- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.721
Diyetisyenim böyle yazdı canım et yemiyorum diye herhaldeCanım sabah 1 yumurta fazla ve akşam tost fazla ama olsun...
Çok teşekkürler canımcpk iyiiiii tebriklet
buydayimmm geldimm
Süppersin nazar değmesingecen hafta 78,7
bu hafta 77,7
fark 1
%1,27
Kaptancım 12:30'a kadar bildirim yapman gerekiyor dedin sandım ben 12:30 kalmış aklımda tüh yacanım tebrikler çok güzel kg vermişsin o kadar bozmana rağmen ama 12 den sonra bildirim yaptığın için listelere girmedin 12 den sonra bildirim yapmak takım kurallarına aykırıdır eğer 12 ye kadar cuma günleri bildirim yapamayacaksan perşembeden yap tatlım bildirimini
Olmaz olur mu canım harika bir şeyoleyyy
bence 1. olmak önemlii
Wuuuww harikasın tatlımgecen hafta 78,7
bu hafta 77,7
fark 1
%1,27
Amaan bugün de yapma canım yat dinlen yahuevi supurup silmem gerek ama cok useniyorum. ..bugun hiçbişey yapasim yok malak gibi yatmak istiyorum. .
Çok işe yarıyor callanben de hedef koyuyorum 64.00
bu hafta annem geliyor,anne yemeklerine rağmen 64 hedefimm
Bakın kalırım heeeee,yapışırım hiç gitmemmm heeeeserveycim sorun cözülmüş işte,bizimlesin,seviyoruz seni,gitme biryeree sakınnn
evi supurup silmem gerek ama cok useniyorum. ..bugun hiçbişey yapasim yok malak gibi yatmak istiyorum. .
oleyyyyyYa ya ya şa şa şa 5. Takım 5. Takım şampiyon.bizi geçen olmadı olmayacakk harikasınız kızlar
Anladım canım o zaman devam5
Diyetisyenim böyle yazdı canım et yemiyorum diye herhalde
Çok teşekkürler canım
Süppersin nazar değmesin
Kaptancım 12:30'a kadar bildirim yapman gerekiyor dedin sandım ben 12:30 kalmış aklımda tüh ya((
tamam tatlım acı bir tecrübe ile öğrendin haftaya daha erken bildirim yaparsın5
Diyetisyenim böyle yazdı canım et yemiyorum diye herhalde
Çok teşekkürler canım
Süppersin nazar değmesin
Kaptancım 12:30'a kadar bildirim yapman gerekiyor dedin sandım ben 12:30 kalmış aklımda tüh ya((
tamam canımToplight suan kaptan yard.yapmam guc ama buralardayım sık sıkk,elimden geldıgınce gırerım.üretimde denetlemem gereken calısanlar var,affet yanı.
Demek yarısa varsın bunu sen istedın toplight gorelim bakalım kim yuzde olarak dıgerını gecıyor,pişman edeceğim dostum senı
yok tatlım 6. takımdan transfer eski üye olarak girdinBizim son listemiz nasıl?ben yenı gelmiş üye mi sayıldım toplight
toplight evet haklısın hepimiz bu bilinçte olmamız lazım hem takıma hemde kendimize ait sorumluluğumuz var burda bizi bağlayan en önemli etken kendimiz aslında çünkü birşeyler yapmak istiyorsun ve birlik gücüne ihtiyacın varsende artık grupta olduğunu düşünerek iyi kg vermelisin ve paylaşımların da fazla olmalı geçmişteki takım içindeki karnen malum çok parlak değil :)
tebrik ederim canım gayet güzel gidiyorsun
fancy ve MadelineAshton sizlerin ne durumda gerçi MadelineAshton senin paylaşımların fazla değil ona göre takıma girmeye niyetliysen daha fazla paylaşımda bulunman gerekli
meltem cim bu ne güzel bir yazı bayıldım canım yaaa iyi ki seni tanımışımYaban kazları “V” şeklinde uçarlar. Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını araştırmışlar. Araştırma sonucunda su verilere ulaşmışlar;
“V” şeklinde uçulduğunda, uçan her kuş kanat çırptığında, arkasındaki kuş için onu kaldıran birhava akımı sağlıyormuş. Böylece “V” seklinde bir formasyonda uçan kaz grubu, birbirlerinin kanat çırpışları sonucu ortaya çıkan hava akımını kullanarak uçuş menzillerini yüzde yetmiş oranında uzatıyorlarmış. Yani tek başına gidebilecekleri maksimum yolu grup halinde neredeyse ikiye katlıyorlarmış.
Bir kaz, “V” grubundan ayrıldığı anda uçmakta güçlük çekiyor. Çünkü diğer kuşların oluşturduğu hava akımının dışında kalmış oluyor. Bunun sonucunda, genellikle gruba geri dönüyor ve yoluna grupla devam ediyor.
“V” grubunun başında giden kaz hiç bir hava akımından yararlanamıyor. Bu yüzden diğerlerine oranla daha çabuk yoruluyor. Bu durumda yorulunca en arkaya geçiyor ve bu defa hemen arkasındaki kaz lider konumuna geçiyor. Bu değişim sürekli yapılıyor; böylece her kaz grubun her noktasında yer almış ve aynı oranda yorulmuş oluyor.
Uçuş hızı yavaşladığında gerideki kuşlar, daha hızlı gitmek üzere öndekileri bağırarak uyarıyorlar.
Ben hayatım boyunca takım çalışmasını bu şekilde yorumladım arkadaşlar.hepimiz aynı amaç için birleştik ve bu yolda birlik olmamız şart.
Duygulandım bende kaptancım inanın bu takımı başta sizleri çok seviyorum ben.meltem cim bu ne güzel bir yazı bayıldım canım yaaa iyi ki seni tanımışım
Canım sen keyfine bak bol bol boy göster fuarda kimse seni tutamaz evet haklısın sen döndüğünde değişmeyen tek şey 5. Takımın şampiyonluğu olacak... Güzel haberlerini bekliyoruz.londra waayy bu arada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?