Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

topliğht şimdi alıntı oldu ama msj yukarda kaldı

nasıl nasıl arkadaş sız siz hele bir el attın evi gördükçe korkumdan kalkamııyorum yerimden

aynen canım,tartı

evet canım emine yok,diyeti mi bıraktı yoksa
Ama daha yeni gelmisti anlamadmki simdi :s

Cok haklisin canm kndi dogrularimizi gosteremiyirz biz taviz verdikcede daha cok duygularmizi kullaniyorlar malesef :/

nasıl nasıl arkadaş sız siz hele bir el attın evi gördükçe korkumdan kalkamııyorum yerimden
benmkiside oyle oliyor inanki yavrm gorsen korkarsin bi uctan baslayp yoluna getiriuorm 2 cocuk ve dagnik bir kocayla cok zor tabiki

Meltemim menun super ama calısıyorum uymam guc ama soz dıkkat edeceğim.

Toplight arkadasım oluyor malesef sınırler yıpranıyor.bu hafta sana yenılcem sırf sana moral vermek ıcınn

Callan onemli değil canım ıyı gelmesıne sevındımm

Yuzey sabah ac karna ıcebıleceğin kdr sıcak agzını yakmayacak gıbı olsun sıcak su ıc bakalım nasıl gelcek

Dagyolu senın sorunu meltem cevapladı 6oğun bence cok dedı ara ogun olmalı ama az ışte elmayla cevız gıbı metabolizmayı calıstırmalı demişti

Berılcan neden balans yaptıgını merak edıyorumm cok saglıklı gelmıyor bana Kuzucumm

Selin carsamba dr gıtcem 70 altına dusemedım ama yıne de cıkartcam artık bana ceza olsun

Ya bır ogun olsa ırademı zorlardım canım annem işte neyı cevırsen beterı var,yenık dustum tabı.toparlıyacam soz.

Dagyolu ben de karataycıyım aslında.zeytınyagını cok tuketırım.tatlı krızlerım için muthiş gelmiştı bana.

Fancy sonuclar acıklandı mı

Hayrıye fotoda cok kilolu durmuyonn Bence

Tamm canm hin anlamadn gecicek bak guven bna :)

irade ister bu menün,kesin kilo vereceksin
vermek zorundayim aynaya her baktigimda telkin yapiyorum bu ara

senin mi beril,ismi ne
süslü bu yaa :)
evet canim beni meleklerden
canan hanim
sahibine cekmis diyecem artik bir ara tirnaklarida boyadiydi cadilar reim bulursa o doneme resim ekleyim
benimle ugrasamadiklarinda yavrumu esir aliyorlar
sen yaparsin ben inaniyorum
bir iki ufak makyaj darbessi sacin baska bir sekilde taranmasi bile farklilik yaratiyor.bakim sart yawww

Ben şuan miranda gibi bi şeyim hehehe
ben bugunun OBEZI
gelecegin LOPEZIYIM
bu arada sanem nerelerdesin,sana bakınıyorum ama bayadır yoksun
ct. kizimla evdeyim demisti sonrada sir oldu kiz gelmedi daha
bende istem disi bir iki gundur iki ogun yiyorum ve cok mutluyum
acliktan mutlu oluyorum.
7. takimdan damla var bilirsiniz biz ayni takimdayken acligi ozlemisiz felan derdik.bir onu bilirim ac kalmaktan zevk alan
evet ben erken yiyeceğim,sofrada birlikte yeme düzenimizi de bozmamak adına eşimleyken yağsız tuzsuz büyük salata yemeye karar verdim
ya bu aksam sofra meselesine benimde acil cozum bulmam lazim
hafta sonu 5 te yedim cok rahattim ya
ben ölü balik gibi bir noktaya bakiyom.susunca bittimi derim.bu sebeleklesir ben inadina sarki soyleye soyleye kalkar giderim.iyiyce dellenir.
Beriiil uyuyormuuusn hala nerdesiiin kuzuum :)
kiz uyumadim dogru durust
4 e kadar buralarda takildim
sonra yattim olmadi.6.30 da kalktim sofra hazirladim ikizler yedi onlari okula goturdum geldim esim gelmis o da yedi
yatiyor simdi elifi hazirlayim birazdan onu goturecem sonra yarin misafirim var birseyler hazirliyacam.firsat bulursam esimde iyi gunundeyse spor yapmayi deniyecem

kendini yormadan ufak ufak basla hadi
isini bitir cayini al gel
berilcim kalk canım bak öğlen oldu gece biz mışıl mışil uyuduk uyandık sen ne ettin sen sörf ettin kalk işler var bize bakir

çok sağol berilcim, obez lopez cümlene bayıldım,ben de lopez olmak istiyorumm :)

ne zamandr siznle beraber canm cok tatli ya benmde dalmacyalim vardi ama cok buyudu yanmda bakamadm dedem bahcesinde bakiyor simdik ne severdm ne severdm :)

Haha sozune cok guldum

Kuzum iciyorsun kahveyi sonra uyuyamiyorsn bak hasta olucaksn yapma boyle (

bu 3 yildir bizimle bundan once bizim bir chiwawa vardi onu arabada calinca kizlar delirdi.
esimde bu yavruyken petshopa satmak isteyen bir adami gorup ondan almis.simdi bizimle.cok akillidir.kiyamam ona ya.

Evet canım çok güzel bravo sana

Günaydın herkeseee!
Günaydın canım
Canım bu hafta yazagım diyeti yap istersen

Canım şuan kaç kilosun?

Ahhh kaptan ya üzüldüm umarım kısa zamanda barışırsınız
Canım cevap verdim dün sana.3 öğünü destekliyorum aralarda da ilk meyve diğerleri çay ve limonlu su
Waw canım çok iyi verdin ve güzel spor yapıyosun.canım sen bana alınma ok

Gunaydın guzellerımmm
Günaydın canım

Lopezimm waayy
emine zaten cok ugramadida iki gun geldi sonra yok oldu
kendi bilir
Evet ya emine 10.00 fitte şuan uçuyor
gunaydin berilin melekleri
Günaydın canım

Ok çalışanlar için
Sabah,
Peynir,ceviz,maydanoz,biber,2 dilim tahıllı ekmek

Ara,
1 fincan limonlu çay

Öğle,
1 kutu probiyotik yogurt ve yiyebiliyorsa salata limonlu

Ara,
5-6 çiğ badem ve 1 mandalina

Akşam,
Fırın veya ızgara et ve limonlu yeşillik

Ara,
Limonlu su

Lopezimm waayy

Evet ya emine 10.00 fitte şuan uçuyor

Günaydın canım
bu kiloda
bu fitte ucus hayal gucune hayranin be canim

bu bana gore uygulanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…