- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.461
Teşekkür ederim :)hedefine cok cabuk ulasacaksin sanirim.süper gidiyorsun hayriyecim
cok duzenli olmamis canim yabugunki menum saabah 1 muz 6 ceviz 10 kaşik aşure
akşam kısır yoğurt salata kaşar tadımlık patates bugun sabah kahvaltısını yapamayınca böyle şeyler başima geldi
Aynen bende ondan bahsediyorum.bakliyat oldugu gün et olmaz evet ama diyorum ki selin zaten bakla yiye yiye gelmiş tosun gibi olmuş haşlanmış sebze yemeli diyorum.selincim seviyorum seni kızmıyosun dimi...hayir bakliyatin yendigi ogunde sadce salata ve sebze olabilir bunun yaninda bir et yada baska bir proteyin alamaz
Hee tuz mu olmaz tuzz yookay meltem guldurdun mesajini begendim ya cok begendim tusuda olsa dedim
ne tursusu kuzum
Canım ben 3 öğün ( sabah öğle akşam ) nün iyi yapılması taraftarıyım ama aralarda da ilk meyve ikinci çay 3. limonlu su... 2 öğün az 6 öğün fazla canımmeltemcim sen iki öğün beslenmeyle 6 öğün beslenme hakkında ne düşünüyorsun senin bilgin önemli benim için paylaşirsan sevinirim
Amann diyiim ne diyiimYok çok şükür canm oyle aklima gelince oldu galiba :)
Oooooo muz aşıre kısır patates bunlar kilo verdirmez canım yarın sabah tartıl mutlaka almışındır...bugunki menum saabah 1 muz 6 ceviz 10 kaşik aşure
akşam kısır yoğurt salata kaşar tadımlık patates bugun sabah kahvaltısını yapamayınca böyle şeyler başima geldi
ama sbezeye 1 tk zy konmali bence senceAynen bende ondan bahsediyorum.bakliyat oldugu gün et olmaz evet ama diyorum ki selin zaten bakla yiye yiye gelmiş tosun gibi olmuş haşlanmış sebze yemeli diyorum.selincim seviyorum seni kızmıyosun dimi...
Hee tuz mu olmaz tuzz yook
Canım ben 3 öğün ( sabah öğle akşam ) nün iyi yapılması taraftarıyım ama aralarda da ilk meyve ikinci çay 3. limonlu su... 2 öğün az 6 öğün fazla canım
Amann diyiim ne diyiim
Canım ne desem yasak masak diyonama sbezeye 1 tk zy konmali bence sence
kiz benim menulere niye yorum yapmiyon
Bilmem saatlerin biraz sıkıcı yani garip geldi....canim ben metabolik balans yapiyom elimdeki yeme listeme gore yiyorum ama cok sikildim bu diyetten
sence genel olarak kilo verdirirmi onu bilmek istedim cunku ben haftada bir tartiliyorum
Ooo super :) sen baslat bizde pesinden gelelim :)kuzum ben sekersiz sutsuz icerim ama........
bundan sonra bildirimlerimi resimli yapacam
canm brokolim yok amaa alternatif ne olabilir herhangi bir sebze haslarm olurmuu oh ne guzel cnm gule gule kullan :)Hadi ya yasak demek o zaman spor canım
Hayır canım yeşil mercimek olmaz...sonra yiyebilirsin haşlanmış sebze brokoli özellikle...
Kendime bakım ürünü aldım nemlendirici ve göz çevresi için krem aldım bitmişti...
Karnıbahar olurOoo super :) sen baslat bizde pesinden gelelim :)
canm brokolim yok amaa alternatif ne olabilir herhangi bir sebze haslarm olurmuu oh ne guzel cnm gule gule kullan :)
haklisin 3 ogun yemem gerekiyor ama ben 5 te yeme isini bitirdigim icin iki ogun oluyorBilmem saatlerin biraz sıkıcı yani garip geldi....
iyi gecelerArkadaşlar ben çıkmak zorundayım iyi geceler.limonlu su içip yatın ok.
Evet canım yarın konuşuruzhaklisin 3 ogun yemem gerekiyor ama ben 5 te yeme isini bitirdigim icin iki ogun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?