- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.421
seni bu konuda cok bilincli gordugumden canim senin yorumlarini takip ediyorum ve hic fire vermedin daha.baskalarina yaptigin yorumlardada keza cok fikirdasiz.turkceyi katlettim resmen bu kelimeyle ahanda....canım,benim menüme yorum yapman niye garip olsun,yorum yapın ki yanlışlarımı göreyim,yoksa kimse bana yorum yazmazsa motive olamam
aay evet ilk defa icime sine sine temizlik yaptimCanım benim bravo
Az canım
Waw mükemmel zaten kahvaltıdan önce spor yspmak en güzeli
Harika hepsinden 1 çatal alsaydın
Ne güzel canım günün güzel geçiyo demek
Canım çok az kişi yapıcı yorum yapar belki biz bile yapıcı yorum yapmıyoruz...
Canım geç geldim evet
Sorma canım ya
Haklisin canm en dogrusu hem bu sayede kiloda almamis olursun bi yandan super :)tesekkür ederim canım
bizde buradaki arkadaşlarımız sayesinde kilo verdik tatlım motive cok önemli geribildirimler vs önem tasıyor
hem kilo verdik ama alma sansımız her zaman var biliyorsunn o nedenle buralardan kopmamak en güzelii
Yok canm prasa filan aldm eve her gun taze hasliyorm yarn meltem bsiy demezse yesil mercmek haslayp yiyebilirm meselaa olabilirmikii :)menun cok guzelmis
brokoli haslama degilmi
aradaki musli sutle sanirim yada yogurtlami 2 dolu yemek kasigi bir por.sayiliyor.
gerci benim senin menulerine yorum yapmam biraz garip oldu.
pirasayi bitiremedin sanirim ama son iki gundur menulerin gözlerimi yasartiyor hele sporun ahh selinim sen bu isi bitirecen ins.
bu hafta benim de yatili misafirim, toplanti yemegim ve yemkli hafta sonum var
cok pisirip az yemem lazim yine
bence cok rahat olacak bu azimle
bir an seni gobek atarken hayal ettim bir yandanda ohhhhh zayifladim
sikidim sikidim....
git ye canim.bu mesajini buraya yazmaya anlam veremedim be kuzum.uzun zamandir diyette olsan diyecegimki cok yiprandi cani istiyor vs.
ama daha bir hafta oldu ve cukulata istiyorsun.istemenide anlarim burasi bir kamp degil tabiki.ama yazdiginiz bir kelime baska birinin direncinin kirilma noktasi olabilir böyle dusunsek mi hayriyecim.hadi yenenin yazilmasina birsey demiyorum en azindan telafisi olacak diye ama diyetini yapip mevlutte bile pidenin hepsini yemeyen birine bu soz olmamis tatlim.
yinede istiyorsan git ye
Cok haklisin canm rabbm dermansiz dert vermesin bugn dert dedgmz yarn bize hicbisy gibi :)yuzeycim selam tatlim sana bir seyler soylemek isterim haddim olmadadn
inanki gecesiz sabah daha olmadi bir gun mutlaka ki bir isik huzmesi hayatamiza suzulup aydinligiyla yasananlari unutturmasada hatirlatmiyor.bu gunler bu yasananlar aslinda birer yasam tecrubesi,yasadigimiz hersey ilerde arkamizda biraktigimiz bir avuc anidan ibaret kalacak.bir dusunsene bu gune kadar kac kez gecmez denen gunlerin arkasindan kahkahalar patlattik.
umutsuz olma cunku olumden gayrisinde vardir bir cikis.yeterki o gucu kendimizde bulalim.
biliyorsunki sanalda olsa hepimiz birbirimizin yanindayiz.ne zaman istersen gel anlat, hatta bagir cagir, yetmedimi kufr et ama icine atma ne olur.herseyin basi stressssss.saana guzel mutlu gunlerin yakinda seninle olacagini soylemek istiyorum.konu ne bilemem ama yasam tecrubeme gore bitmeyen dert te sikintida henuz gormedim canim
konuyu kapatalim ya ne olurrrrrr
kizlar bende menumu yazayim
7.00 evden ac cikmak istemedim 1 yk asure
11.00 iki yumurta ve bir domatesten menemen pisirdim biber yiyemiorum listemde yok cunku
2 tane zeytin
25 gr.ekmek
15.00 yarim elma
2 ceviz oysa cevizde yasak
15.oo
2 kepce yagsiz sehriye corbasi icinde tavuk gögsunden parcalar vardi
4 kasik yogurt
4 kasik ispanak
2,5 lt su.
belki gece yarim elma yerim ama bilemiyorum suan
aciklamasi da soyle
hafta sonlari gec kahvalti yapiyoruz.bu nedenle oglenle bir gibi oluyor.beynenede acikmayinca aksami erken yeyip kapatiyorum bu isi.bu gunlerde psikolojik doygunlugum ac gozlulugumu yendi sanirim
Canım geldim ya bugün yogundumakillim olsun verde onemli olan bu
bir an gunluk 300 gr.felan anlamisim
ben artik diyetisyenlre inancimi kaybettim benim vucudumu benden baska kimse bilmiyor.
ancak uzun vadede beni alir listelerimde oynar banada kardesim 6 ogun yersen vucut böyle tepki veriyor 3 yersen su oluyor derse ancak o zaman inanirim.öyle bir diyetisyenin oldugunada suan inanmiyorum
deneme yanilma diyecem yine dagyolum
kutluyorum iradeni
o zaman doneri lahmacunu vs. goturunce karatay teyzemin adina siginacagim duyduk demedik demeyin
nerdesin bacim ses ver
koordinat bildir sekerim
burda saclarimi savurtup dudagimi bukup hihhhhhh diyorum sen gormesende ve ekliyorum
beni özlemediysen bende seni özlemedim
ayrica da küstümmmmmmmmmmmmm
Offf harikaa yalnız kalmakselincim mutluluk sebebim gelince
esim ayaklandi cocuklari aldi disari gitti.
bir guzel toparladim evi
salonu temizledim sen biliyon benim evi ahir sanki
yemegimi yaptim
utuyu yaptim benim elbise dolabini eve elifin dolabi duzenledim meger ne dagilmis.
sonra kuafore gidip tirnaklarimi yaptirdim.ve bunlar olurkende hic cocuk sesi yoktu.gönlümce bir gun gecirdim ve dahasi var ayyyyyyyy kari kafayi yedi demessen esim arkadasinin yerine nobette olacak.yanlizimmmmmm yuppiiiiii
kimse yat gari diye homurdanmiyacak.bugun evde hukumdarligimi ilan ettim.daha ne olsun yawwww
Ahhh ahhh servey biraz sonra mönü vericem onu uygula okOfff yaaa butun haftam gume gıdıcek annemdeyım menumu yazamıyorum bıle,kendımı suclu hıssedıyorum sabah yurudugum 1saat bosa gıttıinanın iradem zorlandı allahtan ıkı gundur yuruyorum ustune de regl oldum offff offf haftaiçi ne kdr sıksam da işe yaramaz artıkkk canımın içi annem yaaa,gelmeyınce super ayarım sastı yaaa
Wayy wayy kahve demir emilimini azaltıyor biliyosun dimi neyse ben karışmıcam walla canım....demir emilimi azalınca kilo veremezsin biliyosun dimii....kizceler biz kizimla banyo yapmaya gidiyoruz
aksama gelin ya kahve icelimmmm
Canım 45 dk spor yapman lazım.zor ise olsun dinlen bugün ama yan simitler boş durmuyor sürekli depo ediyor biliyosun dimi.sen tembel biri olmamalısın...Merhaba arkadaslar bugunki menum kahvalti 1dilim ekmek 6zeytin 1kk peynir limonlu maydonoz ara öğün 1portakal oglen yemegi 1pidenin yarsi ara ogun elmanin yarisi ve baharatli yogurt aksam yemegi bol brokoli ve bi kase corba 3litre su yürüyüş yapmadim yapasim yokzor geliyo
Canım yemekten hemen sonra alınan kahve demir emilimini engelliyor ve oda kilo vermeni engeller tatlım.onun haricinde harika...menüm
kalkınca kayısı
sabah:yumurta,5 civarı zeytin,2kk peynir,yeşillik,domates,kahve
ara:5 kestane
öğlen:4 kaşık tavuk sote+1 kase baharatlı yoğurt
ara:müsli
akşam:2 kaşık musakka,2 kaşık yoğurt
şimdi humana still tea
yaklaşık 3 lt su
spor yok
annem ve kız kardeşim gitti
yarın yine misafirim var
artık rutin düzenime dönmem lazım
Cok güzel canımBende yaziym menumuj
Sabah 1 haslanmis yumrta bir lokma peynir 5 zeytin 1 dilim kepk ekmegi sekersiz cay
Ara 1 mandalina 7 badem
Oglen kozlenmis kirmizi biber haslanmis pirasa 1 adet ve baharatli yogurt
Aksam haslanmis tavuklu salata 1 bardak ayran
2 bardak yesilcay 3.5 lt su simdide 40 dk yuruyusmu yapp resmleri paylasacagmyorumlarnizi bekliyorm :)
Maşallah canımEvet canm iki gundur meltemmenu yapiyorm :) ackmiyormda ustelik :) aman nazr degmesinde
Aslında meyvelerini güzel yemişsin şeker ihtiyacını fazlasıyla almışsın canım.brokoli de şeker isteğini kaybeder.neden istedi şaşırdım şeker hastalığı var mı aceba allah korusun.bol bol limonlu su iç...Canim cikolatalar istiyoooooooooooooo
Canım elma yeme gece bol limonlu su iç...kizlar bende menumu yazayim
7.00 evden ac cikmak istemedim 1 yk asure
11.00 iki yumurta ve bir domatesten menemen pisirdim biber yiyemiorum listemde yok cunku
2 tane zeytin
25 gr.ekmek
15.00 yarim elma
2 ceviz oysa cevizde yasak
15.oo
2 kepce yagsiz sehriye corbasi icinde tavuk gögsunden parcalar vardi
4 kasik yogurt
4 kasik ispanak
2,5 lt su.
belki gece yarim elma yerim ama bilemiyorum suan
aciklamasi da soyle
hafta sonlari gec kahvalti yapiyoruz.bu nedenle oglenle bir gibi oluyor.beynenede acikmayinca aksami erken yeyip kapatiyorum bu isi.bu gunlerde psikolojik doygunlugum ac gozlulugumu yendi sanirim
Ohh ne güzelaay evet ilk defa icime sine sine temizlik yaptim
bu gunlerde fazla cicegim bocegim modundayim zaten
kahve konusunda bilemiyorum hatta ben bunu diyetisyenede sormustum oda cay kahve yemekten en az bir saat sonra icilmeli demisti.vallahi meltem cok azalttim ama yinede 3 kupa kadar iciyorumCanım geldim ya bugün yogundum
Offf harikaa yalnız kalmak
Ahhh ahhh servey biraz sonra mönü vericem onu uygula ok
Wayy wayy kahve demir emilimini azaltıyor biliyosun dimi neyse ben karışmıcam walla canım....demir emilimi azalınca kilo veremezsin biliyosun dimii....
Canım 45 dk spor yapman lazım.zor ise olsun dinlen bugün ama yan simitler boş durmuyor sürekli depo ediyor biliyosun dimi.sen tembel biri olmamalısın...
Canım yemekten hemen sonra alınan kahve demir emilimini engelliyor ve oda kilo vermeni engeller tatlım.onun haricinde harika...
Cok güzel canım
Maşallah canım
Aslında meyvelerini güzel yemişsin şeker ihtiyacını fazlasıyla almışsın canım.brokoli de şeker isteğini kaybeder.neden istedi şaşırdım şeker hastalığı var mı aceba allah korusun.bol bol limonlu su iç...
Canım elma yeme gece bol limonlu su iç...
Ohh ne güzel
ne guzel iste canm sen enerjik ol mutlu olda gerisi booos :) misafrlerin gelicekmis yorulucaksin yine kuzm ama sen kimbilir neler dokturceksin yine :)aay evet ilk defa icime sine sine temizlik yaptim
bu gunlerde fazla cicegim bocegim modundayim zaten
hmm bi bakiym canm neler varmis :)kizlar ben geceleri makyaj.com adli bir siteye giriyorum.konularrini begeniyorum.resimli videolu uygulamalari var.ilgi alaninizmi bilemiyorum ama bir bakin derim.
Neeeee 3 kupa mıı iç iç senkahve konusunda bilemiyorum hatta ben bunu diyetisyenede sormustum oda cay kahve yemekten en az bir saat sonra icilmeli demisti.vallahi meltem cok azalttim ama yinede 3 kupa kadar iciyorum
listeni merakla bekliyorum tatlim
ben vucudumu taniyorum sen merak etme fistigim insallah cumaya guzel bir resim gösterecem sanaNeeeee 3 kupa mıı iç iç sen
yok kiz bunlar bizim arkadaslardan yumurta kirsak bile fingirdeyerek yerizne guzel iste canm sen enerjik ol mutlu olda gerisi booos :) misafrlerin gelicekmis yorulucaksin yine kuzm ama sen kimbilir neler dokturceksin yine :)
hmm bi bakiym canm neler varmis :)
İyi tamam canım afiyet olsun tatlıcımben vucudumu taniyorum sen merak etme fistigim insallah cumaya guzel bir resim gösterecem sana
tartim ve ben diye selfimi yapsamki
bunu denemek isterdim ama ben sut ve urunlerini yiyemem yasak listemdelerÖncelikle GÖBEK ve SİMİT ERİTEN içecek:
Yarım su bardağı light süt
Yardım bardak su
1 yemek kaşığı süt tozu
1 çay kaşığı tarçın
İyice karıştırıp sabahları aç karnına için.
menumu begenmene sevndm canm yarn oglene yesl mercmek yiyeblirmiym haslanmis ..Canım geldim ya bugün yogundum
Offf harikaa yalnız kalmak
Ahhh ahhh servey biraz sonra mönü vericem onu uygula ok
Wayy wayy kahve demir emilimini azaltıyor biliyosun dimi neyse ben karışmıcam walla canım....demir emilimi azalınca kilo veremezsin biliyosun dimii....
Canım 45 dk spor yapman lazım.zor ise olsun dinlen bugün ama yan simitler boş durmuyor sürekli depo ediyor biliyosun dimi.sen tembel biri olmamalısın...
Canım yemekten hemen sonra alınan kahve demir emilimini engelliyor ve oda kilo vermeni engeller tatlım.onun haricinde harika...
Cok güzel canım
Maşallah canım
Aslında meyvelerini güzel yemişsin şeker ihtiyacını fazlasıyla almışsın canım.brokoli de şeker isteğini kaybeder.neden istedi şaşırdım şeker hastalığı var mı aceba allah korusun.bol bol limonlu su iç...
Canım elma yeme gece bol limonlu su iç...
Ohh ne güzel
oh ne guzel canm gezmek gibisi varmi enerjinide atmissin :) kendne bisy almadinmii :)Slm arkadaşlar bugün çocuga alış veriş yaptık 1 yaş sonrası için ve ayrı ayrı yerlerdeydi bir çok yere baktık.o yüzden hiç giremedim ve hafta sonları dışarı çıkmayız biz kalabalık oldugu için ama bugün çıkmak zorunda kaldık.trafik berbattı... Oyuncaklar pijamalar kıyafetler gömlek ayakkabı sebze meyve kaşık çatal bardak falan filan derken tüm gün uğraştık ama çok iyi oldu... canım oğlum bobbikim ve sizi çoook özledim
mercimek salatada tok tutar ben cok yerim ama olcusu ana yemek yersen 70 gr.menumu begenmene sevndm canm yarn oglene yesl mercmek yiyeblirmiym haslanmis ..
oh ne guzel canm gezmek gibisi varmi enerjinide atmissin :) kendne bisy almadinmii :)
Berilm icme icme bak kilo vermeyi englliyormuusNeeeee 3 kupa mıı iç iç sen
Yap kuzm yap guzel olursa bence cekip koyacagm :) rakama bagli :)ben vucudumu taniyorum sen merak etme fistigim insallah cumaya guzel bir resim gösterecem sana
tartim ve ben diye selfimi yapsamki
canm bn yapabilirm ama sut tozum yok bu kahveye koyulan seymidir sut tozu dedginiz o kalorili bisy degilmiii meltemciim berilciimbunu denemek isterdim ama ben sut ve urunlerini yiyemem yasak listemdeler
selin sen dene banada anlat
cok begendim tusuda olmaliArkadaşlar yarın şöyle bir şey yapın,
Sabah uyanınca 1 saat yürüyün ve 30 dk sonra kahvaltı yapın
Kahvaltıda:
2 orta boy domates,nane,maydanoz,4-5 sivri biber,6-7 mantar ve 1 yumurta ile omlet yapıpı yiyin.
Ara:
1 ekşi meyve ( yeşil elma veya nektarin)
Öğle:
5 dk haşlanmış brokoli ve üzerine limon sıkarak yiyin
Ara:
2 adet kırmızı biber ve 1 adet salatalığı yiyin
Akşam:
Yeşil salata ve 1 dilim haşlanmış tavuk gögüs
Uyumadan önce ise;
2 bardak ılık az limonlu su için
Gün boyu 1 saat spor ve 2-3 lt su
kuzum ben sekersiz sutsuz icerim ama........Berilm icme icme bak kilo vermeyi englliyormuus
Yap kuzm yap guzel olursa bence cekip koyacagm :) rakama bagli :)
canm bn yapabilirm ama sut tozum yok bu kahveye koyulan seymidir sut tozu dedginiz o kalorili bisy degilmiii meltemciim berilciim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?