- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.401
Alirim canm merak etme sen düşmek icin bogazimzi tutmamiz lazim rabbim sabir versin bizlere insallah :)[/QUEvet tatlm mutfak bizm dusmanimiz belli bir sure keske bi diyet kampi olsa oraya gitsek herkes diyette olsa hic zorlanmasak :)
Canm sen sauna esofmaniyla kosuyordun sanrm dimi o nasil faydasi varmi cokmu terletiyor beni su anki halmden daha fazla terletemezdeOh oh maşallah:)
Oh ne guzel :) cok terletiyo cnm aşırı memnunum yaniCanm sen sauna esofmaniyla kosuyordun sanrm dimi o nasil faydasi varmi cokmu terletiyor beni su anki halmden daha fazla terletemezde
Bi zarari ypk dimi berilim kalp krizi flan yazmis korktum ben birazOh ne guzel :) cok terletiyo cnm aşırı memnunum yani
merhaba biz tanismadik sanrm selin ben 4. Takmdan buraya geldim berilimle beraberKızlar İyi Akşamlarr
Yakşalık 10 dk önce girdim sayfaları okumaya ve alıntılamaya basladım ancak sayfam pat diye kapandı ( telin wifisinden giriyorum sanırım ondan dolayı )
Malesef bina yeni ve en basından int için bi işlem yapılmadığından evde int yok çok uğraşıldı dileçeler başvurular falan ama malesef halenn olmadı.
Bu nedenledir ki tekrar dönüp alıntılamaya korkuyorum
Herneyse kızlar su aralar ailem dışında yolunca gitmeyen cok sey var
Yakın dostlarımın sorunları bazen doğrudan benide ilgilendirebiliyor su son zamanlarda bir çok sey oluyor umarım herseyin hayırlısı olur. Yakın dostumun sorunu nedeniyle cuma günü işe gitmedim haftasonumda inanılmaz yogun geçti
Bugün pazar olmasına rağmen bayaa yazısılmışş masallahhh
Son olarak bu hafta kilo veren arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum 1. liği yine kaptırmamıssınız helal olsunnn
ben anladım seni:)Yazarken hatlar karismiis pardon canm :)
Bi zarari ypk dimi berilim kalp krizi flan yazmis korktum ben biraz
merhaba biz tanismadik sanrm selin ben 4. Takmdan buraya geldim berilimle beraber
Anlatip rahatlamak istersen burdaym burdayiz canm paylastikca ferahlarsin ve ins en kisa zamanda def olur gider butun sikintilarin artk burdasin dimi :)
çok sağol selincmyaa bunu yazmasaydiin keske benmde canm istyo ama bak yaziyormuyum aklmdan silmeye cslisiyorm cikolata bizee yooook ne zamanki dsimizi sikar 6 lara ineriz o zaman yeriz abartmadan :)) canm saka bi yana ilik sute kabuk tarcin tatli istegini goturuyor deneyebilirsin
a sende yeni gelmissn takima ben bayadr burdasin gbi hissettim bravo :) ins hedefne cabucak ulasrsin canm :)Motivasyon icin yapman icin hepimiz destekciniz arkandayiz :)
1,5 ay sonra gerçek olacak merak etmeOhhh maşallah ne guzel ya bende bi 6lara dusebilsem
Bi zarari ypk dimi berilim kalp krizi flan yazmis korktum ben biraz
merhaba biz tanismadik sanrm selin ben 4. Takmdan buraya geldim berilimle beraber
Anlatip rahatlamak istersen burdaym burdayiz canm paylastikca ferahlarsin ve ins en kisa zamanda def olur gider butun sikintilarin artk burdasin dimi :)
Tamm canm sen nasil uygun gorursen :)merhaba selincim bende zeynep
ben ocak ayından beri buradayım mezun oldum ama yine buralardayım seviyorum burda olmayı ancak bazen her zaman giremeyebiliyorum
Ah keşke paylaştıkça rahatlayabilsem yani öyle seyler değil malesef sadece zamana ihtiyac var.
Sorunlarmdan biride iş... bakalım yarından sonra bir sonuca varılabilecekmiyiz
teklifin için tesekkür ederim bebişim uygun bir zamanda anlatırım ama
Tmm cnm pardon ben duygumu bildirmek istemistim. Canm istesede yemem 60lara dusucem cunku :)çok sağol selincm
hayriye ben de seline katılıyorum,çikolata isteğini yazmak,hem kendin için hem de grup için kötü,kafana çkolata gelnce;ondan nefret et,seni ne hale soktuğunu düşün,aynalara küstürdüğünü,kendini sevmeyi bıraktırdığını,güvenini azalttığıını hatırla,asla istiyorum deme...
evet cann o dedgin seyi unutucaz canm bak mesela bizm evimizn altnda kendi marketmiz var ne istesem alabilrm o yazdgin ve birsurusu var ve ben o reyona canm cekmesin diye ugramiyorum bile:) goz gormeyince gonul katlabirmis yaçok sağol selincm
hayriye ben de seline katılıyorum,çikolata isteğini yazmak,hem kendin için hem de grup için kötü,kafana çkolata gelnce;ondan nefret et,seni ne hale soktuğunu düşün,aynalara küstürdüğünü,kendini sevmeyi bıraktırdığını,güvenini azalttığıını hatırla,asla istiyorum deme...
Tamm canm sen nasil uygun gorursen :)
Gercektrn takdir ettim sizi ama kilolari verip isimiz bitti deyip gitmemissiniz takimdn kopmamis bizlere yardim ediyorsunuz meltemcimle gercekten supersiniz :)
menun cok guzelmisMerhaba arkadaslar bugunki menum kahvalti 1dilim ekmek 6zeytin 1kk peynir limonlu maydonoz ara öğün 1portakal oglen yemegi 1pidenin yarsi ara ogun elmanin yarisi ve baharatli yogurt aksam yemegi bol brokoli ve bi kase corba 3litre su yürüyüş yapmadim yapasim yokzor geliyo
aradaki musli sutle sanirim yada yogurtlami 2 dolu yemek kasigi bir por.sayiliyor.menüm
kalkınca kayısı
sabah:yumurta,5 civarı zeytin,2kk peynir,yeşillik,domates,kahve
ara:5 kestane
öğlen:4 kaşık tavuk sote+1 kase baharatlı yoğurt
ara:müsli
akşam:2 kaşık musakka,2 kaşık yoğurt
şimdi humana still tea
yaklaşık 3 lt su
spor yok
annem ve kız kardeşim gitti
yarın yine misafirim var
artık rutin düzenime dönmem lazım
pirasayi bitiremedin sanirim ama son iki gundur menulerin gözlerimi yasartiyor hele sporun ahh selinim sen bu isi bitirecen ins.Bende yaziym menumuj
Sabah 1 haslanmis yumrta bir lokma peynir 5 zeytin 1 dilim kepk ekmegi sekersiz cay
Ara 1 mandalina 7 badem
Oglen kozlenmis kirmizi biber haslanmis pirasa 1 adet ve baharatli yogurt
Aksam haslanmis tavuklu salata 1 bardak ayran
2 bardak yesilcay 3.5 lt su simdide 40 dk yuruyusmu yapp resmleri paylasacagmyorumlarnizi bekliyorm :)
bu hafta benim de yatili misafirim, toplanti yemegim ve yemkli hafta sonum varpazartesi de yatılı kalacak var,salı emin değilim ama çarşamba kesinn rutinime dönüyorum
bence cok rahat olacak bu azimle81 gelsem opp basima koyarm ama 80icin zorlyacagm canm bakalim
bir an seni gobek atarken hayal ettim bir yandanda ohhhhh zayifladimKendiyet yapıyorsun canım ve kaç kilo verdi toplamdm icin zaten yapicam canm bi zayfliyim evin icinde sabahtan aksama gobek atarak gezecegim :))
Sen ne zamandr diyet yapiyorsun canm ve toplam kac kilo verdin v:)
git ye canim.bu mesajini buraya yazmaya anlam veremedim be kuzum.uzun zamandir diyette olsan diyecegimki cok yiprandi cani istiyor vs.Canim cikolatalar istiyoooooooooooooo
yuzeycim selam tatlim sana bir seyler soylemek isterim haddim olmadadnKızlar İyi Akşamlarr
Yakşalık 10 dk önce girdim sayfaları okumaya ve alıntılamaya basladım ancak sayfam pat diye kapandı ( telin wifisinden giriyorum sanırım ondan dolayı )
Malesef bina yeni ve en basından int için bi işlem yapılmadığından evde int yok çok uğraşıldı dileçeler başvurular falan ama malesef halenn olmadı.
Bu nedenledir ki tekrar dönüp alıntılamaya korkuyorum
Herneyse kızlar su aralar ailem dışında yolunca gitmeyen cok sey var
Yakın dostlarımın sorunları bazen doğrudan benide ilgilendirebiliyor su son zamanlarda bir çok sey oluyor umarım herseyin hayırlısı olur. Yakın dostumun sorunu nedeniyle cuma günü işe gitmedim haftasonumda inanılmaz yogun geçti
Bugün pazar olmasına rağmen bayaa yazısılmışş masallahhh
Son olarak bu hafta kilo veren arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum 1. liği yine kaptırmamıssınız helal olsunnn
konuyu kapatalim ya ne olurrrrrrevet cann o dedgin seyi unutucaz canm bak mesela bizm evimizn altnda kendi marketmiz var ne istesem alabilrm o yazdgin ve birsurusu var ve ben o reyona canm cekmesin diye ugramiyorum bile:) goz gormeyince gonul katlabirmis ya
canım,benim menüme yorum yapman niye garip olsun,yorum yapın ki yanlışlarımı göreyim,yoksa kimse bana yorum yazmazsa motive olamammenun cok guzelmis
brokoli haslama degilmi
aradaki musli sutle sanirim yada yogurtlami 2 dolu yemek kasigi bir por.sayiliyor.
gerci benim senin menulerine yorum yapmam biraz garip oldu.
pirasayi bitiremedin sanirim ama son iki gundur menulerin gözlerimi yasartiyor hele sporun ahh selinim sen bu isi bitirecen ins.
bu hafta benim de yatili misafirim, toplanti yemegim ve yemkli hafta sonum var
cok pisirip az yemem lazim yine
bence cok rahat olacak bu azimle
bir an seni gobek atarken hayal ettim bir yandanda ohhhhh zayifladim
sikidim sikidim....
git ye canim.bu mesajini buraya yazmaya anlam veremedim be kuzum.uzun zamandir diyette olsan diyecegimki cok yiprandi cani istiyor vs.
ama daha bir hafta oldu ve cukulata istiyorsun.istemenide anlarim burasi bir kamp degil tabiki.ama yazdiginiz bir kelime baska birinin direncinin kirilma noktasi olabilir böyle dusunsek mi hayriyecim.hadi yenenin yazilmasina birsey demiyorum en azindan telafisi olacak diye ama diyetini yapip mevlutte bile pidenin hepsini yemeyen birine bu soz olmamis tatlim.
yinede istiyorsan git ye
Canım benim bravokesinlikle haklısın bana günah asıl
yemiyorum artık
teşekkürler meltemcim
Az canımGünaydın kızlar bugün sadece sabah muz ve ceviz yedim karatay a göre eklemem lazim ama canım istemir kızlar şu aralar 3 günde 200 - 300 gram verebiliyor um az degilmi sizcede
Waw mükemmel zaten kahvaltıdan önce spor yspmak en güzeliSabah 1saat dogada yurudum
Harika hepsinden 1 çatal alsaydınMutfaktan gelen kokular cıkdırtıcı,borek,patetes kızartması,menemen,simit,kavurma bırı benı kurtarsınnn
Ne güzel canım günün güzel geçiyo demeksenin cocugun var canim
hele bir zayifla bir öz guven patlamsi yasa
once kredi kartinin anasini aglat sonra onun
bak gör mart kedileri gibi dolasir pesinde
kiz bir cocuk isteniyorda benim mi haberim yok
acil bir aciklama meraktan catlatmayin üleynnnnnnnnnnnnnn
ay o gunah huyu bende var
bazen kendimi cop kovasi gibi hissediyorum
hic birsei atamam
bazen ilginc icatlarla atilmaktan kurtaririm.bazene hoppppp mideye
ama ben genelde birsey atamiyorum
elbiselerde felan cok ilginc yaraticikliklarim var
bazen bende begeniyorum yaptiklarimi
hele oyun konusunda derya baykali bile kiskandirabilirim
ay hepimize gunah aslinda kiz meltem
askim niye uzuluyonki 40 ima merdiven dayamisim
nerdeyse kaynana olacak surda 5 bilemedin 10 sene var
bir dunya tanidigim bir o kadar gercekten arkadasim var
siz varsiniz
arada stres topu ettigim harika bir kocam var
digan gunes var
nefes alabilen cigerlerim var
ailemin sagligi iyi buda bana yeter
ay daha sayiyimmi mutluluklarimi yetermi
evet ya bugun bir cicegim bocegim havasindayim zaten
yani 100 gr.cik verdin henuz
spor konusunda suan efor harcayarak kalori yakmaya bak bicimlenmeyi sonraya birak
hareket bereket yaniiii
belli periyotlarda spor sureni arttir daha sonrada eforunu arttir cigerim
harika bir gun geciriyorum aksam yazarim
aynen canim senin aciklamalarin hosuma gidiyor baby
Canım çok az kişi yapıcı yorum yapar belki biz bile yapıcı yorum yapmıyoruz...evt meltem haklısın bu tür yorumlar bir gerçek manasıyla birde yan manasıyla söyleyen insanlar var lakin genelde insanda aksulamel ediyor ruh dünyasını etkiliyor keşke yapıcı eleştiri yapmasını bilseydik o zaman tam gaz alırdık
muzu hergün yersen kabız olmassın
ben hiç kimseye çaktırmıyorum beslenme şeklimi degiştirdim şeklinde ifade ediyorum yoksa diyet sözünü duyduklarında öyle baskı kuruyorlar ki ya senin neyin var ya bu sefer ye daha sonra yemessin böyle diye diye yıllarım çalındı sanada yapamazsın diyerek devam etmeni engelleyecekler türlü türlü yorumlar bence kendileri diyet yapamıyor vicdanlarını rahatlandırmak için baskı kuruyorlar
iki gündemi 600 gr verdin hayriye günde ortalama kaç gr veriyorsun
o maşalllah benimde koşu bandım gelsin bende evde yüreyecem
Canım geç geldim evetNe zaman ne zaman ne zaman ??
Sorma canım yaNerdesin meltemcim ya ozledim seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?