Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım özlettin kendini

Ya ben birincilik yazısını yazmasam olmaz mi beril yazasim gelmedi
Yazman lazım canım ama bu buranın kuralı.benimde yazım var onu oku isyersen önce...
Evet canım haklısın
Evet canım ayran dedoksu gibi şeyler bence fit olursun biraz kaçamak yapmışsındır o zaman sana dokunmadan yaparsın ama şuan başka dimi... Ay canım müteşekkirim o senin teveccühün.

Waw.şeyda coşkun başarılı birisi felsefemiz benziyor onunla...diyetine uy gerekirse çantanda taşı yemeğini aynı ben...
ya sız aksam konusuyorsunuz.
ben o saatlerde eheeeeeeyyy uyumus oluyorum
Canım bende erken yatıyorum aslında ama burayı da bırakamıyorum.
Canım 1 yumurta fazla ve çay bir bardak açık ve şekersiz olmalı... Muzu yarım muz yiyebilirsin ve sabah- öğle arası yanında çiğ badem veya ceviz ile....akşam güzel ekmek yerine bulgur pilavı geçmez ama emzirdiğini düşünüyorum...pilav yerine salata yiyebilirsin....pilavı öğlen yeseydin sindirmek için daha çok vaktin olurdu canım.
bı gunaydın demedım yahu
guuunayyydınnnlarrrrrr
guzel bır sabah...
eh guzel de bı gun olsun ınsaellah
Günaydın canım evet güzel bir gün olsun

Canım çiğ fıstık yanına keşke elma yeseydin daha iyi etki verirdi.sarma çok canım ama öğlen yemen güzel olmuş.yogurdu baharatlı kullan canım ki göbek çevresindeki yağları yaksın.canım yediğin bir avuç şey için bugün mutlaka 1 saat spor yapmalısın yoksa popo kısmına depo eder...
ben de sabahçıyım,bebiş uyuyunca ben de yatmaya çalışyorum,çünkü gece de bir sürü uyanıyoruz, sabah 5-6 civarı uyanıyoruz,güne erken başlyoruz bebeğime
Aynen canım bende 6 da ayaktayım ve gece 2 kere kalkıyorum...
Kolay gelsin canım sen motivasyonunu bozma güne kahkaha ile başka

Arkadaşlar listede tam 89 kişi var ve mezun olanlar listede olmayanları da sayarsak 100 kişi diyelim.sanki 10 kişi yarışıyormuşuz gibi geliyordu.Waw çokmuş...

günaydin sampiyon takimin azimli hanimlari

hayriyecim hikayeni yazmazsan takimca ceza aliyoruz.
gunescim hosgeldim canim.gorusmelerin insallah iyi gecmistir
meltemcim dun nasil iyi vakit gecirdinmi canim.
selin bu gunluk degistirdigin diyet cesitlerin yuzunden metabolizmani bozup tek gr.veremeyecek hale geleceksin sana soyleyim.hangi diyeti yaparsan yap oncelikle sabirli bir sekilde surdurmessen sonuc alamazsin.lutfen sabir bir listede kal kendin icin.karatay yaptin iki ogun dedin olmadi, ondan once 6 ogunu denedin miktar tutmadi.sana tavsiyem lutfen ama lutfen yapabilecegin ve uzun vadede sabir gösterecegin bir diyet dene.sok diyetler kilo verme durdunda yapilirsa vucut soklanir ama henuz kilo vermedinki canim.
callencim cuval giydimizde yakisacak gunler gelecek biliyorum.
ayrica
elifi sormussunuz canim cok tesekkur ederim sabaha karsi yine bir aglama nobeti gecirdik uyuyor simdi.dun aksam uzeri burnuda akmaya basladi en azindan tikanik olmasindan iyidir.
bugunden itibaren yediklerimi bende yazacam belki birbirimize faydali olur cunku ben bu diyetlieberlikten coooooook sikildim
birinciligin bizi bekledigi bir haftada kacamaksiz bir hafta sonu diliyorum guzeller
bu hafta selin ve emine sizden atak bekliyorum.

dunku aptal menum
11.00 elifin kahvaltida yediklerinin artigi diyebilirim
3 yesil zeytin
yarim yumurta
bir catal peynir

16.00 yarim tost
biraz yesillik

18.00 2 kepce ev yapimi tarhana corbasi
salata icinde zy vardi

20.00 yarim elma

su icmem iyidir ama saymam hic.daha dikkatli olurum bundan sonra

Ayyy canm allah razi olsun senden yaaa coook guzel seyler yazmissin cok mutlu oldum ve cok motive oldum. Allahin izniyle birakmiycam merak etme cok kararliyim biz cocuk yapmaya karar vermistik ben ondan bile vazgectim dusun esimden habersiz 3aylık korunma ignesi vuruldum zayifliycam diye bide onda kalacakti 10 15kilo artik cok morelim bozulurdu psikolojim bozulurdu artik bu kiloda bile mutlu degilim. Cok tatli konusuyorsun eleştirilerini çok begeniyorum :)))

iyi akşamlar kızlar sonuçlar açıklandı gene bu hafta birinciyiz sizlerin sayesinde benşim pek eski kaptan olarak seyahatlerden pek size yardımım olmadı
hayriyeciğim sende bireyselde birinci oldun canım tekrar tebrik ederim bu arada 1.ler sırlarını paylaşıyor kısmına yazman gerekiyor ne yaptın da bu kg yu verdin diye bende merakla bekliyorum yazmanı
sanemcim geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir canım dişin karanfil koy o acısını ağrısını biraz alır

nasıl bir şey canım bu
Canm full ayran iciyorsn aksm safeve izgara tavuk var bide bitanrsinde ayranli bi kaarisim yapiyorsun onu iciyorsun hep :)
Vaaov ben bunlari kendi ustunede aldm ve cok etkilendim arada boyle kendne gelmek lazm :)

süper gidiyorsun
bu hafta iki kilo vereceksin,böyle gidersen
eminim,sana güveniyorum
İnsallah cannm ins yuzunuzu kara cikartmam

evet canm bende yapmadm zaten meltemcm vazgecrdi ornek menude elime ulasti basladm bu sabah ins benm icin guzel olucak :) dunku asure beni bu sabah + 700 le karsiladi resmen kendme geldm daha fazla calisp hepsni gonderecegmmm :)

evettt geleneksel sabah öncesi ve sonrasıı fotoğrafımız:
Eki Görüntüle 1303698
tamm 52,6 kilo vermiş hatunn

Kızlar günaydın akşam Yazdığım mesaj gitmemiş yeni gitti çok iyi gidiyorsunuz
Hayriyecim kızlar Demiş o koşma yazman lazım değilse takımca ceza alırız
Güneş hoşgeldin
Selin Beril çok güzel Yazmış ona dikkat et tatlım
Meltem Gülüm nasılsın
Kızlar şimdi komşu gelecek lahana saracağız bana öğretecek ama ben yemeyeceğim şimdi iş zamanı görüşürüz

Alintilari crvaplamadan atmisim etkileyici bi konusma olmus callan aa ben kendimi tanitmadm burda hemen tanitaym bende su an farkettm :) zayflaynca nr kadar genclesip guzellesiyor insannb super super super...

ve güzele çuval giyse yakışır lafının ispatı:Eki Görüntüle 1303700
kim demiş biz de böyle olamayız diye!!!!!
Bana su an hayal gibi geliyooor
Arkadaşlar listede tam 89 kişi var ve mezun olanlar listede olmayanları da sayarsak 100 kişi diyelim.sanki 10 kişi yarışıyormuşuz gibi geliyordu.Waw çokmuş...
Hakikatrn ne cok kisiymisiz vuuw :))
haklisin canm bir an evvel istyirm sanki dimi ama.emeksiz yemek olmaz bugn listeyi aldm basladm bunu birakmicam canm hosumada gitti hem az hem guzel uyardgin icin tesekkur ederm kuzum :)

Canm cok az olms sanki bana oyle gibi geldi .
evet canm dikkate aliyorm tabki bu sefer vazgecmicem :)

Ben kendimi burda tanitmadm diyr hatirliyorm :)
Ben selin 22 yasna girecegm 4 aralikta ve biri 1.5 digeri 3 yasinda iki oglanm var :) butn gunm onlarla geciyor onlar dagtyor ben topluyorm unverstedeyken esmle evlendk evlennce okulu birakmami istedi hamile kalncada oyle oldu malesef annemde benmle konusmuyor ama en basndan beri oda istemisti boyle oluncada kustu bana babamla gorusuyorm sadrce onn disinda kimse yok yanmda akrabalarmdan 2 dogm yaptm annecgm yoktu hic esimin ailesi el ustunde tutar beni ondan moralm bi nebze iyi 2 dogum moral bozukluguda beni bu hale getirdi annemb karsisbada bu kiloyla cikmak istemiyirm kendsi fistk gbi birfizige sahip cunku yani boyle kizlar bir an evvel normale donmem laziiiiiimmm

Günaydın herkeseee! Çok geç kalktım, kahvaltımı ve ara öğünümü kaçırdım. Ben de ara öğünü yarım saat geç olsada yiyeyim dedim. Yarın da böyle olacak, gece dışarda olacağım için öğlen falan kalkacağım. Ne yapsam bilemedim ya

Kızlar bu hafta Cuma sonuçları aldığımda tekrar kendime gelmiş olacağım. Hazır sınavlarımda bitmişken kendime odaklanmanın tam zamanı

Canım ne ilginç bir hikayen var. Üniversiteyi bırakmana çok üzüldüm ve yakın arkadaşım olsaydın da baya kızardım açıkcası. Biz kadınların vizyonu gelişsin diye neler yapıyoruz sen okula girmişsin bir de elinin tersi ile itmişsin. Keşke dondursaydın bir kaç sene neyse artık mutlu olmana çok sevindim ama annenle aranı düzeltmeden nasıl uyuyabiliyorsun kız o işi bir an önce halletme zamanı artık iki bebiş doğmuş bir de ne kadar beklersen o kadar kırgınlığı artar annenin bence

hayırlı günler kızlar herkese hayırlı hafta sonları kızlar
ben bir çay kaşiği yaptığım muhallebinin tadına baktığımdan 2 gün gr veremedim en küçük yanlış lokma bile zamanı ısraf ediyor evet beril doğru söyliyor yaptığımız diyetin üzerimdeki etkisini görmemiz için sabırla mücadele etmemiz gerekiyor hatta benim bir diyet günlüğüm var hergün yazıyorum ona kendimi daha iyi sartladığımı düşünüyorum herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…