ise ben olmadığım zaman takımı ele almak cuma günleri listeyi hazırlayıp ana paylaşıma eklemek kaptan ne yapıyorsa onun yokluğunda hepsini yapmak
Ayrıca sen var msn yarısmaya haftaya kim daha cok vercek?toplight gelsene gelsene....
varım uleyynnn haftaya 72,5 en az olacağım ve yüzde olarak seni geçeceğim ona göre gardını al
Güncelleme:
Başlangıç: 85.5
Geçen hafta: 75.0
Bugün: 73.3
Hedef: 55 - 60
canım tebrikler çok güzel kg vermişsin o kadar bozmana rağmen ama 12 den sonra bildirim yaptığın için listelere girmedin 12 den sonra bildirim yapmak takım kurallarına aykırıdır eğer 12 ye kadar cuma günleri bildirim yapamayacaksan perşembeden yap tatlım bildirimini
tamam tatlım
oleyyy
bence 1. olmak önemlii
canım 1. lik de önemli bu yarışta ama takım ruhu daha önemli takımda birbirimize destek olarak ilerlemeliyiz

cumbo tebrikler tatlım sende güzel kg vermişsin ama 12 den sonra yazdın bak listelerde olmasan da sen de takımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…