Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunki menum saabah 1 muz 6 ceviz 10 kaşik aşure
akşam kısır yoğurt salata kaşar tadımlık patates bugun sabah kahvaltısını yapamayınca böyle şeyler başima geldi

akşam kısır yoğurt salata kaşar tadımlık patates bugun sabah kahvaltısını yapamayınca böyle şeyler başima geldi
cok duzenli olmamis canim ya
ozellikle senin menulerine bakiyorum ki karatay hakkinda bir fikrim olsun diye ama bugun olmamis canim ya

hayir bakliyatin yendigi ogunde sadce salata ve sebze olabilir bunun yaninda bir et yada baska bir proteyin alamaz
Aynen bende ondan bahsediyorum.bakliyat oldugu gün et olmaz evet ama diyorum ki selin zaten bakla yiye yiye gelmiş tosun gibi olmuş haşlanmış sebze yemeli diyorum.selincim seviyorum seni kızmıyosun dimi...

ay meltem guldurdun mesajini begendim ya cok begendim tusuda olsa dedim
ne tursusu kuzum
Hee tuz mu olmaz tuzz yook
meltemcim sen iki öğün beslenmeyle 6 öğün beslenme hakkında ne düşünüyorsun senin bilgin önemli benim için paylaşirsan sevinirim
Canım ben 3 öğün ( sabah öğle akşam ) nün iyi yapılması taraftarıyım ama aralarda da ilk meyve ikinci çay 3. limonlu su... 2 öğün az 6 öğün fazla canım

Yok çok şükür canm oyle aklima gelince oldu galiba :)
Amann diyiim ne diyiim

Oooooo muz aşıre kısır patates bunlar kilo verdirmez canım yarın sabah tartıl mutlaka almışındır...

ama sbezeye 1 tk zy konmali bence sence
kiz benim menulere niye yorum yapmiyon

canim ben metabolik balans yapiyom elimdeki yeme listeme gore yiyorum ama cok sikildim bu diyetten
sence genel olarak kilo verdirirmi onu bilmek istedim cunku ben haftada bir tartiliyorum

kuzum ben sekersiz sutsuz icerim ama........
bundan sonra bildirimlerimi resimli yapacam
Ooo super :) sen baslat bizde pesinden gelelim :)
canm brokolim yok amaa alternatif ne olabilir herhangi bir sebze haslarm olurmuu oh ne guzel cnm gule gule kullan :)

Selamlar güzeller
Maaşallahh sayfalar ne çabuk atlıyo artık bu topikte..
Giremiyorum girsemde hemen çıkmak zorunda kalıyorm 200 adet problem çözdüm kafamın içi x y doldu valla:))
Diyetim berbat bi döngüye girdi yeniden..
Yarın protein agırlıklı diyete geçiyorum.. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bu diyet çok işe yarıyo yapmak isteyen olursa aşagıda. Öptüm sizi

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1-2 parça peynir/yoğurt
Domates salatalık

Ara
1.5 mandalina

Öğle
2 kaşık sebze yemegi
Yogurt/ayran/tavuk/et/balık vs
Akşam
Salata ve yukarıdaki proteinlerden biri

Ve sabahları bir bardak sirkeli su icicem

Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…