Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olayın ezgi taraftarı tarafından aktarilisi

ALİNTİDİR !!!gecede Nur bozar o kostümle geldi ve elenmek istediğini söyledi Öykü bu senin isteyinle olmuyor güzelim buna jüri karar veriyor dedi hiç beklemiyorlardı Nur'un bunu yapacağını ve Nur ben gitmek istiyorum diskalifiye edin yoksa hergün konsepte uymayan kıyafetle gelirim dedi öykü sen kendini ne sanıyorsun gerizekalımısın dedi Nur lütfen terbiyenizi takının bana hakaret edemezsiniz sizin gibi biriyle bu yarışmada kalamam Ayşegül ve diğer yarışmacılarla başedebilirim ama iş yarışmacıları aştı yapım yayın ekibine ulaştı artık yayın arkasına bile güvenmiyorum dedi Ayşegül Nur bozar'a saldırdı pislik defolup gideceksin burdan diye senin yüzünden burda ben çok ezildim halktan hakaretler aldım senin gibi oyuncu bir sürtük burda olmayacak eleyin şunu ne bekliyorsunuz daha diye jüriye bağırdı Jüriden sadece Uğurkan erez itiraz etti bu nasıl birşeydir kardeşim bir insana bukadar hakaret edilmez sözleşmem gereği burda olmak zorunda kalmasam bu yarışmada bir dakika kalmazdım Ayşegül sen nasıl seviyesiz bir kızsın yazık sana eniştenin hatrına bu yarışmanın birincisi olabilirsin ama ben hayatım boyunca seni görmek istemiyorum dedi İzleyicilerden Ayşegül taraftarı Ayşegül artık senden nefret ediyoruz Nur bozar cansın Öykü serter defol diye tezavrat yaptılar ÖYKÜ ağlamaya başladı ve syirciler çığrından çıktı potyuma ellerine ne varsa atmaya başladılar yayını kestiler ve bizi dışarı çıkardılar zorla ve Show tv südütyosunun önünde bir gece saat 2:15 kadar protesto ettik ve artık havanın soğukluğuna dayanamadık ve herkes dağıldı olay bu ben orda biz Ezgi taratarı olarak sinirden delirdim ve Dün gece Yayınlanan bölüme inanamadım olayı ben şahsen yaşadım bukadar masum gösterile bilirdi inanın. paylaşın gerçekler bunEvet zaten biz de bunların olacagını tahmin etmiştik. Çok zor değil anlaması

meraklilarina buyrun kizlar

süt tozunun bu özelligini bilmiyordum ben
ben baya kalorili olarak biliyordum bide :)

[QUkiOTE="Meltemkrk, post: 37820637, member: 457292"]Canım haklısıınn ama 70 aşağı olsaydı selin ok.şuan o sadece haşlanmış sebze ve et yemeli bence...zaten bu kiloya nohut fasülye yiye yiye gelmiş[/QUOTE]
Ya yemisim yemisim nolmusum ama ben cok yemezdm yne be kuzum ben salatann icne koyuyordum bir cay baardagi mercmek veya nohuti ama 70 lere kadr listemde yok sonra yeni bir liste yapariz ona gore yerim canm anlastkmi
genelde bi sesleri oluyor canm ya malesef :/

Tesekkur ederm yorumun icin :)

Vaoov neolaylar cikmis ya zatrn hep bi kavga hep bir geriliim ben ondan pek izlemiyorm ama bu sefer fena olmus yani bu nedir :)

Kızlarrrr haftaıcı saglam sıkmalıyum ah canım annecım yaaa yazık degıl mı bana???eskıden olsa kacırdıgım ıcın bozardım dıkkat etmeyı simdı asla oyle olmuyacak 4gunde yuruyecem,bugun regl oldum,inş cuma artı cıkmsm uzulurummm ayrıca kadın doguma gıtcem hareketli hafta benı bekliyorrrrrr

canm cumaya kadar toparlicaksin ben sana inaniyorum :)

irade ister bu menün,kesin kilo vereceksin

bugunki menum saabah 1 muz 6 ceviz 10 kaşik aşure
akşam kısır yoğurt salata kaşar tadımlık patates bugun sabah kahvaltısını yapamayınca böyle şeyler başima geldi
sana aşure,patates yasak değil mi
kaşarı sabah yesen daha iyi bence
kısıra ne diyor karatay,bir de kısırın yoğurdun miktarını yazmamışsın,merak ettim
iki öğün yemeni taktir edyorum,biliyorsun zaten

evet kızlar bugun yeni bir sabah yeni bir başlangıç
tartıda yine gram eksilmediğini gördüm vee aldığım kalori miktarını düşürmem gerektiğini anladım
bu beş gün,akşamları salatanın yanında ya et ya da çorba içeceğim
yalnız eşim akşamları geç geliyor,geç yapılan bir akşam yemeği beni bu hale getirmiş olabilir,eşimle sadece salata da yiyebilirim,kararı aldığım zaman sizinle paylaşacağım
öpüyorum hepiniz
hayırlı mutluuu günlerrr

Kahvaltı,
Domates+ biber+nane+ maydanoz lu yumurta omlet yani

Ara,
1 adt ekşi elma

Öğle,
5 dk haşlanmış brokoli ve üzerine 1 limon sık ye

Ara,
1 salatalık

Akşam,
Salata yağsız tuzsuz ve 1 dilim haşlanmış tavuk gögüs

Uyumadan önce,
Limonlu su

Gün içinde 1 saat yürü spor vs ve 2-3 lt su iç canım ok öptüm

Canım evet eşinle sadece salat ye.servey e yazdıgım diyeti bugün yapabilirsen sende yap canım ve cuma ya kadar farklı şeyler yazıcam yaparsanız 1 kg gider.
günaydın meltemcim,ben yine erkenciyim
sen nasılsın :)
Bende 6 da kalktım canım.kahvaltı eşim, gönderdim çocuk derken ancak geldim buraya

ve örnek alacağımız hatunları da paylaşalım,victoria secret angels:

güzel bir yüz Allah vergisi olsa da, Allah bize de irade vermiş; resimdeki vucuda neden sahip olamayalım ki.artı olarak,makyaj hileleriyle makyaj yaptığın bile anlaşılmadan daha güzel bir yüze,bakımlı saçlara da ulaşabilmek elimizde...bu kadar güzel olabilecekken,eşlerimiz bize baktığında gözleri yuvalarından frlamasını sağlayabilecekken,aynada güzellliğimizi görüp güvenimiz ve dolayısıyla mutluluğumuz artabilecekken neden şişko,her tarafı sallanan,selülitli,yüzü bostan korkuluğu,saçı süpürge gibi olan bir kadın olalım?
eğer hiçbir şey yapmadan,harekete geçmeden oturursak,böyle olmaya mahkumuz.
evet kızlarr hep birlikte harekete geçelim,hayatımızda bir farklılık oluşturalım

Ben şuan miranda gibi bi şeyim hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…