Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım menü süper,uygulasam kesin 2 kg veririm,çünkü 1000kcaldan düşük
kızlar bu menüyü uygulayın
ismi meltemenü2 olsun
ben meltemenü1 ile yoluma devam etmeliyim,çünkü bebiş emziriyorum ayrıca ben bu yüzden süper kalori yakıyorum,sizden 500 kcal civarı fazla yeme hakkım var

Tesekkur ederim canım kabızlığın ne durumda? Muz ve çekirdek yemiosun dimi?

sen süpersin,ondan seni örnek alıyoruz
boyun kaç cnm
Yok canım ya estaflh 168.

bu arada sanem nerelerdesin,sana bakınıyorum ama bayadır yoksun
Bende görmüyorum onu canım ama dişi ağrıyodu belki dt gitmiştir

Tesekkur ederim canım kabızlığın ne durumda? Muz ve çekirdek yemiosun dimi?

Yok canım ya estaflh 168.

Bende görmüyorum onu canım ama dişi ağrıyodu belki dt gitmiştir
kabızlık kayısıdan sonra kalmadı,ilk ishal gibi oldum ama geçti,şimdi çok iyiyim,teşekkürler öneri için, servey ssana da teşekkür ederim
bu arada annemi de sabah 1 kayısı ve ılık suyla güne başlattım,o da çok memnun kaldı,inşallah evinde de devam eder.

Çok haklısın canım, bunların Yüzleri de öyle extreme güzel değil zaten kompozisyonda birleşince çok güzel görünüyorlar.

günaydın herkese şimdi alıntıları almadan toplu olarak yazayım kızlar gerçekten üzgünüm dün ki menum berbat ti kaşar desen küçük iki parça birşey kısır karatyda var oda bir kase kase kadardır pataeste bir kaşik etmez ama karatayda yok eşimle beraber yediğimiz için tam ölçüde veremedim yoğurtta yine az yani aç yattım çünkü en son 4 de yedim ama 300gr meltemin dediği gibi bana döndü hemen inş bugun telafisi olacak birde dün hiç bağırsaklarım çalışmadı onun da etkisi var herkese kolay gelsin

5. Takımın Güzel Kızları Günaydınnnn

Yine boş bir iş günü malesef...

Sabah 7 kalkıp 9lu cayımı içtim biraz tv izledim 1 bardak limonlu suyumu içtim gayet dinç hissediyorum kendimi

Ancak 2 gündür doğru düzgün wc cıkamıyorum ve malesefki kayısı bende ters tepki yapıyor olsa gerek kayısı yiyor su içiyorum cıksss olmuyorr karnım bi şişki sormayın bakalım bugün ümitliyimm

... o nedenle sorunlara ne kadar üzülürsen üzül gelip geçiyor çok şükür farkına vardım bunun
ve Allaha çok şükür benim ve eşimin problemleri yok bu zamana kadar yasadıklarımız yeter gayrii =)
İnsallah gün içinde uğrayıp anlatacagım iş ve cok yakın arkmın bir sorunu ( gerçi kendi etti kendi buldu ama işte uzak duramıyorsun )

Çokkk tesekkür ederim canım desteğin için sanal olsada bende sizlerin yanındayım unutmayınn

ah be kuzummm çalışmasam yapardım da çalışıyorumm sağlıklı bir menü maşallahh

tatlım senin erken yeme şansın yok mu ??

eşinle yine masaya oturusun ama su ,içersin ne bilim salata yersin diğer türlü eşini beklerken daha fazla acıkma ve yemeği abartma durumun olabilir diye söylüyorum

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?

Günaydın herkeseee!

Günaydın kızlarr

günaydın kızlar sabah işe gelir gelmez açtım kk yı ama maşallah o kadar çok yazmışsınız ki oku oku ancak bitirebildim
beril cim lahananın sadece haşlanmış kısmını yedim 4 adet te salata ile akşam yemeğinde yedim başka bişey yemedim evde duruyor 1 tencere sarma
dün eşimle birbirimizze girdik ilk defa bu kadar yoğun bir tartışma yaşadık 12 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bu kadar uzun süre dir konuşmuyoruz moralim yerlerde ama bu sefer alttan alan ben olmayacağım diğer seferlede hatalı o bile olsa uzamasın diye hep ben alttan alırdım dün 4 ten beri konuşmuyoruz bakalım ne kadar devam edecek o yüzden moralim yerlerde kusura bakmayın fazla takılamıayabilirim

şimdi karatay kahvaltımı tam bir şekilde yapıyorum sevine sevine koca yok koca dün onun yüzünden yani garibim birşey yapmadı ama onunla oturunca oldu yanlış yemeler şimdi işler beni bekler ütülenecek perdelerim var kıyafetler var ben kaçar herkese kolay gelsin
dün meltemcim soruma cevap vermemişsin ağlıyım mı belkide görmedin ben son şansımı deneyim 2 öğünl 5-6 öğün hakkında ne düşünüyorsun he canım benim için söyleyeceğin şey çok önemliiii

evet ben erken yiyeceğim,sofrada birlikte yeme düzenimizi de bozmamak adına eşimleyken yağsız tuzsuz büyük salata yemeye karar verdim

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Gunaydinn canm bu sabah 82.600 geldiim dune g0re -600 canm nasill bide sabah cok ackmstm omletle beraber bi minik dilim ekmek yedm ben kepek ama cok sorun olurmu olmadi ayrica yuyrurum o ekmek icin kac dk olursa
Sanada canm bugn dengli bi gun olursa birde guzel spor yarn denglemis olursun canm insallah :)
evet kızlar bugunun öncesi ve sonrası fotoğrafı:
Eki Görüntüle 1305347
kilonun insanın yüzünü çirkinleştirdiği ve yaşlı gösterdiği bir gerçek
Gercekten oyle sanki gogusleri bile kuculmus yuzu puruzsuz olmus muhtesemm :)

Evet evet buna hakkimi var artk imrenip bakmak yerine bize imrenip baksinlar bunu yapalim kizlar hele eslerimiz olsun bitsin ay ne guzel hayali bile insani hirslandiriyor :)

Ben şuan miranda gibi bi şeyim hehehe
vaaov supersin canm ya kimbilit nasil mutlusun pesinden geliyorz kuzum hepimiz citir olucaz artk siskoluga tosunlugaaa sooon bu arada sen bana tosun demistiin unutmadiiiim

bu arada

sanem nerelerdesin,sana bakınıyorum
ama bayadır yoksun
emineede yok dimi 2 gunddr filan nerelerde acaba

Günaydın
herkeseee!
gunaydiiin :)

ben de eşimle aram bozuk olursa çok kötü oluyorum
tartısma nedeniniz ciddi değilse unut gitsin,çünkü benim deneyimime göre insan ne yaparsa kendine yapıyor
sağlıklı mutlu bir yaşam için sinirlerin alınmış gibi davranmak en iyisi,aynı sekilde stabil bir yaşam için de...

Canm uzulme olur her evlilikte bende hep alttan alan taraf olurm bazem bu duruma sinur oluyorm ama bir an rvvel duzelelm diye ama konuda hakliysan hatasni anlamasina izin ver canm sonra uzulen biz oluyoruz canaini skma ama elbet duzelicek diyorlar ya bunlar da tuzu biberi diye :)
canm sorma benmde bi ton isim var ama girdim kaldim buraya :))

aynen canım,tartı
evet canım emine yok,diyeti mi bıraktı yoksa

toplight hoşgeldin alıntı yapamadım
evet bütün evliliklerde zaman zaman tartışma oluyor ve dereceleri de herzaman aynı değil

biz kadınlar varya varya çok hissiyiz duygularımıza çoğu kere söz dinletemeden gidip gönlünü alıyoruz daha fazla uzamasın diye
uzasın kardeşim uzasın hatlarını nasıl anlayacak biraz sabredek onlar rahat bizim gibi kafaya takmadıklarından zaman onlar için geçmez değil
biz böyle alttan aldıkça kusura bakmasınlar bencilliğini enaniyetlerini artırıyoruz daha sonraki tartışmada onlar daha güçlüler
güçlü kadın olacağiz onlar itiraf edemezler ama karşilarında güçlü kadın görmek isterler
kafana takma demiycem tak ama çok değil vve üzülme bu işi nasıl leyine döndürebilrsin onu düşün geçecek bunlar hangi günler geçmedi ki
birde iki tarafta da da akıllı bireyler var herkes kendi doğrusunu savunur biraz karşiyi anlamak için empati kurmak daha sağlıklı hareket etmeyi sağlıyor
bunlar benim acizane yorumlarım sana dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…