Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bunu denemek isterdim ama ben sut ve urunlerini yiyemem yasak listemdeler
selin sen dene banada anlat
Hadi ya yasak demek o zaman spor canım
menumu begenmene sevndm canm yarn oglene yesl mercmek yiyeblirmiym haslanmis ..

oh ne guzel canm gezmek gibisi varmi enerjinide atmissin :) kendne bisy almadinmii :)
Hayır canım yeşil mercimek olmaz...sonra yiyebilirsin haşlanmış sebze brokoli özellikle...
Kendime bakım ürünü aldım nemlendirici ve göz çevresi için krem aldım bitmişti...

Berilm icme icme bak kilo vermeyi englliyormuus

Yap kuzm yap guzel olursa bence cekip koyacagm :) rakama bagli :)
canm bn yapabilirm ama sut tozum yok bu kahveye koyulan seymidir sut tozu dedginiz o kalorili bisy degilmiii meltemciim berilciim
Evet canım süt tozu aç karnına içilince enerji veriyor zaten bu içecekleri not al canım bazen değiştire değiştire yaparsın.paylaşmak istedim sadece...

yesil ve kirmizi mercimek hatta nohut fasuye kuruyken 70 gr.a kadarini diyetisyen yersin dedi.doyurucu oluyor denedim.sen neden olmaz dedin bildigin birseymi var meltemim

eeeeee hakkin zayifladin ya simart kendini fistik

mercimek salatada tok tutar ben cok yerim ama olcusu ana yemek yersen 70 gr.
1 cay bardagi kadar
yada yogurta ekle icine baharat koy oda guzel olur
evet canm kalp kalbe karsi bende oyle dusunmustum :)

canm elimden geldignce yapacagm not ediyorm deftere

yesil ve kirmizi mercimek hatta nohut fasuye kuruyken 70 gr.a kadarini diyetisyen yersin dedi.doyurucu oluyor denedim.sen neden olmaz dedin bildigin birseymi var meltemim
Canım haklısıınn ama 70 aşağı olsaydı selin ok.şuan o sadece haşlanmış sebze ve et yemeli bence...zaten bu kiloya nohut fasülye yiye yiye gelmiş

haklisin canm ya bende kimseye bisy demedm cunku duyulunca dedgin gbi bi sekilde bozuluyor en iyisi zamanla zayflaynca onlar farketsin :)

Senn kosu bandn nerde canm :)
can spariş verdim int den bir kaç güne gelir inş bundan öncede spariş verdim çok sesi vardı aynı süpürge sesi geri iade ettim inş bu sessiz olur

evet deneme yanılma yöntemiyle vucudu tanıyacağiz sabır gele...

iki öğün sağlıktır
iki öğün bir çok hastalıktan korur
evet doğru bilgi bunlar iki öğün yapmak daha kolay aslında çünkü doyup kalktığından açlık hissin olmuyor besinlerde kolay hazmedliyor

çok güzel bir menu dört dörtlük

berilcim yeni hatırladım yazdığını karaty yaparsan çok rahat yersin bir zahmet birde arada olsun hamur türü hiçbirşey yok ki yiyek buda daha olsun ama diğer diyetleri bilemiyeceğim

Turşu mu evet canım 60 ı görün sonra yersiniz...

Tesekkür ederim canım klasık bakım şeyleri işte...

Çok abarmadan canım geçenlerde de tarçınlı bi kür vermiştim bu 2. oldu
ay meltem guldurdun mesajini begendim ya cok begendim tusuda olsa dedim
ne tursusu kuzum

meltemcim sen iki öğün beslenmeyle 6 öğün beslenme hakkında ne düşünüyorsun senin bilgin önemli benim için paylaşirsan sevinirim

berilcim yeni hatırladım yazdığını karaty yaparsan çok rahat yersin bir zahmet birde arada olsun hamur türü hiçbirşey yok ki yiyek buda daha olsun ama diğer diyetleri bilemiyeceğim
kiz ben saka yaptim beni herif bir ara vega.idi.arada doner felan yeyince karatay ablam ye dedi yedim derdi.sonra dukan yapti bir ara bir gun geldimki yarim karpuzu goturmus bu ne dedim profumu kiracam dedi.ondan yazdim tatlim

Yok çok şükür canm oyle aklima gelince oldu galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…