- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.521
topliğht şimdi alıntı oldu ama msj yukarda kaldıgünaydın kızlar sabah işe gelir gelmez açtım kk yı ama maşallah o kadar çok yazmışsınız ki oku oku ancak bitirebildim
beril cim lahananın sadece haşlanmış kısmını yedim 4 adet te salata ile akşam yemeğinde yedim başka bişey yemedim evde duruyor 1 tencere sarma
dün eşimle birbirimizze girdik ilk defa bu kadar yoğun bir tartışma yaşadık 12 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bu kadar uzun süre dir konuşmuyoruz moralim yerlerde ama bu sefer alttan alan ben olmayacağım diğer seferlede hatalı o bile olsa uzamasın diye hep ben alttan alırdım dün 4 ten beri konuşmuyoruz bakalım ne kadar devam edecek o yüzden moralim yerlerde kusura bakmayın fazla takılamıayabilirim
nasıl nasıl arkadaş sız siz hele bir el attın evi gördükçe korkumdan kalkamııyorum yerimdenCanm uzulme olur her evlilikte bende hep alttan alan taraf olurm bazem bu duruma sinur oluyorm ama bir an rvvel duzelelm diye ama konuda hakliysan hatasni anlamasina izin ver canm sonra uzulen biz oluyoruz canaini skma ama elbet duzelicek diyorlar ya bunlar da tuzu biberi diye :)
canm sorma benmde bi ton isim var ama girdim kaldim buraya :))
Ama daha yeni gelmisti anlamadmki simdi :saynen canım,tartı
evet canım emine yok,diyeti mi bıraktı yoksa
Cok haklisin canm kndi dogrularimizi gosteremiyirz biz taviz verdikcede daha cok duygularmizi kullaniyorlar malesef :/toplight hoşgeldin alıntı yapamadım
evet bütün evliliklerde zaman zaman tartışma oluyor ve dereceleri de herzaman aynı değil
biz kadınlar varya varya çok hissiyiz duygularımıza çoğu kere söz dinletemeden gidip gönlünü alıyoruz daha fazla uzamasın diye
uzasın kardeşim uzasın hatlarını nasıl anlayacak biraz sabredek onlar rahat bizim gibi kafaya takmadıklarından zaman onlar için geçmez değil
biz böyle alttan aldıkça kusura bakmasınlar bencilliğini enaniyetlerini artırıyoruz daha sonraki tartışmada onlar daha güçlüler
güçlü kadın olacağiz onlar itiraf edemezler ama karşilarında güçlü kadın görmek isterler
kafana takma demiycem tak ama çok değil vve üzülme bu işi nasıl leyine döndürebilrsin onu düşün geçecek bunlar hangi günler geçmedi ki
birde iki tarafta da da akıllı bireyler var herkes kendi doğrusunu savunur biraz karşiyi anlamak için empati kurmak daha sağlıklı hareket etmeyi sağlıyor
bunlar benim acizane yorumlarım sana dua edeceğim
benmkiside oyle oliyor inanki yavrm gorsen korkarsin bi uctan baslayp yoluna getiriuorm 2 cocuk ve dagnik bir kocayla cok zor tabikitopliğht şimdi alıntı oldu ama msj yukarda kaldı
nasıl nasıl arkadaş sız siz hele bir el attın evi gördükçe korkumdan kalkamııyorum yerimden
Tamm canm hin anlamadn gecicek bak guven bna :)Meltemim menun super ama calısıyorum uymam guc ama soz dıkkat edeceğim.
Toplight arkadasım oluyor malesef sınırler yıpranıyor.bu hafta sana yenılcem sırf sana moral vermek ıcınn
Callan onemli değil canım ıyı gelmesıne sevındımm
Yuzey sabah ac karna ıcebıleceğin kdr sıcak agzını yakmayacak gıbı olsun sıcak su ıc bakalım nasıl gelcek
Dagyolu senın sorunu meltem cevapladı 6oğun bence cok dedı ara ogun olmalı ama az ışte elmayla cevız gıbı metabolizmayı calıstırmalı demişti
Berılcan neden balans yaptıgını merak edıyorumm cok saglıklı gelmıyor bana Kuzucumm
Selin carsamba dr gıtcem 70 altına dusemedım ama yıne de cıkartcam artık bana ceza olsun
Ya bır ogun olsa ırademı zorlardım canım annem işte neyı cevırsen beterı var,yenık dustum tabı.toparlıyacam soz.
Dagyolu ben de karataycıyım aslında.zeytınyagını cok tuketırım.tatlı krızlerım için muthiş gelmiştı bana.
Fancy sonuclar acıklandı mı
Hayrıye fotoda cok kilolu durmuyonn Bence
vermek zorundayim aynaya her baktigimda telkin yapiyorum bu arairade ister bu menün,kesin kilo vereceksin
evet canim beni meleklerdensenin mi beril,ismi ne
süslü bu yaa :)
sen yaparsin ben inaniyorumevet kızlar bugun yeni bir sabah yeni bir başlangıç
tartıda yine gram eksilmediğini gördüm vee aldığım kalori miktarını düşürmem gerektiğini anladım
bu beş gün,akşamları salatanın yanında ya et ya da çorba içeceğim
yalnız eşim akşamları geç geliyor,geç yapılan bir akşam yemeği beni bu hale getirmiş olabilir,eşimle sadece salata da yiyebilirim,kararı aldığım zaman sizinle paylaşacağım
öpüyorum hepiniz
hayırlı mutluuu günlerrr
bir iki ufak makyaj darbessi sacin baska bir sekilde taranmasi bile farklilik yaratiyor.bakim sart yawwwve örnek alacağımız hatunları da paylaşalım,victoria secret angels:
Eki Görüntüle 1305351
güzel bir yüz Allah vergisi olsa da, Allah bize de irade vermiş; resimdeki vucuda neden sahip olamayalım ki.artı olarak,makyaj hileleriyle makyaj yaptığın bile anlaşılmadan daha güzel bir yüze,bakımlı saçlara da ulaşabilmek elimizde...bu kadar güzel olabilecekken,eşlerimiz bize baktığında gözleri yuvalarından frlamasını sağlayabilecekken,aynada güzellliğimizi görüp güvenimiz ve dolayısıyla mutluluğumuz artabilecekken neden şişko,her tarafı sallanan,selülitli,yüzü bostan korkuluğu,saçı süpürge gibi olan bir kadın olalım?
eğer hiçbir şey yapmadan,harekete geçmeden oturursak,böyle olmaya mahkumuz.
evet kızlarr hep birlikte harekete geçelim,hayatımızda bir farklılık oluşturalım
ben bugunun OBEZIBen şuan miranda gibi bi şeyim hehehe
ct. kizimla evdeyim demisti sonrada sir oldu kiz gelmedi dahabu arada sanem nerelerdesin,sana bakınıyorum ama bayadır yoksun
bende istem disi bir iki gundur iki ogun yiyorum ve cok mutluyumşimdi karatay kahvaltımı tam bir şekilde yapıyorum sevine sevine koca yok koca dün onun yüzünden yani garibim birşey yapmadı ama onunla oturunca oldu yanlış yemeler şimdi işler beni bekler ütülenecek perdelerim var kıyafetler var ben kaçar herkese kolay gelsin
dün meltemcim soruma cevap vermemişsin ağlıyım mı belkide görmedin ben son şansımı deneyim 2 öğünl 5-6 öğün hakkında ne düşünüyorsun he canım benim için söyleyeceğin şey çok önemliiii
ya bu aksam sofra meselesine benimde acil cozum bulmam lazimevet ben erken yiyeceğim,sofrada birlikte yeme düzenimizi de bozmamak adına eşimleyken yağsız tuzsuz büyük salata yemeye karar verdim
ben ölü balik gibi bir noktaya bakiyom.susunca bittimi derim.bu sebeleklesir ben inadina sarki soyleye soyleye kalkar giderim.iyiyce dellenir.ben de eşimle aram bozuk olursa çok kötü oluyorum
tartısma nedeniniz ciddi değilse unut gitsin,çünkü benim deneyimime göre insan ne yaparsa kendine yapıyor
sağlıklı mutlu bir yaşam için sinirlerin alınmış gibi davranmak en iyisi,aynı sekilde stabil bir yaşam için de...
kiz uyumadim dogru durustBeriiil uyuyormuuusn hala nerdesiiin kuzuum :)
kendini yormadan ufak ufak basla haditopliğht şimdi alıntı oldu ama msj yukarda kaldı
nasıl nasıl arkadaş sız siz hele bir el attın evi gördükçe korkumdan kalkamııyorum yerimden
berilcim kalk canım bak öğlen oldu gece biz mışıl mışil uyuduk uyandık sen ne ettin sen sörf ettin kalk işler var bize bakir
emine zaten cok ugramadida iki gun geldi sonra yok olduaynen canım,tartı
evet canım emine yok,diyeti mi bıraktı yoksa
çok sağol berilcim, obez lopez cümlene bayıldım,ben de lopez olmak istiyorumm :)vermek zorundayim aynaya her baktigimda telkin yapiyorum bu ara
evet canim beni meleklerden
canan hanim
sahibine cekmis diyecem artik bir ara tirnaklarida boyadiydi cadilar reim bulursa o doneme resim ekleyim
benimle ugrasamadiklarinda yavrumu esir aliyorlar
sen yaparsin ben inaniyorum
bir iki ufak makyaj darbessi sacin baska bir sekilde taranmasi bile farklilik yaratiyor.bakim sart yawww
ben bugunun OBEZI
gelecegin LOPEZIYIM
ct. kizimla evdeyim demisti sonrada sir oldu kiz gelmedi daha
bende istem disi bir iki gundur iki ogun yiyorum ve cok mutluyum
acliktan mutlu oluyorum.
7. takimdan damla var bilirsiniz biz ayni takimdayken acligi ozlemisiz felan derdik.bir onu bilirim ac kalmaktan zevk alan
ya bu aksam sofra meselesine benimde acil cozum bulmam lazim
hafta sonu 5 te yedim cok rahattim ya
ben ölü balik gibi bir noktaya bakiyom.susunca bittimi derim.bu sebeleklesir ben inadina sarki soyleye soyleye kalkar giderim.iyiyce dellenir.
kiz uyumadim dogru durust
4 e kadar buralarda takildim
sonra yattim olmadi.6.30 da kalktim sofra hazirladim ikizler yedi onlari okula goturdum geldim esim gelmis o da yedi
yatiyor simdi elifi hazirlayim birazdan onu goturecem sonra yarin misafirim var birseyler hazirliyacam.firsat bulursam esimde iyi gunundeyse spor yapmayi deniyecem
kendini yormadan ufak ufak basla hadi
isini bitir cayini al gel
ne zamandr siznle beraber canm cok tatli ya benmde dalmacyalim vardi ama cok buyudu yanmda bakamadm dedem bahcesinde bakiyor simdik ne severdm ne severdm :)vermek zorundayim aynaya her baktigimda telkin yapiyorum bu ara
canan hanim
sahibine cekmis diyecem artik bir ara tirnaklarida boyadiydi cadilar reim bulursa o doneme resim ekleyim
bir iki ufak makyaj darbessi sacin baska bir sekilde taranmasi bile farklilik yaratiyor.bakim sart yawww
ben bugunun OBEZI
gelecegin LOPEZIYIM
acliktan mutlu oluyorum.
7. takimdan damla var bilirsiniz biz ayni takimdayken acligi ozlemisiz felan derdik.bir onu bilirim ac kalmaktan zevk alan
ben ölü balik gibi bir noktaya bakiyom.susunca bittimi derim.bu sebeleklesir ben inadina sarki soyleye soyleye kalkar giderim.iyiyce dellenir.
sonra yattim olmadi.6.30 da kalktim sofra hazirladim ikizler yedi onlari okula goturdum geldim esim gelmis o da yedi
yatiyor simdi elifi hazirlayim birazdan onu goturecem sonra yarin misafirim var birseyler hazirliyacam.firsat bulursam esimde iyi gunundeyse spor yapmayi deniyecem
olacagiz canim bizde bu azim oldukcaçok sağol berilcim, obez lopez cümlene bayıldım,ben de lopez olmak istiyorumm :)
gunaydin kuzuum :)gunaydin berilin melekleri
bu 3 yildir bizimle bundan once bizim bir chiwawa vardi onu arabada calinca kizlar delirdi.ne zamandr siznle beraber canm cok tatli ya benmde dalmacyalim vardi ama cok buyudu yanmda bakamadm dedem bahcesinde bakiyor simdik ne severdm ne severdm :)
Haha sozune cok guldum
Kuzum iciyorsun kahveyi sonra uyuyamiyorsn bak hasta olucaksn yapma boyle(
Evet canım çok güzel bravo sanakabızlık kayısıdan sonra kalmadı,ilk ishal gibi oldum ama geçti,şimdi çok iyiyim,teşekkürler öneri için, servey ssana da teşekkür ederim
bu arada annemi de sabah 1 kayısı ve ılık suyla güne başlattım,o da çok memnun kaldı,inşallah evinde de devam eder.
Günaydın canımGünaydın herkeseee!
Canım bu hafta yazagım diyeti yap istersengünaydın herkese şimdi alıntıları almadan toplu olarak yazayım kızlar gerçekten üzgünüm dün ki menum berbat ti kaşar desen küçük iki parça birşey kısır karatyda var oda bir kase kase kadardır pataeste bir kaşik etmez ama karatayda yok eşimle beraber yediğimiz için tam ölçüde veremedim yoğurtta yine az yani aç yattım çünkü en son 4 de yedim ama 300gr meltemin dediği gibi bana döndü hemen inş bugun telafisi olacak birde dün hiç bağırsaklarım çalışmadı onun da etkisi var herkese kolay gelsin
Canım şuan kaç kilosun?5. Takımın Güzel Kızları Günaydınnnn
Yine boş bir iş günü malesef...
Sabah 7 kalkıp 9lu cayımı içtim biraz tv izledim 1 bardak limonlu suyumu içtim gayet dinç hissediyorum kendimi
Ancak 2 gündür doğru düzgün wc cıkamıyorum ve malesefki kayısı bende ters tepki yapıyor olsa gerek kayısı yiyor su içiyorum cıksss olmuyorr karnım bi şişki sormayın bakalım bugün ümitliyimm
... o nedenle sorunlara ne kadar üzülürsen üzül gelip geçiyor çok şükür farkına vardım bunun
ve Allaha çok şükür benim ve eşimin problemleri yok bu zamana kadar yasadıklarımız yeter gayrii =)
İnsallah gün içinde uğrayıp anlatacagım iş ve cok yakın arkmın bir sorunu ( gerçi kendi etti kendi buldu ama işte uzak duramıyorsun )
Çokkk tesekkür ederim canım desteğin için sanal olsada bende sizlerin yanındayım unutmayınn
ah be kuzummm çalışmasam yapardım da çalışıyorumm sağlıklı bir menü maşallahh
tatlım senin erken yeme şansın yok mu ??
eşinle yine masaya oturusun ama su ,içersin ne bilim salata yersin diğer türlü eşini beklerken daha fazla acıkma ve yemeği abartma durumun olabilir diye söylüyorum
Günaydın kızlarr
Ahhh kaptan ya üzüldüm umarım kısa zamanda barışırsınızgünaydın kızlar sabah işe gelir gelmez açtım kk yı ama maşallah o kadar çok yazmışsınız ki oku oku ancak bitirebildim
beril cim lahananın sadece haşlanmış kısmını yedim 4 adet te salata ile akşam yemeğinde yedim başka bişey yemedim evde duruyor 1 tencere sarma
dün eşimle birbirimizze girdik ilk defa bu kadar yoğun bir tartışma yaşadık 12 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bu kadar uzun süre dir konuşmuyoruz moralim yerlerde ama bu sefer alttan alan ben olmayacağım diğer seferlede hatalı o bile olsa uzamasın diye hep ben alttan alırdım dün 4 ten beri konuşmuyoruz bakalım ne kadar devam edecek o yüzden moralim yerlerde kusura bakmayın fazla takılamıayabilirim
Canım cevap verdim dün sana.3 öğünü destekliyorum aralarda da ilk meyve diğerleri çay ve limonlu suşimdi karatay kahvaltımı tam bir şekilde yapıyorum sevine sevine koca yok koca dün onun yüzünden yani garibim birşey yapmadı ama onunla oturunca oldu yanlış yemeler şimdi işler beni bekler ütülenecek perdelerim var kıyafetler var ben kaçar herkese kolay gelsin
dün meltemcim soruma cevap vermemişsin ağlıyım mı belkide görmedin ben son şansımı deneyim 2 öğünl 5-6 öğün hakkında ne düşünüyorsun he canım benim için söyleyeceğin şey çok önemliiii
Waw canım çok iyi verdin ve güzel spor yapıyosun.canım sen bana alınma okGunaydinn canm bu sabah 82.600 geldiim dune g0re -600 canm nasill bide sabah cok ackmstm omletle beraber bi minik dilim ekmek yedm ben kepek ama cok sorun olurmu olmadi ayrica yuyrurum o ekmek icin kac dk olursa
Sanada canm bugn dengli bi gun olursa birde guzel spor yarn denglemis olursun canm insallah :)
Gercekten oyle sanki gogusleri bile kuculmus yuzu puruzsuz olmus muhtesemm :)
Evet evet buna hakkimi var artk imrenip bakmak yerine bize imrenip baksinlar bunu yapalim kizlar hele eslerimiz olsun bitsin ay ne guzel hayali bile insani hirslandiriyor :)
vaaov supersin canm ya kimbilit nasil mutlusun pesinden geliyorz kuzum hepimiz citir olucaz artk siskoluga tosunlugaaa sooon bu arada sen bana tosun demistiin unutmadiiiim
emineede yok dimi 2 gunddr filan nerelerde acaba
gunaydiiin :)
Günaydın canımGunaydın guzellerımmm
Lopezimm waayyvermek zorundayim aynaya her baktigimda telkin yapiyorum bu ara
canan hanim
ben bugunun OBEZI
gelecegin LOPEZIYIM
acliktan mutlu oluyorum.
Evet ya emine 10.00 fitte şuan uçuyoremine zaten cok ugramadida iki gun geldi sonra yok oldu
kendi bilir
Günaydın canımgunaydin berilin melekleri
bu kilodaLopezimm waayy
Evet ya emine 10.00 fitte şuan uçuyor
Günaydın canım
bu bana gore uygulanabilirOk çalışanlar için
Sabah,
Peynir,ceviz,maydanoz,biber,2 dilim tahıllı ekmek
Ara,
1 fincan limonlu çay
Öğle,
1 kutu probiyotik yogurt ve yiyebiliyorsa salata limonlu
Ara,
5-6 çiğ badem ve 1 mandalina
Akşam,
Fırın veya ızgara et ve limonlu yeşillik
Ara,
Limonlu su
Yani uçtu gitti demek istedim 2 gündür yok.belki bugün gelir.avatardaki foto evet benim fransada oldugum bi gün.bu kiloda
bu fitte ucus hayal gucune hayranin be canim
bu bana gore uygulanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?