Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım,benim menüme yorum yapman niye garip olsun,yorum yapın ki yanlışlarımı göreyim,yoksa kimse bana yorum yazmazsa motive olamam
seni bu konuda cok bilincli gordugumden canim senin yorumlarini takip ediyorum ve hic fire vermedin daha.baskalarina yaptigin yorumlardada keza cok fikirdasiz.turkceyi katlettim resmen bu kelimeyle ahanda....

aay evet ilk defa icime sine sine temizlik yaptim
bu gunlerde fazla cicegim bocegim modundayim zaten

kizlar ben geceleri makyaj.com adli bir siteye giriyorum.konularrini begeniyorum.resimli videolu uygulamalari var.ilgi alaninizmi bilemiyorum ama bir bakin derim.

Haklisin canm en dogrusu hem bu sayede kiloda almamis olursun bi yandan super :)

Yok canm prasa filan aldm eve her gun taze hasliyorm yarn meltem bsiy demezse yesil mercmek haslayp yiyebilirm meselaa olabilirmikii :)

Aticam bak gor aticam sana ozelden videomu atarim o zaman 3 gun 3 gece oynicam :)

Cok haklisin canm rabbm dermansiz dert vermesin bugn dert dedgmz yarn bize hicbisy gibi :)

Konu kapandi bittiii :)

Canım geldim ya bugün yogundum
Offf harikaa yalnız kalmak

Ahhh ahhh servey biraz sonra mönü vericem onu uygula ok

kizceler biz kizimla banyo yapmaya gidiyoruz
aksama gelin ya kahve icelimmmm
Wayy wayy kahve demir emilimini azaltıyor biliyosun dimi neyse ben karışmıcam walla canım....demir emilimi azalınca kilo veremezsin biliyosun dimii....

Canım 45 dk spor yapman lazım.zor ise olsun dinlen bugün ama yan simitler boş durmuyor sürekli depo ediyor biliyosun dimi.sen tembel biri olmamalısın...
Canım yemekten hemen sonra alınan kahve demir emilimini engelliyor ve oda kilo vermeni engeller tatlım.onun haricinde harika...

Cok güzel canım
Evet canm iki gundur meltemmenu yapiyorm :) ackmiyormda ustelik :) aman nazr degmesinde
Maşallah canım

Canim cikolatalar istiyoooooooooooooo
Aslında meyvelerini güzel yemişsin şeker ihtiyacını fazlasıyla almışsın canım.brokoli de şeker isteğini kaybeder.neden istedi şaşırdım şeker hastalığı var mı aceba allah korusun.bol bol limonlu su iç...

Canım elma yeme gece bol limonlu su iç...
Ohh ne güzel

kahve konusunda bilemiyorum hatta ben bunu diyetisyenede sormustum oda cay kahve yemekten en az bir saat sonra icilmeli demisti.vallahi meltem cok azalttim ama yinede 3 kupa kadar iciyorum
listeni merakla bekliyorum tatlim

Slm arkadaşlar bugün çocuga alış veriş yaptık 1 yaş sonrası için ve ayrı ayrı yerlerdeydi bir çok yere baktık.o yüzden hiç giremedim ve hafta sonları dışarı çıkmayız biz kalabalık oldugu için ama bugün çıkmak zorunda kaldık.trafik berbattı... Oyuncaklar pijamalar kıyafetler gömlek ayakkabı sebze meyve kaşık çatal bardak falan filan derken tüm gün uğraştık ama çok iyi oldu... canım oğlum bobbikim ve sizi çoook özledim

ne guzel iste canm sen enerjik ol mutlu olda gerisi booos :) misafrlerin gelicekmis yorulucaksin yine kuzm ama sen kimbilir neler dokturceksin yine :)

kizlar ben geceleri makyaj.com adli bir siteye giriyorum.konularrini begeniyorum.resimli videolu uygulamalari var.ilgi alaninizmi bilemiyorum ama bir bakin derim.
hmm bi bakiym canm neler varmis :)

ne guzel iste canm sen enerjik ol mutlu olda gerisi booos :) misafrlerin gelicekmis yorulucaksin yine kuzm ama sen kimbilir neler dokturceksin yine :)

hmm bi bakiym canm neler varmis :)
yok kiz bunlar bizim arkadaslardan yumurta kirsak bile fingirdeyerek yeriz

bunu denemek isterdim ama ben sut ve urunlerini yiyemem yasak listemdeler
selin sen dene banada anlat

menumu begenmene sevndm canm yarn oglene yesl mercmek yiyeblirmiym haslanmis ..

oh ne guzel canm gezmek gibisi varmi enerjinide atmissin :) kendne bisy almadinmii :)

menumu begenmene sevndm canm yarn oglene yesl mercmek yiyeblirmiym haslanmis ..

oh ne guzel canm gezmek gibisi varmi enerjinide atmissin :) kendne bisy almadinmii :)
mercimek salatada tok tutar ben cok yerim ama olcusu ana yemek yersen 70 gr.
1 cay bardagi kadar
yada yogurta ekle icine baharat koy oda guzel olur

Arkadaşlar yarın şöyle bir şey yapın,
Sabah uyanınca 1 saat yürüyün ve 30 dk sonra kahvaltı yapın

Kahvaltıda:
2 orta boy domates,nane,maydanoz,4-5 sivri biber,6-7 mantar ve 1 yumurta ile omlet yapıpı yiyin.

Ara:
1 ekşi meyve ( yeşil elma veya nektarin)

Öğle:
5 dk haşlanmış brokoli ve üzerine limon sıkarak yiyin

Ara:
2 adet kırmızı biber ve 1 adet salatalığı yiyin

Akşam:
Yeşil salata ve 1 dilim haşlanmış tavuk gögüs

Uyumadan önce ise;
2 bardak ılık az limonlu su için

Gün boyu 1 saat spor ve 2-3 lt su

Neeeee 3 kupa mıı iç iç sen
Berilm icme icme bak kilo vermeyi englliyormuus
ben vucudumu taniyorum sen merak etme fistigim insallah cumaya guzel bir resim gösterecem sana
tartim ve ben diye selfimi yapsamki
Yap kuzm yap guzel olursa bence cekip koyacagm :) rakama bagli :)
bunu denemek isterdim ama ben sut ve urunlerini yiyemem yasak listemdeler
selin sen dene banada anlat
canm bn yapabilirm ama sut tozum yok bu kahveye koyulan seymidir sut tozu dedginiz o kalorili bisy degilmiii meltemciim berilciim

cok begendim tusuda olmali

Berilm icme icme bak kilo vermeyi englliyormuus

Yap kuzm yap guzel olursa bence cekip koyacagm :) rakama bagli :)
canm bn yapabilirm ama sut tozum yok bu kahveye koyulan seymidir sut tozu dedginiz o kalorili bisy degilmiii meltemciim berilciim
kuzum ben sekersiz sutsuz icerim ama........
bundan sonra bildirimlerimi resimli yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…