- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.501
canım menü süper,uygulasam kesin 2 kg veririm,çünkü 1000kcaldan düşükKahvaltı,
Domates+ biber+nane+ maydanoz lu yumurta omlet yani
Ara,
1 adt ekşi elma
Öğle,
5 dk haşlanmış brokoli ve üzerine 1 limon sık ye
Ara,
1 salatalık
Akşam,
Salata yağsız tuzsuz ve 1 dilim haşlanmış tavuk gögüs
Uyumadan önce,
Limonlu su
Gün içinde 1 saat yürü spor vs ve 2-3 lt su iç canım ok öptüm
sen süpersin,ondan seni örnek alıyoruzBen şuan miranda gibi bi şeyim hehehe
Tesekkur ederim canım kabızlığın ne durumda? Muz ve çekirdek yemiosun dimi?canım menü süper,uygulasam kesin 2 kg veririm,çünkü 1000kcaldan düşük
kızlar bu menüyü uygulayın
ismi meltemenü2 olsun
ben meltemenü1 ile yoluma devam etmeliyim,çünkü bebiş emziriyorum ayrıca ben bu yüzden süper kalori yakıyorum,sizden 500 kcal civarı fazla yeme hakkım var
Yok canım ya estaflh 168.sen süpersin,ondan seni örnek alıyoruz
boyun kaç cnm
Bende görmüyorum onu canım ama dişi ağrıyodu belki dt gitmiştirbu arada sanem nerelerdesin,sana bakınıyorum ama bayadır yoksun
kabızlık kayısıdan sonra kalmadı,ilk ishal gibi oldum ama geçti,şimdi çok iyiyim,teşekkürler öneri için, servey ssana da teşekkür ederimTesekkur ederim canım kabızlığın ne durumda? Muz ve çekirdek yemiosun dimi?
Yok canım ya estaflh 168.
Bende görmüyorum onu canım ama dişi ağrıyodu belki dt gitmiştir
Çok haklısın canım, bunların Yüzleri de öyle extreme güzel değil zaten kompozisyonda birleşince çok güzel görünüyorlar.ve örnek alacağımız hatunları da paylaşalım,victoria secret angels:
Eki Görüntüle 1305351
güzel bir yüz Allah vergisi olsa da, Allah bize de irade vermiş; resimdeki vucuda neden sahip olamayalım ki.artı olarak,makyaj hileleriyle makyaj yaptığın bile anlaşılmadan daha güzel bir yüze,bakımlı saçlara da ulaşabilmek elimizde...bu kadar güzel olabilecekken,eşlerimiz bize baktığında gözleri yuvalarından frlamasını sağlayabilecekken,aynada güzellliğimizi görüp güvenimiz ve dolayısıyla mutluluğumuz artabilecekken neden şişko,her tarafı sallanan,selülitli,yüzü bostan korkuluğu,saçı süpürge gibi olan bir kadın olalım?
eğer hiçbir şey yapmadan,harekete geçmeden oturursak,böyle olmaya mahkumuz.
evet kızlarr hep birlikte harekete geçelim,hayatımızda bir farklılık oluşturalım
yuzeycim selam tatlim sana bir seyler soylemek isterim haddim olmadadn
inanki gecesiz sabah daha olmadi bir gun mutlaka ki bir isik huzmesi hayatamiza suzulup aydinligiyla yasananlari unutturmasada hatirlatmiyor.bu gunler bu yasananlar aslinda birer yasam tecrubesi,yasadigimiz hersey ilerde arkamizda biraktigimiz bir avuc anidan ibaret kalacak.bir dusunsene bu gune kadar kac kez gecmez denen gunlerin arkasindan kahkahalar patlattik.
umutsuz olma cunku olumden gayrisinde vardir bir cikis.yeterki o gucu kendimizde bulalim.
biliyorsunki sanalda olsa hepimiz birbirimizin yanindayiz.ne zaman istersen gel anlat, hatta bagir cagir, yetmedimi kufr et ama icine atma ne olur.herseyin basi stressssss.saana guzel mutlu gunlerin yakinda seninle olacagini soylemek istiyorum.konu ne bilemem ama yasam tecrubeme gore bitmeyen dert te sikintida henuz gormedim canim
konuyu kapatalim ya ne olurrrrrr
Arkadaşlar yarın şöyle bir şey yapın,
Sabah uyanınca 1 saat yürüyün ve 30 dk sonra kahvaltı yapın
Kahvaltıda:
2 orta boy domates,nane,maydanoz,4-5 sivri biber,6-7 mantar ve 1 yumurta ile omlet yapıpı yiyin.
Ara:
1 ekşi meyve ( yeşil elma veya nektarin)
Öğle:
5 dk haşlanmış brokoli ve üzerine limon sıkarak yiyin
Ara:
2 adet kırmızı biber ve 1 adet salatalığı yiyin
Akşam:
Yeşil salata ve 1 dilim haşlanmış tavuk gögüs
Uyumadan önce ise;
2 bardak ılık az limonlu su için
Gün boyu 1 saat spor ve 2-3 lt su
evet kızlar bugun yeni bir sabah yeni bir başlangıç
tartıda yine gram eksilmediğini gördüm vee aldığım kalori miktarını düşürmem gerektiğini anladım
bu beş gün,akşamları salatanın yanında ya et ya da çorba içeceğim
yalnız eşim akşamları geç geliyor,geç yapılan bir akşam yemeği beni bu hale getirmiş olabilir,eşimle sadece salata da yiyebilirim,kararı aldığım zaman sizinle paylaşacağım
öpüyorum hepiniz
hayırlı mutluuu günlerrr
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Günaydın herkeseee!
evet ben erken yiyeceğim,sofrada birlikte yeme düzenimizi de bozmamak adına eşimleyken yağsız tuzsuz büyük salata yemeye karar verdim5. Takımın Güzel Kızları Günaydınnnn
Yine boş bir iş günü malesef...
Sabah 7 kalkıp 9lu cayımı içtim biraz tv izledim 1 bardak limonlu suyumu içtim gayet dinç hissediyorum kendimi
Ancak 2 gündür doğru düzgün wc cıkamıyorum ve malesefki kayısı bende ters tepki yapıyor olsa gerek kayısı yiyor su içiyorum cıksss olmuyorr karnım bi şişki sormayın bakalım bugün ümitliyimm
... o nedenle sorunlara ne kadar üzülürsen üzül gelip geçiyor çok şükür farkına vardım bunun
ve Allaha çok şükür benim ve eşimin problemleri yok bu zamana kadar yasadıklarımız yeter gayrii =)
İnsallah gün içinde uğrayıp anlatacagım iş ve cok yakın arkmın bir sorunu ( gerçi kendi etti kendi buldu ama işte uzak duramıyorsun )
Çokkk tesekkür ederim canım desteğin için sanal olsada bende sizlerin yanındayım unutmayınn
ah be kuzummm çalışmasam yapardım da çalışıyorumm sağlıklı bir menü maşallahh
tatlım senin erken yeme şansın yok mu ??
eşinle yine masaya oturusun ama su ,içersin ne bilim salata yersin diğer türlü eşini beklerken daha fazla acıkma ve yemeği abartma durumun olabilir diye söylüyorum
Günaydın kızlarr
Gunaydinn canm bu sabah 82.600 geldiim dune g0re -600 canm nasill bide sabah cok ackmstm omletle beraber bi minik dilim ekmek yedm ben kepek ama cok sorun olurmu olmadi ayrica yuyrurum o ekmek icin kac dk olursaGünaydın arkadaşlar nasılsınız?
Sanada canm bugn dengli bi gun olursa birde guzel spor yarn denglemis olursun canm insallah :)evet kızlar bugun yeni bir sabah yeni bir başlangıç
tartıda yine gram eksilmediğini gördüm vee aldığım kalori miktarını düşürmem gerektiğini anladım
bu beş gün,akşamları salatanın yanında ya et ya da çorba içeceğim
yalnız eşim akşamları geç geliyor,geç yapılan bir akşam yemeği beni bu hale getirmiş olabilir,eşimle sadece salata da yiyebilirim,kararı aldığım zaman sizinle paylaşacağım
öpüyorum hepiniz
hayırlı mutluuu günlerrr
Gercekten oyle sanki gogusleri bile kuculmus yuzu puruzsuz olmus muhtesemm :)evet kızlar bugunun öncesi ve sonrası fotoğrafı:
Eki Görüntüle 1305347
kilonun insanın yüzünü çirkinleştirdiği ve yaşlı gösterdiği bir gerçek
Evet evet buna hakkimi var artk imrenip bakmak yerine bize imrenip baksinlar bunu yapalim kizlar hele eslerimiz olsun bitsin ay ne guzel hayali bile insani hirslandiriyor :)ve örnek alacağımız hatunları da paylaşalım,victoria secret angels:
Eki Görüntüle 1305351
güzel bir yüz Allah vergisi olsa da, Allah bize de irade vermiş; resimdeki vucuda neden sahip olamayalım ki.artı olarak,makyaj hileleriyle makyaj yaptığın bile anlaşılmadan daha güzel bir yüze,bakımlı saçlara da ulaşabilmek elimizde...bu kadar güzel olabilecekken,eşlerimiz bize baktığında gözleri yuvalarından frlamasını sağlayabilecekken,aynada güzellliğimizi görüp güvenimiz ve dolayısıyla mutluluğumuz artabilecekken neden şişko,her tarafı sallanan,selülitli,yüzü bostan korkuluğu,saçı süpürge gibi olan bir kadın olalım?
eğer hiçbir şey yapmadan,harekete geçmeden oturursak,böyle olmaya mahkumuz.
evet kızlarr hep birlikte harekete geçelim,hayatımızda bir farklılık oluşturalım
vaaov supersin canm ya kimbilit nasil mutlusun pesinden geliyorz kuzum hepimiz citir olucaz artk siskoluga tosunlugaaa sooon bu arada sen bana tosun demistiin unutmadiiiimBen şuan miranda gibi bi şeyim hehehe
emineede yok dimi 2 gunddr filan nerelerde acababu arada
sanem nerelerdesin,sana bakınıyorum
ama bayadır yoksun
gunaydiiin :)Günaydın
herkeseee!
ben de eşimle aram bozuk olursa çok kötü oluyorumgünaydın kızlar sabah işe gelir gelmez açtım kk yı ama maşallah o kadar çok yazmışsınız ki oku oku ancak bitirebildim
beril cim lahananın sadece haşlanmış kısmını yedim 4 adet te salata ile akşam yemeğinde yedim başka bişey yemedim evde duruyor 1 tencere sarma
dün eşimle birbirimizze girdik ilk defa bu kadar yoğun bir tartışma yaşadık 12 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bu kadar uzun süre dir konuşmuyoruz moralim yerlerde ama bu sefer alttan alan ben olmayacağım diğer seferlede hatalı o bile olsa uzamasın diye hep ben alttan alırdım dün 4 ten beri konuşmuyoruz bakalım ne kadar devam edecek o yüzden moralim yerlerde kusura bakmayın fazla takılamıayabilirim
Canm uzulme olur her evlilikte bende hep alttan alan taraf olurm bazem bu duruma sinur oluyorm ama bir an rvvel duzelelm diye ama konuda hakliysan hatasni anlamasina izin ver canm sonra uzulen biz oluyoruz canaini skma ama elbet duzelicek diyorlar ya bunlar da tuzu biberi diye :)günaydın kızlar sabah işe gelir gelmez açtım kk yı ama maşallah o kadar çok yazmışsınız ki oku oku ancak bitirebildim
beril cim lahananın sadece haşlanmış kısmını yedim 4 adet te salata ile akşam yemeğinde yedim başka bişey yemedim evde duruyor 1 tencere sarma
dün eşimle birbirimizze girdik ilk defa bu kadar yoğun bir tartışma yaşadık 12 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bu kadar uzun süre dir konuşmuyoruz moralim yerlerde ama bu sefer alttan alan ben olmayacağım diğer seferlede hatalı o bile olsa uzamasın diye hep ben alttan alırdım dün 4 ten beri konuşmuyoruz bakalım ne kadar devam edecek o yüzden moralim yerlerde kusura bakmayın fazla takılamıayabilirim
canm sorma benmde bi ton isim var ama girdim kaldim buraya :))şimdi karatay kahvaltımı tam bir şekilde yapıyorum sevine sevine koca yok koca dün onun yüzünden yani garibim birşey yapmadı ama onunla oturunca oldu yanlış yemeler şimdi işler beni bekler ütülenecek perdelerim var kıyafetler var ben kaçar herkese kolay gelsin
dün meltemcim soruma cevap vermemişsin
ağlıyım mı belkide görmedin ben son şansımı
deneyim 2 öğünl 5-6 öğün hakkında ne
düşünüyorsun he canım benim için söyleyeceğin şey çok önemliiii
gunaydiin fistiiik :)Gunaydın guzellerımmm
aynen canım,tartıCanm uzulme olur her evlilikte bende hep alttan alan taraf olurm bazem bu duruma sinur oluyorm ama bir an rvvel duzelelm diye ama konuda hakliysan hatasni anlamasina izin ver canm sonra uzulen biz oluyoruz canaini skma ama elbet duzelicek diyorlar ya bunlar da tuzu biberi diye :)
canm sorma benmde bi ton isim var ama girdim kaldim buraya :))
evet canım emine yok,diyeti mi bıraktı yoksaGunaydinn canm bu sabah 82.600 geldiim dune g0re -600 canm nasill bide sabah cok ackmstm omletle beraber bi minik dilim ekmek yedm ben kepek ama cok sorun olurmu olmadi ayrica yuyrurum o ekmek icin kac dk olursa
Sanada canm bugn dengli bi gun olursa birde guzel spor yarn denglemis olursun canm insallah :)
Gercekten oyle sanki gogusleri bile kuculmus yuzu puruzsuz olmus muhtesemm :)
Evet evet buna hakkimi var artk imrenip bakmak yerine bize imrenip baksinlar bunu yapalim kizlar hele eslerimiz olsun bitsin ay ne guzel hayali bile insani hirslandiriyor :)
vaaov supersin canm ya kimbilit nasil mutlusun pesinden geliyorz kuzum hepimiz citir olucaz artk siskoluga tosunlugaaa sooon bu arada sen bana tosun demistiin unutmadiiiim
emineede yok dimi 2 gunddr filan nerelerde acaba
gunaydiiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?