- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.381
pazartesi de yatılı kalacak var,salı emin değilim ama çarşamba kesinn rutinime dönüyorumMenun guzelmis :))) allah yardimcin olsun full misafirle gecirdin bu hafta :)
Evet canm iki gundur meltemmenu yapiyorm :) ackmiyormda ustelik :) aman nazr degmesindemeltemenü'yü uygulamışsın,gayetttt güzelll
cumaya hedefin kaç canımEvet canm iki gundur meltemmenu yapiyorm :) ackmiyormda ustelik :) aman nazr degmesinde
81 gelsem opp basima koyarm ama 80icin zorlyacagm canm bakalimcumaya hedefin kaç canım
hadi bakalımm 80i göreceksin inşallah81 gelsem opp basima koyarm ama 80icin zorlyacagm canm bakalim
O kadar cabuk olurmukii ins canm keske o kdar kisa surede olsa ama :/hadi bakalımm 80i göreceksin inşallah
haftaya da 7li rakamlar
1,5 hafta sonra da 6lı rakamlarr
bu iradeyle bu menüyle bu sporla devam et,kesin olacakO kadar cabuk olurmukii ins canm keske o kdar kisa surede olsa ama :/
insallh canmm herkese bunu yapabildgimi hostermem lazim :)bu iradeyle bu menüyle bu sporla devam et,kesin olacak
başkaları için değil,kendin için yap bunu selininsallh canmm herkese bunu yapabildgimi hostermem lazim :)
Kendiyet yapıyorsun canım ve kaç kilo verdi toplamdm icin zaten yapicam canm bi zayfliyim evin icinde sabahtan aksama gobek atarak gezecegim :))başkaları için değil,kendin için yap bunu selin
66 ile buraya geldimKendiyet yapıyorsun canım ve kaç kilo verdi toplamdm icin zaten yapicam canm bi zayfliyim evin icinde sabahtan aksama gobek atarak gezecegim :))
Sen ne zamandr diyet yapiyorsun canm ve toplam kac kilo verdin v:)
Ohhh maşallah ne guzel ya bende bi 6lara dusebilsem66 ile buraya geldim
iki haftadır buradayım 2,2 kg verdim
inşallah bir ay içinde 5li rakamları görme hedefindeyim
yaa bunu yazmasaydiin keske benmde canm istyo ama bak yaziyormuyum aklmdan silmeye cslisiyorm cikolata bizee yooook ne zamanki dsimizi sikar 6 lara ineriz o zaman yeriz abartmadan :)) canm saka bi yana ilik sute kabuk tarcin tatli istegini goturuyor deneyebilirsinCanim cikolatalar istiyoooooooooooooo
a sende yeni gelmissn takima ben bayadr burdasin gbi hissettim bravo :) ins hedefne cabucak ulasrsin canm :)Motivasyon icin yapman icin hepimiz destekciniz arkandayiz :)66 ile buraya geldim
iki haftadır buradayım 2,2 kg verdim
inşallah bir ay içinde 5li rakamları görme hedefindeyim
ah ah bende bende duserken yanna benide all :)Ohhh maşallah ne guzel ya bende bi 6lara dusebilsem
Alirim canm merak etme sen düşmek icin bogazimzi tutmamiz lazim rabbim sabir versin bizlere insallah :)ah ah bende bende duserken yanna benide all :)
Oh oh maşallah:)Ayy nasill terlediiim resmen gozumun ustunden ter damliyor GİTSİN YAGLAR .kalorileer gelsin kaslar guzel bacaklar duz bir karrin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?