Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5
Canım sabah 1 yumurta fazla ve akşam tost fazla ama olsun...
Diyetisyenim böyle yazdı canım et yemiyorum diye herhalde
cpk iyiiiii tebriklet

buydayimmm geldimm
Çok teşekkürler canım

gecen hafta 78,7
bu hafta 77,7
fark 1
%1,27
Süppersin nazar değmesin
Kaptancım 12:30'a kadar bildirim yapman gerekiyor dedin sandım ben 12:30 kalmış aklımda tüh ya ((

Toplight suan kaptan yard.yapmam guc ama buralardayım sık sıkk,elimden geldıgınce gırerım.üretimde denetlemem gereken calısanlar var,affet yanı.
Demek yarısa varsın bunu sen istedın toplight gorelim bakalım kim yuzde olarak dıgerını gecıyor,pişman edeceğim dostum senı

Arkadaşlar biz 1. yiz ve elpin bireyselde 1. Heralde...ama yarın öğlen daha net olur... Birinci olduk diye yarın pasta börek kendimizi sevindirelim diye bir şey yok tamam mı arkadaşlar... Yarım tam gaz devam...sonuçları bildirdik geçtik evet 1. olduk zaten olacaktık bunu biliyorduk şimdi yarın için plan yapalım yine diyetimize sadık kalıp devam edelim ok.

Hepimizin minikleri var eğer kaçırırsak miniklerimizin eşimizin kendimizin zamanından çalıp spor yapmak zorunda kalırız.bunu ister miyiz hayır.o halde sadık kalıyoruz ve inceliyoruz inceliyoruz inceliyoruz.ok tamam sustum.

tamam tatlım acı bir tecrübe ile öğrendin haftaya daha erken bildirim yaparsın
tamam canım
Bizim son listemiz nasıl?ben yenı gelmiş üye mi sayıldım toplight
yok tatlım 6. takımdan transfer eski üye olarak girdin

kızlar biliyorsunuz benim işler çok yoğun şu aralar işleri devretmek için kaptan yardımcısı arıyordum beril77 arkadaşımızda eski tecrübeli bir arkadaşımız yeni takım açacaktı onun yerine ben bizim takıma kaptanlık yapmasını bende onun yardımcısı olmayı teklif ettim hm22 ve luci bizim takımın kaptan yardımcıları idi ama onlarda yoğun olduklarından dolayı püsküüte bu değişikliği yapmasını rica edeceğim haberiniz olsun meltem ve ben kaptan yardımcısı beril de takım kaptanı olacak haberiniz olsun

toplight evet haklısın hepimiz bu bilinçte olmamız lazım hem takıma hemde kendimize ait sorumluluğumuz var burda bizi bağlayan en önemli etken kendimiz aslında çünkü birşeyler yapmak istiyorsun ve birlik gücüne ihtiyacın var

Son düzenleme:
Yaban kazları “V” şeklinde uçarlar. Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını araştırmışlar. Araştırma sonucunda su verilere ulaşmışlar;

“V” şeklinde uçulduğunda, uçan her kuş kanat çırptığında, arkasındaki kuş için onu kaldıran birhava akımı sağlıyormuş. Böylece “V” seklinde bir formasyonda uçan kaz grubu, birbirlerinin kanat çırpışları sonucu ortaya çıkan hava akımını kullanarak uçuş menzillerini yüzde yetmiş oranında uzatıyorlarmış. Yani tek başına gidebilecekleri maksimum yolu grup halinde neredeyse ikiye katlıyorlarmış.

Bir kaz, “V” grubundan ayrıldığı anda uçmakta güçlük çekiyor. Çünkü diğer kuşların oluşturduğu hava akımının dışında kalmış oluyor. Bunun sonucunda, genellikle gruba geri dönüyor ve yoluna grupla devam ediyor.

“V” grubunun başında giden kaz hiç bir hava akımından yararlanamıyor. Bu yüzden diğerlerine oranla daha çabuk yoruluyor. Bu durumda yorulunca en arkaya geçiyor ve bu defa hemen arkasındaki kaz lider konumuna geçiyor. Bu değişim sürekli yapılıyor; böylece her kaz grubun her noktasında yer almış ve aynı oranda yorulmuş oluyor.

Uçuş hızı yavaşladığında gerideki kuşlar, daha hızlı gitmek üzere öndekileri bağırarak uyarıyorlar.

Ben hayatım boyunca takım çalışmasını bu şekilde yorumladım arkadaşlar.hepimiz aynı amaç için birleştik ve bu yolda birlik olmamız şart.

meltem cim bu ne güzel bir yazı bayıldım canım yaaa iyi ki seni tanımışım

ben de tam zamanında şu seyehat işim olmuş, nasıl kıskanıyorum sizi,

takım yöneticilerimizin değişikliği hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim

Meltemcim'in de burada olmasını, çılgın bediş beril'in kaptanımız olmasıyla artık kimse tutamaz bu takımı,
toplight benim için hala kaptanım , beril de kaptanım

daha önceki mesajlarımda da bildirmiştim, önümüzdeki pazartesi müşteri ziyareti seyehatim var, Londra'ya gidiyorum, hazırlıklar devam ediyor, listeler numuneler vs vs. şimdiden kafam kazan gibi oldu,

akşam da işte biraz kalıcam, cuma dönüyorum, orada epey hareketli günler beni bekliyor, söz veriyorum yine eksiyle takımıma gelicem,

Valla diğer takımlara üzülüyorum, bu yarışmanın değişmez bir şampiyonu var yaşasın 5.takım.

İyi ki bu takımdayım çok şanslıyım

meltemcim iki arada bir derede başarı hikayeni okudum bayıldım, inşallah Kasım ayı bitmeden bende yazıcam hikayemi,

yılbaşında da 55 kiloyla yeni yaşımı kutlıycam kesin kararlıyım süpersin azimli arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…