- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.441
Hadi ya yasak demek o zaman spor canımbunu denemek isterdim ama ben sut ve urunlerini yiyemem yasak listemdeler
selin sen dene banada anlat
Hayır canım yeşil mercimek olmaz...sonra yiyebilirsin haşlanmış sebze brokoli özellikle...menumu begenmene sevndm canm yarn oglene yesl mercmek yiyeblirmiym haslanmis ..
oh ne guzel canm gezmek gibisi varmi enerjinide atmissin :) kendne bisy almadinmii :)
Evet canım süt tozu aç karnına içilince enerji veriyor zaten bu içecekleri not al canım bazen değiştire değiştire yaparsın.paylaşmak istedim sadece...Berilm icme icme bak kilo vermeyi englliyormuus
Yap kuzm yap guzel olursa bence cekip koyacagm :) rakama bagli :)
canm bn yapabilirm ama sut tozum yok bu kahveye koyulan seymidir sut tozu dedginiz o kalorili bisy degilmiii meltemciim berilciim
yesil ve kirmizi mercimek hatta nohut fasuye kuruyken 70 gr.a kadarini diyetisyen yersin dedi.doyurucu oluyor denedim.sen neden olmaz dedin bildigin birseymi var meltemimHadi ya yasak demek o zaman spor canım
Hayır canım yeşil mercimek olmaz...sonra yiyebilirsin haşlanmış sebze brokoli özellikle...
Kendime bakım ürünü aldım nemlendirici ve göz çevresi için krem aldım bitmişti...
eeeeee hakkin zayifladin ya simart kendini fistikHadi ya yasak demek o zaman spor canım
Hayır canım yeşil mercimek olmaz...sonra yiyebilirsin haşlanmış sebze brokoli özellikle...
Kendime bakım ürünü aldım nemlendirici ve göz çevresi için krem aldım bitmişti...
evet canm kalp kalbe karsi bende oyle dusunmustum :)mercimek salatada tok tutar ben cok yerim ama olcusu ana yemek yersen 70 gr.
1 cay bardagi kadar
yada yogurta ekle icine baharat koy oda guzel olur
canm elimden geldignce yapacagm not ediyorm deftereArkadaşlar yarın şöyle bir şey yapın,
Sabah uyanınca 1 saat yürüyün ve 30 dk sonra kahvaltı yapın
Kahvaltıda:
2 orta boy domates,nane,maydanoz,4-5 sivri biber,6-7 mantar ve 1 yumurta ile omlet yapıpı yiyin.
Ara:
1 ekşi meyve ( yeşil elma veya nektarin)
Öğle:
5 dk haşlanmış brokoli ve üzerine limon sıkarak yiyin
Ara:
2 adet kırmızı biber ve 1 adet salatalığı yiyin
Akşam:
Yeşil salata ve 1 dilim haşlanmış tavuk gögüs
Uyumadan önce ise;
2 bardak ılık az limonlu su için
Gün boyu 1 saat spor ve 2-3 lt su
süt tozunun bu özelligini bilmiyordum benEvet canım süt tozu aç karnına içilince enerji veriyor zaten bu içecekleri not al canım bazen değiştire değiştire yaparsın.paylaşmak istedim sadece...
Canım haklısıınn ama 70 aşağı olsaydı selin ok.şuan o sadece haşlanmış sebze ve et yemeli bence...zaten bu kiloya nohut fasülye yiye yiye gelmişyesil ve kirmizi mercimek hatta nohut fasuye kuruyken 70 gr.a kadarini diyetisyen yersin dedi.doyurucu oluyor denedim.sen neden olmaz dedin bildigin birseymi var meltemim
can spariş verdim int den bir kaç güne gelir inş bundan öncede spariş verdim çok sesi vardı aynı süpürge sesi geri iade ettim inş bu sessiz olurhaklisin canm ya bende kimseye bisy demedm cunku duyulunca dedgin gbi bi sekilde bozuluyor en iyisi zamanla zayflaynca onlar farketsin :)
Senn kosu bandn nerde canm :)
evet deneme yanılma yöntemiyle vucudu tanıyacağiz sabır gele...akillim olsun verde onemli olan bu
bir an gunluk 300 gr.felan anlamisim
ben artik diyetisyenlre inancimi kaybettim benim vucudumu benden baska kimse bilmiyor.
ancak uzun vadede beni alir listelerimde oynar banada kardesim 6 ogun yersen vucut böyle tepki veriyor 3 yersen su oluyor derse ancak o zaman inanirim.öyle bir diyetisyenin oldugunada suan inanmiyorum
deneme yanilma diyecem yine dagyolum
kutluyorum iradeni
o zaman doneri lahmacunu vs. goturunce karatay teyzemin adina siginacagim duyduk demedik demeyin
nerdesin bacim ses ver
koordinat bildir sekerim
burda saclarimi savurtup dudagimi bukup hihhhhhh diyorum sen gormesende ve ekliyorum
beni özlemediysen bende seni özlemedim
ayrica da küstümmmmmmmmmmmmm
evet doğru bilgi bunlar iki öğün yapmak daha kolay aslında çünkü doyup kalktığından açlık hissin olmuyor besinlerde kolay hazmedliyoriki öğün sağlıktır
iki öğün bir çok hastalıktan korur
çok güzel bir menu dört dörtlükBende yaziym menumuj
Sabah 1 haslanmis yumrta bir lokma peynir 5 zeytin 1 dilim kepk ekmegi sekersiz cay
Ara 1 mandalina 7 badem
Oglen kozlenmis kirmizi biber haslanmis pirasa 1 adet ve baharatli yogurt
Aksam haslanmis tavuklu salata 1 bardak ayran
2 bardak yesilcay 3.5 lt su simdide 40 dk yuruyusmu yapp resmleri paylasacagmyorumlarnizi bekliyorm :)
Turşu mu evet canım 60 ı görün sonra yersiniz...cok begendim tusuda olmali
Tesekkür ederim canım klasık bakım şeyleri işte...eeeeee hakkin zayifladin ya simart kendini fistik
Çok abarmadan canım geçenlerde de tarçınlı bi kür vermiştim bu 2. oldusüt tozunun bu özelligini bilmiyordum ben
Tabi canım tokluk sağlar doğruu... Ama bence kilo verdirmez...korur zaten akşam et var salata var doyucakben benim diyetisyene gore dedim.denedigim dede tokluk sagladigi icin soyledim.
hayir bakliyatin yendigi ogunde sadce salata ve sebze olabilir bunun yaninda bir et yada baska bir proteyin alamazTabi canım tokluk sağlar doğruu... Ama bence kilo verdirmez...korur zaten akşam et var salata var doyucak
ay meltem guldurdun mesajini begendim ya cok begendim tusuda olsa dedimTurşu mu evet canım 60 ı görün sonra yersiniz...
Tesekkür ederim canım klasık bakım şeyleri işte...
Çok abarmadan canım geçenlerde de tarçınlı bi kür vermiştim bu 2. oldu
kiz ben saka yaptim beni herif bir ara vega.idi.arada doner felan yeyince karatay ablam ye dedi yedim derdi.sonra dukan yapti bir ara bir gun geldimki yarim karpuzu goturmus bu ne dedim profumu kiracam dedi.ondan yazdim tatlimberilcim yeni hatırladım yazdığını karaty yaparsan çok rahat yersin bir zahmet birde arada olsun hamur türü hiçbirşey yok ki yiyek buda daha olsun ama diğer diyetleri bilemiyeceğim
Evet cnm salatasimenun cok guzelmis
brokoli haslama degilmi
hedefine cok cabuk ulasacaksin sanirim.süper gidiyorsun hayriyecimEvet cnm salatasi
Yok çok şükür canm oyle aklima gelince oldu galiba :)Aslında meyvelerini güzel yemişsin şeker ihtiyacını fazlasıyla almışsın canım.brokoli de şeker isteğini kaybeder.neden istedi şaşırdım şeker hastalığı var mı aceba allah korusun.bol bol limonlu su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?