- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.181
elif hasta olduğu için sanırım saatler kaymış,bebiş iyileşsin düzene girersindunku aptal menum
11.00 elifin kahvaltida yediklerinin artigi diyebilirim
3 yesil zeytin
yarim yumurta
bir catal peynir
16.00 yarim tost
biraz yesillik
18.00 2 kepce ev yapimi tarhana corbasi
salata icinde zy vardi
20.00 yarim elma
su icmem iyidir ama saymam hic.daha dikkatli olurum bundan sonra
Ah canım ya çok hazin bir hikayen var. Eşinin ailesinin sana sahip çıkmasına sevindim.okulu bırakmış olabilirsin üzülme ama kendini geliştir.okumak bazen hayat karşısında gereksiz kalabiliyor... belki çocukların ilkokula başlayınca sende yeniden üniversiteye girersin biliyorsun ki okumanın yaşı yok...avukat ol.Ben kendimi burda tanitmadm diyr hatirliyorm :)
Ben selin 22 yasna girecegm 4 aralikta ve biri 1.5 digeri 3 yasinda iki oglanm var :) butn gunm onlarla geciyor onlar dagtyor ben topluyorm unverstedeyken esmle evlendk evlennce okulu birakmami istedi hamile kalncada oyle oldu malesef annemde benmle konusmuyor ama en basndan beri oda istemisti boyle oluncada kustu bana babamla gorusuyorm sadrce onn disinda kimse yok yanmda akrabalarmdan 2 dogm yaptm annecgm yoktu hic esimin ailesi el ustunde tutar beni ondan moralm bi nebze iyi 2 dogum moral bozukluguda beni bu hale getirdi annemb karsisbada bu kiloyla cikmak istemiyirm kendsi fistk gbi birfizige sahip cunku yani boyle kizlar bir an evvel normale donmem laziiiiiimmm
Canım gece dışarıda olacaksan mutlaka bir şeyler atıştıracaksındır... Şekerli şeylerden uzak dur , çerez tarzı yiceksen 2-3 adet ve bol bol sıvı tüket sana tavsiyem...yarın öğleden sonra kalkacaksan yumurta mutlaka ye ve arada baharatlı yoğurt ye.akşam ise et ve salata ye ki o günün proteinini al.diğer günlerde normal hayatına dönüp meyveni sebzeni yersin... Fikrim bu ama sen bilirsin canım.Günaydın herkeseee! Çok geç kalktım, kahvaltımı ve ara öğünümü kaçırdım. Ben de ara öğünü yarım saat geç olsada yiyeyim dedim.Yarın da böyle olacak, gece dışarda olacağım için öğlen falan kalkacağım. Ne yapsam bilemedim ya
Tamam canım seni bekliyoruz arada katılımda bulun ok.Kızlar bu hafta Cuma sonuçları aldığımda tekrar kendime gelmiş olacağım. Hazır sınavlarımda bitmişken kendime odaklanmanın tam zamanı
Canım ben günlerdir bundan bahsediyorum kaçamak yaparsan diğer günün boşa gider...hayırlı günler kızlar herkese hayırlı hafta sonları kızlar
ben bir çay kaşiği yaptığım muhallebinin tadına baktığımdan 2 gün gr veremedim en küçük yanlış lokma bile zamanı ısraf ediyor evet beril doğru söyliyor yaptığımız diyetin üzerimdeki etkisini görmemiz için sabırla mücadele etmemiz gerekiyor hatta benim bir diyet günlüğüm var hergün yazıyorum ona kendimi daha iyi sartladığımı düşünüyorum herkese kolay gelsin
Sabah bende sormuştum onu canım görmedin mi?kızlar topıkte kimin olduğu niye gözükmüyor ben dahi yokum
canım eşinden böyle bir şeyi saklamaman gerektiğini düşünüyorum.eşine hissettiklerini anlat.kararlarından bahset,mesela 60 kiloya düştüğümde çocuk sahibi olmak için uğraşmaya başlayalım demelisin, seni anlaycaktrAyyy canm allah razi olsun senden yaaa coook guzel seyler yazmissin cok mutlu oldum ve cok motive oldum. Allahin izniyle birakmiycam merak etme cok kararliyim biz cocuk yapmaya karar vermistik ben ondan bile vazgectim dusun esimden habersiz 3aylık korunma ignesi vuruldum zayifliycam diye bide onda kalacakti 10 15kilo artik cok morelim bozulurdu psikolojim bozulurdu artik bu kiloda bile mutlu degilim. Cok tatli konusuyorsun eleştirilerini çok begeniyorum :)))
Çok güzel bir anlatım canımgünaydin sampiyon takimin azimli hanimlari
hayriyecim hikayeni yazmazsan takimca ceza aliyoruz.
gunescim hosgeldim canim.gorusmelerin insallah iyi gecmistir
meltemcim dun nasil iyi vakit gecirdinmi canim.
selin bu gunluk degistirdigin diyet cesitlerin yuzunden metabolizmani bozup tek gr.veremeyecek hale geleceksin sana soyleyim.hangi diyeti yaparsan yap oncelikle sabirli bir sekilde surdurmessen sonuc alamazsin.lutfen sabir bir listede kal kendin icin.karatay yaptin iki ogun dedin olmadi, ondan once 6 ogunu denedin miktar tutmadi.sana tavsiyem lutfen ama lutfen yapabilecegin ve uzun vadede sabir gösterecegin bir diyet dene.sok diyetler kilo verme durdunda yapilirsa vucut soklanir ama henuz kilo vermedinki canim.
callencim cuval giydimizde yakisacak gunler gelecek biliyorum.
ayrica
elifi sormussunuz canim cok tesekkur ederim sabaha karsi yine bir aglama nobeti gecirdik uyuyor simdi.dun aksam uzeri burnuda akmaya basladi en azindan tikanik olmasindan iyidir.
bugunden itibaren yediklerimi bende yazacam belki birbirimize faydali olur cunku ben bu diyetlieberlikten coooooook sikildim
birinciligin bizi bekledigi bir haftada kacamaksiz bir hafta sonu diliyorum guzeller
bu hafta selin ve emine sizden atak bekliyorum.
Tamam canım sağlıklı olun dadunku aptal menum
11.00 elifin kahvaltida yediklerinin artigi diyebilirim
3 yesil zeytin
yarim yumurta
bir catal peynir
16.00 yarim tost
biraz yesillik
18.00 2 kepce ev yapimi tarhana corbasi
salata icinde zy vardi
20.00 yarim elma
su icmem iyidir ama saymam hic.daha dikkatli olurum bundan sonra
İyiyim kaptancım sen nasılsın?Kızlar günaydın akşam Yazdığım mesaj gitmemiş yeni gitti çok iyi gidiyorsunuz
Hayriyecim kızlar Demiş o koşma yazman lazım değilse takımca ceza alırız
Güneş hoşgeldin
Selin Beril çok güzel Yazmış ona dikkat et tatlım
Meltem Gülüm nasılsın
Kızlar şimdi komşu gelecek lahana saracağız bana öğretecek ama ben yemeyeceğim şimdi iş zamanı görüşürüz
evet gördüm yeni anladım bunu kastettiğiniAh canım ya çok hazin bir hikayen var. Eşinin ailesinin sana sahip çıkmasına sevindim.okulu bırakmış olabilirsin üzülme ama kendini geliştir.okumak bazen hayat karşısında gereksiz kalabiliyor... belki çocukların ilkokula başlayınca sende yeniden üniversiteye girersin biliyorsun ki okumanın yaşı yok...avukat ol.
Canım gece dışarıda olacaksan mutlaka bir şeyler atıştıracaksındır... Şekerli şeylerden uzak dur , çerez tarzı yiceksen 2-3 adet ve bol bol sıvı tüket sana tavsiyem...yarın öğleden sonra kalkacaksan yumurta mutlaka ye ve arada baharatlı yoğurt ye.akşam ise et ve salata ye ki o günün proteinini al.diğer günlerde normal hayatına dönüp meyveni sebzeni yersin... Fikrim bu ama sen bilirsin canım.
Tamam canım seni bekliyoruz arada katılımda bulun ok.
Canım ben günlerdir bundan bahsediyorum kaçamak yaparsan diğer günün boşa gider...
Sabah bende sormuştum onu canım görmedin mi?
Canım daha çok geçsin,50 yaşında bile olsan istediklerini gerçekleştirmek için hiçbir zaman geç değilBen kendimi burda tanitmadm diyr hatirliyorm :)
Ben selin 22 yasna girecegm 4 aralikta ve biri 1.5 digeri 3 yasinda iki oglanm var :) butn gunm onlarla geciyor onlar dagtyor ben topluyorm unverstedeyken esmle evlendk evlennce okulu birakmami istedi hamile kalncada oyle oldu malesef annemde benmle konusmuyor ama en basndan beri oda istemisti boyle oluncada kustu bana babamla gorusuyorm sadrce onn disinda kimse yok yanmda akrabalarmdan 2 dogm yaptm annecgm yoktu hic esimin ailesi el ustunde tutar beni ondan moralm bi nebze iyi 2 dogum moral bozukluguda beni bu hale getirdi annemb karsisbada bu kiloyla cikmak istemiyirm kendsi fistk gbi birfizige sahip cunku yani boyle kizlar bir an evvel normale donmem laziiiiiimmm
canım üniversitenin çoğu insana vizyon kattığını düşünmüyorum,birçoğu sırf gezmek ve özgürlük için üni okuyor,ne vizyon ne de iş sahibi olabiliyorlar.bundan üniversite demek her şey demek değildirCanım ne ilginç bir hikayen var. Üniversiteyi bırakmana çok üzüldüm ve yakın arkadaşım olsaydın da baya kızardım açıkcası. Biz kadınların vizyonu gelişsin diye neler yapıyoruz sen okula girmişsin bir de elinin tersi ile itmişsin. Keşke dondursaydın bir kaç seneneyse artık mutlu olmana çok sevindim ama annenle aranı düzeltmeden nasıl uyuyabiliyorsun kız o işi bir an önce halletme zamanı artık iki bebiş doğmuş bir de ne kadar beklersen o kadar kırgınlığı artar annenin bence
Canm okulu dondurdum zaten cocuklar bir buyusun bitircem mutlaka :) annem konusundada yapmadgm sey kalmadi tatlm ama cok inat ve yanndaki insanlar surekli onu doldurdugu icin bir turlu yelkenleriini indiremiyir telefonda konusuyirz ama beni hic dinlemiyor aklinda kotu bir tablo cizmiz ne soylesem inanmiyir bana bende surekli mesaj atyirm elbet bir gun geri donucek umuduyla bekliyirm canm .... Okul konusunda arkadaslarm zaten bana kizfi feci ama cocukkarla su an donmem zor hele bi buyusunlerde...Canım ne ilginç bir hikayen var. Üniversiteyi bırakmana çok üzüldüm ve yakın arkadaşım olsaydın da baya kızardım açıkcası. Biz kadınların vizyonu gelişsin diye neler yapıyoruz sen okula girmişsin bir de elinin tersi ile itmişsin. Keşke dondursaydın bir kaç seneneyse artık mutlu olmana çok sevindim ama annenle aranı düzeltmeden nasıl uyuyabiliyorsun kız o işi bir an önce halletme zamanı artık iki bebiş doğmuş bir de ne kadar beklersen o kadar kırgınlığı artar annenin bence
veririz o kilolaları merak etme,zaferin tadını beraber yaşayacağızCallan Ya hedeflerimiz Aradında 10 kilo var sinir oldum bır annn,şişko serveyyy
canm linkini atsana ozel deglse ...hayırlı günler kızlar herkese hayırlı hafta sonları kızlar
ben bir çay kaşiği yaptığım muhallebinin tadına baktığımdan 2 gün gr veremedim en küçük yanlış lokma bile zamanı ısraf ediyor evet beril doğru söyliyor yaptığımız diyetin üzerimdeki etkisini görmemiz için sabırla mücadele etmemiz gerekiyor hatta benim bir diyet günlüğüm var hergün yazıyorum ona kendimi daha iyi sartladığımı düşünüyorum herkese kolay gelsin
ne guzel seyeler yazmissniz duygulandim cok beni kiniycaksniz diye bekliyorm ama yinede kendmi saklamak yerne sizinle paylasmak istedm uzun bir sure burdayim cunku..ins canm kitap zaten en cok sevdgim seydir herseyi okurum arastirirm bilgili olmak cok onemli bencede ben bilgili olursam cocuklarimda oyle olur :)Ah canım ya çok hazin bir hikayen var. Eşinin ailesinin sana sahip çıkmasına sevindim.okulu bırakmış olabilirsin üzülme ama kendini geliştir.okumak bazen hayat karşısında gereksiz kalabiliyor... belki çocukların ilkokula başlayınca sende yeniden üniversiteye girersin biliyorsun ki okumanın yaşı yok...avukat ol.
Canım gece dışarıda olacaksan mutlaka bir şeyler atıştıracaksındır... Şekerli şeylerden uzak dur , çerez tarzı yiceksen 2-3 adet ve bol bol sıvı tüket sana tavsiyem...yarın öğleden sonra kalkacaksan yumurta mutlaka ye ve arada baharatlı yoğurt ye.akşam ise et ve salata ye ki o günün proteinini al.diğer günlerde normal hayatına dönüp meyveni sebzeni yersin... Fikrim bu ama sen bilirsin canım.
Tamam canım seni bekliyoruz arada katılımda bulun ok.
Canım ben günlerdir bundan bahsediyorum kaçamak yaparsan diğer günün boşa gider...
Sabah bende sormuştum onu canım görmedin mi?
bende ayni fikirdeyim bu ortak almaniz gereken bur karar guzel guzel konusursan oda hos karsilicaktir eminimki bunu bi sekilde ogrenrse aciklaman daha zor olur...canım eşinden böyle bir şeyi saklamaman gerektiğini düşünüyorum.eşine hissettiklerini anlat.kararlarından bahset,mesela 60 kiloya düştüğümde çocuk sahibi olmak için uğraşmaya başlayalım demelisin, seni anlaycaktr
Canım daha çok geçsin,50 yaşında bile olsan istediklerini gerçekleştirmek için hiçbir zaman geç değil
incecik harika bir hatun olursun, istersen 2 cocuğa rağmen üniversiteyi de dondurduysan tekrar başlarsın,yeniden de kazanabilirsin ya da dışarıdan da bitirebilrsin.sonuçta aile bireylerini dinlemek-bu evlilik mevzularında-önemli ama annen bu tarz davranıslarıyla hem seni üzüyor,emin ol hem de kendini çok üzülüyor.sen affedici ol,annen için değil kendin için güçlü ol,istediğin hedeflere ulaşmak için irade göster.bu senin
hayatın,annenin değil,bu bencillik değil sen iyi
ol ki eşin ve çocukların da seninle iyi olsun.
canm annem bosanip oyle gelmemi istyor baska turlu sennle barismam diyir bu saatten sonra nasik yaparm ben bunu heleki mutluyken esimle...birde soyle bir tezat varki benunversteye gectigim sene annem istedi esimle bi yola cikmami benm aklmda bile yokken o cok begendigini soyledi bende hoslandm ve cikmaya basladk ne zamanki soz oldu dugne flan sira geldi annem geri cekildi bi sogudu zit gitti ordanda geriye donenedm bu gunlere geldik iste ama onu cok ozledm kokusunu sicakligni.. Daha fazla konusmyayam bugnu aglyarak geciricem yoksa...canım üniversitenin çoğu insana vizyon kattığını düşünmüyorum,birçoğu sırf gezmek ve özgürlük için üni okuyor,ne vizyon ne de iş sahibi olabiliyorlar.bundan üniversite demek her şey demek değildir
benceede birncilik hkayen super olmus bende yazmistm aah aah 3.2 kilo vermistm ilk hafta tekrar yazma zamanim gelmedimi artiik :) meltemcmkabagm yoktu pirasa hasladm bi fark edermiiiHayriyecim birinciler sırlarını paylaşıyor kısmına çok içten yazmışın çok begendim maşallah sana
artık senin ailen eşin ve cocukların, onları öncelikli tut,annen bir gün hatasını anlayacak merak etmecanm linkini atsana ozel deglse ...
ne guzel seyeler yazmissniz duygulandim cok beni kiniycaksniz diye bekliyorm ama yinede kendmi saklamak yerne sizinle paylasmak istedm uzun bir sure burdayim cunku..ins canm kitap zaten en cok sevdgim seydir herseyi okurum arastirirm bilgili olmak cok onemli bencede ben bilgili olursam cocuklarimda oyle olur :)
bende ayni fikirdeyim bu ortak almaniz gereken bur karar guzel guzel konusursan oda hos karsilicaktir eminimki bunu bi sekilde ogrenrse aciklaman daha zor olur...
canm annem bosanip oyle gelmemi istyor baska turlu sennle barismam diyir bu saatten sonra nasik yaparm ben bunu heleki mutluyken esimle...birde soyle bir tezat varki benunversteye gectigim sene annem istedi esimle bi yola cikmami benm aklmda bile yokken o cok begendigini soyledi bende hoslandm ve cikmaya basladk ne zamanki soz oldu dugne flan sira geldi annem geri cekildi bi sogudu zit gitti ordanda geriye donenedm bu gunlere geldik iste ama onu cok ozledm kokusunu sicakligni.. Daha fazla konusmyayam bugnu aglyarak geciricem yoksa...
Canım bu hafta da sen yazarsın inşallah.pırasa yiyebiliyorsan iyi canım.olur niye olmasınbenceede birncilik hkayen super olmus bende yazmistm aah aah 3.2 kilo vermistm ilk hafta tekrar yazma zamanim gelmedimi artiik :) meltemcmkabagm yoktu pirasa hasladm bi fark edermiii
hepsi bir icim su yahu ben her sene izliyirm cok guzeller adriana favorm tabiki :) ins azckta olsa yaklasablrim onlara :)victoria secret fashion show izleyelim,hava değişsin,kilolara odaklanalım
Tamm canm yedim soslu yogrtla cok guzel olduCanım bu hafta da sen yazarsın inşallah.pırasa yiyebiliyorsan iyi canım.olur niye olmasın
hangi takm ozelden yazsana canm merak ettm bi incelemeye alaym :) evet bu hafta bende firesiz gecirmeyi istyorm su ilk gnu atlataym alisym sobrasi gelir zaten insallah :)Arkadaşlar tam arkamızda güçlü bir takım var ve biliyorum ki bu hafta bizi geçmek için ellerinden geleni yapacaklar. Kaçamak yapmadan yine benzer kilolar verelim zaten bu hafta çok fire vardı onlarda kilo verirse tamam olucak... Artık 10 kişi takımda sorumluluk daha fazla... İnanıyorum ki herkes bu hafta hiç kaçamak yapmadan hedeflediği kilolara ulaşacak... Şeker çikolata tatlı cips kola pasta lahmacun pizza börek çörek yok. Haşlanmış sebze, yoğurt, meyve var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?