Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar İyi Akşamlarr

Yakşalık 10 dk önce girdim sayfaları okumaya ve alıntılamaya basladım ancak sayfam pat diye kapandı ( telin wifisinden giriyorum sanırım ondan dolayı )

Malesef bina yeni ve en basından int için bi işlem yapılmadığından evde int yok çok uğraşıldı dileçeler başvurular falan ama malesef halenn olmadı.

Bu nedenledir ki tekrar dönüp alıntılamaya korkuyorum

Herneyse kızlar su aralar ailem dışında yolunca gitmeyen cok sey var

Yakın dostlarımın sorunları bazen doğrudan benide ilgilendirebiliyor su son zamanlarda bir çok sey oluyor umarım herseyin hayırlısı olur. Yakın dostumun sorunu nedeniyle cuma günü işe gitmedim haftasonumda inanılmaz yogun geçti

Bugün pazar olmasına rağmen bayaa yazısılmışş masallahhh

Son olarak bu hafta kilo veren arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum 1. liği yine kaptırmamıssınız helal olsunnn

Oh ne guzel :) cok terletiyo cnm aşırı memnunum yani
Bi zarari ypk dimi berilim kalp krizi flan yazmis korktum ben biraz
merhaba biz tanismadik sanrm selin ben 4. Takmdan buraya geldim berilimle beraber

Anlatip rahatlamak istersen burdaym burdayiz canm paylastikca ferahlarsin ve ins en kisa zamanda def olur gider butun sikintilarin artk burdasin dimi :)

merhaba selincim bende zeynep

ben ocak ayından beri buradayım mezun oldum ama yine buralardayım seviyorum burda olmayı ancak bazen her zaman giremeyebiliyorum

Ah keşke paylaştıkça rahatlayabilsem yani öyle seyler değil malesef sadece zamana ihtiyac var.

Sorunlarmdan biride iş... bakalım yarından sonra bir sonuca varılabilecekmiyiz

teklifin için tesekkür ederim bebişim uygun bir zamanda anlatırım ama

çok sağol selincm
hayriye ben de seline katılıyorum,çikolata isteğini yazmak,hem kendin için hem de grup için kötü,kafana çkolata gelnce;ondan nefret et,seni ne hale soktuğunu düşün,aynalara küstürdüğünü,kendini sevmeyi bıraktırdığını,güvenini azalttığıını hatırla,asla istiyorum deme...

bu arada hoşgeldin aramızaaa

Tamm canm sen nasil uygun gorursen :)
Gercektrn takdir ettim sizi ama kilolari verip isimiz bitti deyip gitmemissiniz takimdn kopmamis bizlere yardim ediyorsunuz meltemcimle gercekten supersiniz :)

Tmm cnm pardon ben duygumu bildirmek istemistim. Canm istesede yemem 60lara dusucem cunku :)

evet cann o dedgin seyi unutucaz canm bak mesela bizm evimizn altnda kendi marketmiz var ne istesem alabilrm o yazdgin ve birsurusu var ve ben o reyona canm cekmesin diye ugramiyorum bile:) goz gormeyince gonul katlabirmis ya

Tamm canm sen nasil uygun gorursen :)
Gercektrn takdir ettim sizi ama kilolari verip isimiz bitti deyip gitmemissiniz takimdn kopmamis bizlere yardim ediyorsunuz meltemcimle gercekten supersiniz :)

tesekkür ederim canım

bizde buradaki arkadaşlarımız sayesinde kilo verdik tatlım motive cok önemli geribildirimler vs önem tasıyor

hem kilo verdik ama alma sansımız her zaman var biliyorsunn o nedenle buralardan kopmamak en güzelii

menun cok guzelmis
brokoli haslama degilmi

aradaki musli sutle sanirim yada yogurtlami 2 dolu yemek kasigi bir por.sayiliyor.
gerci benim senin menulerine yorum yapmam biraz garip oldu.

pirasayi bitiremedin sanirim ama son iki gundur menulerin gözlerimi yasartiyor hele sporun ahh selinim sen bu isi bitirecen ins.
pazartesi de yatılı kalacak var,salı emin değilim ama çarşamba kesinn rutinime dönüyorum
bu hafta benim de yatili misafirim, toplanti yemegim ve yemkli hafta sonum var
cok pisirip az yemem lazim yine
81 gelsem opp basima koyarm ama 80icin zorlyacagm canm bakalim
bence cok rahat olacak bu azimle
Kendiyet yapıyorsun canım ve kaç kilo verdi toplamdm icin zaten yapicam canm bi zayfliyim evin icinde sabahtan aksama gobek atarak gezecegim :))
Sen ne zamandr diyet yapiyorsun canm ve toplam kac kilo verdin v:)
bir an seni gobek atarken hayal ettim bir yandanda ohhhhh zayifladim
sikidim sikidim....
Canim cikolatalar istiyoooooooooooooo
git ye canim.bu mesajini buraya yazmaya anlam veremedim be kuzum.uzun zamandir diyette olsan diyecegimki cok yiprandi cani istiyor vs.
ama daha bir hafta oldu ve cukulata istiyorsun.istemenide anlarim burasi bir kamp degil tabiki.ama yazdiginiz bir kelime baska birinin direncinin kirilma noktasi olabilir böyle dusunsek mi hayriyecim.hadi yenenin yazilmasina birsey demiyorum en azindan telafisi olacak diye ama diyetini yapip mevlutte bile pidenin hepsini yemeyen birine bu soz olmamis tatlim.
yinede istiyorsan git ye

yuzeycim selam tatlim sana bir seyler soylemek isterim haddim olmadadn
inanki gecesiz sabah daha olmadi bir gun mutlaka ki bir isik huzmesi hayatamiza suzulup aydinligiyla yasananlari unutturmasada hatirlatmiyor.bu gunler bu yasananlar aslinda birer yasam tecrubesi,yasadigimiz hersey ilerde arkamizda biraktigimiz bir avuc anidan ibaret kalacak.bir dusunsene bu gune kadar kac kez gecmez denen gunlerin arkasindan kahkahalar patlattik.
umutsuz olma cunku olumden gayrisinde vardir bir cikis.yeterki o gucu kendimizde bulalim.
biliyorsunki sanalda olsa hepimiz birbirimizin yanindayiz.ne zaman istersen gel anlat, hatta bagir cagir, yetmedimi kufr et ama icine atma ne olur.herseyin basi stressssss.saana guzel mutlu gunlerin yakinda seninle olacagini soylemek istiyorum.konu ne bilemem ama yasam tecrubeme gore bitmeyen dert te sikintida henuz gormedim canim
evet cann o dedgin seyi unutucaz canm bak mesela bizm evimizn altnda kendi marketmiz var ne istesem alabilrm o yazdgin ve birsurusu var ve ben o reyona canm cekmesin diye ugramiyorum bile:) goz gormeyince gonul katlabirmis ya
konuyu kapatalim ya ne olurrrrrr

kizlar bende menumu yazayim
7.00 evden ac cikmak istemedim 1 yk asure
11.00 iki yumurta ve bir domatesten menemen pisirdim biber yiyemiorum listemde yok cunku
2 tane zeytin
25 gr.ekmek

15.00 yarim elma
2 ceviz oysa cevizde yasak

15.oo
2 kepce yagsiz sehriye corbasi icinde tavuk gögsunden parcalar vardi
4 kasik yogurt
4 kasik ispanak

2,5 lt su.

belki gece yarim elma yerim ama bilemiyorum suan

aciklamasi da soyle
hafta sonlari gec kahvalti yapiyoruz.bu nedenle oglenle bir gibi oluyor.beynenede acikmayinca aksami erken yeyip kapatiyorum bu isi.bu gunlerde psikolojik doygunlugum ac gozlulugumu yendi sanirim

canım,benim menüme yorum yapman niye garip olsun,yorum yapın ki yanlışlarımı göreyim,yoksa kimse bana yorum yazmazsa motive olamam

kesinlikle haklısın bana günah asıl
yemiyorum artık
teşekkürler meltemcim
Canım benim bravo
Günaydın kızlar bugün sadece sabah muz ve ceviz yedim karatay a göre eklemem lazim ama canım istemir kızlar şu aralar 3 günde 200 - 300 gram verebiliyor um az degilmi sizcede
Az canım
Sabah 1saat dogada yurudum
Waw mükemmel zaten kahvaltıdan önce spor yspmak en güzeli

Mutfaktan gelen kokular cıkdırtıcı,borek,patetes kızartması,menemen,simit,kavurma bırı benı kurtarsınnn
Harika hepsinden 1 çatal alsaydın
Ne güzel canım günün güzel geçiyo demek
Canım çok az kişi yapıcı yorum yapar belki biz bile yapıcı yorum yapmıyoruz...
Ne zaman ne zaman ne zaman ??
Canım geç geldim evet

Nerdesin meltemcim ya ozledim seni :)
Sorma canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…