- 22 Ağustos 2008
- 344
- 288
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.701
Evet canım 2 katı alırsınız salmak yok...haklısın
kızlar kilo verdik diye salmak yok, yoksa bir verdiğimizi iki alırız mazallah
Evet canım ama ben sürekli koruyorum korumak daha zor dimi ama...melteme benzersen kestirmeden gidersin kuzum
CanımsınGünaydın guzellikler
supersin tatlimm
harikaaaaa..insan hakikaten cok iyi motive oluyor..
servey tebrikler supersin
meltemcim herzamanki gibi muhtesemsinnnnn
Teşekkür ederim tatlımtatlım tebrik ederim
yolum uzun deyip durmasekerim surda ne varki hedefine sen hedefine sağlıkla çok uzun olmadan ulaşda yine aramızda olursun ama yolunu cokda uzun tutma sekerim bir zaman sonra sıkılıyorsun
günaydın hanımlarrr
tebrik ederim sekerim güzel bir kayıp
berilcim merhaba bende zeynep 24 yaşındayım evliyim ve ocak ayından beri 5. takımdayım aylar önce mezun oldum ama yine buralardayım seviyorum burada olmayı
bebişlerini Allahım sana bağışlasın insallah
malesef yaşamış olduğum kötü durumlardan dolayı mezun olduktan sonra kötü beslendim dikkat edemedim farkedemedimde farkedecek durumdada değildim ama çok şükür bir kaç kilo fazlam var kendimce onları vermeye calısıyorum
meltemcim yine bir harikasın yahuuu
Waw. neden korumuyorsun canım kilonuben iki kez mezun oldum bak hala burdayim bacimm
Keşke bu hafta mezun olsaydım ya walla nasıl pişmanım kaptanım ya... Ama olsun artık kilomu korumam lazım zayıflamıcam daha....günaydınlarrrrr
maşallah ne güzel yazışmışsınız ellerinize sağlık berilim gelmiş listeleri hazırlamış misler gibi bende şimdi alıntıları yapacağım
maşallah sana
canım katılımı aktif olan arkadaşlar listelere girecek
sana da maşallah
eline sağlık canım
metobolik balans ne beril cim yaa cehaletimi hoşgör
meltemm bak tatlım zor olur demiştin ama müthişsin gene
canım dagyolu izinli olarak ayrılmıştı listelerden izin süresi 6 ayı gecen üyeler artık diskalifiye olmuyorlar kural değişti
yok şekerim hiç de fazla değil şenlendirmişsin ortalığı
***5.TAKIM 386. ETAP***
toplight (73,9/73,40 /0,50 /%0,68 )
dila21(/74,80/74,40 /0,40 /%0,53 )
gunnesh (61,0/ / / )
CallanPinckney (66,00/65,00/1,00/%1,52) yeni üye hedef 59
servey(77/75,8/1,20/%1,56) yeni üye hedef 70
5. takim ortalamasi= %
şimdi gelelim ekleneceklere
bakalım devamımız nasıl olacak
Canım her şey dahil gittin ok ama ne yiyebilirsin ki zaten ihtiyacını yesen zaten güzel olur. Neyi ne zaman yiyeceğini bilirsen kilo almazsın.Haftasonu 1gunlüğüne tatile gıtcez,bız 1hafta 10 gün izin alıp hiç tatil yapamıyorum .1-2 ayda bır 1gunlüğüne gıdıyoruz.hersey dahil oluyor.iradenin sapıttığı an.yarın gıdıcez.bakalım artık.haftasonu spor yapmıyordum.cumartesı ve pazar da yuruyeyim ne dersınızzz
Waw canım harikasın canımGünaydınlar !
Çok sayfa var okuyamadım hepsini bir ara okurum, hemen bildirim yapıyorum, tüm çatlaklara rağmen 600 gr. vermişim
Geçen hafta 31.10 : 61,000 kg
bu hafta 7.11 : 60,400 kg
Fark : 0,600 kg,
% : 0,98
Acaba bu hafta kaçıncı olucaz
Hemen size ölçü bildirimi de yapıveriyim :
bel : 70 cm
Basen : 97 cm
daha da inecek !!!
1 kg mı sadece canım.sen 1,5 kg ı geçersin sıkı tutarsan...Haftalık hedefler koymayı sevıyorum bu hafta 75 li rakam goreyım demiştim,basardım 75,8.şimdi haftaya hefek koyuyorum 74,9
Harika***5.TAKIM 386. ETAP***
toplight (73,9/73,40 /0,50 /%0,68 )
dila21(/74,80/74,40 /0,40 /%0,53 )
gunnesh (61,0/60,40 /0,60 /%0,98 )
CallanPinckney (66,00/65,00/1,00/%1,52) yeni üye hedef 59
servey(77/75,8/1,20/%1,56) yeni üye hedef 70
5. takim ortalamasi= %
tebrikler canım ee hadi nerde diğer yeni gelenler?
Uydurursun canım ne varherkesi tebrik ediyorum çok iyi gidiyorsunuz bu takıma ayak uydurmam lazım
Waw nasıl verdin canım bu kadar kiloyu ya maşallah sana...ama diğer hafta bırakma sakın...Günaydın hanımlar
Başlangıç kilom 61,8
Bugun 59,2
Ortalaması%4,2
Hedef kilom 54
Çokkk mutluyum
Çok haklısın canım.sahsi ve yillarin verdigi deneyime dayanarakki dusuncemi paylasmak istiyorum
katilim olmadikca motivasyon olmaz
motivasyon+sabir+kararlilik olmadikcada kilo verilmez.malum ben hala burdayim pis bogazlilgimdan
yeni gelen ve ayrilan donen uyelerin motivasyon ve katilimlarini cok önemserim-takimin birinciligi cooooook sonra gelir cunku kisi bireysel tartida mutlu oluyorsa bu yeterli benim icin.takimlar arasi yarista bugune kadar bir kar elde edemedim fakat arkadaslarim kilo verdikce manen cok sey kazandim
galiba yine 1.yiz canım...sen merak etme tatlım her şey yolunda olucak...nasıl yoğun işlerim, pazartesi yolculuk var, tüm numune , fiyat hazırlığı vs.
ama aklım burda manyak gibi oldum, kim ne verdi, ne aldı, diye paranoya yaptım, işe veremiyorum kendimi
off ya offf
yine 1.miyiz neyiz
Saat 2 de gidicem tekrar doktora bakıcak kan değerlerine eğer yeterliyse şu günlük aldıgı demir ilacını kesicez...meltem cim tatlım sonuçlar güzel çıkar inş haber ver
nereye gidiyorsun yahuuu
şekerim dur gitme istenmesen böyle uğraşırmıyız tatlım otur bakiim oturduğun yerde kaptan sana kızacak şimdi
Sakin ol canımKilo verdıgıme bile sevinemedimmmstresten kendimi şiimmmdiii tatlıya vercem.(nasıl bahane arıyorum gordunuz mü )
Sakin canımBen de hamileyken bile burda olmayı,bebeğim dogunca da burda olmayı hedeflemiştim, boşa hayal kurmuşummmmm, kendimi 60 göreme kadar burda olacaktım,ığğğğğğne dostluklar ne arkadaslıklar,ıhhhhhh hersey yalan mı olduuuuu
Daha fazla vericeksin canım.ben de hedef koyuyorum 64.00
bu hafta annem geliyor,anne yemeklerine rağmen 64 hedefimm
Tesekkur edeeiz canım afiyet olsun.aşureyi kaçırmak yok ok.Hayırlı cumalar olsun hepimize nasipse aşure yapacağım bugun oyüzden akşama kadar giremem herhalde gününüz güzel ve az kalorili geçsin
Canım sabah 1 yumurta fazla ve akşam tost fazla ama olsun...58. Gün Menüsü (Dün)
09:00
Domates, salatalık, yeşillik
2 haşlanmış yumurta
1 kk. kesilmiş tel peyniri
10:30
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı
12:45
Bol salata
Patatesli türlü
Yağlı yoğurt
14:30
1 kupa beyaz çay
17:00
1 yağsız latte
18:30
Kepekli - diyet peynirli tost
21:00
1 kupa yeşil çay
kaptan beni onure ettin, ben elimden geldiğince buradaki kurallara uymaya calışıyorum,çünkü ben de servey gibi işimin hakkını veren biriyim ama sürekli uyku düzeni değişen 5 aylık olacak bir bebeğim var,bundan şuan için kaptan yardımcısı olamam,zaten ben de lider ruhu yok,ancak yönetilen olabilirimbi de callan i ikinizde kaptan yardımcısı adayısınız ona göre kuralları iyi öğrenin
oleyyyKızlar bu hafta da 1. oluyoruz galiba off ne güzel ya
hharikasin tatlimm bravoooGünaydın hanımlar
Başlangıç kilom 61,8
Bugun 59,2
Ortalaması%4,2
Hedef kilom 54
Çokkk mutluyum
burdayimm yspicam simdiicanım sen 339. etapta sanırım aralık gibi izinli yazılmışsın aradan da 6 ay geçince otomatik olarak diskalifiye görünmüşsün artık o kural kalktığı için problem yok gibi görünüyor
bu arada cumbo nerelerdesin bu hafta kg bildirimi yapmadın haberin olsun
guzrl hhaberlerle gel xanimmmArkadaşlar gelicem ben çocugun 1 yaş kontrolü vardı hastaneye gittik geldik ve kan alındı...gelicem
cpk iyiiiii tebrikletGüncelleme:
Başlangıç: 85.5
Geçen hafta: 75.0
Bugün: 73.3
Hedef: 55 - 60
buydayimmm geldimmcumboo neredesin canım yaa
tebriklerrr cumbocumgecen hafta 78,7
bu hafta 77,7
fark 1
%1,27
canım telden bu işler zor oluyor maalesef sorumluluğun ise ben olmadığım zaman takımı ele almak cuma günleri listeyi hazırlayıp ana paylaşıma eklemek kaptan ne yapıyorsa onun yokluğunda hepsini yapmakÖnce sorumlulugumu sole,yapabilceksem olur yoksa hayatta olmam.şimdi ben size surekli telden yazıyorum,snr işime devam,pc basına oturup etraflıca yazamıyorum.surekli üretimin basında olmalıyım.
varım uleyynnn haftaya 72,5 en az olacağım ve yüzde olarak seni geçeceğim ona göre gardını alAyrıca sen var msn yarısmaya haftaya kim daha cok vercek?toplight gelsene gelsene....
canım tebrikler çok güzel kg vermişsin o kadar bozmana rağmen ama 12 den sonra bildirim yaptığın için listelere girmedin 12 den sonra bildirim yapmak takım kurallarına aykırıdır eğer 12 ye kadar cuma günleri bildirim yapamayacaksan perşembeden yap tatlım bildiriminiGüncelleme:
Başlangıç: 85.5
Geçen hafta: 75.0
Bugün: 73.3
Hedef: 55 - 60
tamam tatlımkaptan beni onure ettin, ben elimden geldiğince buradaki kurallara uymaya calışıyorum,çünkü ben de servey gibi işimin hakkını veren biriyim ama sürekli uyku düzeni değişen 5 aylık olacak bir bebeğim var,bundan şuan için kaptan yardımcısı olamam,zaten ben de lider ruhu yok,ancak yönetilen olabilirim
canım 1. lik de önemli bu yarışta ama takım ruhu daha önemli takımda birbirimize destek olarak ilerlemeliyizoleyyy
bence 1. olmak önemlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?